Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pompa injectie - opel astra - motor DCI 16 V
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Gabriel79872
Salutare,

Sunt mai nou pe aici, am observat tot felul de topicuri interesante... si am si eu o mica problema, daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii... !
De foarte curand sunt fericitul posesor al unui Opel Astra din 2000, cu motor de 2000 cm3, DCI, 16V cumparat din Olanda. Am cumparat-o acum 2 sapatamani, am venit cu ea din Olanda si pana in Bucuresti fara nici un fel de probleme, chiar foarte incantat de cum merge. Luni ar fi trebuit sa ajung in RAR cu ea numai ca nu a mai vrut sa mai porneasca de nici o culoare :minigun: ... de atunci ma chinuii sa aflu care e problema ... am fost prin 2 service-uri pana acuma, primul mi-a spus ca ma costa 800 de EUR sa-mi repare pompa de injectie, urmatorul l-am gasit si mai bine 1000 EUR. blink.gif Din cate am inteles una noua ma costa undeva in jur de 2000 EUR, mi se pare enorm de mult. Aveti cumva vre-o idee unde as putea sa o fac macar ceva mai ieftin sau unde as putea gasi o pompa ?
florin55503
e pe undeva pe vacaresti un turc care esuper priceput si care e binecunoscut de catre cei care isi alearga masinile. e super meserias tipul si nu foarte scump. e specializat pe chestii din astea
Gabriel79872
Multumesc mult,
In cele din urma am gasit o pompa de pe un opel identic dar care cica a fost lovit. Cel care mi-a dat-o mi-a spus ca avea doar 30.000 de km pe masina... in fine dupa ceva negocieri mi-a dat-o cu 1000 Euroi si tot el mi-a schimbat-o, mi-a mai dat si garantie la ea 2 ani.
Acum ramane de vazut cat de mult ma tine ... din pacate pe tipul ala de pe Vacaresti nu l-am gasit.
Oare am dat mult? Sincer mie mi se pare ceva c-am mult ... !
Oricum multumesc de informatii .... !
eddie
Vezi ca motorul de la Opel pe care il ai 2.0 diesel se numeste DTI.
DCI-ul este dieselul nou de la Renault si este commonrail.
Gabriel79872
Da ... aici nu te contrazic... a fost pur si simplu o eroare de scriere ... biggrin.gif, dar ai dreptate
Gabriel79872
Mai am si eu o intrebare, stie cineva de pe aici unde as putea sa-mi reincarc AC cu freon ? Adica vre-un numar de telefon sau vre-o adresa ? Si daca aveti idee how much ?
Multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.