Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DE CE NUMAI EU? BRAVO DOMNULE ADMIN!?
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Intrebarea mea o aveti in titlu. Am inteles citind area de amenzi unde am gresit:
QUOTE
Tot de pe acelasi topic mai pleca in vacanta si cosmin45741 pt limbaj

http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...2&start=140
Am inteles ca pt. o luna.
QUOTE
Cosmin are ban o luna.

Probabil ca Mike se referea la limbaj vulgar, deci conform punctului 5 din regulament:
QUOTE
5. Nu se acceptă limbajul vulgar sub nici o formă.... Abaterea aduce dupa sine blocarea contului pentru 2 saptamani. La recidiva se blocheaza definitiv contul si sau IP-ul


Deci prima sesizare: 2 saptamani nu o luna domnule admin, sau parca asa scrie acolo, in regulamentul pe care la-ti facut...

In fine, ban pt. cuvantul "besinos" probabil, pt. ca idiot nu este considerat ca fiind un cuvant vulgar, chiar are rasunet literar...Vad ca in cazul meu se respecta regulamentul adliteram, probabil din cauza senzatiilor de satietate pe care le incearca dl. Guerilla si dl. Mike.omega. Exista remediu sa stiti, de la clasicul 2 degete in gat pana la cel medicamentos...

Si revenind la respectarea adliteram- articolul 5:
QUOTE
Dacă chiar simțiți nevoia să criticați pe cineva/ceva există mijloace civilizate de a o face. Dacă nu le gasiți, abtineti-vă! Nu este acceptat nici atacul la persoana.

Asta nu am facut-o eu ci am fost "victima" dlui moderator Iulian. Initial dl MIKE a vrut sa fie impartial:
QUOTE
Stiti ceva?! Eu zic sa plecati amandoi (Iulian si Impulse) in vacanta, va linistiti si apoi o sa va intoarceti cu stat de membrii obisnuiti si poate fara jigniri si atacuri pe forum
,
dar dl. Admin care nu incurajeaza nepotismul si favoritismele pe forum, revine:
QUOTE
S-a cam pripit Mike, poate s-a saturat de voi mai mult decat mine

Ramaneti amandoi moderatori cu precizarea ca Iulian isi ia avertisment. Si asta va fi ultimul, la primul atac pe care-l mai vad intre doi moderatori, cel vinovat zboara instant.

Cosmin are ban o luna.


Stiti ceva domnule admin, nu ma consider membru sau persoana de calitatea a 2 a si precum in regulament mai exista un punct interesant:
QUOTE
22. IP-ul d-voastră precum și toate celelalte date ce le putem strânge despre un user, VOR FI folosite pentru acționarea în instanță în cazul în care considerăm ca ați adus prejudicii Mirabilis Net Services!

imi rezerv si eu aceleasi drepturi...

Si inca un lucru...Initial am vrut sa renunt la tot si sa nu mai aud de extraordinarul forum, dar s-a mai interpus o problema: nu-mi place sa pierd, chiar deloc... nici sa fiu luat de prost/fraier si nici sa-mi puna cineva pumnul in gura.
Nu ati fost corecti, nu voi fi nici eu. Consider atitudinea dvs. ca fiind cauzatoare de prejudicii la adresa mea si a imaginii mele
O sa revin cat de curand sub alt user/IP/provider de net si vom vedea ce veti putea face. Plus ca imi voi rezerva dreptul de ma folosi de drepturile mele legale.
HALAL!!!
HalbaSus
eu zic ca expunerea propriului punct de vedere e mai folositor decat folosirea de clone... iar ca viitor absolvent de drept iti spun ca orice legal nu ai ce face impotriva forumului sau moderatorilor, oricat de nedreptatit ai fi.

Daca nu iti place sa pierzi sunt convins ca nu iti place sa joci incorect. Mai bine cereti drepturile aici decat sa vii cu clone si alte prostii.
Cui sa-mi cer drepturile Halba? Daca adminul are balanta justitiei asa de bine echilibrata.!?!
Nu am jignit pe nimeni si nu am atacat nici o persoana, doar ideea. Faptul ca ii consider idioti pe americani e opinia mea, mai mult sau mai putin pertinenta; cu toate astea am facut 2 precizari f. clare: nu din punct de vedere al inteligentei, iar cei care locuiesc acolo nu-i consider americani. Am facut precizarile tocmai in ideea de a nu jigni pe nimeni. Mi s-a raspuns dupa cum se poate observa in topicul respectiv...
Iar domnul admin a gasit de cuviinta sa ma "pedepseasca" pe mine chiar excesiv, daca e sa ne luam strict dupa regulament, in timp ce alte abateri mult mai grave au fost usor trecute cu vederea...Si nu e prima oara cand mi se intampla....

