IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

M-ati convins.Vreau Suzuki, dar de care??

This topic is about M-ati convins.Vreau Suzuki, dar de care??, the author, George76037, wrote about: Va salut stimati posesori de Suzuki. Urmeaza ca in urmatoarele 2-3 lun sa achizitionez o masina.De apropae un an astept momentul asta, timp in care am ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> M-ati convins.Vreau Suzuki, dar de care??
George76037
post Sep 13 2007, 06:23 PM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.030



Va salut stimati posesori de Suzuki.
Urmeaza ca in urmatoarele 2-3 lun sa achizitionez o masina.De apropae un an astept momentul asta, timp in care am studiat, ...si am studiat, si iar am studiat.
Suma disponibila ar fi la 12 000 euro DDP.Am plecat de la Logan, Opel Astra Clasic, Hyunday...ce sa mai am trecut prin toate dar parca nici una ma atragea si sa se si incadreze in suma sus mentionata.
Am descoperit Suzuki, si mi-am spus "gata" - asta este.Suzuki Ignis.
Merg cam 15-20 000 de mii pe an, si imi spus " clar benzina, nu se merita dizelu'".Si mai stau si mai ma uit si parca tot nu eram linistit.Da ma, da dizelu consuma putin rau.fac un efort acum si apoi sa vezi ce bine e cand mergi cu 50 Roni 2 saptamani prin bucuresti.
Intre timp, apare Ignisu 1.3 4WD.Wow!! Toata viata mi-am dorit o masina cu tractiune integrala.Greu...greu de tot.
In fiecare zi mai intrat pe site-urile dealerilor si incercam sa ma decid.Am citit toate review-urile posibile, teste, si din una in alta vad ca SX4 in varinat de 1.5 o pot lua la vreo 12 500 euro.Pfai de mine...asta mai lipsea, sa mai apara una.

"caietul de sarcini" ca zic asa suna astfel:
- cu cat mai spatioasa cu atat mai bine
- 15-20 000 km pe an
- minim de dotari ( ABS, 2 airbag, AC, geamuri, oglinzi si scaun sofer reglabil inaltime)
- o sa o achizitionez in leasing
- sa iau un diesel mai chel,un benzinar la fel de chel da' 4x4, un benzinar mai dotat (Ignis) sau ALT benzinar si mai frumos, suficinet de dotat la banii aia si parca si mai spatios, si generatie mai noua( SX4)?? - cam toate sunt pe la aceaasi suma de bani.

de vreo 2 saptamani tot nu pot sa ma decid( bine ca mai sunt macar 2 luni blush.gif )

Poate o sa ma intrebati cum/la ce folosesc masina.Ei bine, mersul de zi cu zi la serviciu , cupmaraturi si altele prin oras, mai ies de cateva ori pe an si pe un drum forestier la un gratar/ pescuit, drumuri prin tara in concedii sau alte "obligatii".

In primul rand v-as ruga sa-mi spuneti daca se merita SX4 1.5 (12500 ddp) versus Ignis ( oricare din ele) si de ce.Revizia cum va fi la SX4 fata de un Ignis.?
Stiu ...sunt multe intrebari si deja am scris o pagina intreaga si va inteleg daca nu mai aveti rabdare sa imi raspundeti, dar poate poate.... :angel:

Va multumesc anticipat!

PS mentionez ca am citit toate topicurile ( inclusiv cele cu Swift).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Suzuki
post Sep 13 2007, 07:15 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 4.291
Joined: 17-June 04
From: Bucuresti
Member No.: 28.023



Nu am mers cu SX4,dar m-am urcat intr-unul si pot sa iti spun asa (motive pt care l-ai alege):
-spatiu interior mai mare (posibil si portbagaj,nu m-am uitat)
-scaune mai confortabile
-materiale mult mai bune
-design mai placut (discutabil)
-mai multe optionale cu care ai putea sa iti echipezi masina

Motive pt care nu ai alege asta si ai alege Ignisul nu sunt (cel putin din punctul meu de vedere).Poate doar diferenta de bani (asta daca a lua SX4 ar insemna un efort financiar).


