IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Unde esti Carina Big ?????????

This topic is about Unde esti Carina Big ?????????, the author, Valeriu66138, wrote about: M-am hotarat sa-mi iau masina noua.Dupa 2 saptamani de alergari intre: Skoda,Dihatsu,Renault,Daewoo,Suzuki etc,am ajuns la concluzia ca Ignisul 1,5 AW ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Unde esti Carina Big ?????????
Valeriu66138
post Feb 27 2006, 07:38 PM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 12
Joined: 22-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 66.131



M-am hotarat sa-mi iau masina noua.Dupa 2 saptamani de alergari intre: Skoda,Dihatsu,Renault,Daewoo,Suzuki etc,am ajuns la concluzia ca Ignisul 1,5 AWD este masina dorita(mare parte de decizie am luat-o datorita sfaturilor de pe forum de la:Andrei Suzuki,G e o r g e, Carina Big,Mihai 36955 si multi altii...pe aceasta cale le MULTUMESC!!!)
Am ajuns la ambele reprezentante din Bucuresti-reci si dezinteresati (de parca venisem sa imprumut bani,nu sa le dau bani)am rugat sa fac un drive test, pe un Ignis 1.5 AWD,dupa o saptamana,fac testul si dupa aceia aflu ca este 1.3 GA.???????(No comment!!!)Tot pe forum aflu de Sara Motors(importator Suzukivest),pe 21.02 dau telefon si pe 23.02 transfer-avans cu promisiunea ca se va rezolva totul cat se poate de repede dupa ce transfer banii.Astazi 27.02 aflu ca masina va veni la sfarsitul lunii MARTIE!..?Din cele citite pe forum stiu ca problema e din 2004,sunt 2 ani si calitatea serviciu client-NESCHIMBATA ? Inteleg aici,in Buc.,unde Mercedesul lui Tiriac,Citroen-ul lui Tariceanu etc,este mai aproape de Buc de cat Suzuki(HU),dar Timis.-Suzuki(HU) ar trebui sa fie ca o retea de calculatoare de cartier -!!Cred ca Asu-l afacerii este in mana patronului Sara Motors care cred ca este Carina Big-sofer cu doua stelute,daca gresesc imi cer scuze!(inca n-am luat masina si cred ca acest mesaj nu se va reflecta negativ la contract!!!!!).Mai am cateva intrebari,dar probabil le voi pune si eu dupa ce ridic Ignis-ul 1.5 AWD,(si ca o gluma proasta!)daca imi aduce-ti un 1.3 GA cu care am facut drive test aici in Buc?!.Repet e gluma!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Florin50070
post Feb 27 2006, 09:44 PM
Post #2


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 280
Joined: 29-June 05
From: Baia Mare (Maramures)
Member No.: 50.063



Daca vrei neaparat, pe Carina cred ca o gasesti aici www.reclama

Nu stiu cine a suparat-o asa tare si o fugit de pe masini.ro

Si, apropo de topic-ul meu referitor la respectul fata de client: dupa zeci de telefoane nici pana azi nu s-a rezolvat problema mea, au trecut 7 luni si ei tot nu si-au respectat termenii contractului. en fin, ai grija sa primesti tot ce trebuie de la inceput, ca pe urma nu mai vezi...decat promisiuni

This message has been edited by krysty. Reason: reclama la alte forumuri(indiferent de specificul acestora) este interzis


--------------------
Suzuki Ignis 1.3 GLX++++
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valeriu66138
post Feb 27 2006, 10:39 PM
Post #3


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 12
Joined: 22-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 66.131



Nu cred ca suparat-o cineva!Probabil i-a "PICAT"internetui?,sau sa "busit"tastatura si nu are cu ce raspunde! (BANUESC!!!!!)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzuki_bs
post Mar 1 2006, 01:28 PM
Post #4


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 137
Joined: 28-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.633



QUOTE(Valeriu66138)
Am ajuns la ambele reprezentante din Bucuresti-reci si dezinteresati (de parca venisem sa imprumut bani,nu sa le dau bani)am rugat sa fac un drive test, pe un Ignis 1.5 AWD,dupa o saptamana,fac testul si dupa aceia aflu ca este 1.3 GA.???????(No comment!!!).Mai am cateva intrebari,dar probabil le voi pune si eu dupa ce ridic Ignis-ul 1.5 AWD,(si ca o gluma proasta!)daca imi aduce-ti un 1.3 GA cu care am facut drive test aici in Buc?!.Repet e gluma!



