Help - Search - Members - Calendar
Full Version: face-lift Dacia Logan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Otto73
La toamna logan va aparea cu o infatisare noua dupa o"operatie estetica".
Eu chiar cred ca era necesara aceasta interventie asupra designului.
Cred ca "Bangle" de la Colibasi a fost concediat.
Si noul motor de 1.6 litri va avea 110cai.
Amanunte: http://www.evz.ro/article.php?artid=263186
T u d o r
Motorul cu 16v se impunea, e clar. Car despre facelift, este discret si de bun simt, as zice. Barele vopsite integral in culoarea caroseriei arata mai bine, la fel si jantele. Cat despre cadranele de bord "sport" albe, nu prea imi plac si de fapt nu mi-au placut pe nici o masina, indiferent de marca si model.
Oricum, Logan tinde spre mai bine, iar pragmatismul si arta de a vinde ale francezilor de la Reno nu s-au dezmintit. Cand au simtit ca este nevoie de mai mult, nu au intarziat sa ofere. Cu siguranta vor aparea si optiuni noi atunci cand se va impune.
Faceliftul Loganului observ ca aduce si niste culori noi. Una peste alta, e un pas inainte si ma bucur. :romania:
ncristi
Da..am citit si comentariile de acolo...pacat.

Majoritatea locurilor virtuale in care anumite personaje isi pot expune "ideile" au capatat un iz de WC public..pacat :-(.
T u d o r
Da, acum ca mi-ai atras atentia tu, am citit si eu comentariile alea. smile.gif

Sunt in spiritul general, nici nu ma mai deranjeaza. Fiecare e liber sa se exprime in masura in care ii permit bunul simt, educatia si cei 7 ani... smile.gif
Borcan77786
dap...mare pacat ca noi romanii nu stim sa apreciem ce avem (asa cum e bun sau rau) si sa incercam sa sustinem/fructificam la maxim ce avem. In ziua de azi nu se mai fac masini proaste si in mare parte cumpararea unei masini este legata de perceptia cumparatorului asupra unei marci/model (evident dupa costuri).....si la noi predomina ideea cum sa VW rulz, nu e chiar asa.
Astia suntem noi romanii nu stim sa apreciem un concept de talie mondiala.....probabil ca asta ne este menirea sa avem telefoane ultimu racnet si masina de import, daca se poate sa ne dam ultimul ban din buzunar ca sa fim bengosi, ca deh asa e la moda...... :angel:
T u d o r
Off Topic.... biggrin.gif Nu m-am putut abtine, am cunoscut pe unul saptamana asta care avea un N80 de la Nokia, un model de cca 20 mil in magazine, si dadea beep sa-l sune celalalt. Mi s-a parut jenant... :angel:
Asta este, "fitzele" si "figurile" ne definesc din pacate ca neam, macar la o anumita varsta. Adica ce conteaza ca nu am dupa ce bea apa, daca ceilalti ma iau drept "jmecher". Dehh... Mutu nu putea sa se nasca in alta parte... :angel:
marius68582
Un pas inainte intr-adevar,sunt in asentimentul tuturor cred cadn observ ca barile in culoarea caroserie se integreaza mai bine,arat mai implinita asa.Stiti ceva despre preconizata implicare in Raliul 2000?
T u d o r
Te referi la modelul ala sport cu motor de 2000 cmc pe care l-au prezentat acum 1 an? Nu am mai auzit nimic de el, era vorba sa intre cu Dacia in raliuri, pentru a populariza marca. Poate asteapta momentul cand Loganul va cobori in vanzari, sa-l reanimeze. smile.gif
florin55503
a trebuit sa ma uit cu foarte mare atentie sa vad unde au fost operate modoficari. jentile sunt de la clio. restul modificarilor parca au fost inspirate de diferite variante de tuning propuse diverse reviste de pe la noi (chiar si eleronul). faptul ca este toata masina o culoare da o oarecare unitate masinii. dar si acest fapt a fost facut de unii proprietari.
deci s-a dat clientului exact ce s-a cerut plus un motor mai puternic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.