Iar daca eu dpdv legal nu am ce sa fac, atunci nici ei nu o sa aiba ce sa-mi faca, indiferent de cate clone o sa-mi fac. E un site public si atat timp cat o sa fie asa si o sa existe libertatea de exprimare, o sa-mi exprim punctul de vedere, indiferent de metoda, chiar daca contravine ideilor vehiculate pe aici de membrii alfa. Asa ca maine o sa fac o vizita la providerul de net... blush.gif
f1anatic
QUOTE(Cosmin)
Faptul ca ii consider idioti pe americani e opinia mea, mai mult sau mai putin pertinenta; cu toate astea am facut 2 precizari f. clare: nu din punct de vedere al inteligentei, iar cei care locuiesc acolo nu-i consider americani. Am facut precizarile tocmai in ideea de a nu jigni pe nimeni.


Faptul ca nu am participat la discutzia Infinity vs BMW nu are nici o legatura cu faptul ca de fiecare data cind comentezi despre americani MA JIGNESTI PERSONAL. Ca nu ne consideri tu pe noi americani...este problema ta Mr. Cosmin.

Ai dreptul la opinia ta sa ii consideri cum vrei tu asa cum si noi avem dreptul de a ii adula pe Americani si de ai ii pupa in fund...sau de a devenii ca ei. Pentru noi totzi ceilaltzi - oricit de "covirsitoare" ne-ar fi minoritatea - Iulian, Fishbone, F1anatic, Otto etc...care am veni aici din alegere; cred ca este o insulta ce spui tu despre Americani. Tu nu critici...tu insultzi. Si este o mare diferentza.

Si mai pot spune ca indiferent cit incerci tu sa ne ametzesti cu precizari la ce sint si la ce nu sint Americanii idiotzi si cine este sau nu este American...eu sint American la mine in tzara si sint American si la tine in tzara si sint American oriunde in lumea asta. Prin modul de gindire...dar si prin pasaport.

In rest itzi doresc viatza lunga si lipsita de griji.
petre 1
Pai vezi atat timp cat esti american si prin pasaport .... nu esti american.
petre 1
QUOTE("petre 1")
Pai vezi atat timp cat esti american si prin pasaport .... nu prea esti american.
Watcher
Eu nu sunt de acord cu ideea asta e a te simti jignit pentru ca faci parte dintr-un grup foarte larg definit. Adica mi se par mai importante calitatile tale ca individ decat cele de apartenenta la grup. YOUR QUALITIES DEFINE YOU, nu apartenenta la un grup sau altul...

Spre exemplu, eu personal nu consider ca cea mai mare calitate a mea este ca 'sunt roman', nici macar nu este una definitorie. Astfel, 'romanul' este consumator de manele, mare fan fotbal si interesat de stirile PROTV au "tradati in dragoste" . Eu nu sunt. 'Romanul' considera ca Biserica este o institutie repsectabila. Eu cred ca este compusa din oameni, si toti pe care i-am intalnit eu sunt departe de a fi respectabili, iar cei pe care ii vad la TV nici atat...

Si asa mai departe. Daca cineva zice 'romanii sunt tarani' tind sa ii dau dreptate, si in nici un caz nu ma simt jignit eu sau prietenii mei apropiati. Stiu ca nu ne incadram in tipar si nu e nici o jignire personala...
f1anatic
QUOTE(Watcher)
Eu nu sunt de acord cu ideea asta e a te simti jignit pentru ca faci parte dintr-un grup foarte larg definit.


De ce nu m-as simtzi jignit personal cind cineva imi insulta tzara adoptiva, oamenii harnici, prietenosi, desteptzi, vecinii, prietenii, profesorii, subalternii sau superiorii, fetele cumintzi si frumoase, imigrantzii ce muncesc din greu sperind la o viatza mai buna ...cei 299,999,999 de "idiotzi" care reprezinta tzara cea mai puternic industrializata, cu numarul cel mai mare de premii Nobel si cea mai "libera" (DA INCA ESTE) din lume ? De ce m-as tzine deoparte ? De ce nu as lupta pentru ea ?

De ce nu m-as simtzi jignit si de ce nu mi-as pastra dreptul la replica cind comentariile ieftine si neforndate vin din partea unor "nobody" care nici nu au pus vreodata piciorul in America, care imi vorbesc din ziare, TV, radio sau Internet cu atita autoritate ?

