IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Poll Mariustom

This topic is about Poll Mariustom, the author, T u d o r , wrote about: Guerilla, vezi ca nu glumeste deloc. Nu vedem peste 2 saptamani... /devil.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":devil:" border="0" alt="devil.gif ... To read more just scroll down

2 Pages V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Poll Mariustom, Sondaj de evaluare
Dacă vă place cum moderează Mariustom
Mai merită Mariustom să modereze acest forum ?
1. NU, deoarece este prea tiranic/strict/nemaleabil/absent/neechidistant/distractiv [ 1 ] ** [3.45%]
2. DA, deoarece sunt mulțumit de cum moderează [ 25 ] ** [86.21%]
3. Nu știu, nu mă pot hotărâ [ 3 ] ** [10.34%]
Total Votes: 29
  
T u d o r
post Aug 27 2008, 04:50 PM
Post #21


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Guerilla, vezi ca nu glumeste deloc. Nu vedem peste 2 saptamani... devil.gif Cat ti-a iesi taxa? Si mai ales...la ce?


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Aug 27 2008, 04:57 PM
Post #22


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



oh boy. credeam ca o sa se stinga repede topicul asta. cind l-am vazut acuma de dimineata in toata splendoarea lui, jur, prima reactie a fost "oh my God, they killed kenny".

mariustom, mie mi se intimpla in mod repetat doua chestii cu o gramada de lume in romania. una e ca orice as spune negativ despre un singur aspect al unei persoane e luat ca un afront global. de parca persoana respectiva ar avea o singura calitate, taman aia despre care-mi dau cu parerea. a doua, multa lume de-acolo (zic "multa" ca sa nu zic "toata", desi nu stiu pe nimeni care sa nu faca asa) considera legile, regulile, regulamentele mai importante decit bunul simt ("common sense").

intentionat, nu ma zbat sa retin numele celor care discuta pe forum. nu mi-e intotdeauna clar "a, asta e ala care pe alt topic zicea ca...". am o preferinta clara sa dezbat ideile, nu persoanele. asa ca iti dai seama cit de multa importanta se poate da parerii mele despre cineva de p-aici. sint insa anumite chestii care le retin involuntar. pe tine, mariustom, te stiu ca pe omul care cara regulamentul forumului dupa el. din cauza linkului din semnatura. am vazut si vreo citeva interventii de-ale tale care m-au facut sa chicotesc. de-acolo comparatia cu clipuletzul ce s-a dovedit a fi ofensiv. n-ai ce-mi face, asta-s io, gasesc motiv de haz din orice, si cind gasesc spun cu voce tare.

daca vrei sa ma tragi de mineca pentru ca nu am respectat marele regulament, pentru mine functioneaza fie sa-mi zici direct, "nu ai respectat cutare si cutare, te rog modifica postul", fie sa ma iei la un misto crunt. ambele sint variane cistigatoare. ce *nu* functioneaza deloc e bashcalia ieftina: "e asa de greu sa respecti regulamentul?". aia nici macar nu e o pozitie demna de un moderator, dupa parerea mea.

am mutat discutia de la locul cu pricina in forumul asta, ca sa nu ne apucam de tiganie in vazul public, am luat scatoalcele de rigoare ca am deschis un topic nou smile.gif (ce naiba, sa deschizi un topic e free!! puneti o taxa pe topic si atunci ma mai gindesc) dar macar am explicat de ce n-am respectat o regula maruntzica. am cerut un judgement call. ti-am cerut si tie sa moderezi cum crezi de cuviinta. uite si tu in ce s-a transformat toata chestia asta.



--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Aug 27 2008, 05:48 PM
Post #23


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



Acest sondaj de self-evaluation este fara rost. Si este bineinteles ceea ce se urmarea (fara sa recunoasca vreodata) de catre anumiti membri ai acestui forum.

Intotdeauna se vor gasi membri ai unui forum care sa acuze echipa de moderare de abuzuri sau de o activitate sau opinii care nu este/sint pe placul lor. Acestia vor cauta sa formeze un sindicat si din cind in cind vor exista rabufniri impotriva lor. Si acestia vor mentine intotdeauna parerea ca ei, sau altcineva pot modera MAI BINE decit actualii. Stiu asta dpdv al unor experiente personale aici pe forum.

