Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Super tare faza
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Ionut72466
La emisiunea lui Luis Lazarius, un jurnalist de la OTV, s-a facut un top al celor mai proaste masini din Romania. Criteriile de selectie au fost in numar de 8 printre care: pret, performanta, stabilitate, fiabilitate, service,etc.
In varful topului a iesit , "bineinteles", Logan urmata de skoda fabia de 1,2 si clio. topul nu a fost inca terminat, emisiunea continuand si duminica viitoare in jur de ora 2.
Sunt curios si astept replicele voastre.
P.S. De mentionat ca alaturi de infierbantatul jurnalist era si un "mare cunoscator" intre ale masinilor, directorul unui service care are ca principala activitate repararea masinilor vandute la mana a doua.
ncristi
Lazarus este un cretin iar despre OTV...nu se mai poate spune nimic.

Televiziunea "paranormala" loveste din nou cu o goza de informatii de doi bani.

Cand au inchis porcaria aia de otv am crezut ca s-a facut o greasala. Acum cred ca gresala consta in faptul ca i-au dat iarasi licienta.
Carmen70027
Intamplarea face ca am vazut si eu o parte din acea emisiune. Tin sa precizez ca ai inteles gresit... topul inca nu s-a alcatuit. Cele trei marci de masini au fost mentionate in emisiune, de catre diversi doritori sau posesori ale lor. Daca as fi sunat si eu, probabil ca s-ar fi adaugat a 4-a marca de masina oarecum controversata, mai ales avand in vedere ca eu chiar am probleme cu masina (noua fiind). Deocamdata se strang informatii, insa chiar si eu sunt foarte curioasa sa vad cine iese in primele locuri ale topului. Cu siguranta vor fi luate in considerare mult mai multe marci.
T u d o r
Indiferent cine va fi un "varful" topului cu pricina, Lazarus ramane ceea ce este si OTV la fel. Ii dau dreptate lui Cristi in intregime.
Pacat ca acestui gen de televiziune i se permite sa se transforme in tribuna pentru diversi imbecili care platesc pentru a putea sa-si verse aberatiile "in direct".
Orice asemanare cu tribuni si diversi luptatori si razboinici este pur intamplatoare. :angel:
Borcan77786
mah....lazarus ala e 1 papagal de 2 lei vechi. cauta numai scandal, cred k i s-a intarit gelu pe creier. Nu stiu cata relevantza are acest "top' pt ca loganu se vrea in primul rad ieftin ceea ce inseamna putzine sacrificii....el poate sa-si dea cu parerea da merita :minigun: si provoaca :puke: .
Guster de OTV..........
Ionut72466
Carmen nu am inteles deloc gresit, pe langa telefoanele primite, care au fost trei la numar , mai erau si mesajele din regie.
Oricum sunt sigur ca castigatoarea va fi Logan, "nu stiu de ce"
Damian53219
cum ziceam in alte topicuri, romanu inca nu s-a dat jos bine de pe dacie pe carburator, si vrea Dacie "Mercedes" !!!! :thumbdown:
dar ma rog........
Cipp
Daca nu sunt indiscret : Cam cati ani considera domniile voastre
ca ar trebui sa treaca pana cand dacia o sa ne ofere o masina la
care sa nu ni se spuna ca '' asa face toate'', unde service-ul sa ne
asigure garantia in mod real si nu cu texte de astea gen ''zgomot
tehnologic'', si , cel mai grav, sa se rezolve problemele fara amenintari
cu procese in justitie si OPC ! sunt de acord ca ne-am dat din copac
acu cateva mii de ani si abia azi avem apa calda la robinet - dar nu credeti
ca am putea totusi sa ardem etapele civilizarii? chiar e necesar ca uzinele
dacia sa treaca prin toate perioadele prin care au trecut marile firme,
repetandu-le experimentele si nereusitele anumitor modele, ca sa ajunga
peste 10-15 ani la performantele masinilor din 2006? nu are nimeni
pretentia ca la 6500 euro sa ia un mercedes, dar nu pricep cum e
posibil ca o masina sa inceapa sa aiba probleme chiar de la prima mie de km blush.gif ... nu sunt de parere ca lazarus era cel mai potrivit sa
faca acest demers, si nici eu nu agreez OTV-ul... problema topului negativ insa este foarte reala si se pare ca sunt inca probleme mari la dacia...
air_wolf
dana, dacia nu mai are problemele pe care le-a avut. au insa o retea de service (care sint si dealeri) maro, eventual si cu lichid si pete...
99% dintre minarii se fac in service (ia de la asta ca e noua si e in garantie, etc)
doar in romania dacia logan e considerata masina proasta. pe alte piete e considerata ca o afacere: spatiu si confort la bani putini. si acolo e piata auto, nu ca la noi, 3 lulele si cica avem piata...
ncristi
Avem logan la firma, colaborez cu o firma care are o flota intraga de loganuri (acum vro 14 cred) si pot sa afirm ca masina este SUPER OK pt banii dati.

