IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Masini secand Germania

This topic is about Masini secand Germania, the author, mariusosan, wrote about: Doriti sa cumparati o masina de ocazie (second hand ) din Germania la un pret interesant? Nu cunosti unde sa mergi sau aveti nevoie de cineva care sa ... To read more just scroll down

> Reguli de postare anunturi

Reguli de postare in sectiunea de Vanzari / Cumparari

1. NUMAI persoanele fizice pot posta anunturi pe forum dar numai ale unor produse/servicii personale, la scara mica. Aceasta inseamna vanzarea de obiecte proprii, nu comert cu produse noi si mai multe ca numar !

2. Titlul fiecarui topic va incepe OBLIGATORIU cu unul din cuvintele VAND CUMPAR SCHIMB bunul x.

3. Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv, pretul, eventual si poze.

4. Este recomandat ca anunturile auto/moto sa fie postate si pe www.bestauto.ro / www.bestbike.ro

5. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele pe acest forum o pot face doar dupa ce au acordul administratorului. (MP la Admin)

6. Atentie! Anunturile postate nu vor fi activate decat dupa ce sunt verificate de un moderator.

Masini.ro nu este responsabil de veridicitatea anunturilor postate in aceasta arie!

ATENTIE - RESPECTATI regulile sau anunturile vor fi sterse fara explicatii!

 
Closed TopicStart new topic
> Masini secand Germania
mariusosan
post Nov 19 2010, 03:39 AM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 19-November 10
Member No.: 130.162



Doriti sa cumparati o masina de ocazie (second hand ) din Germania la un pret interesant?


Nu cunosti unde sa mergi sau aveti nevoie de cineva care sa negocieze pretul pentru dumneavoastra? Nu vorbesti limba Germana ? Vrei sa faci o afacere buna? Noi suntem la serviciul dumneavoastra si va putem ajuta imediat. Comisionul nostru este de 150 + Benzina pentru deplasarea noastra in cautarea masini.

Sfaturi: Pentru a afla" kilometrajul real al masinii, act pe care vanzatorul este obligat sa vi-l prezinte.

Nu va grabiti ! La cumpararea unei masini, din motive de securitate, a dumneavoastra si a banilor, mergeti mereu insotiti de macar o alta persoana. Daca este o persoana care lasa dubii, mai bine pleci si nu iti pierzi timpul cu afaceristi deghizati in proprietari "cinstiti" care vor sa te pacaleasca.

Este sau nu primul proprietar al masinii ? De ce o vinde ? Cereti cat mai multe detalii despre istoria masinii, nu ezitati! Sunt banii dvs in joc. Cereti proprietarului carnetul de serviciu/ intretinere al masinii; Verfica bine masina, faceti un test pe autorouta ! Controlul tehnic obligatoriu NU dovedeste ca masina este in stare perfecta de functionare intrucat la un asemenea control sunt verificate doar : franele, amortizoarele, caroseria, semnalizarile, cantitatea de CO2 emisa ! Dar nicidecum buna functionare a motorului masinii ! Sunt multe alte detalii foarte importante.



Atentie ! Nu va incredeti nici in primul roman intalnit pe strada sau la piata. Nu se stie niciodata. Ar fi culmea sa ramaneti fara bani chiar din cauza unui frate de-al nostru. Personal nu am o pare buna despre o anumita clasa de concetateni care sunt pusi pe glume dintr-astea mai nepiperate. Insa, sa fin seriosi, nu doar romanii sunt atrasi de bani. Banul este ochiul necuratului. La cat de greu se castiga banii fie in Romania, fie in strainatate, intelegem bine de ce este riscant sa umblam cu bani prea multi in buzunar.


Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. Hoti sunt peste tot. Grija mare Daca v-ati decis sa cumparati o masina din Germania,ma puteti contacta. Cu tot respectul va rog sa dati dovada de seriozitate !

Noi am creat pentru dumneavoastra aceasta oferta speciala care va ajuta economisiti timp si bani cumparand o masina de ocazie din tara cu km ireali nimeni nu mai are incredere. Cel care are de castigat sunteti dumneavoastra. Noi va oferim experienta !

Oferim suport , si pentru scoaterea numerelor de vama , precum si a numerelor rosii pe 30,60,90 ori numere galbene de 5 zile depinde cum doriti!



Va promitem ca nu veti fi dezamagit de sfaturile noastre practice pe care trebuie sa le utilizati ori de cate ori cumparati o masina second-hand sau ajutati pe cineva. Putem vorbi GRATUIT prin yahoo messenger la: only_scorpion89@yahoo.com

Va garantam ca oferta noastra este cea foarte convenabila pentru dumneavoastra.

Masini auto import Germania benzina motorina diesel second-hand camioane, masini ieftine pentru buzunarul oricui.

Alege-ti singur masina, nu te lasa sa ti-o aleaga altii!! Telefon 00491799611367

Go to the top of the page
 
+Quote Post
VIC2222
post Nov 19 2010, 06:32 PM
Post #2


sofer
***

Group: Membri
Posts: 53
Joined: 7-December 08
From: bucuresti
Member No.: 118.712



respecta regulamentul!!


--------------------
skoda octavia tour sport.1.9tdi
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 03:57 AM