Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Se aprinde becul cu motorasul la bord la pornire
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
daniel74501
Am un vectra b an 2001 motor YDTH si de citeva zile mi se aprinde becul de la bord cu motorul numai la pornire; dupa care se stinge.; daca accelerez un pic se stinge imediat apoi daca o pornesc nu se mai aprinde; sunt momente cind nu se aprinde. oare care sa fie cauza???????
A K U
Si mie imi facea la fel, i-am schimbat bujiile si s-a rezolvat. Du-te si verifica-ti-le si tu, s-ar putea sa ai vreuna care-ti face figuri.
claudiu50277
asta face doara dimineatza shi se stinge dupa ce accelerezi peste 1500rpm - este sigur de la bujiile incandescente(4 la numar) am inteles ca se poate identifica cea care face probleme
Andrei59324
Sigur ai o bujie arsa.....Fa un control....la un mecanic sau chiar u..
Desfaci teava de la turbo care trece pe deaspra chiuloasei....si sub ea sunt bujiile....desfaci capacelele si cu un cablu...avand contactul pus testezi bujiile....pui un capat pe + de la bateri si celalalt pe capul bujiei.....daca face scanteie inseamna ca e buna.....nu uita sa ai contactul pus.
claudiu50277
io am aflat ca sunt foarte pretetioase ash aca mai bine faci asta la un service:)

iara de skimbat trebe naparat cu motorul rece .. pt ca risti sa se rupa blush.gif
Andrei59324
:bash:
Eu am schimbat singu....nu e greu.Singura chestie este sa nu fortezi bujia la desfacere si la strangere....
Eu nu aveam cheie si m-am dus in targ la vitan mi-am luat si acolo p pod la Dambovitza am schimbat bujia...cred ca mi-a luat 10 min. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.