Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Honda Accord AT
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Honda
Mihai81198
De ceva timp prospectez cumpararea unei masini la un pret maxim de 16-17k CIP. Una din variantele care mi se par f. interesante ar fi Honda Accord. Mai ales ca exista un discount de vreo 2000 de euro la ea. Problema e ca nu mai exista decat una pe stoc cu motor de 2L si este verde :evil: si cu cutie automata. Iar la intrebarea :"cand o sa mai aveti pe stoc ?" raspunsul a fost "nu se stie".
As vrea sa va intreb ce stiti despre varianta cu cutie automata - aveti vreunul din voi asa ceva ? Cum se comporta cutia ? Eu am condus doar un Ford Focus in US cu cutie automata si era destul de ok.

Thx.
Cornel001
cere-le un test drive cu ea.
Irinel68957
Salut,

Verdele de pe Accord e o culoare foarte interesanta, nu te lua dupa fotografii.... daca nu esti atent, il confunzi cu un gri inchis, si are (ca toate culorile de pe Accord) efect "pearlescent". Cere-le sa-ti arate una "live", si o sa vezi....

Cat despre cutia automata, nu e preferata mea (conduc mai sportiv), dar e deosebit de comoda in oras.

Exista un forum al posesorilor de Honda din Ro, unde sunt si cativa detinatori de Accord A/T. Pentru a nu-i face reclama aici, te rog sa-mi dai un PM daca esti interesat.

Bafta

P.S. Au dreptate cu "nu se stie cand mai primim"... e pur si simplu bataie pe Accord... inca ma mir ca l-ai prins si pe asta...
CPI
Hello Mihai,

A mea este verdele de care zici tu. Vroiam negru si nu aveam rabdare sa o astept dar nu regret culoarea. De fapt este o culoare inchisa.

Dar stii ce, dupa ce o s-o iei ultimul lucru care o sa te intereseze o sa fie culoarea. O sa vrei sa mergi cit mai mult cu ea biggrin.gif

Eu am pornit de la faptul ca imi place masina, o simti una cu tine cind conduci. Apoi m-am uitat si am comparat pret/dotari vs alte masini si cum si pe partea asta am avut motive de bucurie n-am mai oscilat. A durat ceva pina am convins sotia (deh, masina de familie cu care merge ea in timpul saptaminii).

Asa cum zice si Irinel intreaba dincolo posesorii de 2.0 AT ca sa te lamuresti cum e si mai cere si drive-test.

Daca esti din Bucuresti gasesti Accord cu cutie automata la drive-test la Asko, e-adevarat ca pe motorul 2.4. Asta a fost primul Accord cu care am mers eu si m-a convins.

Succese,
Cristi
Otto73
eu spun s-o iei .
Cutia AT chiar are sportivitate.
In oras o pui pe drive ceea ce iti ofera confort iar daca vrei sportiv + si -.
Marcel3
Pentru Irinel ,care este adresa site-ului a celor cu Honda?
Multumesc anticipat de raspuns.
Iulian HondaFan
cutiile automate de pe Accord sunt reusite. desigur cele manuale sunt mai sprintene. test drive-ul e edificator.

www.hondafan.ro ( nu sunt implicat in site decat ca user).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.