Sustin parerile exprimate de Halba si de Guerilla. Cel putin dpdv personal, nu mi-am propus sa fiu un personaj popular aici pe forum si cu timpul am reusit sa ma detasez de reactiile unora de pe forum. Da, unele comentarii sint meritate - si asigur pe toata lumea ca sint atent la tot ce se afirma despre persoana mea si mai declar ca uneori ma consult cu superiorii in anumite decizii. Pe de alta parte, dau acest sfat omului, colegului si SUPER MODERATORULUI (dupa cum ar afirma 20krpm) MARIUSTOM. Detaseaza-te emotional de activitatea si urmarile activitatii de moderator.

Ca observatie personala, sint de ani de zile membru pe citeva alte forumuri. Pe unul chiar de prin 1998. Nicaieri nu exista un curent mai acerb anti-moderatori ca aici. Si nu ca in alte parti lumea nu primeste "ban" sau avertismente sau nu li se sterge contributia la discutii sau dispar subit intregi sectiuni. Cunosc un caz pe LegacyGT.COM cind o intreaga arie de forum a disparut - era vorba de TDC Tuning (o companie). Un stil cu adevarat dictatorial...si cu toate acestea (inclusiv existenta unui forum alternativ LegacyGT.ORG unde sint toti exilatii) NIMENI nu se cearta cu moderatorii sau administratorii pt frustrari de genul "mi-ai editat mesajul" "mi-ai sters aia" "adica tu ca moderator te-ai crezut mai istetz decit cutarescu care este ROOT ADMIN" etc. Numai aici "lumea" este nemultumita si frustrata la prima actiune a echipei de moderatori - si singurele dati cind nu se comenteaza este atunci cind stergem reclame. Oricum, it must be a Romanian thing, o neintelegere a democratiei si o tendinta de a exercita anumite drepturi imaginare atunci cind nu le ai... Spun asta sincer si fara regrete sau second-thoughts si fara a ma limita la acest forum cind fac aceasta afirmatie.

Dar in fine, ACUM trebuie sa ma ocup acum de lucruri mai importante. Multa sanatate TUTUROR.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Aug 27 2008, 08:52 PM
Post #24


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Hmmm. Încă un rând de ... clarificări sad.gif

