Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce motor are noul HYUNDAY ACCENT?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
Sorin79346
:minigun:
Sunt f. incintat de NEW ACCENT dar... as vrea sa stiiu (pana ma apuc sa dau banii pe el) ce motoare are aceasta masina si unde sunt fabricate macar cel diesel.
eddie
Diesel-ul este CRDI 1,5 de 110 c.p.,cel mai bun existent pe piata de la motorizarea 1,5.
Masina este asamblata in Turcia,dar nu stiu unde e facut motorul,adica Coreea sau Turcia ? Mai conteaza ?
Sorin79346
uite asa chiar conteaza pt. mine. e un efort f. mare pt. a-mi cumpara aceasta masina si nu vreau sa am surprize. band.gif
si taraf la usa casei :bash: intelegi tu!
eddie
Atunci alege varianta cea mai proasta,e facut in Turcia... wallbash.gif
coco79353
e adevarat....hyundai accent este fabricat in Turcia ...de fapt si motorizarea si caroseria sunt facute in KOREA si sunt asamblate in TURCIA pentru a scapa de taxele vamale ... Oricum autoturismele sunt foarte reusite ...e o diferenta foarte mare de la vechiul accent la noul accent ...noul accent depasind prin noua infatisare ...si noul motor foarte performant ...dieselul de 1.5 e adevarat are 110 cp si fata de cel vechi este in 4 cilindri acum....oricum raport pret calitate la hyundai si garantia foarte mare cam depaseste orice alta marca ...nu e nimeni prost sa dea o garantie de 5 ani in limita a 100.000km sau 3 ani fara limita daca nu ar fii siguri ca autoturismele nu o sa aibe probleme in perioada aceasta ...de exemplu noi am vandut pana acum aproximativ 700 de unitati si nu e nici un fel de problema la ele ..pana si accent-ul vechi avem masini care au trecut deja de 120-130 de mii si nu s-a schimbat la ele decat telescoapele... pentru alte informatii va astept cu intrebari la n3bun_el@yahoo.com ....cine stie poate in viitor o sa colaboram in acizitionarea unui autoturism marca hyundai de catre dumneavoastra
Sorin79346
este o idee buna sa comunicam datorita faptului ca am nevoie de un sprijin la obtinerea finantarii "Leasing" .
Eu am ceva bani pusi deoparte dar nu-mi ajung.
O sa te contactez pe mess daca se poate!
si daca imi convin conditiile putem colabora.
sa-ti dau cateva detaalii:
suntem ONG (organizatie non-guvernamentala non profit)
- avem personalitate juridica dar nu suntem societati comerciale desi desfasuram si activitati economice. Prin urmare nu suntem iregistrati la Registrul Comertului ci la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor.
Aici incep complicatiile :boxing: sunt putini finantatori care accepta ca un ONG sa primeasca finantare ppt. achizitia unui autoturism.

Am rugamintea daca tu sau altcineva stie ce firme de leasing acorda finantare sa-mi dea un mesaj . Sau daca stie cineva o societate de servicii financiare care acorda cel mai avantajos acest leasing.

MC MC!
ncristi
QUOTE
uite asa chiar conteaza pt. mine. e un efort f. mare pt. a-mi cumpara aceasta masina si nu vreau sa am surprize.



Masina are directie electirca asa ca are un zgomot caracteristic tampit. Daca nu ai mai condus o masina care sa aiba o asemena directie chiar o sa fie o pb pana te obisnuiesti smile.gif

Fa un drive test inainte smile.gif.
Bafta!
Sorin79346
Chiar am facut un test drive cu un diesel. Am fost placut surprins sa vad ca e destul de nervoasa pt. un diesel si f. cocheta la interior. De zgomot la directie nu am observat si chiar am fost f. atent sa vad cat de mare este zgomotul in interiorul masinii, mai ales ca e diesel si toate cu care am mers pana acum (exceptie Mercedes si Passat) aveau un zgomot destul de mare la 120 km/h iar asta parca nu se auzea. Nici cand era parcata cu motorul pornit nu avea trepidatii... deci destul de convingatoare pt. a o cumpara - la banii astia chiar nu gasesti nimic mai bun - parerea mea.
Lapi81100
QUOTE(ncristi)
Masina are directie electirca asa ca are un zgomot caracteristic tampit. Daca nu ai mai condus o masina care sa aiba o asemena directie chiar o sa fie o pb pana te obisnuiesti smile.gif

Fa un drive test inainte smile.gif.
Bafta!


