IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Despre alegerile din toamna

This topic is about Despre alegerile din toamna, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Despre alegerile din toamna, Toate alegerile sunt in toamna... nu ?
HalbaSus
post Oct 2 2009, 09:45 PM
Post #1


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



QUOTE ( T u d o r @ Oct 2 2009, 07:08 PM) *
Spre exemplu Vio, daca vrei raspunde-mi in mai mult de un rand cu ce e mai rau Basescusi PDL decat PSD si clica lui de mafioti de care se pare ca ati uitat toti. Sa va conduca pe voi Mazare si Oprisan, ca sa nu mai zic de tatucu' Ilici si de cinstitul Nastase. Propun sa dam fiecare cate un nume de mafiot din fiecare partid si apoi numaram cati au iesit la fiecare, ce zici?


Pot sa raspund eu in locul lui Vio ? can I ? can I ?

PSD este o uniune de gasti (care nu se plac foarte mult - dar sunt uniti de anumite interese) in care exista o gramada de personalitati extrem de diferite (de la Vanghelie la Hrebenciuc) si unde lupta interna a fost si va fi prezenta. Un partid in care mai multe gasti se bat pentru suprematie nu va putea niciodata sa devina totalitar. Cand erau la guvernare se batea Nastase cu Iliescu, apoi Geoana cu Nastase, apoi cu Oprescu, apoi Vanghelie versus restul lumii... apoi fiecare vs fiecare. Pe mine lucrurile astea ma linistesc profund, imi dau siguranta democratiei. Un partid atat de dezbinat nu poate instaura o dictatura.

PD-L-ul nu exista, exista Traian Basescu. Singurul care are curajul sa il contrazica pe Traian Basescu este... Traian Basescu. El este in tot si in toate. Exact cu PRM-ul nu exista (exista doar Vadim) la fel nici PD-L-ul nu exista. Ori atunci cand un partid este expresia unei singure persoane atunci totalitarismul e aproape. Daca PD-L-ul ar avea si majoritate in parlament atunci Traian Basescu ar fi executiv si legislativ in aceasi persoana...

In aceste conditii este absolut irelevant cati mafioti/hoti/retardati sunt in fiecare partid, de altfel inainte ca Basescu sa preia controlul total al partidului, PD-ul imi era oarecum simpatic... adica mult spus simpatic, il consideram mai bun decat PSD-ul. Doar ca prefer 250.000 de hoti (sau cati or fi in PSD) decat un singur dictator (da, stiu, Basescu INCA nu e dictator... dar sunt convins ca in visele lui erotice se vede intr-un balcon, cu multi copii asezati in formatii care sa scrie "BASESCU - ROMANIA" la fel ca oile cu care a scris Flutur "BUCOVINA" ).


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
- HalbaSus   Despre alegerile din toamna   Oct 2 2009, 09:45 PM
- - DORU   + 1   Oct 2 2009, 10:39 PM


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 07:52 AM