IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Cel mai bun CASCO pt. Fiat

This topic is about Cel mai bun CASCO pt. Fiat, the author, Cipp, wrote about: As dori sa stiu care este cea mai rentabila societate de asigurari pt. contracte de tip CASCO. Are cineva Casco la Unita? Am inteles ca ei ar avea dec ... To read more just scroll down

> Cel mai bun CASCO pt. Fiat
Cipp
post May 29 2006, 05:04 PM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.135
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.040



As dori sa stiu care este cea mai rentabila societate de asigurari pt. contracte de tip CASCO. Are cineva Casco la Unita? Am inteles ca ei ar avea decontare directa cu service-urile FIAT. Multunesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
2 Pages V   1 2 >  
Start new topic
Replies (1 - 19)
Ionut45405
post May 30 2006, 09:05 AM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 510
Joined: 25-April 05
From: Bucuresti
Member No.: 45.398



Cred ca decontare directa e cu Generali... Si pare OK.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Radu69537
post May 30 2006, 11:20 AM
Post #3


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 123
Joined: 28-February 06
From: Ploiesti (Prahova)
Member No.: 69.530



cred ca la aceasta intrebare sunt cat de cat in masura sa raspund.
Eu am casco la allianz. Uite cam care e treaba:
am avut un accident frontal care nu a fost din vina mea. Am apelat la RCA-ul omului si m-au plimbat pe drumuri o zi intreaga fara sa imi dea un raspuns. Daca am vazut eu asa am sunat la allianz (unde am casco) si le-am explicat necazul, dansii spunandu-mi ca nu e nici o problemasi ca pot rezolva insa ca era cam tarziu (ora 4) si ca voi fi sunat a doua zi. A doua zi la ora 8:40 am fost sunat de un inspector de-al lor si am stabilit o intalnire pt ora 11:00 la autoitalia la service, unde abandonasem masina dupa accident (nu mai putea fi mutata). Omul a ajuns acolo la 10:50 (ador punctualitatea) iar pana la 11:45 terminasem si cu constatarea si cu actele cu tot. Masina a fost gata in 2 sapt iar reparaztiile au costat peste 100 milioane. Eu nu am avut nici o treaba cu facturile, insa am fost curios sa stiu cat a costat. De asemenea, inainte am avut o dacie berlina la care am avut casco tot la allianz si am apelat la ei si atunci si nu am ce sa le reprosez.
Deci, din punctul meu de vedere, Allianz sunt cei mai buni. Asta nu e reclama, dar asa s-au intamplat lucrurile. Nu am nici un motiv sa le fac reclama, doar sunt multumit de ei.


--------------------
fiat albea star
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eduard46373
post Aug 2 2006, 08:03 AM
Post #4


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 131
Joined: 9-May 05
From: Bucuresti
Member No.: 46.366



In Bucuresti Perugia auto are decontare directa cu UNITA,am cautat si eu sa ma mut la alta firma dar ca valoare paltita la altii iesi cam cu 100 Eur pe an in plus,daca nu e masina noua!


--------------------
Punto II-1.3 Multijet 93CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paul31109
post Aug 2 2006, 09:44 AM
Post #5


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 20-August 04
From: Fetesti (Ialomita)
Member No.: 31.102



Eu am avut probleme cu UNITA la Autocomo Constanta. Cei de la service au facut ochii mari si-au facut o cruce si mi-au povestit cat de rau platnici sunt.
Dupa ce am lasat un CEC ca garantie la ei, abia apoi am putut lua masina din service. Decontarea s-a facut intr-adevar foarte tarziu (30 de zile) si cu ceva interventii la nivel superior - era CEC-ul meu in joc.
In plus, inspectorul de la Unita, mai vroia si sa negocieze ca la piata devizul facut de service - ba ca e prea mult, ba ca sa ma duc la un alt atelier etc.
Per total o experienta mult mai neplacuta decat cea cu accidentul.
Reparatia a constat in schimbarea unui far, bara fata (pe care ar fi trebuit sa le predau la Unita !!!!!!) si de vopsit bara si o aripa, costurile ridicandu-se la 3500 RON. Toate astea la un DOBLO PANORAMA.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ciprian84491
post Aug 13 2006, 10:53 AM
Post #6


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 6
Joined: 11-August 06
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 84.484



Eu am casco tot la allianz si sunt multumit. Recent am avut un incident, un trabant m-a lovit din spate la semafor :bandit: , mi-a indoiat putin portbagajul chiar acolo unde scrie albea si mi-a zgariat spoilerul.

Dosarul de dauna l-am facut direct la service fiat din Iasi, au acolo un tip care lucreaza cu alianz, a facut el toate formalitatile.

