IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Marcat, Niculae !

This topic is about Marcat, Niculae !, the author, solmar, wrote about: E cu plata. El inca are abordarea suntem vecini - un fel de scuza care-l mantuieste de pacate in opinia lui. Se vede totusi ca se simte putin umilit d ... To read more just scroll down

8 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Marcat, Niculae !, Povestiri legendare, din trecutul personal.
solmar
post Feb 20 2011, 05:25 PM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



E cu plata. El inca are abordarea "suntem vecini" - un fel de scuza care-l mantuieste de pacate in opinia lui. Se vede totusi ca se simte putin umilit de situatie cand deschide gura... Forget it!

Nu merge aia cu agatatoarea. As putea sa-i ridic masina pe ghena de gunoi cu o macara - e savuros dar e spatiu mic de manevra. Prea complicat...

Sa incep povestirea din facultate, o termin acasa cand am timp. La camin, stateam 3 intr-o camera de 4 paturi, un pat era neocupat. Ceilalati doi prieteni, colegi amandoi, mai mari cu doi ani dar la alt profil. R, cel cu priza la femei statea in patul din stanga sus. Eu stateam dreapta sus iar personajul principal - Goe, sub mine. Asa m-am prins ca din cand in cand mai zguduia motanu... se misca patul iar el pretindea ca doarme.

Intr-o buna zi, pe la inceputul verii, Goe vine sa ne spuna ca are nevoie de camera pentru cateva ore, ca vine cu o gagica, Adriana (poreclita Celentano) veche cunostinta de-a lui R, si de-a mea. Eram putin suparati pe el, il prinsesem ca ascundea conserve de carne in boxele (audio) de pe pereti si inca nu i-o servisem. Asa ceva nu se face cand esti student caminist, mancarea e la comun.
Ce-i drept, am ramas surprinsi amandoi ca Celetano il baga in seama pe Goe, fata aia teoretic avea standarde mai inalte si arata mult prea bine pentru el. Era si putin mai inalta decat el. In orice caz i-am spus ca o sa aiba camera libera si ca intre timp o sa facem si curat ... eram baieti de treaba. Zis si facut.

Facem curat si din vorba-n vorba ne vine ideea sa ne ascundem in camera cand Goe o sa vina cu gagica. Eu ma bag in dulapul meu de la intrare, stateam pe o noptiera si eram mascat cu niste prosoape si haine si las usa deschisa la cealalta jumatate, unde isi tinea Goe hainele. Camera avea la intrare pe ambele parti dulapuri incastrate,urma un perete de latimea patului, paturile suprapuse, apoi cate-o masa in continuarea paturilor pe lateral, deasupra niste etajere, boxele, o masa cu tv in mijloc, un fotoliu in colt si cam atat, caloriferul, peretele exterior cu geam. R masca cu o patura patul neocupat de jos. Asadar sub patul din stanga, jos de tot se pune R, deasupra lui era doar placajul de la patul de jos iar patura il acoperea de tot. Eram bine camuflati dar ne era teama sa nu ne apuce rasul.

Dupa vreo doua trei tentative de renuntare, ne sfaraiau plamanii sa fumam o tigare si ne abtineam de vreo juma de ora ascunsi fiecare in locul lui, asadar auzim pe hol vocea lui Goe. Camera noastra era spre capatul culoarului, aproape de spalator asa cam am avut suficient timp sa amutim si sa ne pregatim pentru intrarea excitata a lui Goe si a "iubitei lui de ocazie"....

va urma



--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian107416
post Feb 20 2011, 05:47 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.042
Joined: 1-June 07
From: Bucuresti
Member No.: 107.409



QUOTE (solmar @ Feb 20 2011, 05:25 PM) *
Sa incep povestirea din facultate, o termin acasa cand am timp.....va urma

Nu cand ai timp. Cu prima ocazie. Ar trebui sa fii obligat de regulament sa faci asta. Daca nu e stipulat inca asa ceva, iata o propunere de imbunatatire a regulamentului. biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Feb 20 2011, 06:02 PM
Post #3


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



I-as da ban pentru 2 saptamani pentru asta dar ar insemna sa stam inca 2 saptamani sa asteptam sfarsitul. biggrin.gif


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 20 2011, 06:29 PM
Post #4


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



am ajuns acasa. ok, ok, intre timp mi-am adus aminte ca aveam si frigider in camera. nu ca ar fi relevant in vreun fel. si mi-am mai adus aminte de ceva - ceea ce justifica postul in topicul cu tigari. hai ca revin imediat.