Si pot sa mai pun un pariu: loganul este mai fiabil si cu (virgula) costuri de intratinere mai mici de cat o gramada de alte masini cu pretentii (unele mari) care se vand la noi pe piata si de care nu se lega nimeni asa cum se lega de masina asta.

La dacia mai sunt pb de acord-insa loganul se afla DEPARTE de imaginea TOTAL negativa facuta de presa sau de diverse persoane care habar nu au care este realitatea insa carora le place sa flecareasca aiurea.

Spun astea in deplina cunostinta de cauza nu din auzite, basme etc.
TLS-09
Cred ca OTV-ul va scoate Loganul drept cea mai proasta in mod nejustificat . Sa nu credeti ca sondajele nu vor fi masluite. Aia daca vor scot si Mercedesul drept un jaf de masina.
Schema va fi ca dupa aia tot ei vor spune"senzational" OTV a descoperit in "exclusivitate,premiera...etc" faptul ca desi este cea mai vinduta masina din Romania Loganul este cea mai proasta.
Probabil emisiunea este sponsorizata de cine stie ce patron de service de second-hand sau mai stiu eu ce interese au.
Oricum marele ziarist Luis Lazarus este un "geniu" care se pricepe la toate, de la criminalistica, criminologie, terorism, masini ...pina la cine a pus coada la cireasa. Ca daca il intrebam precis stie iar daca nu stie pe loc o sa afle in 2-3 zile.
Parca vad ca maine poimaine sta pe la poarta fabricii si spune ca daca-i dau aia de la Dacia ceva firfirei scoate marca pe primul loc(de fapt pe ultimul intr-un top de genul celui la care s-a facut referire), iar daca nu......vai de mama lor. In concluzie dealeri si producatori de masini cautati-l pe Luis Lazarus sa va "protejati" marca.
eddie
Asa e ! La OTV se pare ca ajunge numai cine plateste,cine nu.....la coada,sunt ultimii ! Dar asta numai pana cand se vor trezi si vor deschide usa cu capul !
ncristi
QUOTE
Mercedesul drept un jaf de masina


L-au si scos deja smile.gif.

La inceput am vazut o emisiune in care un BMW seria 7 era facut varza. Emisiunea a fost socanta. Dupa ce am mai vazut alte cateva emisiuni adevarul a iesit la suprafata. Emisiune de scandal ...de doi bani ca tot OTV-ul de altfel.

Chiama 1-2 proprietari ai unei anumite marci care au avut pb cu masina si se apuca sa desfinteze intrega marca. Nu conteaza ca este dacia, toyota, reno etc.

Este un jeg de emisiune si noi ii facem reclama gratuit.
madalina
QUOTE(ncristi)
Este un jeg de emisiune si noi ii facem reclama gratuit.