Si de service sunt multumit, azi am lasat-o si a doua zi m-au sunat sa vin sa o iau. Au facut treaba buna. Am semnat doar factura si gata, nu am avut alte batai de cap. Mi-au placut cum s-au miscat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
air_wolf
post Aug 13 2006, 07:38 PM
Post #7


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 3.446
Joined: 28-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.992



generali. sint operativi, schimba ce trebuie, nu fac figuri. decontare directa cu orice service.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ciprian84491
post Aug 13 2006, 07:52 PM
Post #8


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 6
Joined: 11-August 06
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 84.484



Problema cu decontarea o au service, nu asiguratorii. In cazul meu service-ul autorizat Fiat din Iasi nu are decontare directa decat cu Allianz (norocul meu). Initial am vrut s-o repar pe RCA-ul celui care m-a lovit (Ardaf) dar am intrebat la service si mi-au zis ca decontare directa numai cu Allianz, asa ca am intrat in casco si la anul adio reducere :bandit:
Asa ca ferti-va cat puteti de incidente.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cipp
post Aug 13 2006, 08:50 PM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.135
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.040



Ai facut bine ca ti-ai reparat-o pe casco, RCA-ul are niste ghioarle de service-uri... Te trezeai ca iti puneau vreo bara de LADA1500 wallbash.gif Pe mine m-a botit unu cu 3 zile inainte de nunta si nu eram in buc, eram in TL... nu pot sa-ti spun cum arata masina dupa reparatie - ziceai ca e dacia dedicatzie biggrin.gif

Sa nu iti para rau ca n-o sa ai reducere la anu', cum arata masina ta acuma, n-ar fi aratat in veci daca o dadeai pe mana RCA-ului
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fabian81621
post Aug 29 2006, 10:33 AM
Post #10


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 8
Joined: 4-July 06
From: Bucuresti
Member No.: 81.614



au am avut anul trecut la asirom si am fost multumit! anul acesta am vrut sa fac tot la asirom dar era mai scumpa cu aproape 200E. am fost la alinaz insa au modificat mult grilele de calcul , dupa cum pesemne ca ati vazut si voi pe la tv! adica au sporit mult posibilele situatii generatoare de risc( mau intrebat de cand am carnetul, cat merg cu masina pe an, daca mai conduce cineva in afara de mine masina, de cand are carnet acea persoana, daca am luat amenzi) de fapt puteti vedea formularul la ei pe site! si mergand la alianz am aflat ca pt un punto 1.3 multijet(cu abs,AC,geamuri fata) din 2003 ajungeam undeva la 1000E pe an! am optat pana la urma pentru Generali unde am dat 460E! nu am avut inca probleme cu masina astfel incat sa necesite reparatii pe casco,dar mau asigurat ca din punctul de vedere al decontarii nu sunt probleme! si miau mai zis ca in max 2 ani vor introduce si posibilitatea de ati oferi in cazul unui accident o masina din aceeasi clasa pe perioada reparatiilor masinii personale asigurate!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adrian53954
post Aug 29 2006, 08:45 PM
Post #11


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 23-August 05
From: Bucuresti
Member No.: 53.947



Eu am la Allianz. Ales pentru ca are decontare directa cu service-uri autorizate Fiat. Asta e problema serviceului, de acord, dar esti mai bine tratat cand service-ul isi capata banii mai repede.
Doua incidente pana acum pentru care am apelat la asigurator, de fiecare data ok.
Ultimul ieri, pe scurt:
- formalitati acceptabile;
- au intrebat unde o repar, n-au avut nimic impotriva service-ului AutoItalia.
- cei de la service n-au avut nici ei nimic impotriva Allianz, spun ca platesc repede si fara comentarii.

Despre service, numai vorbe bune. Masina lasata luni (ieri), programata pentru reparatii miercuri. Daca tot am ajuns cu ea in service, am facut si revizia de 30K, programata pentru joi. Ar fi trebuit sa iau masina vineri dimineata, dar surpriza: a fsot gata azi, in mai putin de 24h de la intrarea in service!
Doar un mic dubiu: service-ul este plin de masini. Mecanicul care a preluat masina a spus ca au programari cu o luna in avans (multe masini lovite, revizii, probleme tehnice au fost explicatiile aglomerarii). Am impresia ca ritmul de crestere al vanzarilor (mare!) nu e sustinut de investitii pe masura: service-ul arata la fel ca acum un an, nici un fel de spatiu suplimentar, masini mai multe, rezultat: aglomeratie mare. Acum, pe a mea au facut-o repede, dar dubiul ramane.

Am zis de CASCO, de service, sa zic si de revizia de 30K.
Probleme reclamate:
- usi care scartaie de nefolosire;
- pedale care scartaie, n-am habar de ce;
- o caseta ramasa blocata in cas;
- servodirectia merge prea greu.

Dupa revizie, bilant:
- schimat ulei (Selenia cu Selenia), filtru, placutele de frane raman;
- schimbat ceva pompa la servodirectie;
- inlocuit casetofon.
- total factura: 2.8 mil.