Valeriu, spune-mi te rog si mie cand ai facut drivetestul si la care showroom din Bucuresti si cu cine ai vorbit acolo?!?! Vreau sa aflu si eu mai multe detalii. Mersi mult!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Karyna32783
post Mar 1 2006, 07:20 PM
Post #5


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 19-September 04
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 32.776



Imi cer scuze pentru perioada in care am lipsit si in care nu am putut sa raspuns pe forum

Doresc sa precizez ca nu sunt patron la Sara Motors, ci Director Vanzari.
Iar in alta ordine de idei doresc sa subliniez ca situatiile deloc placute din ultimele 6 luni, privind depasirea termenelor de livrare la anumiti clienti nu sunt lucruri cu care ne mandrim, motiv pentru care nu pot decat sa spun ca imi pare rau si totodata sa afirm sincer ca aceea perioada a luat sfarsit.
Multumesc mult pe aceasta cale tuturor clientilor care chiar daca au fost situatii nu tocmai placute atat pentru noi cat si pentru clientii (care au dat banii) ne-au inteles.
K
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krysty
post Mar 1 2006, 08:51 PM
Post #6


specialist
******

Group: Membri
Posts: 802
Joined: 7-May 03
Member No.: 12.193



și eu ți-aș mulțumi dacă ai reveni la nick-ul pe care îl cunosc toți pe acest forum smile.gif

on topik: te-ai gândit vre-o dată cât îl interesează pe client parerile de rău sau perioada mai putin fastă(din diverse motive) prin care trece un dealer? totuși e vorba de mulți bani nu de ciocolata de la buticul din colț. sunt unii pentru care efortul financiar chiar și pentru cel mai ieftin model e considerabil. unii vin la voi cu speranță și se aleg cu "ne pare sincer(sic) rău"... în cel mai fericit caz. nothing personal with you dar relația dealer - client/potențial client în Romania este sub orice critică, cu excepțiile de rigoare... aproape nesemnificative, din pacate.
o reputație bună se câștigă greu, se pastrează și mai greu și se pierde cât ai clipi.


--------------------
always Alfa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valeriu66138
post Mar 2 2006, 06:48 AM
Post #7


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 12
Joined: 22-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 66.131



1 I-mi cer mii de scuze,dar nume nu pot sa dau.Cred ca "EL",(de altfel baiat dragut m-a sunat eri 1.02 sa ma anunte capot face comanda la masina!!!) nu are nici o vina pentru masina data,testul l-am facut la repr.din Stefan cel mare pe 20.02 ,ca distanta(din fata reprez spre:.-Barbu Vacarescu-la primul semafor dreapta spre circul Globus-inca odata drepta spre Stefan cel Mare-si STOP in fata reprez.,ca timp cred ca n-am depasit 10 minute! Mentionez:La reprez.Opel- am primit Opel Zafira sambata ora 10.00 si am returnat masina luni dimineata pe la 11.00,la Skoda test-din fata reprez,din Pantelemon spre Constanta pana cand te "plictisesti"am facut testul de 2 ori,1-singur,a 2-oara cu fam.,fara probleme!).
2 Efortul financiar de care scrie Krysty-Eu pesonal am facut imprumut "nevoi personale",am banii luati,pe15.02 platesc 1 rata,masina dupa spusele Sara Motors va veni la sf.lunii martie!{daca nu se intampla ...neprevazute.....!! :bash:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Karyna32783
post Mar 2 2006, 01:35 PM
Post #8


