Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Strici ceva la masina daca o pornesti impinsa?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Silv81733
salut, eu am un opel astra an 2001 motor 1.7dti de Isuzu. Acum 2 saptamani am ramas fara baterie(am fost la padure si am lasat subwoferul mai mult). NU a mai pornit, invartea dar nu ca sa porneasca si dadea sa moara. Nu am avut altceva decat sa o pornesc impinsa. Am impins-o am bagat a 2-a si a luat-o imediat. Am facut 250km de atunci si merge normal.
Acum am tot auzit ca poti strica motoru, ca sare cureau, ca indoi supape, etc. Voi ce stiti? Ati mai impins astra cu motoru asta, a patit ceva? DAca merge normal, nu se aprinde nici un bec trebuie sa fac ceva verificare sa nu fi patit ceva? CA am in plan sa merg prin Europa vara asta cu ea si sa nu ma lase pe undeva. Pana acum masina a mers ceas, sper sa nu fi stricat ceva la ea.
Astept raspunsuri. O zi buna
Andrei77326
Daca ai impins-o o singura data nu are nici o problema. Problemele apar atunci cand e dusa bateria si impinci la ea 1 luna 2 refuzand sa o schimbi..dar in cazul tau...
tommy59961
poate sari de la punct sau chiar se poate rupe cureaua de distributie.
Silv81733
hm, nasol, stiu ca daca se rupe nu mai poti porni, dar daca sare de la punct cum imi dau seama ce simtome are. Poate sa saara de la punct si sa nu-mi dau seama?
Geroge73919
QUOTE(Silv81733)
hm, nasol, stiu ca daca se rupe nu mai poti porni, dar daca sare de la punct cum imi dau seama ce simtome are. Poate sa saara de la punct si sa nu-mi dau seama?


Iti dai seama sigur , daca sare de la punct miscarea curelei antreneaza deschidera supapelor atunci cand nu e nevoie si inchiderea lor cand trebuiau sa fie deschise ... cu alte cuvinte strici valvele, la fel si cand se rupe cureaua de distributie => acelesi simptome
Silv81733
aha, asta inseamna ca face urat motoru sau nu mai trage, da rateuri chestii din astea. Pai cred ca am scapat ca merge normal, trage nu da in nas si se tureaza ok.
E cineva pe aici care a patit asa ceva de la impins masina, ca multi zic asa ceva dar nu am intalnit pe nimeni care sa fi patit de la impins asa ceva.
florin55503
nu iti mai face probleme cazurile astea sunt extrem de rare. mi s-a stricat electromotorul la oejo si il porneam doar impins. cam o saptamana nefiind in buc si am prajit o chestie in electromotor dar in rest masina nu a avut nimc
Silv81733
aha ok stau linistit atunci. Am aproape 300km in oras de atunci si merge la fel. Deci e ok. Multumesc pt raspunsuri. By
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.