Cam atat, ne auzim cel mai tarziu la revizia de 40k :wave:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robert84643
post Sep 15 2006, 03:17 PM
Post #12


novice
**

Group: Membri
Posts: 36
Joined: 13-August 06
From: Bucuresti
Member No.: 84.636



Din cate am vazut eu in hartiile primite odata cu masina, FIAT facea reclama la Generali Asig. Banuiesc ca exista o legatura cu ei altfel nu se afisau impreuna. Si din cate am inteles de la altii, sunt multumiti de serviciile prestate de Generali.


--------------------
Fiat ALBEA Dynamic, Grigio underground
Go to the top of the page
 
+Quote Post
virgil84493
post Sep 15 2006, 11:36 PM
Post #13


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 249
Joined: 12-August 06
From: Bailesti (Dolj)
Member No.: 84.486



Eu am la Astra. Ce stiti de ei?


--------------------
Albea Dynamic gri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adi83155
post Dec 4 2006, 08:44 PM
Post #14


novice
**

Group: Membri
Posts: 28
Joined: 25-July 06
From: Cluj-Napoca (Cluj)
Member No.: 83.148



OK,pina la urma unde e cel mai bun casco pt fiat?La allianz mi-au cerut 800 euro pt un punto (am auzit si eu numai lucruri bune despre ei dar pentru 6000 euro asigurati mi se pare f scump), la generalli nu au vrut sa o asigure ca e din 2000 si ei nu asigura mai vechi de 5 ani, la ominiasig mi-au cerut 334 euro.A avut cineva vreo experienta omiasig-fiat?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ValiR
post Dec 5 2006, 08:57 AM
Post #15


specialist
******

Group: Membri
Posts: 649
Joined: 15-October 06
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 89.817



Si pentru Fiat-urile vandute in sistem leasing se lucreaza tot cu Generali Asigurari.

Vali
Go to the top of the page
 
+Quote Post
C Z R
post Dec 5 2006, 10:16 AM
Post #16


specialist
******

Group: Membri
Posts: 697
Joined: 1-August 05
Member No.: 52.386



QUOTE(adi83155)
OK,pina la urma unde e cel mai bun casco pt fiat?La allianz mi-au cerut 800 euro pt un punto (am auzit si eu numai lucruri bune despre ei dar pentru 6000 euro asigurati mi se pare f scump), la generalli nu au vrut sa o asigure ca e din 2000 si ei nu asigura mai vechi de 5 ani, la ominiasig mi-au cerut 334 euro.A avut cineva vreo experienta omiasig-fiat?


am avut mai multe experiente omniasig-fiat si totul este ok.

ma refer ca nu am scos bani din buzunar decat atunci cand costul reparatiei a depasit valoarea sumei asigurata, ma refer la plata celei de-a doua rata sau o mica diferenta genul a 3 lei atunci cand costul reparatiei a depasit putin costul acceptat al reparatiei de catre omniasig.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adi83155
post Dec 5 2006, 09:55 PM
Post #17


novice
**

Group: Membri
Posts: 28
Joined: 25-July 06
From: Cluj-Napoca (Cluj)
Member No.: 83.148



Merci pt informatie.O sa merg la ei pina la urma.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P93934
post Dec 6 2006, 12:28 PM
Post #18


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 2-December 06
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 93.927



eu am primit o oferta de la allianz, Albea nou, valoare 33.000RON, pentru avarii partiale si avarie totala (nu include furt partial/total).
La o prima de asigurare de 1120RON/an, am o franciza de 660RON la daune partiale si 6600RON la dauna totala.
Din cate stiu, asigurarile deconteaza suma_reparatii - franciza, nu?
Din oferta asta vad ca pentru accidente minore, de exemplu un far spart, costurile nu cred ca depasesc 6-700RON, ceea ce ar insemna ca ei deconteaza undeva la 100RON?
Nu prea e avantajos pentru accidente minore
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adi83155
post Dec 6 2006, 06:53 PM
Post #19


novice
**

Group: Membri
Posts: 28
Joined: 25-July 06
From: Cluj-Napoca (Cluj)
Member No.: 83.148



Cei de la omniasig au zis 334 euro pe an fara franciza si fara furt, doar avarii.Prima de 800 euro pe an la tiriac era pentru varianta fara franciza, numai avarii, fara furt.De asta intreb de omiasig penrtu ca mi se par foarte ieftini.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
emcos85376
post Dec 6 2006, 09:19 PM
Post #20


sofer
***

Group: Membri
Posts: 83
Joined: 23-August 06
Member No.: 85.369



eu am facut full casco inclusiv furt la unita, pt ca pe astia mi i-a recomandat dealerul, ei lucrand direct cu ei si cica colaboreaza f bine. 5,5% din valoarea masini, adica 550 eur pe an.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2024 - 07:54 PM