--------------------
2004 Suzuki Ignis 1.3 VVT
2007 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
goad
post Sep 13 2007, 09:10 PM
Post #3


novice
**

Group: Membri
Posts: 36
Joined: 14-June 07
From: Bucuresti
Member No.: 108.342



Diferenta de pret intre un Ignis si un SX4 e cam de 30-40% ,in functie de model.
Nu e de neglijat.
Daca vrei sa-ti iei un AWD ,Ignis are pret f. bun.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
George76037
post Sep 13 2007, 09:56 PM
Post #4


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.030



Va multumesc pentru raspunsurile promte.
As vrea sa subliniez un lucru ( poate nu am inteles eu bine), si anume preturile pentru modelele alese de mine
-SX4 - 1.5 GLX 5 usi - 12.550 pret cu TVA
-Ignis 4WD 1.3 GLX 5 usi - 11876 pret cu TVA
-Ignis 1.3 DDiS 5 usi - 12.264 pret cu TVA
-Ignis 1.3 GS 5 usi - 12.009 pret cu TVA

...deci cam toate sunt in jurul a 12 000 de euro.Ma si pufneste rasul la gandul care-mi trece prin cap" daca aveam disponibil numa 10.000- 10.500 maxim era mult mai simplu: aveam o singura varianta, si anumea Ignis 1.3 GLX+ care e la 10.685 euro cu TVA.Dar asa e omul niciodata nu ii este de ajuns biggrin.gif

In continuare astept pareri si comentarii.Mai ales in cazul SX4, deoarece nu prea am gasit "material didactic" ca sa zic asa, in special din partea posesorilor care ar putea sa imi dea o informatie direct.E rara tare masinutza asta pana in prezent blink.gif

Intrebarea care nu imi iese din cap este :" de ce o masina mai noua, ceva mai spatioasa, cu nivelul de echipare cel mai slab , este aproape la acelasi pret cu o masina care are mai multi ani in spate, mai mica, si cu nivelul de echipare de top, DAR optionalele de fapt sunt cam aceleasi, daca nu cumva SX4 cel mai sarac are poate ceva mai multe decat Ignisu al mai bogat.

Cu respect!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi86127
post Sep 13 2007, 10:51 PM
Post #5


specialist
******

Group: Membri
Posts: 948
Joined: 2-September 06
From: Bucuresti
Member No.: 86.120



George, nu mai sta pe ganduri, Suzuki SX4 este cea mai buna alegere dintre preferintele enumerate de tine.

Masina asta face furori, eu era sa-mi rup gatul cu ochii dupa un SX4 in trafic, are cel mai reusit design dintre toate modelele Suzuki de pana acum si nu numai...daca Switul arata bine, SX4 este superb, este suficient de mare, sta binisor si la capitolul performante dar aici nu cred ca ai mari pretentii altfel ar trebui sa schimbi marca blush.gif si sa te uiti in alta parte, iar raportul pret/dotari este foarte bun.

Ce vrei mai mult ? biggrin.gif

Presupun ca ai luat Ignisul in calcul datorita pretului mai mic, altfel nu vad motivul... biggrin.gif

Bafta!


--------------------
Mitsubishi Colt CZ3 MIVEC 16V 1.5 109CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mircea109037
post Sep 14 2007, 07:12 AM
Post #6


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 157
Joined: 25-June 07
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 109.030



Salut!
Vezi ca la SX4 durata de asteptare este foarte mare (sau era, cel putin 4 luni) pentru simplu motiv ca Romania nu e pe lista de prioritati. Apoi SX4 este un model mai nou si sufera inca de bolile copilariei (pe la inceputul anului au rechemat 40 000 de masini in service pentru o problema la frana de mana). Ignis se poate spune ca este un model matur. Desi SX4 este masina de 5 persoane, prin toate review-urile se plangeau ca de fapt nu incap decat 4. Designul la SX4 e discutabil, sunt unghiuri din care pare foarte reusit, sunt unghiuri din care pare uratica, depinde cum o privesti. Dar clar e o masina mai noua!
Alegerea finala va fi a ta, ca tu vei ramane cu ea, nu noi smile.gif
Ce pot sa iti spun e ca dintre Ignis 1.3 GS, 1.3 GLX 4x4 si 1.3 motorina nu are rost sa alegi GS-ul. Mai bine varianta cu tractiune integrala (te vei simti mai bine stiind ca ai un 4x4 si nu un 2x4 full option) sau cea pe motorina (costuri mai mici cu carburantul). Sau vezi ca poate poti negocia cu dealerul sa iti faca un discount (valabil la toate versiunile) la 1.5 GS 4x4.
Cel mai indicat ar fi sa te sui in ambele masini si sa vezi care te prinde mai bine, in care te simti mai bine. S-ar putea ca pozitia la volan sa fie obositoare si atunci nu te vei simti deloc in largul tau. Degeaba afara arata bine, daca inauntru e incomod.
Bafta in alegere!