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Feb 20 2011, 06:30 PM
Post #5


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Ai termen 24 de ore sa termini povestea, dupa aia iti iei ban, vorbesc cu oameni care cunosc oameni sa te bata, sa iti sparga gumele de la masina, si sa iti faca alte chestii nasoale... cum adica incepi o povestire si nu o termini ?


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Feb 20 2011, 07:15 PM
Post #6


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Cum ma 24 ore?!?!?! Are 1 ora, atat!


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 20 2011, 07:43 PM
Post #7


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Goe al nostru era putin, doar putin, putin de tot laudaros si ghinionist pe deasupra la fete. R si Goe plecasera la munte prin iarna, pe atunci nu stateam cu ei in camera asa ca nu stiam episodul. cat faceam curat se apuca R sa-mi povesteasca: erau cu masina lui, cu 2 fete cucuiete si se prefigura un weekend fierbinte. dar ghinion, tovarasei lui Goe, imediat dupa ce se cazeaza ii vine ciclul. asa ca weekendul a fost erotic numai pentru R... pentru Goe s-a dovedit a fi dezastru, colac peste pupaza gagica raceste cobza si nu mai iese din camera pana la plecare. drept pentru care Goe are de ales intre a sta cu bolnavicioasa in camera sau sa fie a 5-a roata la caruta pe langa R si perechea lui care numai timp de el n-au.

la intoarcere, dupa ce lasa fetele acasa ca niste baieti galantoni, Goe il roaga pe R sa nu spuna nimanui ca a sugrumat motanu la munte... ca el se laudase deja printre prieteni si colegi cum o s-o execute pe tipa din toate pozitiile pana o sa ceara aia indurare.

asta a fost de fapt si motivul pentru care ne-am ascuns: sa vedem, ma rog sa auzim ce-o sa se intample. eu eram dupa zid, R la orizontala – auzeam dar din pacate nu vedeam nimic......

booon, intra goe, ii deschide larg usa adrianei, se duce catre fereastra si-i spune cu un aer de gigolo macho: hai, fa-te comoda! apoi chicotind isi aprinde o tigare si o serveste si pe ea. dupa primele schimburi de replici devine evident pentru noi ca celentano nu e o prada usoara si ca Geo va trebui sa-si foloseasca toate talentele lui de cassanova.

in timpul asta eu deveneam vanat de cat ma abtineam sa nu pufnesc in ras. imi acoperisem toata fata cu un prosop si muscam din el ca sa nu scot vreun sunet. pe vremea aia toti fumam in draci... trecuse deja vreo ora de la ultima tigare si mirosul de tigare cu filtru (assos) se strecura catre noi sa ne enerveze si mai tare. deh, trebuia el s-o impresioneze pe duduia celentano: tigari de lux si ness cu cola. ne-am dat seama ca Goe iar comis-o fata de noi: iar a ascuns ceva - de data asta tigari!

discutia se muta pe mai multe planuri dar actiunea nu evolueaza deloc, R spunea ulterior ca de abia se abtinea sa nu iasa de sub pat si s-o ia el la maciuci pe celentano. pe la a treia tigare devine evident ca Geo nu are sorti de izbanda si ca Adriana avea de fapt chef sa piarda cateva ore, indiferent cu cine.