Nu am auzit nici un zgomot ciudat. Numai ce am fost la test drive.
Hyundai140067486
Salutare,

Am din aprilie Hyundai 1.4 - 95 caluti in herghelia de sub capota. Pot sa spun ca este o masina reusita. Pana la primul schimb de ulei (la 1500) am mers mai relaxat - maxim 100 km/h. Dupa, i-am dat si 140 - 150 si vreau sa spun ca te ajuta (se duce de nu te vezi). Nu trepideaza, nu are joc la volan, nimic. Are servodirectie electrica - este un pic mai rigida decat cele hidraulice (CIELO) dar nu dureaza mult pana te obisnuiesti cu ea. Pentru consum nota 9.5. Pana la mare (275 km - Ploiesti - Giurgeni Vadu oii - Eforie nord) cu AC pornit tot drumul 6.5 l / 100 la viteza medie de 110 km / h (pe alocuri i-am dat si 150 iar in unele zone 60).
Nota 6 - daca nu ai turatie de minim 2500 rpm atunci cand schimbi vitezele este PUTUROASA adica te rogi de ea. Daca respecti acest mic amanunt alearga de zici ca nu-i adevarat.
Nota 9 - daca ii pui benzina adevarata (A100 - OMV - si altele cu CO de peste 98 de la alte firme) se cunoaste atunci cand estei in depasire. Am patit-o atunci cand am vrut sa depasesc un tir care mergea cu 120. Nu am calculat bine distanta dintre mine si cel de pe contrasens, si noroc ca atunci cand i-am apasat pedala la fund (am simtit ca ma lipesc de spatar) si am trecut la mustat.
In rest sunt foarte multimit de ea. Scut la motor, gasiti la ELCA AUTO Ploiesti 230 EURO fara TVA.

Bafta
Sorin79346
Cool, asa raspuns ma ajuta sa fac cea mai buna alegere! Credeam ca o sa cedez in fatza Logan-ului blink.gif Si asta doar din cauza intarzierilor si a bramburelilor dealerilor Hyunday. Asa ca: m-am hotarit sa mai astept sa mai string ceva bani ca sa am un avans mai MARE. Sper sa nu ma razgandesc!
gigi85486
Mi-a placut foarte mult noul accent si , cu eforturi financiare deosebite (pentru mine), am achizitionat masina in luna iulie de la casa auto iasi. Prea multe detalii de la dealeri referitor la masina nu am primit ca nu prea stiau, in afara de ce scria pe oferta format A4. Ba au zis ca in varianta de baza are cotiera spate si nu are, dar asta nu mai conteaza, e ceva minor . A...mai era chestia cu pretu', cu plata la extern , cu cursu euro din ziua platii la extern, lucruri pe care le-am aflat dupa plata avansului, si binenteles incertitudinea asupra zilei cind vei primi masina.

Am facut prima mie de km si am fost la revizie, s-a constatat ca masina pierde ulei (necesar inlocuire semering palier) , las urme prin toate parcarile, au trecut trei saptamani de atunci si semeringu tot n-a venit . Am tot sunat la ei si mi s-a spus sa imi cumpar ulei de motor cum scrie ca mi-au pus la revizie si sa mai completez daca scade pe joja.

Acum am 2000 km si de ieri(24.08.2006) mi-a aparut si un scartait pe partea stanga fata. Am sunat la service ( grup tester iasi) sa merg sa vada un mecanic ce are si daca mai pot merge si ma programat vinerea viitoare pe 1.09.2006 . Am intrebat daca mai pot merge pana atunci si a zis ca asta e de latitudinea mea. Asta e , poate pana vinerea viitoare vine si semeringu:) si oi vedea atunci ce piesa o mai gasi de inlocuit si cind o mai aduce-o....

Pe langa astea am un consum mult mai mare decat spun ofertele si cartea tehnica, si conduc economic totusi(90...100 in afara localitatilor), o folosesc ca sa fac naveta roman-iasi, odata pe saptamana . Consuma extraurban cam 8 litri cu aerul conditionat.

Pacat de aceste dezamagiri referitoare la fiabiliatea masinii si la modul de rezolvare a problemelor in garantie, pentru ca in rest masina e superba , asa cum mi-am dorit (confort, design, stabilitate, spatiu interior).