--------------------
****************************************
Suzuki Ignis 1.3 4WD GLX A/C
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bogdan101062
post Sep 14 2007, 09:34 AM
Post #7


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 18
Joined: 6-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 101.055



Salut,
Alegerea marcii nu este rea.
Sint masini frumoase si destul de fiabile.
In functie de cea in care te simiti mai bine cind te sui in ea si o conduci alege Ingnis sau SX4.
In alegerea ta insa tine cont ca Suzuki nu face nici o masina de 5 stele,aici se junstifica si pretul ceva mai mic,si ca in Romania nu exista nici un dealer adevarat de Suzuki.
Se pare ca esti din Bucuresti si ca atre problemele legate de revizie si alte treburi de genul asta le vei rezolva la serviceul din Tunari.
Sfatul meu este ca in momentul in care vrei sa intrii la serviceul respectiv sa te inarmezi ori cu multa rabdare ori sa suni direct la politie si protectia consumatorului-vezi mesajele celor care au fost in service cu masinile.
Personal am testat si Ignis si SX4,e drept nu in Romania si intr-o tara civilizata unde ai si drumuri si nici nu de suie agentul de vinzari cu tine in masina ca sa iti spuna sa lasi mai incet sau mai stiu eu ce.
Impresii dupa tes drive:
Ignis mai mare decit pare pe dinafara,destul de stabil pt clasa lui,scaune un pic cam incomode,impresie generala buna pt banii pe care ii vor pe ea.
SX4:scaune comfortabile,pozitie de condus inalta si asta e un avantaj,cutia de viteze un pic cam prost etajata insa daca nu te bagi in depasiri mai din scurt sau treburi de genul asta e ok.Un pic cam submotorizata sau poate sezatia venea din etajarea cam aiurea a cutiei de viteze.Spatiul interior e ok pt 4 persoane,daca sint 5 e cam dificil si daca mai au si bagaje nu prea cred ca or stea prea comfortabil in masina.
Ca o concluzie generala sint masini ok pt banii pe care ii dai pe ele,insa nu te astepta la ceva iesit din comun cu toate ca uneori te poate surprinde in mod placut experienta de a avea un Suzuki.
Oricum eu cred ca asectul cel mai important este cel legat de ce se intimpla dupa ce cumperi masina,adica partea de service si garantie.
Rar mi-a fost dat sa vad ceva mai neprofesionist si de-a dreptul badaranesc si rudimentat precum serviceul Suzuki din Tunari.
Nu aveau electrician,nu erau in masura sa monteze niste accesorii pe care tot ei le vind,te duc cu vorba pina iti rezolva o problema,si la sfirsit vezi ca au facut si treaba de mintuiala.
Probabil ca vor sari multi care au diferite interese sa ii protezeje pe cei de la B&S insa citeste cu ce s-au confruntat cei care au fost cu msinile in sercive si gindeste-te bine daca vrei sa treci prin toate astea si abia pe urma ia hotarirea de a lua un Suzuki sau altceva.
In orice caz marca este ok,personal sint masinile mele favorite,insa reprezetarea marcii cel putin in Bucuresti este practic inexistenta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi86127
post Sep 14 2007, 10:45 AM
Post #8


specialist
******

Group: Membri
Posts: 948
Joined: 2-September 06
From: Bucuresti
Member No.: 86.120



QUOTE(bogdan101062)
Salut,
Probabil ca vor sari multi care au diferite interese sa ii protezeje pe cei de la B&S ...


