Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vw Touran 1,6 105CP
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Laurentiu56058
As vrea sa stiu parerea voastra despre motorul 1,6 105CP si in cazul particular al acestui motor pe VW Touran Highline. Este suficient pentru o masina asa voluminoasa? Consum? Intretinere? etc.
Va multumesc.
G e o r g e
prea mic motorul pentru o masina asa de mare . mergi pe alta motorizare .
Vlad75531
La touran a aparut 1.4 TSI. Ala ar fi foarte cool. Acum nu stiu cat costa.
Lucian72846
Am avut ocazia sa efectuez un test drive cu noul motor TSI de la Touran , gratie unui prieten caruia ii multumesc pe aceasta cale . Motorul este deosebit de elastic fara a lasa impresia unui motor cu gol turbo . Curba de cuplu anunta sub capota un motor cu cilindree mult mai mare . Desi aveam si Climatronic-ul pornit , motorul facea fata cu brio acceleratiilor puternice si repetate la care a fost supus . Deosebit de silentios si economic , recomand cu caldura acest motor !
Laurentiu56058
Cu tot respectul, in afara de George care chiar mi-a raspuns, la restul am sa va spun ca am senzatia ca nu ati inteles intrebarea...cu toate ca mie mi se pare simpla...
Nu ma intereseaza motorul TSI...nu ma intereseaza alta motorizare...nu ma intereseaza ca un avion merge mai repede ca acest Touran...nu ma intereseaza fata nevazuta a lunii...ma intereseaza doar parerea voastra despre ACEST MODEL CU ACEASTA MOTORIZARE...
Asta in eventualitatea in care aveti o parere cat de cat documentata... Pentru asta am intrat pe forumul VW si nu pe forumul bucatareselor specialiste in clatite flambate...
Multumesc, George, inca o data pentru amabilitate si promptitudine!
Vlad75531
1) IN primul rand este motorul de 1.6 8V 102 cai. E o diferentza intre ele sa stii.
2) Diferentza de pret intre 1.6 si 1.4 TSI este de 1800 de euro. La aceasta masina nu as lua niciodata 1.6 102 pentru ca de abia o trage. E evident. Eu am o bora de 1.6 si e cat de cat ok, dar tot mi se pare ca trage greu. La Touran nu mai zic.
3) Poate mai bine te duci pe forumuri de bucatarese, pentru ca eu si cu Lucian am incercat sa evidentiem ca din motoarele pe benzina asta ar fi cel mai indicat. Atata tot.
Si ca sa fiu on-topic cum ai precizat: Este foarte lenes si daca mai pui si clima de ex. de abia se taraseste! Multumit?
Lucian72846
Laurentiu , forum-ul este pentru toata lumea , raspunsul nu era adresat tie , ci o informare si o apreciere personala , daca pentru tine nu este ok , nu inseamna ca trebuie sa jignesti . da motorul de 1.6 este sub dimensionat dupa parerea mea !
Fa un test drive sa te convingi . Este cel mai bun mod de a face o alegere , mai ales daca te deranjeaza raspunsurile de pe forum .
eddie
La fel a fost si motorul de 1,6 benzina de pe Zafira,un motor prea mic pentru un minivan.
Gadi59670
Motorul 1.6 , 102 CP este destul de mic , daca mergi mult incarcat si pe distante lungi . Problema este lipsa de cuplu , trebuie sa schimbi des vitezele si sa mergi in zona de cuplu maxim . 0-100 km/h este destul de bun , problema o reprezinta reprizele 80-120 cu timp mare si grija mare la depasiri . Daca mergi mai mult singur si in oras e ok , la fel pe autostrada . De preferat un 1.6 FSI , chiar si cu o echipare mai slabuta , dar atentie OBLIGATORIU aer conditionat !
alin81796
omu poate s-a suparat pt ca vrea sa-si ia o masina sh fara optiune de a schimba motorul asa ca nu tre sa fiti duri cu el ce e curios insa : la varianta de echipare highline au pus si motorul ala puturos
alin81796
cam asa ar arata motorul la masina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.