Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cam cat rezista planetarele?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Petrica61298
Buna! Am un A6, 2.5 tdi, 2000 si cand sunt cu rotile virate spre stanga intr-o intersectie si vreau sa plec se aude o ticaiala ritmica in partea stanga. Sa fie planetara? Oare trebuie schimbata urgent?!
Flav
Depinde, se aude si cand invarti volanul la maxim pe loc? S-ar putea sa fie si din caseta de directie. Ai schimbat de curand uleiul de servo? Da-ne mai multe amanunte.
jimi78832
cred ca este planetara.daca nu tacaie prea tare iti recomand sa verifici burdufele planetarei,dupa ce le schimbi mai merge fara sa fortezi.decat sa cumperi planetara noua mai bine o carpaceala mica si BAFTA LA TARGUL AUTO
Petrica61298
pai am avut burduful rupt la planetara din stanga, cel de langa roata....dar cand l-am schimbat la service anul trecut, baietii mi-au zis ca n-am nimica la planetara, dar se vede ca taranul roman nu trebuie sa lucreze ca mecanic in service... Am ridicat azi masina pe cric si m-am uitat: am lasat-o pe parking si m-am bagat sub ea, mi-am pus manusile si am tinut planetara fixa cu o mana si cu cealalta mana am incercat sa misc roata sa vad daca se simte vreun joc si intr-adevar are putin joc, destul cat sa se auda ticaiala aia.... Acuma care ar fi solutia?! Stie cineva cat costa o panetara??? se poate cumpara pe articulatii?? Care este riscul daca nu o schimb acum? Oricum nu bate foarte tare, mai mergeau cu taxiul si auzeam la baieti planetarele cum duduiau, insa e deranjanta acea ticaiala blush.gif
jimi78832
planetara pt.audi cred ca e destul de scumpa si e bine so cumperi noua mai ales daca ai de gand sa mai pastrezi masina.daca nu o fortezi la plecare de pe loc si in viraje poate sa te tina mult timp,dar exista riscul ca intro zi sa porneasca motorul si masina sa nu plece din loc indiferent cu ce treapta de viteza vei incerca sa faci asta.
intereseaza te cat costa o planetara noua(automat si burduful nou)si vei vedea daca merita sa mai faci aceasta schimbare.


bafta
Petrica61298
Mda...sa plec mai usor de pe loc, asta e cam greu ca are cutie automata si nu pot sa ma abtin sa infig picioru in acceleratie. blush.gif Acuma imi dau seama ca trebuia sa plec cat mai usor de fiecare data si sa nu accelerez tare in viraje, dar...imi place cum se aud gazele in tobe la plecare blink.gif
Petrica61298
Am sa ma interesez de o planetara noua....cred ca o sa-mi piara cheful de distractie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.