I'm sorry man. Da...m-am nascut in Romania. Nu voi uita niciodata de unde am venit...si prin cite am trecut. Chiar in seara aceasta ma uitam la "Liceenii"...si memoriile anilor de scoala mi-au revenit. Culesul de mere si struguri in clasa a 4-a si a 5-a. 1989. Prima fata care am tzinut-o de mina. Nota 1 de la matematica. Poeziile interminabile de la Romana si tanti de Germana care batjocoritor imi spunea "Domnu' Inginer" ! Plimbindu-ma cu ciinele pe Bulevard. Prietenii de la gradinitza cu care tzin legatura si acum. Vacantza din 1995. Da man...asa e...e acolo intr-un coltzisor din inima mea si acele amintiri nu vor fi inlocuite niciodata. Ai putea spune chiar ca am o usoara nostalgie...pentru timpurile acelea.

Dar tzara mea este America, trecutul (10 ani), prezentul si viitorul meu sint AICI si ma simt jignit de balariile ce s-au spus la adresa ei !
Mariustom
Salutare :wave:
Iaca, mă bag și eu ca musca-n lapte !
QUOTE(f1anatic)
De ce nu m-as simtzi jignit si de ce nu mi-as pastra dreptul la replica cind comentariile ieftine si neforndate vin din partea unor "nobody" care nici nu au pus vreodata piciorul in America, care imi vorbesc din ziare, TV, radio sau Internet cu atita autoritate ?

D-le F1anatic, că te-ai simțit jignit de faptul că cineva îți insultă țara adoptivă, care acel cineva este un "nobody", ... nu cred că trebuie să pui la suflet chiar așa. Crede-mă!
Și dacă da, atunci cum te-ai simțit când, fiind în vizită în Japonia, președintelui Bush senior i s-a făcut rău și a leșinat atunci când, la o masă festivă, parcă prim-ministrul Japoniei (poate greșesc), a spus niște cuvinte DELOC măgulitoare despre americanii de rând.
Sau cum te simți atunci când, chiar americani get-beget, contestă acțiunile Americii în lume?
Revenind la "comentarii ieftine și nefondate" despre americani: te invit în Banat, în zona de graniță cu Serbia, să-ți povestească localnicii prin ce au trecut în timpul războiului din Serbia, despre culturile ce se ofileau, despre roadele care ani la rând nu au "apărut", și totul din cauza americanilor, care te-au reprezentat și pe tine în acel război. Și acum, te întreb pe tine, ce-ai avut cu sârbii?
Spui de SUA ca fiind țara "cu numarul cel mai mare de premii Nobel", dar nu spui nimic de furtul de inteligență, ce a culminat cu sfârșitul celui de-al II-lea război mondial, și de-a lungul războiului rece?
"De ce m-as tzine deoparte ? De ce nu as lupta pentru ea ?"
Este frumos să lupți pentru un ideal, dar să consideri că ești jignit atunci când cineva zice de rău despre americani, asta chiar mi se pare pierdere de vreme. Chiar crezi că altui american îi pasă?
Sincer, încă o dată, nu mai pune atâta la suflet chiar orice se spune aici pe forum.
Iar despre "cea mai "libera" (DA INCA ESTE) din lume" să nu ne-ntindem la bârfă ...
În rest, toate cele bune, sincer. :wave:
QUOTE("f1anatic")
De ce nu m-as simtzi jignit personal cind cineva imi insulta tzara adoptiva, oamenii harnici, prietenosi, desteptzi, vecinii, prietenii, profesorii, subalternii sau superiorii, fetele cumintzi si frumoase, imigrantzii ce muncesc din greu sperind la o viatza mai buna ...cei 299,999,999 de "idiotzi" care reprezinta tzara cea mai puternic industrializata, cu numarul cel mai mare de premii Nobel si cea mai "libera" (DA INCA ESTE) din lume ? De ce m-as tzine deoparte ? De ce nu as lupta pentru ea ?

Dar tzara mea este America, trecutul (10 ani), prezentul si viitorul meu sint AICI si ma simt jignit de balariile ce s-au spus la adresa ei !