- @20krpm: când spui: "accept moderarea prin avertisment, stergerea post-ului ofensiv, ban (cit mai multi daca se poate) sau portul fortat al ciorapilor celor pe care-i citez la "funny quotes"" am considerat că te victimizezi. Iar răspunsul tău a fost
CITAT
oare la voi cum arata o scara de valori?
. Mai zici
CITAT
e tzapa subtila pe care o exersam la adresa stilului vostru de moderare (si vorbesc in particular de voi doi supermoderatori)
precum și
CITAT
voi faceti parte din deliciul acesti forum
. Ce ai fi vrut după toate astea, să fac așa ? banana.gif
Ai mai zis "orice as spune negativ despre un singur aspect al unei persoane e luat ca un afront global. de parca persoana respectiva ar avea o singura calitate, taman aia despre care-mi dau cu parerea". Oare chiar la o singură calitate te-ai referit la mine ? Care, că pun prea mult suflet pe forum ? confused.gif
Zici: "multa lume de-acolo (zic "multa" ca sa nu zic "toata", desi nu stiu pe nimeni care sa nu faca asa) considera legile, regulile, regulamentele mai importante decit bunul simt ("common sense")". În privința mea greșești ENORM ! Și poți verifica, că la înșirarea regulamentelor după care mă ghidez am zis:
CITAT
- "Acest sondaj este lipsit de orice fel de relevanta, chiar daca 100% ar crede ca nu meriti sa fii moderator, parerea lor nu are nici o valoare." Greșit Halba, cel puțin pt mine. Căci, așa cum am mai zis, ceea ce fac fac în baza regulilor de bun-simț, a regulilor scrise și nescrise ale unui forum și al acestui forum, în particular, și depind foarte mult de mesajele și sentimentele membrilor.
deci primul este bunul-simț apoi celelalte. Și pe lângă ce am scris, dovada vreau să cred că este și ceea ce fac aici. Sau poate nuuu ? mellow.gif
Zici:
CITAT
pe tine, mariustom, te stiu ca pe omul care cara regulamentul forumului dupa el. din cauza linkului din semnatura. am vazut si vreo citeva interventii de-ale tale care m-au facut sa chicotesc. de-acolo comparatia cu clipuletzul ce s-a dovedit a fi ofensiv.
Știi, când "trăiesc" într-o comunitate caut să respect regulile ei, fie că-mi convin sau nu. Nu încerc să fiu rebelul cel fără prihană. Iar link-ul din semnătură e pentru cei interesați ...
Zici:
CITAT
n-ai ce-mi face, asta-s io, gasesc motiv de haz din orice, si cind gasesc spun cu voce tare.
Și eu, dar în limita bunului-simț. Dar, când faci haz de munca mea, nu prea îmi arde de glumă verymad.gif Și nici nu fac așa bunny.gif
Zici:
CITAT
ce *nu* functioneaza deloc e bashcalia ieftina: "e asa de greu sa respecti regulamentul?". aia nici macar nu e o pozitie demna de un moderator, dupa parerea mea.
Am vrut să apelez la bun-simț. Am greșit cumva ? Câteodată e mai frumos și respectuos să fi finuț decât direct și grobian, doar câteodată
De ce crezi că
CITAT
am luat scatoalcele de rigoare ca am deschis un topic nou
? Pt că ți-am răspuns ? Cel puțin mie nu mi s-a părut deloc deplasat faptul că ai pus o întrebare într-un topic nou în aria corespunzătoare. Dacă crezi că ASTA m-a deranjat, atunci ... pinch.gif
CITAT
ti-am cerut si tie sa moderezi cum crezi de cuviinta.
După ce zici
CITAT
vreo citeva interventii de-ale tale care m-au facut sa chicotesc
și că fac parte din deliciul acestui forum ? Când ai vorbit serios ? unsure.gif
- @f1anatic: am mai zis și mă repet: nu am deloc în gând să fiu un personaj popular pe forum și nici nu e ăsta scopul sondajului meu. Așa cum am fost la începutul perioadei ca moderator așa cred că sunt și acum.
Dacă nu, vă rog să-mi spuneți !

Off, offf, măi, măăăiii biggrin.gif thumbsup.gif

This post has been edited by Mariustom: Aug 27 2008, 08:54 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Aug 28 2008, 09:51 AM
Post #25


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



CITAT(20krpm @ Aug 27 2008, 04:57 PM) *
multa lume de-acolo [...] considera legile, regulile, regulamentele mai importante decit bunul simt ("common sense").

Uite o parere pe care o am eu, sper sa te ajute sa-ti clarifici putin modul de apreciere al celor "de-acolo".
Legile/regulile/regulamentele au luat nastere din morala si bun simt; nu discut de ce dar uite ca s-a intamplat ca in Romania multa lume sa uite bunul simt si daca il uita nici nu-l poate transmite mai departe progeniturilor. Si uite-asa, datorita lipsei acelei calitati, multa lume incalca legile/regulile/regulamentele de oricate ori e sigur ca nu e prins (sau cand pretul platit este insignifiant) in loc sa le respecte ca pe niste norme normale/morale/logice de convietuire.
f1, stergerea mesajelor care au legatura cu topicele, pentru simplul motiv ca "asa vrea muschiu' tau", frustreaza utilizatorii (uite-te in dex la definitia cuvantului a frustra inainte de a-l mai folosi sau a da o replica wink.gif); nu intru mai mult in subiectul asta cu drepturile si obligatiile tuturor pentru ca nu este locul, tu vezi lucrurile in felul tau iar eu (si mi-am dat seama ca si alti moderatori) vad lucrurile intr-un alt fel; asta mi se pare frumos la oameni: nu suntem identici si liniari.
Apropo unde mi-e o virgula din mesajul anterior ohmy.gif woot.gif ?! - joke tongue.gif.
Bafta!