Absolut corect. Eu nici nu am memorat postul OTV in tv-ul meu!
gabriel cretu
ideea de a face o astfel de emisune e,dupa parerea mea ,laudabila......asa cum se face un clasament pt "cea mai buna masina",asa trebuie data si "lingura de lemn' cuiva.........ca si emisiunea lui aymann sau cum l-o chema pe cel de pa national tv cu marcile chemate pt diverse remedieri,care se fac gratuit ,si pentru care nesimtitii nostri de deleri,service-uri,nu au suflat o vorba,si ne-au pus sa platim interventiile.........asa cum spuneam laudabile intentiile,execrabile realizarile,pt ca si emisiunea cu pricina ,in ceea ce priveste formatul,realizatorul,........totul,se bat ca si masinile prezentate pentru cea mai proasta emisiune auto.......pacat de intentie............. :wave:
air_wolf
in tara asta nu e nimeni atit de competent si de obiectiv incit sa faca un top. e o revista care incearca, dar si ea traieste din reclame, chiar daca au un jc in spate... a, daca ar trai din vinzari ar fi altceva, dar sinceri voi ati da 5 euro pe o revista? si ei ar vinde peste 100.000 de exemplare? sad.gif si spre deosebire de anglia, franta si altele, credeti ca importatorul nu face git cind vede masina sa terfelita? sa nu mai vorbesc de drive test...
si sincer, nici mie nu mi-ar conveni sa vina unul care n-a pus mina in viata lui pe o masina sport sa spuna ca suspensiile sau esapamentele pe care le vind sint proaste. mai ales cind pentru 80% esapamentul e doar o teava si suspensia se reduce la arcuri taiate cu flexul...
Ionut72466
Cred ca ponderea cea mai mare si criteriul cel mai sigur, care confera unei masini "siguranta" pe piata auto este numarul de vanzari inregistrate.
totusi la o masina ieftina ca logan si asta ar trebui pus in discutie.
Apropo, stie careva ce vanzari are dacia cu loganul pana acum pe piata interna si pe cea externa?
Ionut72466
Scuze nu puteam sa ma abtin, in legatura cu seria 7 arigato.gif
dupa parerea mea aceasta masina reprezinta o cotitura un nou inceput in industria auto, arigato.gif
bli97546
ncristi, vad ca in profilul tau scrie ca esti specialist si ma intreb in ce. Poate la masini fiindca in privinta gramaticii esti deplorabil.
"Gresala" care e gresala, "chiama" care e de fapt cheama si o "licienta" = licenta, "intraga" e corect intreaga, intratinere = intretinere, asta ca sa nu mai vorbim de virgula inutila dintre cu si costuri, cacofonia producandu-se doar cand se repeta aceeasi silaba.
Am sperat, la inceput, ca ai doar butoane lipsa pe la tastatura, sau mai bine zis, ca iti lipsesc vocalele, dar observ ca le ai.
Acum ma intreb in ce categorie sa te incadrez. Analfabet...nu prea merge, cred ca esti aaa...vocal. Si nici licenta n-ai dat, fiindca daca ai fi dat, ai fi stiut cum se cheama lucrarea pentru care ai scris cel putin 50 de pagini.
Scuza-mi dizertatia, dar mi se pare o aberatie ca regulile gramaticii "sa fie scrise" tocmai de analfabetii care: au transformat "nici o: in nicio si habar nu aveau cand si cum se scrie odata.
TLS-09
Frumos debut pe forum :puke: ..Primul mesaj si chiar unul exagerat de dur.In fine, putin cam deplasat .
Mariustom
Dacă tot ești și tu, hai să fiu și eu offtopic.gif
Știi, am văzut acel mesaj înaintea ta tongue.gif și am luat altfel atitudine, trimițând mesaj pe mp și mess la un admin, pt a lua atitudine.
Degeaba postăm, că acesta s-a înregistrat poate chitit pe ncristi blush.gif biggrin.gif
C Z R
imi plac raspunsurile voastre sunt extraordinare si pline de savoare, pai bine mai cum are unul o parere si face niste topuri despre ceva si nu va convine este prost, tampit, idiot, etc.???? voi cine sunteti sa judecati asa de aspru??? poate ca nu-mi placea de Lazarus nici inainte si nici acum nu-l simpatizez, dar poate in unele privinte ca orice om are dreptate, ca exagereaza e una, si voi exagerati mai in toate posturile voastre cu ceva, dar asta nu inseamna ca sunteti niste ...asa cum il numiti voi pe el, dar sa spuneti ca e total deplasat ce spune e altceva, de ce nu spuneti nimic concret??? nu am vazut un argument care sa-l contrazica clar pe lazarus in posturile voastre decat invective peste invective gratuite.
Nu am vazut emisiunea si imi pare rau, dar cred ca fiecare masina are un defect sau mai multe, iar topurile intotdeauna sunt subiective si neabsolut-adevarate, fiindca sunt facute tot decat de catre oameni si nu de instante ceresti sau mai stiu eu de cine, iar omul este, se stie, un animal super-subiectiv care se agata de orice sa aiba dreptate in absolut orice cu orice chip.

P.S. daca il blamati si judecati pe incepatorul nostru, atunci consider ca si voi ar trebui sa fiti avertizati pentru posturile voastre incisive, chiar agresive.
mike.omega
@bli97546: Trecand peste multe aspecte pe care tu le-ai neglijat, demonstreaza-ne ca tu nu esti un analfabet asa cum sustii ca este un membru al acestui forum si abia apoi vino cu teorii din astea smile.gif

PS: Alex: tu observi ca discutia are cam 1.5 ani si atat emisiunea cat si prezentatorul ei au disparut in negura timpului?!
eddie
Luis Lazarius asta a aparut din nou la OTV si si le cam inchide gura destul de bine politistilor invitati in studio.S-a certat cu ei in problema asta mult mediatizata cu truse,triunghiuri si extinctoare.Tipul se pare ca stie mai bine legea circulatiei decat ei.
C Z R
QUOTE(mike.omega)
PS: Alex: tu observi ca discutia are cam 1.5 ani si atat emisiunea cat si prezentatorul ei au disparut in negura timpului?!


Mike: observ ca emisiunea a disparut in negura timpului, insa ce nu observi tu foarte bine este ca lazarus luis este la televizor in prezent foarte des cu probleme reale pe care nu le rezolva nimeni in afara de el.
Baby Blues
Luis Lazarov a mai facut intr-o emisiune veche praf VW-ul. Aia cu BMW-ul nu am vazut-o. biggrin.gif . Oricum mie mi se pare ca este un fel de atotstiutor care nu stie nimic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.