Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zgomot ac kilometraj
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
Andrei79789
Salut, sunt ca si multi dintre voi posesor al unei lada 1200. Cum masina are 27 de ani si a stat in garaj nemiscata vreo 2 ani ma asteptama sa nu mearga. Surpriza, dupa schimbarea bateriei a pornit! Am mers cu ea 2 saptamani dupa care am fost la un mecanic care mi-a facut aprinderea si carburatia. A constat ca 2 bujii nu mergeau si pierdeam combustibil la pompa de benzina. Dupa schimbarea bujiilor si schimbarea garniurii la pompa de benzina mi se pare ca e zboara biggrin.gif
Acum sa revin la subiect. Motorul e mai silentios decat acul de kilometraj care scoate un zgomot ciudat (falfaie). Acum o sa o duc in service, dar trebuie sa ma prezint cu piesele adecvate.
Vreau sa stiu exact cu ce piese imi trebuie (banuesc ca e un sistem cat de cat complex) sau daca se poate repara.
ionita56403
cel mai bine e sa ii iei un bord nou nout care costa 900 mii sau unu second de pe antiaeriana sau vezi cum te descurci cu rusii din obor
Andrei79789
Am fost ieri seara in service. Intr-adevar mi-au zis ca e o problema la bord. Ma duc sambata asta in obor, poate gasesc la rusi.
Andrei79789
Am fost ieri seara in service. Intr-adevar mi-au zis ca e o problema la bord. Ma duc sambata asta in obor, poate gasesc la rusi.
Horia49540
pai de ce naparat bordul? asta e doar daca s-a stricat aparatul
altfel este de la cablu: ori nu e uns, ori e batran, mie mi-a tacanit odata asa vreo 2 minute iarna pe ger, cum s-a incalzit si-a revenit...
Andrei79789
Am sunat la magazinul de pe calea grivitei si mi-au spus ca gasesc la ei cablu de kilometraj. Cum il iau ma duc in service si il pun.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.