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 19-September 04
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 32.776



In ceea ce priveste nick-ul pe care il vedem cu totii, este nick-ul care s-a afisat aseara dupa ce m-am inregistrat. Nu stiu exact care-i motivul, insa daca sti tu, da-mi te rog un mesaj privat si il voi schimba, daca nu voi incerca eu ulterior.
Oricum nu cred ca asta e important...insa poti sa-mi multumesti.
smile.gif
Sa sti ca m-am gandit de nenumarate ori (sunt convinsa ca nu numai eu), asta e si motivul pentru care in general dealerii auto incerca sa-si asume responsabilitatea pentru situatiile neplacute care intervin si care de multe ori nu tin neaparat si numai de ei.
Dar asta e prea putin important pentru client, care a venit la noi si pe care trebuie sa-l intereseze doar un singur lucru, livrarea bunului pe care la achitat.
Cred ca problema principala in Romania sunt serviciile in general si cred ca e esential sa admintem ca am gresit si sa constientizam faptul ca avem "probleme", sa lucram acolo unde trebuie si astfel sa auzim numai de bine.
Ai totala dreptate, vorba rea circula repede si pierzi mult mai mult. De asta cred ca s-au deschis aceste forum-uri pe care eu le consider foarte utile din toate punctele de vedere.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Karyna32783
post Mar 2 2006, 01:46 PM
Post #9


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 19-September 04
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 32.776



Valeriu66138,
Ma bucur in primul rand ca v-am fost de ajutor cu informatii privind achizitionarea unui autoturism.
Vreau totusi sa mentionez ca termenul de livrare pe care l-ati acceptat/semnat prin contract este de 35 zile lucratoare de la plata avansului (adica din 23.02.2006). Este un termen stabilit tocmai in ideea de a va suna si a va comunica ca a sosit masina mai devreme. Lucru care va va bucura foarte mult sunt sigura.
Este super atat pentru client cat si pentru dealer, sa livrezi masina inainte de termenul stabilit de comun acord.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzuki_bs
post Mar 2 2006, 01:52 PM
Post #10


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 137
Joined: 28-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.633



[quote="suzuki_bs"][quote=Valeriu66138]
Am ajuns la ambele reprezentante din Bucuresti-reci si dezinteresati (de parca venisem sa imprumut bani,nu sa le dau bani)am rugat sa fac un drive test, pe un Ignis 1.5 AWD,dupa o saptamana,fac testul si dupa aceia aflu ca este 1.3 GA.???????(No comment!!!).Mai am cateva intrebari,dar probabil le voi pune si eu dupa ce ridic Ignis-ul 1.5 AWD,(si ca o gluma proasta!)daca imi aduce-ti un 1.3 GA cu care am facut drive test aici in Buc?!.Repet e gluma![/quote]
quote]

Care e de fapt, cauza nemultumirilor, domnule Valeriu?
Faptul ca la B&S era o singura masina disponibila si ca v-am explicat exact si pe cinstite cat dureaza pana la livrare pentru ca e in productie si ca de la 1 martie e posibil sa fie comandate alte masini? Si ca exact pe 1 martie, ati primit telefon de la B&S prin care va anuntam de lotul nou? Ati ales SARA pentru ca v-au promis-o mai curand. OK, inteleg asta. Dar in acest timp ne-ati desconsiderat fata de SARA MOTORS. Apoi, cu momentul in care ati aflat ca v-au promis una si se intampla alta la SARA si strigati de ajutor dupa Carina, cum ramane? Cu ce am gresit noi cei de la B&S? Ca n-am avut argintie in momentul in care o voiati dvs. si ca v-am dat un termen realist de livrare?

Ca nu s-a intamplat sa putem facem afaceri impreuna asta e! Insa daca pretindeti corectitudine de la noi fiti si dumenavoastra corect si prezentati lucrurile realist cum cereti si de la noi!