Si fii convins de asta, fiecare arie de pe forum are unul sau mai multi baietasi din astia impaciuitori si plini de bune intentii...dar de fapt e altceva...mai un pix, o guma de sters personalizata, un mic discount, samd. biggrin.gif


--------------------
Mitsubishi Colt CZ3 MIVEC 16V 1.5 109CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
George76037
post Sep 14 2007, 04:57 PM
Post #9


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.030



Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Bogdan, excelent ai punctat.Exact asta vroiam, sa aud de la un posesori pareri care am mers cu ambele masini.
In ceea ce priveste seviciile de service de prin bucuresti, nu cred ca la Tunari e singurul loc unde iti mananci nervii.Eu nu prea am auzit om care sa fie multumit de service-urile din capitala, indiferent de ce masina detine.
Cred ca se inclina putin balanta spre Ignis 1.3 4wd.Nu stiu de ce...parca imi este putin teama de SX4, nu simt ca am toate informatiile necesare ca sa stau linistit in cazul unei achizitii.
As vrea sa fac un drive test.Am dat mail la M&S Motors de pe stefan cel mare si le-am explicat cam ce vreu.Au trecut vreo 3-4 zile si nu am primit nici un raspuns.Sa intleg ca nu se poate face drive test cu macar cateva din modelele pe care as vrea sa le testez blink.gif Sau poate la un alt dealer.

Dar cum mai sunt multe de aflat astept in continuare pareri.
Drumuri bune si asfalt uscate ( macar petru cei cu 4x2) :wave:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stefan80241
post Sep 14 2007, 05:04 PM
Post #10


novice
**

Group: Membri
Posts: 44
Joined: 18-June 06
From: Bucuresti
Member No.: 80.234



La B&S Motors Stefan cel Mare, cand am fost eu, acum vreo 2 saptamani, aveau doar un Swift, alte masini nu. Cel mai bine incearca sa suni la celalalt sediu, vorbesti cu Paula Iliescu si stabiliti pe loc un drive test. Succes!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
George76037
post Sep 14 2007, 05:08 PM
Post #11


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.030



QUOTE(Stefan80241)
La B&S Motors Stefan cel Mare, cand am fost eu, acum vreo 2 saptamani, aveau doar un Swift, alte masini nu. Cel mai bine incearca sa suni la celalalt sediu, vorbesti cu Paula Iliescu si stabiliti pe loc un drive test. Succes!


Multumesc mult!
Am notat numele D-nei/d-rei, dar celalalt desiu este cel din Tunari? sau unde?

Toate bune!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stefan80241
post Sep 14 2007, 05:10 PM
Post #12


novice
**

Group: Membri
Posts: 44
Joined: 18-June 06
From: Bucuresti
Member No.: 80.234



Da, Tunari - Pipera, uite un link chiar de la ei de pe site:

http://www.suzukiauto.ro/masini-suzuki/art...act-/-Info.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mircea109037
post Sep 14 2007, 07:12 PM
Post #13


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 157
Joined: 25-June 07
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 109.030



QUOTE(George76037)
Intrebarea care nu imi iese din cap este :" de ce o masina mai noua, ceva mai spatioasa, cu nivelul de echipare cel mai slab , este aproape la acelasi pret cu o masina care are mai multi ani in spate, mai mica, si cu nivelul de echipare de top, DAR optionalele de fapt sunt cam aceleasi, daca nu cumva SX4 cel mai sarac are poate ceva mai multe decat Ignisu al mai bogat.


E politica de marketing. Fiind model mai nou, prinde mai usor pe piata si trebuie scoase cheltuielile de cercetare/dezvoltare ale modelului. Ignis e deja de suficient de mult timp si nu mai e asa atractiv o data ce a aparut SX4. Sunt sigur ca acum 3 ani, cand a aparut, modelul actual de Ignis a fost mai scump. Iar SX4 a aparut tocmai pentru a inlocui Ignis-ul. Peste cativa ani va mai scadea pretul si la SX4 pentru ca ii va aparea urmasul sau va suferi un facelift (cum a fost cazul Ignis-ului in 2004). Asta e explicatia....
Oricum, costul de fabricatie al unei masini este, poate, la un sfert din pretul de achizitie. Restul reprezinta cheltuieli de cercetare/dezvoltare si cheltuieli de marketing... That's life!