vazand ca nici macar muzica nu destinde atmosfera Goe schimba foaia si devine un contrabandist veros, care are nevoie de o ascunzatoare pentru marfa lui asa ca ii propune adrianei sa plece impreuna in turcia sa aduca blugi, pe care sa-i vanda studentilor. lucru care ii trezeste brusc interesul lui celentano. dar pe masura ce vorbeste, Goe isi da seama ca ar fi cam scump s-o care si pe ea dupa el si ca ar iesi mai ieftin daca ea l-ar astepta cuminte acasa...numai ca asta e o varianta necastigatoare asa ca schimba putin datele problemei si in noul plan celentano vine doar pana in bulgaria, turcia fiind periculoasa pentru o fiinta gingasa ca adriana (cea neprihanita)... asadar goe se duce in turcia, ia 50 de perechi de blugi, iar la intoarcere o recupereaza pe adriana care ramasese in bulgaria de unde cumpara tigari mai ieftine decat in tara. si uite asa Goe devine un magnat al blugilor iar celentano un important delaer de tigari din complexul studentesc.

povestea la un moment dati il includea si pe R, singurul care avea masina (o Dacie) si carnet. Goe neavand nici una, nici alta. capitalul de pornire iar era o surpriza pentru noi. Goe avea bani!? unde dracu-i ascunde? ca de fumat ne fumeaza pe noi!

va urma

This post has been edited by solmar: Feb 20 2011, 07:46 PM


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Feb 20 2011, 08:28 PM
Post #8


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Solmar, sa stii ca Halba nu glumeste cu oamenii aia care taie cauciucuri si sparg geamuri. In plus, deja m-am oferit sa il ajut la partea de detectiv ca sa afle unde te gaseste.


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 20 2011, 09:02 PM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



unde ramasesem?

la blugi si tigari. adica sunt on topic. biggrin.gif

dupa ce se amagesc ei cu mai multe drumuri imaginare care aduc profit fabulos, dupa ce-o umple de blanuri, parfumuri imginare pe celentano, madama devine brusc nervoasa. o poveste gogonata si 3-4 tigari si un ness nu sunt de natura sa o convinga sa se dezbrace. R si cu mine facem spume, oscilam intre o explozie de ras nervos si a iesi din ascunzatori. oare ce mufa ar face Goe? dar Celentano? se merita sau nu iesim!? nu se merita, stam pana la capat. poate prindem si ceva actiune! revin imediat la subiect.

avem noi o vorba, mostenita de la altii, daca reuseam sa finalizam spuneam scurt: Marcat, Niculae! Si ridicam degetul mare in semn de triumf! thumbsup.gif Asa ca de fiecare data cand avea cate unul dintre noi o treaba in camera nu dadeam detalii, doar raspundeam la intrebarea Marcat, Niculae? cu exclamatia Marcat, Niculae! Si cu semnul caracteristic. thumbsup.gif Era suficient si totodata eram foarte mandri de realizare. si unii si ceilalati.

Asa ca intr-un tarziu, deja se lasase intunericul, Goe pleaca s-o conduca pe Celentano acasa, asteptam sa nu li se mai auda pasii... si iesim lesinati din ascunzatori dupa ce in prealabil am dat in clocot. efectiv ne tavalim pe jos de ras 36182451.gif , ne povestim unul altuia momentul in care era sa cedam si dupa ce ne tragem sufletul, fumam si noi cate-o tigare si plecam prin camin si dam adunarea la noi in camera.

ne strangem vreo 15-20, care cum ramasese prin camin, pentru unii ne pare rau ca sunt plecati dar ce sa-i faci... si incepem sa le povestim dar fara sa dam toate detaliile. le aratam unde ne-am ascuns. se baga si ei sa vada daca e posibil.

intre timp vine si Goe. era pe la jumatatea aleii de la intrarea in camin si strigam catre el cat ne tin bojocii: MARCAT, NICULAE? si de pe alee rasuna MAAAAAARCAT, 'ICULAAAEEE! Moment in care numai eu si R stim ce va urma. Facem putina liniste si-i avertizam pe ceilalti sa mearga mucles.