PS> Era IGNIS 1.3 GL nu GA...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzuki_bs
post Mar 2 2006, 05:04 PM
Post #11


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 137
Joined: 28-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.633



QUOTE(Karyna32783)
Doresc sa precizez ca nu sunt patron la Sara Motors, ci Director Vanzari.
Iar in alta ordine de idei doresc sa subliniez ca situatiile deloc placute din ultimele 6 luni, privind depasirea termenelor de livrare la anumiti clienti nu sunt lucruri cu care ne mandrim, motiv pentru care nu pot decat sa spun ca imi pare rau K


biggrin.gif Va asteptam la B&S in BUCURESTI atunci... biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Karyna32783
post Mar 2 2006, 07:41 PM
Post #12


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 19-September 04
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 32.776



Multumesc pentru invitatie...promit sa o onorez si sa va vizitez cat de curand.
smile.gif
O seara faina va doresc la toti.


--------------------
SRM_Team Suzuki
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valentin64885
post Mar 2 2006, 09:13 PM
Post #13


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 14
Joined: 9-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 64.878



Pentru toti fanii Suzuki ( printre care ma numar si eu ) - cititi editorialul din ultimul numar al revistei AUTO, MOTOR SI SPORT si o sa gasiti niste lamuriri interesante cu privire la SUZUKI.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Suzuki
post Mar 2 2006, 10:36 PM
Post #14


specialist
******

Group: Membri
Posts: 4.291
Joined: 17-June 04
From: Bucuresti
Member No.: 28.023



Da,l-am citit eu.Te referi la articolul despre Swift,nu?Si la editorialul de pe prima pagina...


--------------------
2004 Suzuki Ignis 1.3 VVT
2007 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eddie
post Mar 2 2006, 10:45 PM
Post #15


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.222
Joined: 30-January 04
From: Bucuresti
Member No.: 20.522



Andrei,a venit masina ?


--------------------
Opel Insignia Edition 2011 2.0 CDTI -130 C.P.
Suzuki SX4 Navi 2012 1,6 VVTI -120 C.P.

,,Realitatea e ruina unui basm.'' Lucian Blaga
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Suzuki
post Mar 2 2006, 10:50 PM
Post #16


specialist
******

Group: Membri
Posts: 4.291
Joined: 17-June 04
From: Bucuresti
Member No.: 28.023



Mitsu?Da.Vezi ca-s poze puse.


--------------------
2004 Suzuki Ignis 1.3 VVT
2007 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valeriu66138
post Mar 3 2006, 12:38 AM
Post #17


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 12
Joined: 22-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 66.131



[quote="suzuki_bs"][quote=suzuki_bs][quote=Valeriu66138]
Am ajuns la ambele reprezentante din Bucuresti-reci si dezinteresati (de parca venisem sa imprumut bani,nu sa le dau bani)am rugat sa fac un drive test, pe un Ignis 1.5 AWD,dupa o saptamana,fac testul si dupa aceia aflu ca este 1.3 GA.???????(No comment!!!).Mai am cateva intrebari,dar probabil le voi pune si eu dupa ce ridic Ignis-ul 1.5 AWD,(si ca o gluma proasta!)daca imi aduce-ti un 1.3 GA cu care am facut drive test aici in Buc?!.Repet e gluma![/quote]
quote]

Care e de fapt, cauza nemultumirilor, domnule Valeriu?
Faptul ca la B&S era o singura masina disponibila si ca v-am explicat exact si pe cinstite cat dureaza pana la livrare pentru ca e in productie si ca de la 1 martie e posibil sa fie comandate alte masini? Si ca exact pe 1 martie, ati primit telefon de la B&S prin care va anuntam de lotul nou? Ati ales SARA pentru ca v-au promis-o mai curand. OK, inteleg asta. Dar in acest timp ne-ati desconsiderat fata de SARA MOTORS. Apoi, cu momentul in care ati aflat ca v-au promis una si se intampla alta la SARA si strigati de ajutor dupa Carina, cum ramane? Cu ce am gresit noi cei de la B&S? Ca n-am avut argintie in momentul in care o voiati dvs. si ca v-am dat un termen realist de livrare?

