Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare pt. timisoreni
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Vacante si calatorii
Otto73
Salut
Daca vin in Romania fiind timisorean normal ca o sa vin la Timisoara.
Si am o intrebare:
De unde pot inchiria o masina in Timisoara firme,linkuri etc.
Merci anticipat.
RUE
salut,

sunt reprezentante de inchirieri chiar si in aeroport. destle, sau daca nu vrei de acolo e suficient sa iei fluturasii lor sau sa ti notezi info de contact pt firmele respective. noaptea nu am vazut activitate la birourile din aeroport.

langa schela de petrol unde e hertz si poate mai sunt si altii.

daca vrei sa te simti roman iei o dacia de la http://www.rentacar-timisoara.ro/

ai internet, deci poti sa mai cauti si sa te convingi. depinde si ce masina vrei.

bafta
Skywalker
cauta in "sapteseri.ro sau zilesinopti.ro la Timisoara gsesti o gramada de firme de inchiriat, in medie este cam 25 euro pe zi, mai bine mergi cu taxi blink.gif
RUE
cam asa este, si in Romania e interzis alcoolul la volan, si o bere...
asa ca e bine cu taxi, numai sa nu te dai prea american si sa nu te faca la pret.
Jonin
In ce zi e targul de masini mai mare si unde se tine?
Otto73
sambata in mehala
Alex-F1
Nah, la faza cu inchiriatul vad ca ti s-a raspuns deja destul de clar, dar legat de targul de masini, pot spune clar ca piata din Mehala e f. subtire....e sambata acolo intr-adevar cea mai mare piata de masini din oras, dar nu se compara cu piata din Arad....nu stiu de ce...ar trebui sa fie invers....io acolo (la Arad) mi-am vandut (cu pretul maxim posibil) vechea masina (Ford Escort)....la ora 8 dimineata am ajuns cu masina in piata si la 10 am fost cu banu in buzunar....abia incepuse lumea sa vina prin piata....unii mi-au zis ca trebuia sa mai astept, ca poate primeam si mai mult pe ea, dar io am fost super-multumit cat am primit.... arigato.gif Si pe Vectra mi-a zis un bisnitar meserias ca la Arad, la cum arata si cum functioneaza (adica brici), pot primi la ora actuala chiar si 5.600 Euro blink.gif ....dar sorry....not for sale... biggrin.gif
Skywalker
Mehala este cam subtire in prezente auto, eu mi-am luat masina din Publi-Tim pentru ca Mehala mi sa parut plina de samsari (aka bisnitari).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.