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post Aug 28 2008, 04:19 PM
Post #26


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



QUOTE (20krpm @ Aug 27 2008, 05:57 PM) *
am mutat discutia de la locul cu pricina in forumul asta, ca sa nu ne apucam de tiganie in vazul public, am luat scatoalcele de rigoare ca am deschis un topic nou smile.gif (ce naiba, sa deschizi un topic e free!! puneti o taxa pe topic si atunci ma mai gindesc) dar macar am explicat de ce n-am respectat o regula maruntzica. am cerut un judgement call. ti-am cerut si tie sa moderezi cum crezi de cuviinta. uite si tu in ce s-a transformat toata chestia asta.


Culmea e ca acum vreo 2-3 ani am nascocit o gluma de 1 aprilie cum ca punem taxa pe orice pe forum, nu ne-a crezut nimeni unsure.gif

In alta ordine de idei, observati ce frumos generalizam?! Am ajuns sa vorbim de bunul simt in general si despre cum reactioneaza membrii forumului cand dispar mesaje, pe buna dreptate sau nu biggrin.gif



--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Aug 28 2008, 05:15 PM
Post #27


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



QUOTE (klm @ Aug 28 2008, 03:51 AM) *
Legile/regulile/regulamentele au luat nastere din morala si bun simt;

nu, stimabile. in lume e invers. legile, regulile si regulamentele au luat nastere din *lipsa* bunului simt. sint facute pentru ca incearca sa previna abuzurile. in romania (si mi se pare ca si alte tari comuniste, dar nu pot sa am o parere first-hand) e insa altfel. legile, regulile si regulamentele sint facute de parca te-ar dadaci ce-i ala bun-simtul. sint facute de parca menirea lor ar fi sa defineasca bunul simt. cum sa zic eu - in loc sa iti spuna ce sa *nu* faci, ele iti spun *ce* si *cum* trebuie sa faci. si daca exista legi facute normal, se interzice aia si aia, atunci ele sint completate cu norme si normative de aplicare. in loc sa te lase in pace sa faci ce ai de facut, si sa te pastreze pe o autostrada de legalitate, ele te limiteaza la o singura potecutza legala.

tu de ce crezi ca nu m-am apucat sa ma supun cerintei aleia exagerate cu "se va posta numele si prenumele autorului original, data si locul faptei, adresa completa" samd. de ce crezi ca m-am mutat din romania.

QUOTE (mike.omega @ Aug 28 2008, 10:19 AM) *
In alta ordine de idei, observati ce frumos generalizam?! Am ajuns sa vorbim de bunul simt in general si despre cum reactioneaza membrii forumului cand dispar mesaje, pe buna dreptate sau nu biggrin.gif

pai mike, zau daca e de bun gust atitudinea cu care unii cica pastreaza ordinea. nu cred ca cineva a avut ceva impotriva cind s-au unit doua topicuri si moderatorul a adaugat "se discuta acelasi lucru, le-am pus impreuna", ci atunci cind mai ales unul dintre voi scrie "ba, ce-i aici, va sterg topicurile de nu va vedeti, ia potoliti-va" si nu ia nici o masura. intr-un loc in care masurile se justifica.

eu sterg vreo 10-15 post-uri pe zi, join-uiesc si splituiesc si carantinez cite vreo dooj de thread-uri pe zi, cer lamurirea sensului la inca vreo 10, samd. chestie pe care n-am vazut-o de la voi, la voi e o atitudine mult mai liberala. imi dau si mie-n cap din cind in cind, si asta e, ce sa fac, sa-mi deschid concurs de frumusete in care sa particip de unu singur ca sa vina admiratorii sa ma ovationeze?...


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post Aug 28 2008, 07:39 PM
Post #28


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



Da, asa cum s-a spus si mai sus (sau pe pagina 1), noi preferam o atmosfera mai relaxata si sa incercam sa remediem problemele cu vorba buna, nu cu paru smile.gif

Ce faci tu pe alt forum e treaba ta, ce faci aici e si treaba noastra biggrin.gif


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
C Z R
post Aug 29 2008, 11:06 AM
Post #29


specialist
******

Group: Membri
Posts: 697
Joined: 1-August 05
Member No.: 52.386



Ai ma ce naiba Mariustom?? unsure.gif Nu inteleg, o parere cauzeaza un sondaj???
Sti foarte bine, ca si noi, ca esti un (super)moderator pertinent, esti mereu pe faza, pus la punct, esti omul potrivit la locul/momentul potrivit, asa ca lasa-ne cu cu sondajul asta fara rost si treci la treburi mai serioase, asa cum te caracterizeaza pe tine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Aug 29 2008, 12:26 PM
Post #30