Parca-i un discurs din vremea comunstilor la noi...
Logic, am spus: consider pe americani idioti, nu va consider pe voi americani, deci LOGIC nu sunteti idioti. Tu esti liber sa te simti cum vrei, dar din punct de vedere LOGIC nu te-am insultat in nici un fel.
Faptul ca tu ma faci pe mine "nobody" reprezinta o insulta...
Of, ce ti-e si cu logica asta! blush.gif
haideti sa nu mai batem atat apa in piua!

vrem sa dezbatem idei si opinii, nu sa ne atacam in fel si chip, la urma urmei toti de pe acest forum sunt romani, chiar daca sunt cetatenii altei tari acum.

un pic de respect reciproc nu strica!
James Kilowatt
QUOTE(f1anatic)
De ce nu m-as simtzi jignit personal cind cineva imi insulta tzara adoptiva, oamenii harnici, prietenosi, desteptzi, vecinii, prietenii, profesorii, subalternii sau superiorii, fetele cumintzi si frumoase, imigrantzii ce muncesc din greu sperind la o viatza mai buna ...cei 299,999,999 de "idiotzi" care reprezinta tzara cea mai puternic industrializata, cu numarul cel mai mare de premii Nobel si cea mai "libera" (DA INCA ESTE) din lume ? De ce m-as tzine deoparte ? De ce nu as lupta pentru ea ?!



Intrebarea ta contine raspunsul. Nu trebuie sa te simti insultat pentru ca orice generalizare referitoare la 299.999.999 oameni e o pura.... speculatie ...ca sa nu insult nici eu pe nimeni. Daca ai sa te simti de exemplu insultat sa zicem in spiritul tau ortodox de "speculatiilele" mormonilor, scientologilor, francezilor, membrilor MISA, politicienilor, actorilor deveniti analisti politici etc ai sa devii hipertensiv prea devreme biggrin.gif
Una din chestiile pentru care America merita admirata e libertatea de expresie, indiferent cat e de idiot un presedinte sau un secretar de stat.

In privinta strict a administrarii, ii impartasesc total opinia lui halba exprimata pe topicul de unde a inceput discutia.
admin
Draga domnule Cosmin, singurul lucru care poate sa va afecteze imaginea este limbajul folosit, nu banul pe care vi l-am dat eu. Din cate am inteles nu sunteti la prima abatere iar forumul asta nu se vrea a fi piata Obor. Faza cu clonele nu e indicat s-o puneti in aplicare pentru ca dupa aia veti primi ban definitiv, ceea ce multi nu stiu dar in mare inseamna excluderea definitiva de pe forum. Se poate intra cu clone, normal, dar userul Cosmin ca entitate nu va mai exista. Eu in general nu dau ban, dar cand ma apuca dau cate o luna si dupa 2 zile imi trece. Parerea mea e ca e bine sa asteptati cateva zile iar la revenire sa incercati sa aveti un limbaj mai decent, si cand zic limbaj decent nu ma refer neaparat la atacuri la persoana.
Vlad6
Eu unul tin foarte mult la faptul ca trebuie atacata o idee nu o persoana. Toti avem idei bune sau gresite insa argumentele trebuie legate de idee doar nu de persoana care o are.
Exemplu:
asa da:" nu sunt de acord, dacia are mai multi cp ca fiat-ul"
asa nu:" esti prost fiatul da rusini la dacie"
Sper ca punctul meu de vedere sa fie inteles.
PS: marcile si ideea puse in discutie sunt fictiune si nu au nici o legatura cu realiatea
f1anatic
QUOTE(Anonymous)
nu va consider pe voi americani, deci LOGIC nu sunteti idioti.


Pai asta e logica TA. A mea e diferita. Eu ma simt de-al lor...ei ma simt ca unul de-al lor. Cind voi tzipa "foc" si "ajutor" nu or sa vina sa ma ajute romanasii nostri din Chicago ci vecinul portorican, vecinul polonez, vecina irlandeza si vecinul pakistanez. Americani cu totzii in "cuget si simtziri".

In fond eu ma definesc cum vreau...Romanian-American. Si daca stii cum se pune ordinea adjectivelor in Engleza...vei intzelege ca sint Roman...dar American in primul rind. Chiar daca ordinea in propozitzie este la coada.

MR. Sint lucruri care se pot accepta si a caror critica o incurajez. Dar vezi tu...balariile care le aud sint jignitoare si nefondate si generalizate. De ce sa ma ofuschez cind atacurile devin la persoana numai ? In stil comunist...pot spune "eu sint poporul...sint unul dintre ei". De ce se ataca si Iulian...tzi-ai pus problema ? Pentru ca nu este adevarat si pentru ca din motive personale sau pur judiciare (de partea dreptatzii) ii apara pe Americani cel putzin acolo unde trebuie aparatzi. De generalizarile si neadevarurile care strabat oceanul si intuneca judecata multora.