--------------------
****************************************
Suzuki Ignis 1.3 4WD GLX A/C
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eduard46373
post Sep 19 2007, 08:18 AM
Post #14


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 131
Joined: 9-May 05
From: Bucuresti
Member No.: 46.366



Suzuki Ignis luat din Ungaria a costat cam 7500 cu tot cu TVA,ADICA ADUS IN ROMANIA DE UN INTERMEDIAR nu de reprezentata,fara prea multe optiuni ,doar cu aer si ABS


--------------------
Punto II-1.3 Multijet 93CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chevy
post Sep 19 2007, 08:30 AM
Post #15


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 489
Joined: 25-April 06
From: Pitesti (Arges)
Member No.: 74.630



SX4 imi place si mie. AS alege chiar varianta 4x4 dupa ce am facut cateva drumuri la munte si m-am cam lecuit cu sedan-ul meu. Nu prea este de el.
Revenind la Suzuki SX4, arata binisor (parerea mea), dar interiorul imi place cel mai mult: consola centrala, volanul, pozitia la volan, scaunele etc. Se doreste a fi o masina confortabila. Este facut in colaborare cu Fiat, echivalentul numindu-se SEDICI si se face in aceeasi fabrica (cred ca din aceasta cauza timpul de asteptare este mare). Motoarele diesel sunt de origine Fiat.
Personal as prefera benzina. Si preturile sunt mult mai bune. Pe multi jurnalisti i-am auzit ca in timp va inlocui modelul Ignis. A mai primit si cateva premii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
George76037
post Sep 19 2007, 01:18 PM
Post #16


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.030



Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Deocamdata balanta de pt Ignis.Nu stiu de ce.Imi place mai mult SX4, atat la interior cat si la exterior, e model mai nou...dar parca ceva imi spune sa merg pe Ignis.
Daca e sa fie Ignis cred ca va fi in varianta de 1.3 4x4.
Ramane insa de vazut pentru ca mai am ceva timp lla dispozitie.
Ideea cu adusul din Ungaria e incantatoare, dar cum e cu garantia??

Toate cele bune si sunt deschis la orice sugestie si comentariu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bogdan101062
post Nov 13 2007, 01:20 PM
Post #17


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 18
Joined: 6-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 101.055



QUOTE(George76037 @ Sep 19 2007, 07:18 AM) *
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Deocamdata balanta de pt Ignis.Nu stiu de ce.Imi place mai mult SX4, atat la interior cat si la exterior, e model mai nou...dar parca ceva imi spune sa merg pe Ignis.
Daca e sa fie Ignis cred ca va fi in varianta de 1.3 4x4.
Ramane insa de vazut pentru ca mai am ceva timp lla dispozitie.
Ideea cu adusul din Ungaria e incantatoare, dar cum e cu garantia??

Toate cele bune si sunt deschis la orice sugestie si comentariu!


Salut George,
Ca sa iti raspund pe scurt:garantia o da SUzuki,nu tarabagii de la B&S.Asa ca indiferent de unde iei masina ei sint obligati sa iti rezolve problemele legate de service.
In fond ar trebui sa iti fie recunoscatori ca te duci la ei in sercvice pt ca ei iau bani pt treaba pe care o fac la masina.
In alta ordine de ideei,ce ai facut cu masina?
Ai mai luat ceva sau nu?
Cu adusul de afara e un pic cam ciudata,masina nu e nici f scmpa si ca atare nu poti sa faci mare economie la ea,insa nu se stie nici o data.
Oricum odata platite taxele(tva si ce mai e pe acolo) in tara de unde ai luato nu le mai platesti si la noi.Platesti numai taxa de inmatriculare(asta o platesti indiferent de unde iei masina) si pe urma mergi la RAR sa iti faca autentificarea,adica sa iti puna o stampila si un abtiplid pe cartea de identitate a masiniii.
La masinile mai scumpe,merita luat din afata.
La GV de exemplu am gasit in Belgia cu 4000 de euro mai ieftin decit cel mai bun pret de la noi.
Avind in vedere ca avionul pina in Belgia si benzina/motorina pina acasa nu sint mai mult de maxim-maxim 1000 de euro,eu zic ca merita sa o iei de acolo.
Pt masinile mai ieftine,adica astea pe care ne permitem sa le luam astia care traim numai din salarii,nu prea merita sa bati drumul pe afara pt ca tot pe acolo iesi ca bani.
In orice caz,da si tu o veste si spune ce ai facut,daca ai luat sau nu masina,si daca da,ce ai decis sa cumperi?
Salutare si drumuri libere!


