IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

o nevasta disperata pompa injectie opel astra carvan dti 1.7

This topic is about o nevasta disperata pompa injectie opel astra carvan dti 1.7, the author, alina97501, wrote about: Buna ziua, va scrie o nevasta disperata.In primul rand la detalii tehnice am probleme de exprimare, dar cred ca o sa intelegeti o biata femeie !Masina ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> o nevasta disperata pompa injectie opel astra carvan dti 1.7
alina97501
post Jan 23 2007, 11:47 AM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 23-January 07
From: Pitesti (Arges)
Member No.: 97.494



Buna ziua,
va scrie o nevasta disperata.In primul rand la detalii tehnice am probleme de exprimare, dar cred ca o sa intelegeti o biata femeie !Masina noastra de familie(inca), am achizitionat-o in vara 2006, este din 2002, adusa de la mama ei, dupa 10.000 km, a aparut ceva beculet cu service , dar prosti cum eram nu am dat importanta maxima.Simptomul era ca la un moment dat pierdea din putere, dar apoi isi revenea.Acum o luna si jumatate nu a mai pornit sub nici o forma, a mers la service opel, a schimbat 2-3 calculatoare, second fireste, ca second este si masina, dupa care tot nu a vrut.Niste oameni mai destepti dacat mine si toata familia la un loc, au zis ca este pompa de injectie, o problema mecanica nu electronica.A mers domnul Margescu in Bucuresti , a schimbat pompa , fireste cu una second reconditionata , care a functionat fix o saptamana.La un drum de Bucuresti . pe autostrada s-a oprit(ca batea vantul prea tare !).A mers remorcat la cel care a schimbat pompa, a umblat la valva, a pornit , a ajuns pan ala km 74 pe autostrada si.... iarasi minunea, s-a oprit definitiv.
de remarcat faptul ca porneste cu sprayul ...dar ata!
Mai oameni buni, ce mama ei de masina poate sa aiba , ca ma aduce la disperare? :bash:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
florin58588
post Jan 23 2007, 05:52 PM
Post #2


sofer
***

Group: Membri
Posts: 82
Joined: 16-October 05
From: Alexandria (Teleorman)
Member No.: 58.581



Pai mai doamna ,,NEVASTA" in primul rand dupa cate imi dau eu seama se pare ca este pompa de injectie si din cate am vazut se pare ca acel mecanic este un bun tzepuitor[aviz celorlalti doritori de chilipiruri],.parerea mea este ca o pompa nu este o avere[noua de data aceasta], dar ca sa fiti sigura dati fuguta ,fuguta, pana la un tester si va va spune tot ce are machineta dumneavoastra.bafta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alina97501
post Jan 24 2007, 08:33 AM
Post #3


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 23-January 07
From: Pitesti (Arges)
Member No.: 97.494



Florinel , dragul meu sofer, noi stim cu totii ca in acest moment pompa este"stricata", dar exista ceva in componenta acestei masini care poate strica pompa.? Omul ala din bucuresti a pus-o pe stand mai intai si culmea e ca a functionat.Parerea mea de novice este ca ceva strica pompa, poate barbatul meu, ....., poate un calculator , o bucse un ac de par....Culmea culmilor este ca testerul de la serviceul opel arata ca nu este nimic naspa.Motivul ceva mecanic este avariat si nu ceva electronic.Va rog din tot sufletul meu sa-mi raspundeti ca sigur este cineva mai priceput decat mine si mecanicii de l;a service ! :boxing:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tommy59961
post Jan 24 2007, 08:38 AM
Post #4


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 133
Joined: 3-November 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.954



pe un alt forum am citit ceva cu niste pistonase din pompa care se blocheaza din diferite cauze. si cei de la bosch cica repara asa ceva si mai si merg pe urma.


--------------------
Y20DTH
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Jan 24 2007, 02:19 PM
Post #5


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



Nu, Alina, nu e cazul si nici momentul sa disperi! :angel: Pur si simplu pompa aia de injectie se strica ea insasi, nu exista neaparat altceva care s-o strice! Solutia de durata este clar o pompa noua sau macar una sh, fiindca reconditionarile (carpelile) facute de dragii nostri meseriasi nu tin! Stiu ca o pompa noua necesita un efort financiar mai substantial, dar asta e cu masinile straine si mai noi!!! Incearca sa gasesti una sh, intreaba la un magazin cat costa si una noua si apoi compari si hotarasti ce si cum! Bafta maxima!!! :wave: Si inca un amanunt important: sa bagati daca se poate doar motorina cea mai buna/scumpa (Evo 5 super euro diesel de la MOL sau cea similara de la OMV), e o adevarata binefacere pt. masina! arigato.gif


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
florian92589
post Jan 25 2007, 08:22 AM
Post #6


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 16-November 06
From: Marghita (Bihor)
Member No.: 92.582



exact aceleasi probleme le-am avut si eu la masina anul trecut la Opel Astra din 2001 motor Y17DT, se oprea din cand in cand pana s-a oprit de tot in februarie 2006. La rep. Opel au zis ca este pompa de injectie asa ca am cumparat o pompa cu 450 EUR si surpriza.... dupa ce au montat pompa acelasi lucru, numai ca am mai platit si manopera. Problema a fost la circuitul electric (nu stiu cum se numeste exact) care comanda pompa. Acesta se poate repara (daca nu s-a umblat in el) costa vreo 35 lei.
Acum am pompa cumparata pe masina, iar cea originala e la conservare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alina97501
post Jan 25 2007, 08:35 AM
Post #7


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 23-January 07
From: Pitesti (Arges)
Member No.: 97.494



Florian, multumesc de raspuns, pana acum esti singurul care-mi da o speranta "materiala' mai buna.Poti te rog sa afli mai exact cum se cheama chestiunea aia electrica?Sa inteleg ca este total diferita de corpul pompei de injectie?Sper ca nu e vorba de calculatorul pompei ca pe ala l-am schimbat deja !
Dragi cititori, astept in continuare raspunsuri de la voi!Si pentru ca incep sa -mi recapat speranta, beer.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2024 - 10:26 PM