Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daihatsu YRV
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daihatsu
Andreea1
am vazut pe forum opinii (putine) despre cuore, proton si sirion. de asta ce ziceti?
la dotari/pret sta f bine. ma intereseaza fiabilitatea, compoortamentul la drumuri de oras/ drumuri lungi, etc.
alex20
ce pot sati spun de masinile din clasa masinii acesteia eu iam cumparat lu maicami(adika din banii ei ) un fiat panda.masina ii mai ieftinutza si super mult ii place .uitate la masinutza ca doar nu degeaba a fost aleasa masina anului 2004 din clasa sa
Mihai35439
In legatura cu returile la Daihatsu, eu nu cred ca sunt asa bune. Probabil ca tu ai vazut pretul CIP, adica fara taxe. Daca mai adaugi TVA 19% si taxele vamale 30%, ai sa vezi ca nu e asa ieftin. Dpdv al fiabilitatii masinile japoneze sunt cele mai bune, iar Daihatsu nu se abate de la regula. Probleme ar fi cu service-area si cu piesele.
In legatura cu Fiat Panda, pot sa spun cu mana pe inima ca e o mare pacaleala. A castigat premiile alea pentru a fi salvat grupul Fiat de la faliment. Asta se intampla chiar si in Europa. Am mers cu Panda atat in varianta diesel cat si cea pe benzina. Motorul se aude cam ca la Matiz, si masina e cam de aceleasi dimensiuni. In rest, plin de plastic de proasta calitate si ai impresia ca te poti rastruna cu masina aia in orice moment. Spatiul interior este identic cu cel al unui Matiz. Eu as prefera clar Cuore dpdv al calitatii. Protonul este de fapt un Mitsubishi de generatie mai veche facut in Malaesia. Altfel o masina bunicica, dar aceleasi probleme, taxele, piesele si service-ul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.