IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ford mondeo 1.8i an 2000, nu porneste

This topic is about Ford mondeo 1.8i an 2000, nu porneste, the author, Skillerrobert, wrote about: In clip veti vedea un ford mondeo din 1999 sau 2000 (nu mai stiu exact) cu motorizare de 1.8 benzina care nu mai vrea sa porneasca de ceva timp.. deci ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Ford mondeo 1.8i an 2000, nu porneste, Salutare forum.. sunt noi pe site datorita problemei care urmeaza in c
Skillerrobert
post Mar 4 2018, 02:27 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 4-March 18
Member No.: 150.413



In clip veti vedea un ford mondeo din 1999 sau 2000 (nu mai stiu exact) cu motorizare de 1.8 benzina care nu mai vrea sa porneasca de ceva timp.. deci uitati cum a fost:

Seara am pornit-o fara nicio problema, dar..
Dimineata cand dau sa o pornesc, invartea dar nu pornea.. am incercat sa o imping dar degeaba asa ca am incercat peste ceva timp din nou metoda normala de pornire, dand la automat (dupa cateva zile) si a pornit fara absolut nicio problema (a trebuit sa ii incarc bateria ca dupa ce am impins-o i s-a dus si aceasta..) a pornit foarte bine, nu am facut drumuri lungi, doar cativa sute de metri.. ziua urmatoare a pornit foarte, foarte greu.. scotea si un sunet ciudat si un fum negru in spate *asta pentru putin timp* dupa care totul mergea normal, am scos-o la plimbare, totul parea normal, pornire, tot !! Dar... a doua zi problema a reaparut si ca bonus si un ciudat ciudat, probabil bendix sau electromotor, asemenea sunetului unui televizor care nu afiseaza decat "purici"... Sper ca veti fi vreunul dintre voi care m-ar putea ajuta cu o solutie.

IN FOND: MASINA NU PORNESTE, UNEORI DUCE LA AUTOMAT; ALTEORI, SCOATE SUNETUL UNUI TELEVIZOR STRICAT. BATERIA E BUNA, BENZINA ARE, ULEI AM PUS 1 LITRU. Ce se poate fi intamplat ? Sarit lantul ? Bendix stricat, ce este ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 10:39 AM