De azi avem RSS pe www.masini.ro

Ce este RSS-ul?
RSS (Really Simple Syndication) desemneaza o modalitate prin care poti obtine in timp real stirile si articolele de pe www.masini.ro
RSS-ul presupune obtinerea automata a titlurilor de articole, a sumarului acestora si a linkurilor catre textul integral al acestora aflat pe site-ul nostru.

Cum pot utiliza serviciul RSS?
Pentru a incepe sa beneficiezi de serviciile RSS ai nevoie de un soft special pentru citirea stirilor de pe site-urile ce ofera servicii RSS. O mare varietate de astfel de softuri este disponibila, marea majoritate a lor fiind gratuite. Cele mai utlizate astfel de programe sunt disponibile sub forma aplicatiilor desktop pe care le poti descarca si instala pe computerul personal.


Care sunt avantajele oferite de utilizarea serviciului RSS?
RSS-ul este o modalitate eficienta de a primi alerte atunci cand pe site-ul nostru apar noutati. In loc sa intri pentru a verifica daca a aparut vreo stire, RSS-ul te va informa automat atunci cand ceva nou este postat.
Da click pe o anumita sectiune pentru a obtine URL-ul RSS aferent, pe care il vei vedea in campul "Adress" al browser-ului tau. Pur si simplu copiaza acest URL si urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia ta RSS.