Potzi face bascalie despre "rednecks" si "hicks" din dealurile de prin Alabama, Kentucky etc cit vrei cu sticla de burbon intr-o mina si pusca in alta...dar pina la coada ei sint exceptzia...dupa cum a spune ca totzi romanii sint betzivi, lenesi si hotzi. O fi nea Gica zilier la coasa...si nea Pandele menlistu' dar a extinde characteristicile" unui segment de populatzie asupra la 300 de milioane (adica de vreo 15 de ori populatzia Romaniei) devine atit lipsa de cultura, probleme de LOGICA respectiv insulta in masa.

Ia spune-mi MR ! Daca Romania si Belgia ar avea o granitza comuna...si un conflict ar interveni intre cele 2 ...si pe tine Belgia te-ar mobiliza la oaste si te-ar trimite la razboi...ce ai face ? Ai dezerta ? Sau tzi-ai face datoria fatza de tzara in care traiesti ?
James Kilowatt
As dezerta si daca m-ar trimite basescu sa-i impusc pe rusi. Eu rusii pe care ii cunosc sunt baieti simpatici, iar daca basescu, bush sau alt idiot are idei crete n-are decat sa se duca el la razboi si sa-si incarce constiinta. Eu n-am de gand sa impusc pe nimeni care nu mi-a facut nimic sau sa le dau foc la casa doar pentru ca asa spune un idiot care se crede unsul Domnului pe Pamant. Daca n-ar exista idioti cu titluri pompoase probabil ca toate problemele s-ar rezolva la o bere beer.gif
James Kilowatt
In privinta generalizarilor, sunt prea idioate ca sa le bag in seama. Iar daca "generalizari idioate" insulta pe careva, sunt dispus sa-mi cer public scuze atunci cand acel cineva imi dovedeste ca a cunoscut personal macar 149.000.000 "subiecti". Pana atunci, genul asta de chestii nu merita decat sa fie ignorate.
eddie
Hop si eu ca-i apa mare...

Deci,am citit pana acum,fara sa imi pot permite sa spun ceva,nefiind in nicio tabara,dar,pot sa va spun cateva din USA,pentru ca am fost de 4 ori in USA,la Miami.Nu ma laud dar trebuie sa ma exprim...
Miami,un oras de vacanta pe care nu si-l pot permite sau nu au timp sa-l vada multi americani,desi si-ar dori asta.La fel si Orlando cu parcurile lui de distractii.
Am fost prin mai multe orase din Florida primele care-mi vin in minte...la Orlando,Tampa,Key Largo,Key West,Fort Lauderdale...
Si nu trimis de comunisti,ci de o firma romaneasca 100 %,dar cu bani curati din comunitatea europeana, impozitati corect de stat,nu ca alte firme romanesti,care se scot...
Am o functie aici care in USA este functie federala.
Nu mi-ar place acum sa plec definitiv,e prea tarziu,daca nu as fi avut 2 copii,cine stie ???
Am viza pe 10 ani din 2001,d-inainte de atentate.Nici nu am fost la ambasada pentru viza si nici nu m-ar interesa sa vad injosirea oamenilor care doresc viza .
Nu stiu daca un vecin din USA te va ajuta,pentru simplu motiv ca el nu e interesat sa stie cine-i e vecin,pur si simplu nu-l intereseaza sau se face ca nu il intereseaza....
Dar nu trebuie sa ne comparam aici unii cu altii,pentru simplul fapt ca unii traiesc acolo poate definitiv,unii care am fost doar trecatori pe-acolo si altii care sunt doar visatori (astia se impart in doua :unii au vise frumoase si unii au cosmaruri despre ,,AMERICA,the promised land !)
eddie
P.S.
si chiar imi place chesta aia sa nu te intereseze ce face vecinul tau....acolo exista 911 si stiu ei ce sa faca mai bine !
Iulian HondaFan
Cosmine, daca nu iti conveneau testele puteai sa iti expui parerea intr-un mod civilizat. A&D a folosit criterii de selectie nu stiu cum, aia nu au luat in calcul nu stiu ce...

atat timp cat tu nu recunosti ca a te exprima cu "basinosi", "sictir" si "sunt niste idioti" nu este normal. "americanii sunt idioti" este nu doar jignitoare pentru unii dintre noi, dar este si total aiurea si dovedeste o viziune simplista si din capul locului falsa.