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Știi CZR, nu e doar o părere. Și e normal să fie și păreri contra, că e la fel de clar că nu pot "mulțumi" pe toți.
Daaar, în momentul în care majoritatea e nemulțumită sau cei mai "importanți" de pe forum cred că greșești, atunci undeva e o greșeală.
Nu vreau să bag pumnul în gură la nimeni, nu vreau să cred că totul în jurul meu și în ceea ce fac e ... primăvară, că văd doar fluturași zburând în jurul meu și floricele, și ...
Dar doresc ca acuzele să fie la obiect și punctuale nu simple ... vorbe aruncate așa, la mișto.
Atunci când cineva zice că munca mea pe forum e fun pentru altul/alții atunci nu pot sta cu mâinile în sân !
Dacă m-ar durea în ... bască de ceea ce fac, la fel m-ar fi durut și de acele păreri.
Dar acest sondaj este făcut cu scopul de a arăta dacă munca mea aici este în limitele normalului sau sunt întradevăr un zbir, un fixist pe Regulament, un tiran, unul care prin ceea ce face în mod serios produce râsete în fundal.
Dacă greșesc făcând acest sondaj atunci se adună la restul biggrin.gif

Dacă rezultatul va fi negativ sau apropiat, atunci e clar că eu greșesc și neputând fi altfel atunci renunț la a mai modera, așa cum am promis.
Dacă este pozitiv atunci înseamnă că sunteți de acord cu felul meu, și voi continua (spre disperarea unora biggrin.gif).

Așa am zis și așa voi face !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Aug 29 2008, 02:11 PM
Post #31


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



20krpm, oricine a studiat putin dreptul Romanesc nu ti-ar impartasi punctul de vedere.


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Aug 29 2008, 02:28 PM
Post #32


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



QUOTE (Mariustom @ Aug 29 2008, 12:26 PM) *
Dacă rezultatul va fi negativ sau apropiat, atunci e clar că eu greșesc și neputând fi altfel atunci renunț la a mai modera, așa cum am promis.
Dacă este pozitiv atunci înseamnă că sunteți de acord cu felul meu, și voi continua (spre disperarea unora biggrin.gif).

Așa am zis și așa voi face !!!


TU ai zis.
pe cat punem pariu ca iese pozitiv? whistling.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Aug 29 2008, 06:12 PM
Post #33


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Bine-nțeles că eu am zis. Și asta am gândit de la începutul acestui topic. Și asta și făceam și voi face, ce am scris !
Căci munca, onoarea, respectul și bunul-simț nu se negociază și nici nu accept să fie terfelite !!!
Nu dau lecții de conduită dar nici nu accept să fiu înjosit.
Mă cunoști cât-de-cât și știi că nu glumesc cu așa ceva.

Da, deocamdată rezultatul e pozitiv dar se mai poate schimba wink.gif
Dar, în nici un caz nici unul din voi să nu intervină la rezultat !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Aug 30 2008, 09:50 PM
Post #34


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474



QUOTE (HalbaSus @ Aug 27 2008, 04:35 AM) *
Ce-i aici ? Democratie ?
In primul rand moderatorii sunt organe de pastrare a ordinii... un fel de politisti ai forumului... stiti voi, to serve and protect dar mai ales sa pastreze ordinea pe forum... In consecinta NU trebuie sa castigi un premiu de popularitate, trebuie sa interpretezi si sa aplici regulamentul. Interpretarea regulamentului o faci tu, pe baza convingerilor tale interioare, fara sa fii influentat de factori externi.
Daca gresesti, colegii moderatori iti pot da sfaturi sau mai marii forumului iti pot da instructiuni de aplicare a regulamentului. Daca mai marii forumului considera ca nu faci o treaba buna atunci te pot schimba din aceasta functie. Dar parerea userilor, a celor pe care ii moderezi... trebuie sa o ignori cu desavarsire. Nu ne aflam intr-o democratie, utilizatorii nu voteaza regulamentul si nu desemneaza persoanele care sa aplice regulamentul si in nici un caz nu vor stabili modalitatea de aplicare a regulamentului.