Intra Goe in camera, mai schimbam cateva randuri de Marcat, Niculae? Marcat, Culae! Cum a fost? Meseriasa, am spart-o! R, fustangiul, zambea pe sub mustati, o cunostea in sensul biblic. Eu de abia ma abtin sa nu rad, imi venea mai abitir ca in dulap. Ne face Goe cinste cu cate o tigare, marinimos, ca doar “marcase” mai devreme. Si schimbam subiectul, dupa care unul din noi il provoaca pe celalalt: ce-ar fi sa plecam in Turcia sa luam niste blugi, iar daca ne mai raman ceva bani luam si niste tigari ori din Bulgaria ori de la Constanta. Si gasim o gagica din oras sa lasam marfa la ea. Si facem chestia asta de cateva ori pana ne punem pe picioare.

La care Goe face o fata lunga si ne trimite la origini: Bai, sunteti bulangii, io n-am stat sa ascult pe la usi cand voi aveati treaba! Ne bate obrazul, se supara putin pe noi dar fiind multi in camera ii trece. Marcat, Nicule? Marcat, marcat, Niculae!

Peste cateva minute iar mai aruncam o replica: cateva versuri dintr-o poezie. Iar se enerveaza Goe. Iar ii trece, ca deh era vedeta. I-o pusese lui Celentano. Era intradevar o vedeta. Dupa aia: hai sa ne jucam de-a doctoru si asistenta. Asta devine nervos. Deja stiam prea mult si o banuieste pe Adriana ca ne-a povestit ce sa-ntamplat. Dar tot el isi da seama ca spune o prostie. N-avea cum si cand sa spuna... si iar se supara pe noi ca ascultam pe la gaura cheii sau si mai rau ca i-am pus microfoane.

La care R il ia si mai tare: auzi Goe, pe bune, Celentano mai are alunita aia pe buca? si-l mai intreaba un detaliu intim la care asta explodeaza si-l face pe R ofticat. Ca se oftica, da se oftica ca si el, Goe, i-a tras-o! Si cum stateam noi asa, Goe era la loc de cinste pe fotoliu si toata lumea se uita la el, sare R de pe pat si-i spune GOE, E O MINCIUNA! Si in cateva secunde ii povestim cum ne-am ascuns, banuitori ca o sa stea de lemn tanase si ca eram siguri ca o sa ne toarne brasoave.

Goe a amutit, si-a strans lucrurile si in seara aia s-a mutat din camera. Si n-a mai vorbit cu noi vreun an de zile.

A doua zi dimineata, in tot caminul, pe tavan, pe fiecare usa, pe fiecare hol, la avizier era plin de coli A4 pe care scria mare de tot: MARCAT NICULAE! sau GOE, E O MINCIUNA! S-a raspandit povestea asa de repede incat a ajuns bietul Goe de rasul tuturor, chiar si al bobocilor. Din cand in cand mai gasea cate un biletel sau cate-o notita printre foi “marcat niculae”....

Ne parea rau dar nu puteai sa te abtii cand brusc se deschidea cate-o fereastra si cineva urla cat il tineau plamanii Marcat, Niculae! si de la o alta fereastra altcineva ii raspundea Maaaaaaaarcat, Niculaaaaeee! si imediat dupa aia! E O MINCIUUUUUUNAAAAAAAA!

Saracu Goe ... multa vreme aleea de la camin a fost cel mai greu drum al lui!

Intamplator, prin toamna, la restante, dau nas in nas cu Celentano si-ncep sa-i povestesc toata tarasenia. Se infuria asta din prima: cum asa??? cum e posibil!!!! nu mi-as fi tras-o cu Goe nici moarta... dar dupa ce apuc si termin de povestit o apuca un ras... Nu sunteti sanatosi! Nu prea eram!


