Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Octavia Tour discount
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Mihai79078
Salut! Vreau sa-mi cumpar o Octavia Tour 1.9TDI 90CP noua, si am observat ca intr-unul dintre topicuri se pomenea de un discount primit din partea dealer-ului! Era vorba de O2 ? Am intrebat la Avia si au zis ca nu se face disc, doar cadou un MP3.
Pentru ESP sunt necesare si discurile spate ?
Initial ma gandeam sa merg pe Fabia Charm Combi 1.4 TDI PD 70CP, dar nu cred ca merita, sunt la preturi f apropiate... :scratchchin:

:wave: Multumiri.
eddie
Un coleg de-al meu si-a cumparat masina respectiva.
Era vorba de Octavia Tour,adica O1,fara jante,fara ESP,neagra,de 1,9 TDI 90 c.p. pret 15.000 sau 15.200 euro cu un MP 3 player cadou.
silviu40187
Si eu zic ca nu merita sa-ti cumperi fabia prin prisma diferentei mici de pret. Doar daca stai in banii aia si orice ai face nu mai poti sa adaugi diferenta. (sau esti fata si nu iti doresti o masina mare cu porbagaj)
Alte satisfactii ai in octavia... Nu se pot compara (nici nu ar trebui pt. ca sunt clase diferite). Incearca sa pui diferenta sa-ti cumperi octi 1; Pt. octi 2 mai tre' sa aduci alti bani de acasa.
grenouille
eu am primit un fel de discount la modul ca am avut mp3 gratuit (ma rog, vieta, dar e bun si ala smile.gif nu sunt fan scule super sofisticate de ascultat muzici), geamuri electrice fata si o dobanda mai mica la leasing intrucat era perioada siab-ului.
oricum o sa imi recuperez tva-ul pe masina... asta il consider cel mai mare discount :angel: sa ma ramburseze statu'!!
Mihai79078
Nu sunt fata!
Tocmai ca sunt fan masini mari! Imi plac combiurile....Pornisem cu un buget de am ajuns la Fabia Combi (oricum nu apreciez alta varianta de Fabia) si tot facand calcule am ajuns la OTour, fiind si prima mea varianta, mai ales ca-i hatchback~combi! biggrin.gif
Multumesc pentru sfaturi!! beer.gif
Lucian72846
Ai facut o alegere foarte buna , Octavia Tour ramane in top in ceea ce priveste raport calitate / fiabilitate / pret ! Sa o stapanesti sanatos . Recomand pachet drum greu , ESP , discuri frana spate ( daca comanzi ESP nu trebuie sa mai comanzi discuri frana spate ) , stergator luneta , geamuri electrice fata , asta peste standard ! Bafta .
Cristian-330
Inca nu mi-a venit masina....dar din cate am vorbit cu altii despre optionale am ales si un stergator luneta caci la viteze mici ea fiind prea putin inclinata pe timp de ploaie vizibilitatea este scazuta (si nici nu-ti prea creste rata cu el biggrin.gif ) . Spor... :peacefingers:
Lucian72846
Foarte eficient stergatorul pentru luneta , alegere f buna !
DORU
QUOTE(Cristian-330)
Inca nu mi-a venit masina....dar din cate am vorbit cu altii despre optionale am ales si un stergator luneta caci la viteze mici ea fiind prea putin inclinata pe timp de ploaie vizibilitatea este scazuta (si nici nu-ti prea creste rata cu el biggrin.gif ) . Spor... :peacefingers:


O alegere inspirata si foarte necesara ! :wave:
Lucian72846
Doru stie mai bine cat de mult isi doreste un stergator pentru luneta ! Are dreptate este si foarte eficient .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.