Acest sondaj este lipsit de orice fel de relevanta, chiar daca 100% ar crede ca nu meriti sa fii moderator, parerea lor nu are nici o valoare.

Desigur, nu incerc sa acreditez ideea unei veritabile dictaturi a moderatorilor, in primul rand nici un utilizator nu e tinut aici cu forta, nu i se pune pumnul in gura,este liber sa isi exprime parerile chiar si despre activitatea moderatorilor, exista chiar zone in care se pot certa in voie...


Halba,

Eu zic ca e totusi Democratie si asa mi-s dori sa si fie. Faptul ca tu intelegi termenul de democratie asa cum -din pacate- foarte multi romani l-au inteles dupa perioada post-decembrista nu inseamna ca asta si este definitia sa.
Nu mai comentez postul tau. Este o discreditare totala la adresa membrilor. No offence, parerea mea. Prin urmare, no.gif

Nu mi s-a parut niciodata ca Mariustom ar fi impins lucrurile catre decizii incorecte ci din contra, din punctul meu de vedere detine reteta perfecta in ceea ce priveste gradul de toleranta ce trebuie acceptat pe forum. In afara faptului ca este si destul de conciliant a stiut sa nu amendeze niciodata pe cineva in favoarea altora care beneficiaza de un tratament preferential (ca altii - Sic)

Iar pana la Marius sunt altii care ar trebui urecheati.
Desi consider threadul inutil, votez pentru Marius ca cine stie... Si o fac si de dragul Democratiei pe care Halba o vede in culori dictatoriale.....


--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post Aug 31 2008, 06:37 AM
Post #35


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



QUOTE (guerilla @ Aug 29 2008, 03:28 PM) *
QUOTE (Mariustom @ Aug 29 2008, 12:26 PM) *
Dacă rezultatul va fi negativ sau apropiat, atunci e clar că eu greșesc și neputând fi altfel atunci renunț la a mai modera, așa cum am promis.
Dacă este pozitiv atunci înseamnă că sunteți de acord cu felul meu, și voi continua (spre disperarea unora biggrin.gif).

Așa am zis și așa voi face !!!


TU ai zis.
pe cat punem pariu ca iese pozitiv? whistling.gif


Bre! Nu da din casa ca nu-i frumos! biggrin.gif rolleyes.gif


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FAR EASTERN
post Sep 1 2008, 12:13 PM
Post #36


Tree Hugger
******

Group: Membri
Posts: 3.097
Joined: 30-January 08
From: Botosani, RO
Member No.: 116.228



Am votat si eu.


--------------------
prius - adv. mai intai, de mai inainte
GREEN ENGINE OF THE YEAR 2008
QUOTE (f1anatic @ Oct 16 2006, 10:16 PM) *
Daca chiar vrei sa salvezi planeta...cumpara un Prius sau Civic ...

<< Drive safely! Girls preffer you in one piece!>>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Sep 6 2008, 02:19 PM
Post #37


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Deci, am ajuns și la sfârșitul acestui poll/sondaj și implicit acest topic smile.gif

Doresc să mulțumesc tuturor celor ce au votat, indiferent de alegerea făcută, prin aceasta arătând deschiderea spre democrație și ... bun-simț (cred eu).
Deoarece rezultatul este clar favorabil pentru stilul meu de a modera (25/1 + 3 abțineri) voi continua să moderez acest forum și voi încerca cel puțin tot ca până acum.

Așadar, fără a impune vreo altă regulă față de cele actuale, nu voi mai accepta de nici un fel acuze indirecte fără a specifica și/sau delimita greșeala făcută. Dacă nu se arată greșeala (pentru a fi corectată) atunci se va considera atac la persoană și se va trata corespunzător !!!

Nu sunt perfect și accept că pot greși dar nu accept miștoul zeflemitor !!!
Așadar, în spiritul bunului-simț atât de ... trâmbițat vă rog să vă susțineți părerile la adresa noastră (indiferent de "orientarea" lor) nu doar aruncând la derută cu "expresii licențioase".

Vă doresc toate cele bune tuturor

Cu stimă,
Marius arigato.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:41 AM