eu am dat-o oin bara ca nu m-am putut abtine sa il trimit pe Impulse sa-si ia neurolepticul, lucru pentru care imi cer scuze. blush.gif :angel:

In rest, stau in spatele fiecarui cuvant pe care ti l-am adresat tie. m-am referit strict la posturile tale si nu la persoana. toti gafam, asa ca ar trebui sa mai citesti odata ce si cum ai scris.
Iulian HondaFan
QUOTE("Watcher")
Eu nu sunt de acord cu ideea asta e a te simti jignit pentru ca faci parte dintr-un grup foarte larg definit. Adica mi se par mai importante calitatile tale ca individ decat cele de apartenenta la grup. YOUR QUALITIES DEFINE YOU, nu apartenenta la un grup sau altul...

Spre exemplu, eu personal nu consider ca cea mai mare calitate a mea este ca 'sunt roman', nici macar nu este una definitorie. Astfel, 'romanul' este consumator de manele, mare fan fotbal si interesat de stirile PROTV au "tradati in dragoste" . Eu nu sunt. 'Romanul' considera ca Biserica este o institutie repsectabila. Eu cred ca este compusa din oameni, si toti pe care i-am intalnit eu sunt departe de a fi respectabili, iar cei pe care ii vad la TV nici atat...

Si asa mai departe. Daca cineva zice 'romanii sunt tarani' tind sa ii dau dreptate, si in nici un caz nu ma simt jignit eu sau prietenii mei apropiati. Stiu ca nu ne incadram in tipar si nu e nici o jignire personala...


eu m-as simti jignit si de afirmatii de genul asta: "romanii sunt niste tarani" ( ca nu toti sunt, si chiar cei care sunt pot fi oameni buni si demni de respect), "romanii sunt niste hoti" ( ca nu toata lumea fura in Ro), etc... cred ca toate exprimarile generalizatoare sunt inexacte si nu transmit vreun mesaj util.

putem insa spune " gradul de civilizatie este mai scazut la romani", "este coruptie in Romania" ( in America too, for that matter), etc...
eddie
Multumita lui Mike Omega,am aflat ce tebuie ce trebuie sa fac si nu tin secret....
Iulian HondaFan
QUOTE
Și dacă da, atunci cum te-ai simțit când, fiind în vizită în Japonia, președintelui Bush senior i s-a făcut rău și a leșinat atunci când, la o masă festivă, parcă prim-ministrul Japoniei (poate greșesc), a spus niște cuvinte DELOC măgulitoare despre americanii de rând.
Sau cum te simți atunci când, chiar americani get-beget, contestă acțiunile Americii în lume?
Revenind la "comentarii ieftine și nefondate" despre americani: te invit în Banat, în zona de graniță cu Serbia, să-ți povestească localnicii prin ce au trecut în timpul războiului din Serbia, despre culturile ce se ofileau, despre roadele care ani la rând nu au "apărut", și totul din cauza americanilor, care te-au reprezentat și pe tine în acel război. Și acum, te întreb pe tine, ce-ai avut cu sârbii?
Spui de SUA ca fiind țara "cu numarul cel mai mare de premii Nobel", dar nu spui nimic de furtul de inteligență, ce a culminat cu sfârșitul celui de-al II-lea război mondial, și de-a lungul războiului rece?
"De ce m-as tzine deoparte ? De ce nu as lupta pentru ea ?"
Este frumos să lupți pentru un ideal, dar să consideri că ești jignit atunci când cineva zice de rău despre americani, asta chiar mi se pare pierdere de vreme. Chiar crezi că altui american îi pasă?
Sincer, încă o dată, nu mai pune atâta la suflet chiar orice se spune aici pe forum.
Iar despre "cea mai "libera" (DA INCA ESTE) din lume" să nu ne-ntindem la bârfă ...


Bush nu alesinat din cauza a ceva spus de prim ministrul japonez, pt. ca chestiile astea nuse fac iar japonezii oricum sunt foarte politicosi.

