Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concertul DEPECHE MODE
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Muzica
a3des
A fost cineva la concert? Cum a fost? Sunt tare curios, cred ca nu o sa-mi iert niciodata ca nu m-am dus.
madalina
Am fost eu. Foarte placuta atmosfera.

Ce nu mi-a placut:

- mai vroiam sa mai cante

- a fost cam iritanta pauza dintre suie, sistem si DM

- mi s-a parut badaranie din partea noastra sa ramana lumina aprinsa la oficiala pe intreaga durata a concertului
a3des
Madalina, ce te invidiez...
Ca o consolare am vazut ca se poate cumpara concertul pe internet.
Baby Blues
A facut cineva poze? Nici eu nu o sa mi-o iert ca nu am fost. Am vb prin tel cu niste prieteni din Buc care au fost si mi-au dat sa ascult la tel. Am cantat si eu vreo 3 min cu ei (DM) biggrin.gif biggrin.gif
a3des
Ahahaha, la fel si la mine mi-au pus la telefon, am participat si eu "sufleteste" la concert. Apoi m-am intristat si mi-am pus "101" pe home theatre si mi-am exasperat vecinii. band.gif
Watcher
Si eu am fost (pentru prima data la un concert pe stadion). Ce a fost bine: atmosfera, Depeche. Ce a fost rau: au venit tarziu dar vroiau sa plece conform programului smile.gif Abia cu 'bis'-ul au cantat cele 2 ore din program.

Pe mine nu m-au deranjat atat de tare pauzele deoarece setul de DJ mi sa parut mult mai misto decat Suie si Sistem biggrin.gif:D

Poze nu prea aveai ce sa faci ca erai sau in contre-jour sau in intuneric (nu pot sa ii inteleg pe oamenii care afc poze cu blitzul pe stadion...)

Am stat la coada la apa 1h si tot bere am cumparat ca s-a terminat apa biggrin.gif:D
Idee misto: bere doar fara alcool.

Tehnica aferenta: super! aveau 8 ecrane de proiectie care urmareau o coregrafie interesanta, plus ac imaginea ramanea 'echilibrata' indiferent ce pozitii aveau cele 6 ecrane componente.

Sonorizarea: asa si asa dup parerea mea de nespecialist. Colegele mele fane ziceau ca a fostp rea incet, eu cred ca sunt ele surde biggrin.gif. In schimb mi s-a parut ca uneori calitatea sunetului era sacrificata sensibil pentru loudness...

Tinand cont de legenda si de cum au performed, este a Once in a LIfetime Opportunity. In my book are nota 7.50-8. (chiar bine adica)
Adin.C
Am fost... si dupa cat am asteptat concertul asta, nici ca mai am cuvinte sa comentez...
Adin.C
alta..
a3des
Multumim mult pentru imagini!
Adin.C
:wave:
geeoo30
Am fost...
Super profesionisti...
Suie .. si Sistem din deschidere nici nu au contat si bine ca au venit cel putin sa vada cum se canta adevarat...
Ma asteptam sa inceapa undeva pe la 10 de aceea nici m-am grabit, am ajuns pe la 9 cu bilete cumparate din fata stadionului cu 100 ron.. :bash:
Evenimete ca astea vedem prea rar si e pacat sa le pierzi... nu am mai vazut in romania asa ceva de la metallica din 99 sau scorpions din 93....
Dintre astea 3 pe depeche il pun pe 2 dupa mettalica.....
marius60959
si eu am fost.
f aglomerat, atmosfera faina.

Depeche au cantat super, proiectiile de nota 10, sunetul mi s-a parut ok (am stat in spate in tribune) ce sa zic, daca ar repeta concertul saptamana viitoare m-as mai duce o data.

Sper sa fie concertul asta doar un inceput si sa urmeze si altele cel putin la fel de faine!!!!
Baby Blues
Sa va fie rusine la cei care ati fost! :evil:
Sunt invidios. Daca mai aveti poze mi puneti. Eu de suparare am vizionat "One night in paris" biggrin.gif
a3des
a3des
a3des
a3des
a3des
a3des
a3des
a3des
a3des
marius68582
Cred ca ai avut o seara super.Felicitari!
Oana
merge careva la depeche? noi avem bilete in B...
FAR EASTERN
"Formatia britanica Depeche Mode si-a anulat concertul de la Atena in cadrul turneului mondial de promovare a albumului "Sounds of the Universe"- relateaza Reuters. Solistul David Gahan s-a simtit rau in timp ce era in cabina de machiaj. El a fost internat intr-un spital din capitala Greciei, cu diagnosticul gastroenterita.

"Regretam faptul ca showul a fost anulat" - a declarat unul dintre organizatori, fara sa dea alte detalii despre starea de sanatate a artistului.

Depeche Mode este asteptata ca sustina, sambata, un concert la Bucuresti, in Parcul Izvor. Inaintea concertului de la Bucuresti, britanicii sunt asteptati la Istanbul. Depeche Mode a mai concertat in Romania in 2006." @hotnews.

Poate nu s-o intampla la fel si cu cel de la noi...
DRAGOS
vin si eu smile.gif tot in B smile.gif
Oana
QUOTE (FAR EASTERN @ May 13 2009, 09:15 AM) *
Formatia britanica Depeche Mode si-a anulat concertul de la Atena...
Poate nu s-o intampla la fel si cu cel de la noi...

nu cred. gastroenterita e o boala usoara, nu tine mai mult de 3 zile.
FAR EASTERN
Update @ hotnews.ro
pmhoria
E oficial...
http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-57059...l-bucuresti.htm

Sorry guys sad.gif
Oana
mda, asta e... macar sa-l reprogrameze
FAR EASTERN
"Intrebare: Ce faceau fanii Depeche Mode in parcul Izvor in noaptea de sambata spre duminica?...
RASPUNS: Enjoying the Silence..."

Acum serios:
"Depeche Mode ar putea concerta in Romania in luna iulie sau septembrie, dupa ce spectacolul din 16 mai a fost suspendat din cauza starii de sanatate a solistului Dave Gahan. Organizatorul roman, Emagic Entertainment, poarta discutii cu reprezentantii formatiei, informeaza un comunicat.

"Suntem in discutii cu reprezentantii trupei inca din momentul in care amanarea concertului din 16 mai a fost anuntata oficial. Intr-adevar, avem in vedere doua perioade - iulie sau septembrie 2009 - si suntem in negocieri avansate cu agentul turneului, insa luarea deciziei finale implica mai multi factori de care trebuie tinut cont - programul trupei, disponibilitatea locatiei etc.", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic.

"Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa avem vesti bune privind starea de sanatate a lui Dave, precum si mai multe detalii privind noua data a concertului", a completat aceasta.

Emagic le recomanda celor care au cumparat bilete la concertul Depeche Mode din 16 mai sa le pastreze, acestea urmand sa fie valabile si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial.

Persoanele care si-au cumparat bilet, dar din varii motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care a fost achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

Organizatorul mai ofera o posibilitate de preschimbare a biletelor pentru Depeche Mode cu bilete la festivalul B'estfest.

Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului Dave Gahan, spitalizat de urgenta la Atena, pe 12 mai, trupa Depeche Mode si-a amanat sase concerte programate in cadrul turneului international Tour of The Universe, inclusiv pe cel de la Bucuresti din 16 mai " @hotnews

Otto73
Tot ce-mi place la ei e de la Violator incoace. Exclud ultimul album deoarece nu-mi place nici o piesa de pe el si nici stilul la care au revenit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.