--------------------
NU TE PUNE CU PROSTUL PENTRU CA ARE MINTEA MAI ODIHNITA DECIT TINE!
ATENTIE LA BLONDELE CARE CONDUC MASINI DE TEREN !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sorin71828
post Nov 13 2007, 02:08 PM
Post #18


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 199
Joined: 26-March 06
From: Cluj-Napoca (Cluj)
Member No.: 71.821



www.suzukihollos.hu - vezi ca ai posibilitatea sa citesti si in lb. romana. Vezi ce oferte are acest dealer Suzuki din Budapesta si compara-le cu cele de la noi. Taxa de inmatriculare e nesemnificativa masinile fiind euro 4. Garantia este valabila oriunde in Europa.

Eu as opta pt. una din cele doua variante :
-SX4 - 1.5 GLX 5 usi
-Ignis 4WD 1.3 GLX 5 usi

Avind in vedere numarul de km. parcurs de tine /an cca. 15 - 20.000 km nu cred ca merita diesel. Daca faci un calcul o sa vezi ca diferenta de pret la achizitie nu justifica economia facuta de 2 l combustibil / 100km ! plus revizii mult mai scumpe, filtre suplimentare, etc.

Succes,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sorin104552
post Nov 13 2007, 10:33 PM
Post #19


sofer
***

Group: Membri
Posts: 88
Joined: 22-April 07
From: Timisoara
Member No.: 104.545



QUOTE(Sorin71828 @ Nov 13 2007, 08:08 AM) *
www.suzukihollos.hu - vezi ca ai posibilitatea sa citesti si in lb. romana. Vezi ce oferte are acest dealer Suzuki din Budapesta si compara-le cu cele de la noi. Taxa de inmatriculare e nesemnificativa masinile fiind euro 4. Garantia este valabila oriunde in Europa.

Eu as opta pt. una din cele doua variante :
-SX4 - 1.5 GLX 5 usi
-Ignis 4WD 1.3 GLX 5 usi

Avind in vedere numarul de km. parcurs de tine /an cca. 15 - 20.000 km nu cred ca merita diesel. Daca faci un calcul o sa vezi ca diferenta de pret la achizitie nu justifica economia facuta de 2 l combustibil / 100km ! plus revizii mult mai scumpe, filtre suplimentare, etc.

Succes,

Salut,
Taxa inmatriculare, aprox 150 euro.
In concediu fiind, ne-am cazat intr-o pensiune in Praid. Din a doua seara, in afara de Ignis, a mai aparut un suzuki in parcare. Un SX4 . Fruuumooos, minca-l-ar tata! Singurele lucruri comune erau sigla suzuki si culoarea.
In rest, Ignisul e jucarie, aia e masina! Dimineata, cind ieseam, tot apasam telecomanda, doar-doar s-o deschide cealalta. Aspect compact, bine proportionata, aerodinamica, toate atu-urile.
Daca e sa dai cam aceiasi bani, de ce sa alegi una mica? Plus de asta, orice produs are durata lui de viata. Acusica auzim ca se scoate ignisul de pe piata, avand peste 10 ani.
Pina la urma, fiecare face cum stie, dar nu poti face comparatie intre cele doua. Asa cum si loganul e o dacie....
Succes,
S.


--------------------
2007 Suzuki Ignis 1.3DDIS GLX Z13DT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
en112736
post Nov 14 2007, 09:02 AM
Post #20


novice
**

Group: Membri
Posts: 31
Joined: 26-August 07
From: Bucuresti
Member No.: 112.729



of, of, ca mare dreptate ai....
asa belesc si eu ochii la un sx4 pe care il vad aproape zilnic pe traseul pe care circul....
acuma asta e, cand ma satur de ignis o sa sar intr-un sx4..... rolleyes.gif

This post has been edited by en112736: Nov 14 2007, 09:02 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:16 AM