Am scris aceste randuri sa-mi spun si eu of-ul, nu stiu daca le citeste cineva sau daca le-am trimis unde trebuie, sau daca ajuta la ceva.....oricum asta este.

P.S. Dealerii mi-au spus ca pot monta orice alarma, cea mai ieftina (80 RON) ca sa pun inchiderea pe telecomanda si ca nu costa mult montarea ei in service . Mai tarziu, la service , am aflat ca nu monteaza orice alarma ci doar ale lor si montajul + alarma costa 700 RON , alta dezamagire ca sa zic asa...ca la banii astia am renuntat
Sorin79346
Cred ca sunt lucruri inevitabile la orice dealer din tzara! asta nu inseamna ca HAR n-ar trebui sa-si instruiasca mai bine colaboratorii tongue.gif si sa remedieze problemele aparute in aprovizionarea cu piese de schimb (sunt convins ca si uleiul de Hyundai Accent 3 costa bani asa ca...)
P.S. Uite ca citeste cineva!
Maff
Din pacate, multi se plang de intarzierile la livrare ale HAR. Insa masina este excelenta. Am motorizarea 1.5 crdi, 110cp si sunt foarte multumit de masina. Am trecut de 16000 de km si nu mi-a aparut nici o problema.
Costanza86138
Ce sistem de franare se foloseste pe Hyundai Accent asta nou? pe spate mai ales; discuri sau tamburi? Am vazut o varianta de 12 mii si ceva cu clima, BC si trapa la motorul de 1.5 diesel si ma gandesc la o posibila achizitie!
Zetics40545
Modelele care au ABS au sigur discuri si pe spate. Celelalte...se poate sa aiba si tamburi, nu e prea clar.
Costin98067
QUOTE(ncristi)
QUOTE
uite asa chiar conteaza pt. mine. e un efort f. mare pt. a-mi cumpara aceasta masina si nu vreau sa am surprize.



Masina are directie electirca asa ca are un zgomot caracteristic tampit. Daca nu ai mai condus o masina care sa aiba o asemena directie chiar o sa fie o pb pana te obisnuiesti smile.gif

Fa un drive test inainte smile.gif.
Bafta!


no offense, dar directia electrica este extraordinara. nu se aude nici un zgomot acolo doar in cazul in care este defecta.
ideea de defecta la directia asta electrica de la new accent se rezuma la faptul ca programul pe care functioneaza motorasele alea are probleme. asta se poate rezolva din resoftare dar daca aceasta resoftare nu este facuta de la inceput se recomanda si schimbarea componentelor de pe coloana de directie din habitaclu (de sub bord). operatiune de altfel usoara dar fara rezultat, ma repet, daca nu se face resoftare. asta este o problema. o alta problema este tot din soft, si este problema motoarelor 1.4 doch si tine de relatai. la rece turatia oscileaza (nu tot timpul), dar si asta are rezolvare si deja au inceput sa repare masinile cu aceste probleme. de asta mai tine si consumul care este putin ridicat.

ce sa mai spunem... este o masina la bani putini, care se ridica peste logan la toate capitolele: siguranta, confort, fiabilitate, aspect, comportament pe sosea, etc. isi merita toti banii, respect pentru cei de la hiunday si chiar daca sunt facute in turcia ca si renaul clio, este net superioara. asta tine si de piese, care sunt aduse din coreea (in mare parte).

sa ma tinem cont de un lucru. astia dau o garantie extraordinara (3 ani - 100.000 km, 5 ani). sunt bazati si noi nu stim ca masinile japoneze sunt mai fiabile decat cele nemtesti. coreenii sunt si ei pe akolo. spre deosebire de francezi, britanici, rusi si alte natii care fac masini.

una peste alta, masinile sunt pline de avantaje
Costin98067
QUOTE(ncristi)
QUOTE
uite asa chiar conteaza pt. mine. e un efort f. mare pt. a-mi cumpara aceasta masina si nu vreau sa am surprize.



Masina are directie electirca asa ca are un zgomot caracteristic tampit. Daca nu ai mai condus o masina care sa aiba o asemena directie chiar o sa fie o pb pana te obisnuiesti smile.gif

Fa un drive test inainte smile.gif.
Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.