Help - Search - Members - Calendar
Full Version: va rog sa ma ajutati!!!!! opel astra 1.7
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
george79055
salutare! :wave: va rog din suflet sa ma ajutati cu o problema! de ceva timp imi creste foarte repede temperatura apei... sad.gif si se intampla ciudat...pentru ca daca circul in oras tot creste...dar daca merg la drum lung creste,dar ramane constanta undeva la 80 grade. plus de asta , m-am uitat in vasul de expansiune si se vad urme de ulei si se formeaza niste bilute albicioase, uleioase pe marginea vasului... spuneti-mi va rog ce sa fac! care ar putea fi cauza?
Horia49540
ulei in antigel - simptome de garnitura de chiulasa arsa...
dar poate ai noroc si nu e asa
cel mai bine mergi la service :wave:
iulian-52
AM FOST IN OLANDDA SI AM ADUS CITEVA OPEL 1,7 MAJORITATEA FAC ASTA

Pre norocul meu am fost cu o problema la mecanic si .........era un astra cu motorul desfacut, acceasi cauza....... ulei in antigel .

A schimbat garnitura de chiulasa si ATENTIEEEEEEEE nu a rez problema .

Undeva pe blocul motor este o sonda pe acolo e problema.

Bee careful!!!!!!!!!
iulian-52
Sint 2 garnituri de aluminiu si costa amindoua 10 mil leiiiiiiiii
Senator
Desi problema nu se afla in sfera mea de interes iti pot spune ca 1.7DTI are un radiator de racire a uleiului , loc in care uleiul se intersecteaza cu apa din sistemul de racire.

De regula radiatorul cu pricina e defect , e situat undeva in zona carcasei filtrului de ulei din cate imi amintesc. Verifica-l inainte de a schimba garnitura de chiulasa.
iulian-52
da avetzi dreptate acolo este problema
george79055
va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat in privintza asta...dar v-as ruga sa-mi mai dati un sfat cu referire la o alta ciudatenie...mi se intampla de ceva timp sa aud un sunet undeva in partea dreapta a masinii(ca un sunet de claxon mai mic ca intensitate sau ca un barait )...atunci cand pornesc de pe loc sau cand o tin mai mult timp din ambreiaj sau cand intru intr-o curba mai stransa si apas ambreiajul....nu inteleg ce poate fi...poate ma ajutati si in problema asta.va rog!multumesc anticipat!
Elvis61841
Problema cu uleiul in antigel este provocata in cele mai multe cazuri de acest racitor de ulei , aceeasi problema am avut-o si eu , rezolvat prin inlocuirea racitorului , iar garnitura de chiuloasa nu costa 10 mil asa cum spunea cineva mai sus , costa 1,5 mil si este metalica.
beiu56941
Am avut si eu aceeasi problema pe astra mea ... am fost la reprezentanta opel din Cta si acolo a pus testerul pe masina si a zis ca nu porneste venitlatorul(termocupla) ....iar hiba sa dovedit a fio un calculator care este amplasata in partea stanga fata (in spatele barii) care se infundase cu noroi .....Mi lau schimbat baietii acolo si miau zis ca sa stricat de la noroi si alte chestii care sar de la roata ... Dar baietii au fost de treaba si au facut rost de un alt calculatoir ...ca nou este cam 20 - 25 mil ..
Good luck
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.