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Feb 20 2011, 09:10 PM
Post #10


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Dar tu n-ai marcat la Celentano? biggrin.gif


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 20 2011, 09:29 PM
Post #11


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



smile.gif nope, pe mine ma speria putin adriana. era delicata si frumoasa, avusese o deziluzie in dragoste si se aruncase de la etajul 2. n-a patit mare lucru, si-a scrantit cotul si putin capul. mana dreapta (sau stanga) nu putea s-o indoaie complet iar la cap ii ramasese oleaca de scranteala. parea normala in majoritatea timpului dar cateodata vorbeai cu ea si aveai impresia ca stai de vorba cu o holograma.
dupa povestea cu Goe am fost cu ea si cu o prietena comuna (sa ma bati daca imi aduc aminte cum o cheama desi ar fi trebuit sa stiu) intr-o discoteca de cartier. mi s-a ridicat parul pe spinare, nu-mi mai aduceam aminte nici cum ma cheama cand m-au luat parnaiasii la bani marunti. ma scapasera astea din vedere cateva minute si era s-o incurc rau. si a venit celentano gratioasa sa le spuna sa ma lase in pace si au inceput aia sa ma bata pe spate... stia toata golanimea faza cu marcat niculae.


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 20 2011, 11:56 PM
Post #12


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Rog un moderator sa inlocuiasca "Meseriasa, am spart-o!" cu "Meseriasa, am rupt-o!" Cam pe acolo era sensul... in fine, altele au fost cuvintele folosite.

Si acum ca mi-am adus aminte de viata de student mai fac o paranteza. Acum sper ca intelegeti unul din motivele pentru care am contul de pe facebook - am pierdut legatura cu fostii colegi de facultate/camin.

Cu R am vorbit ultima data anul trecut, ne mai sunam din cand in cand. Ne-am intalnit absolut intamplator in Mizil acum 5-6 ani. Mergeam in directii opuse, nu-mi dau seama cum ne-am vazut, dar am oprit amandoi spre stupefactia sotiei care nu intelegea pe cine am vazut si cum l-am vazut din mersul masinii. Era in dreptul trecerii de pietoni de langa benzinarie... Si mai am cativa colegi de camin de care sincer mi-e dor. Poate intr-o zi o sa va povestesc despre surorile Țuțucamu (mai bine cunoscute ca surorile Muișor), dar nu va fi pe forum.

This post has been edited by solmar: Feb 20 2011, 11:57 PM


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baby Blues
post Feb 21 2011, 12:01 AM
Post #13


Blues fan
******

Group: Membri
Posts: 2.976
Joined: 9-March 06
From: Blues country
Member No.: 70.361



O faza am patit si eu c-o gagica in camin:
Agatasem o bagaboanta de prin Rahova, proasta rau dar si buna rau. Mobila la etajul superior invers proportional cu restul mobilierului existent la celelalte etaje. Ca sa ma dau si eu mare, pun la cale cu baietii o iesire la disco intr-o seara (Maxx sau Dumars) si inainte de asta ne intalnim toata gasca la o gagica de-a unui prieten. Ne strangem noi vreo 4-5 perechi , am inceput sa ne mintim gagicile fiecare care cum putea. Eu mandru nevoie mare cu noua achizzitie, care avea mobila descoperita la etajele inferioare, motiv de invidie pentru baieti, deschid o sticla de votca ,deschid masa si dau sticloanta mai departe. Avand in vedere ca orele erau devreme, propun sa jucam un joc de soccietate bine cunoscut printre elitele studentesti in anii 90. Imediat se deschide tabla de sah, se scot piesele , se pun in saculet si se aranjeaza pulurile de table. Zece mii partida si jucam pe perechi- femeile dau cu zarurile si barbatii muta. Din joc in joc discutia se incinge pe diferite subiecte iar la un momement dat una din locatarele camerei , deschide un subiect legat de-o colega de camera care se sinucisese cu ceva timp in urma. Se intorc motivele pe toate partile, se face profilul psihologic al sarmanei fete, atmosfera pierde din veselie, aburii tigarilor si ai votcii fac o atmosfera lanceda, improprie unor studenti pusi pe distractie. Toata lumea se gandea la iubirile neimpartasite, la ... Titanic, etc. Una din fete care o cunostea mai bine pe victima decide intr-o liniste deplina , ca sinuciderea s-a datorat unei deziluzii in dragoste pe fondul lui Cioran. In linistea mormantala se aude glasul de primadona al prietenei mele (nemobilata sus ca si pana acum)- Cei ala un cioran?
Linistea s-a adancit, eu m-am inrosit, si-am ajuns la concluzia ca trebuie sa lasam tablele si sa mergem catre discoteca unde prietena mea chiar avea ce arata.