40% din americani s-au opus razboiului din Irak, acum chiar 60% cred ca intrarea in razboi a fost o eroare ( pana si Bush si Blair au recunoscut partial ca au dat-o in bara).

dar este o deosebire intre " americanii sunt niste idioti" si "politica externa americana este idioata". ma rog n-as fi de acord nici cu ultima, dar sunt de acord ca Bush a facut intreaga America de oaie cu modul in care a actionat in Irak.

despre bombardarea Serbiei in 1999 ea a fost in opinia mea vina lui Milosevici si nu s-a facut la initiativa exclusiva a americanilor ci a fost aprobata si invitata si de tarile Uniunii Europene. In plus stim foarte bine ca a fost ca urmare a reprimarii brutale a albanezilor de cineva care nu a fost strain nici de o buna parte de crimele din Bosnia.
Impulse
Nu vreau neaparat sa il sustin pe Cosmin pentru ca are o vina, insa nu pot sa nu remarc ca pedeapsa acordata depaseste cu mult fapta comisa. Prin urmare, ma solidarizez cu Cosmin in prezentul conflict deoarece au fost trecute cu vederea "n" jigniri si insinuari lipsite de bun simt ale altora insa care nu au fost sub nici o forma amendate macar cu un avertisment daramite cu o banare!
In afara de asta, oricare dintre noi are dreptul sa gandeasca ce doreste si sa isi expuna o parere atata timp cat nu aduce jigniri directe unui membru asa cum fac altii de aici.
Problema este ca, Cosmin a vorbit la general de natia americana iar "jignitii" adreseaza injurii personale direct persoanei respective, atitudine prezenta chiar si in dezbaterea de fata!

Dupa cate se constata ei sunt jigniti dar se pot adresa cu toate epitetele insa altii nu.
Constat prin urmare ca pentru “nobody” F1anatic merita cel putin un avertisment pentru ca nu iti da nimeni dreptul sa numesti pe cineva public “un nimeni” indiferent care este opinia ta in ceea ce il priveste. Nu este absolut nimic de ordin personal –chiar apreciez noua atitudine a lui f1anatic- insa daca se ia ban pentru un “sictir” la general se poate lua cel putin un avertisment pentru un “nobody” personal. Daca ai pretentia sa fi respectat atunci respecta! Daca este lege atunci sa fie egala pentru toata lumea!

Eu personal sunt deschis la concesii, am repetat acest lucru de cateva ori, atitudinea mea a dovedit ca refuz sa ma mai implic la apropouri si trimiteri subtile. Insa exista in toate o limita si va invit sa nu pariati niciodata pe personalitatea cuiva.
Ma voi ocupa in continuare de sectiunile de forum ale caror moderator sunt si voi imbunatati ariile respective dupa cum am promis, insa imi rezerv dreptul de a mai posta in alte sectiuni pana cand pedeapsa se aplica ad-literam tuturor ori Cosmin va reintra in deplinatatea drepturilor sale trecandu-se cu vederea asa cum se face in cazul altora.
Nu uitati insa ca, concesia este mama instabilitatii.
Cosmin_ban
Merci Impulse pt. sustinere, ma asteptam...pt. ca in general am obseravat ca impartasim aceleasi opinii beer.gif

Hai sa o iau incetisor blush.gif :
QUOTE
Draga domnule Cosmin, singurul lucru care poate sa va afecteze imaginea este limbajul folosit, nu banul pe care vi l-am dat eu. Din cate am inteles nu sunteti la prima abatere iar forumul asta nu se vrea a fi piata Obor. Faza cu clonele nu e indicat s-o puneti in aplicare pentru ca dupa aia veti primi ban definitiv, ceea ce multi nu stiu dar in mare inseamna excluderea definitiva de pe forum. Se poate intra cu clone, normal, dar userul Cosmin ca entitate nu va mai exista. Eu in general nu dau ban, dar cand ma apuca dau cate o luna si dupa 2 zile imi trece. Parerea mea e ca e bine sa asteptati cateva zile iar la revenire sa incercati sa aveti un limbaj mai decent, si cand zic limbaj decent nu ma refer neaparat la atacuri la persoana.