Ca nu s-a intamplat sa putem facem afaceri impreuna asta e! Insa daca pretindeti corectitudine de la noi fiti si dumenavoastra corect si prezentati lucrurile realist cum cereti si de la noi!

PS> Era IGNIS 1.3 GL nu GA...[/quote]

Salut!
Singurul lucru pe care mi l-am dorit e sa nu supar pe nimeni ,si sa nu fiu suparat de nimeni,daca am suparat imi cer SCUZE,daca e invers hotarati Voi.
E ca la restaurant,dupa ce mananci un copanel de curcan(comanda data ),mutumesti si afli ca de fapt ai mancat copanel de gaina (imi plac ambele!),dar totusi am cerut una si am mancat alta!
Pe 20 martie am venit la reprezentanta dupa cum a fost stabilit in prealabil.fiind nevoit sa mai astept ''un pic''( eu ,de fapt, venisem cu doi prieteni pt a le arata masina pe care ma hotarasem sa o cumpar). La replicile lor dure si de altfel nemeritate( ale prietenilor mei) ca acest model nu ma reprezinta , eu am incercat sa sustin Ignis-ul aratandu-le tot ce este mai bun la masina (la care reprezentantul ma asculta cu zambet placut si calm,calm!!!).
La intrebarea mea '' daca programarea drive-test e valabila''(de 1 saptamana discutam si se stia ca vreau sa cumpar 1.5 bezina 4AWD) mi s-a raspuns afirmativ ca se poate ,dar ca a intervenit ceva si avem la dispozitie numai 15 minute pt ca cineva avea nevoie de masina aia. Eu am fost de acord: s-a facut procedura standard cu permisul ( trebuia sa dau explicatii ca permisurile auto(am permis din Rep Moldova) nu au termen de valabilitate, adica sa expire la o data anume). Mi-au dat cheile si am pornit la drum impreuna cu reprez.: adica prima la dreapta ,iar la dreapta inca o data la dreapta si stop pt ca ajusesem de unde am pornit. Ne incadrasem cred ca in aproximativ 10 minute!!!! Eu am ramas multumit dupa ce am condus masina, aducandu-i cuvinte de lauda...... fata de prietenii mei.insa am ramas fara cuvinte atunci cand reprezntantul ne-a spui ca drive-test-ul a fost facut cu un ignis 1.3 GL. Ca sa simt cum merge un 4x4 amicul meu mi-a imprumutat cheile de la Subarul lui..... Asa am vazut difereta dintre un 4x4 si tractiune fata.
Nici de Sara Motors nu sunt multumit, cat inca nu eram clientul lor m-au facut sa cred ca vor face o livrare mai rapida . . . . si totul depinde de cand platesc avansul. Pana sa platesc avansul eram sunat de 3 4 ori pe zi '' ca scade cursul la valuta'' , dupa ce am platit banii de joi 23.02 mi-au dat raspuns ca masina va veni la sfarsitul lunii martie , abia pe 29.02
Ce am castigat la Sara Motors e un mic discount (nu spun cat) , dar drumul pana la Timisoara si inapoi depaseste discountul.
Trebuie sa recunoastem , fara suparare ca Sara a facut tot posibilul pt a ma avea client si a reusit....Bravo ei......
In concluzie vreau sa spun ca imi pare rau ca nu am posibilitatea sa cumpar 2 masini.... una de la Sara si una de la B&S- pt pace
Vreau sa raman prieten cu B&S si Sara Motors
Am totusi o rugaminte: daca se poate pana plec la Timisoara sa vad cum se comporta un Ignis 1.5 4AWD( din curiozitate!) Multumesc!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valentin64885
post Mar 3 2006, 09:22 PM
Post #18


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 14
Joined: 9-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 64.878



Da Andrei, exact la editorialul ala ma refeream. Lamureste cate ceva.... blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 08:02 AM