--------------------

________________________________
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Feb 21 2011, 12:08 AM
Post #14


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Un cioran, doi ciorani. Care e problema? biggrin.gif Doar n-o luasei s-o beep in creieri, nu?


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 21 2011, 01:16 AM
Post #15


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



daaaa, si mai exista varianta o cioranie!

This post has been edited by solmar: Feb 21 2011, 01:16 AM


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
9er
post Feb 21 2011, 08:57 AM
Post #16


specialist
******

Group: Membri
Posts: 549
Joined: 14-April 08
From: Bucuresti
Member No.: 116.914



Solmar, prea sadic woot.gif , i-ati creat bietului baiat o trauma monumentala. Da' parca si el prea si-o cauta.

Referitor la problema ta cu locul de parcare, culmea si platit, culmea-culmea ocupat si de un vecin care stie sigur ca locul e platit si de cine, iata cum am rezolvat eu problema locului de parcare de la birou:

Attached File  21022011020.jpg ( 1.37MB ) Number of downloads: 17


Desigur, nu exista un drept bine determinat asupra locurilor din fata unei case sau, cel putin, nu stiu eu sa existe vreunul. Dar mie mi s-a pus pata cand mi s-a intamplat de cateva ori sa am de descarcat si depozitat la birou cateva sute bune de kilograme si a trebuit sa le car cativa zeci de metri, cu bonus special de pe pe partea cealalta a strazii. Nu prea distractiv. De asemenea, se mai intampla sa vina cate unul care nu misca masina de acolo cu saptamanile. Cum eu nu sunt genul care sa atinga masina altuia, stergatoare, oglinzi sau alte prostii de genul, m-am gandit la asta, care mie mi se pare exact ce cauti tu. Am facut un A3, l-am incapsulat si legat cu sarma aproximativ la inaltimea ochilor soferului. Desi nu ma asteptam sa fie foarte efectiv, mi-a depasit asteptarile. Sigur, exista si exceptii, dar sunt atat de rare ca, daca as face o statistica, ar iesi la a doua zecimala.

In cazul tau cred ca poate ar merge ceva asemanator, dar mai cu dedicatie la adresa vecinului respectiv. Sau ai putea incepe cu un text generalist si sa treci la personalizare daca situatia o cere. Bafta!


--------------------
Toyota Avensis 1.8 AT Black
Toyota Rav4 2.2 D4D Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 21 2011, 10:06 AM
Post #17


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Trauma sau nu, Goe ascundea mancare - fapta extrem de grava, era chitros si s-a mai apucat sa ne minta si cu Celentano. Marcat, Niculae! thumbsup.gif isi avea rostul lui, era o dovada de cinste, de camaraderie, era in acelasi timp un prilej de bucurie si de mandrie. Asta banuiesc ca a fost declansatorul! In plus dezvaluirea a avut loc numai intre prieteni, colegi - intr-un cadru inchis, putea sa ne umple frigiderul de carne si sa trecem mai departe sau sa recunoasca si probabil ca nu mai aveam ce povesti acum, dupa 20 de ani.


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Feb 21 2011, 12:41 PM
Post #18


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Daca avem si acordul lui solmar (care a fost on-topic, ca doar vorbea de tigari din bulgaria) eu propun sa disjungem povestirile astea intr-un topic nou, care sa se numeasca "Marcat, Niculae !".


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Feb 21 2011, 02:07 PM
Post #19


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Halba,
Roger on that! thumbsup.gif


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Feb 21 2011, 07:23 PM
Post #20


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



tare topicul iar povestea lui solmar si mai ales talentul naratoric ....

This post has been edited by AZAZEL: Feb 21 2011, 07:23 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 06:58 PM