Limbajul folosit de mine nu este de mai proasta calitate decat cel folosit de membrii FAVORIZATI ai acestiu forum. Nu ma fa sa caut si sa dau citate, pt. ca stim amandoi ca am dreptate. De asta spun ca in cazul meu se respecta regulamentul mai mult decat adliteram (o luna in loc de 2 saptamani), iar in alte cazuri nu...In al 2lea rand, din punctul meu de vedere am gresit o singura data, cand l-am cam agresat verbal pe un membru semifanatizat de marca "Subaru". Am recunoscut si mi-a parut rau si nu am mai repetat...Clone daca vreau sa-mi fac, imi fac o mie si intru si cu IP de Belgia sau ce imi vine sa-mi aleg si nu chiar imi pasa de userul Cosmin atunci cand mi se baga pumnul in gura. Nu ma complac in asta si am trecut de varsta in care m-as putea comporta ca un copil prost razbunator, desi partial o meritati. Daca sunteti incorecti nu ma opreste nimeni sau nimic sa fiu si eu macar ca voi...
Chestia cu "te apuca" nu-mi provoaca nici un sentiment de admiratie, ba dimpotriva. Ar trebui sa fii corect si impartial.
Macar eu am avut bunul simt ca, in ciuda limbajului mai dur, sa fac niste precizari care sa nu jigneasca in mod direct membrii acestui forum. In schimb am fost numit obtuz sau ca postarile mele sunt o monstra de obtuzitate (conf. DEX: care pricepe greu, redus, mărginit, încuiat, îngust, limitat, opac, etc) fara sa-ti pese. Ti-a pasat mai mult de cuvantul "besinos" (de care imi este rusine) si de "idiot". Nu stiu care act este mai grav din punct de vedere etic: limbajul vulgar sau atacul direct la persoana... Din punctul meu de vedere ambele sunt incluse in articolul 5 al REGULAMENTULUI deci MACAR ar trebui sanctionate la fel...Eu nu am atacat nici o persoana!!!

Inca o chestie, desi Iulian m-a atacat oarecum personal, eu nu sunt suparat absolut deloc pe el...Chiar mi-ar face placere sa ne "certam" la o bere daca am avea ocazia. Dl F1anatic, in schimb, face atata caz de vezi Doamne, cum de si-a permis "taranoiul" de la Bacau (N.R. Iulian: "arbitrul elegantei de la Bacau, cunoscuta capitala mondiala a bunului gust") sa critice natiunea aleasa de Dzeu pe Pamant ca fiind cea mai cea?....Si apoi sta si se intreaba, cum de isi permite acest "nobody", care nu a pus niciodata piciorul pe "pamantul fagaduintei" sa critice Natia Aleasa? Raspunsul pt. mine e oarecum simplu: mai punand mana pe-o carte si mai renuntand din cand in cand sa se uite la televizor...Am vrut sa evit sa-mi expun punctul de vedere apropos de americani, dar am fost indelung provocat cu tot soiul de tertipuri gen: "Bacau, cunoscuta capitala mondiala a bunului gust" sau"Aici, la absolut orice marca de masina, un test drive is a phone call away iar saloanele auto cu totul altele atat ca selectie cat si organizare. Spre deosebire de Bacau.". Aceste enunturi nu numai ca ma provoaca dar ma si scarbesc.

Asa ca domnule admin nu stiu iarasi ce e mai rau: sa folosesti un limabaj mai dur/vulgar sau sa faci atacuri la persoana, sa nu fii impartial cand calitatea ta principala pe acest forum este de moderator/administrator, sa ai idei si conceptii de superioritate falsa (indiferent daca as fi si din Africa nimeni si nimic din lumea asta nu m-ar putea denumi "nobody") numai prin prisma faptului ca locuiesti la 10 km de un zgaraie-nori, bineinteles fata de alti membri samd. Ia si pune in balanta si mai cantareste. Si apoi mai vad si eu...

P.S. bravo Halba, mi-a placut cum ai inchis topicul. Impartasesc aceleasi idei cu tine... beer.gif
R o b e r t
chestia asta de sus e un bot ... sa NU DATI CLICK pe linkurile alea ... cine stie ce spyware va mai intra in calculator...
guerilla
sters mesaju botului.
cavalyere
mei oameni buni la ce va tot certati. Am ajuns ca pe vremea lui ceausescu ala cu mai multe cunostiinte mananca salam si restul c*cat. tot ce trebuie sa faceti e sa discutati despre masini ca d'aia iubim toti situl asta. si apropos JOS CENZURA sa pot sa'mi vars nervi pe toti mecanicii, electricienii si teparii.
G e o r g e
QUOTE(Popa71898)
mei oameni buni la ce va tot certati. Am ajuns ca pe vremea lui ceausescu ala cu mai multe cunostiinte mananca salam si restul c*cat. tot ce trebuie sa faceti e sa discutati despre masini ca d'aia iubim toti situl asta. si apropos JOS CENZURA sa pot sa'mi vars nervi pe toti mecanicii, electricienii si teparii.


buna dimineata !
mike.omega
Off topic: Daca folosesti legal(fara spaga si intrari pe langa coada) serviciile mecanicilor/electricienilor/teparilor in general sa stii ca poti apela la protectia consumatorului smile.gif

In mod evident nu strica niciodata sa ne mai spui si noua pe cine sa ocolim biggrin.gif
yeotamara97
E atât de rău, dar o face atât de bine https://housecleaningsantacruz.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.