IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Votati pentru masina italiana a anului

This topic is about Votati pentru masina italiana a anului, the author, marius68582, wrote about: Foarte interesant! /biggrin.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":D" border="0" alt="biggrin.gif" /> http://www.italianawards.com/index.html Votu ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Votati pentru masina italiana a anului
marius68582
post Dec 3 2006, 09:41 AM
Post #1


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 919
Joined: 18-February 06
From: Kronstadt
Member No.: 68.575



Foarte interesant! biggrin.gif

http://www.italianawards.com/index.html

Voturile mele:

Exotics-Alfa Romeo 8C Competizione-hmm...acest vot nu are nevoie de nici o explicatie.
Production Cars-Alfa GT Q2-un vot putin subiectiv-este masina mea preferata din gama actuala-poate Linea este mai important pentru viitorul companiei,dar nu poti ramane insensibil in fata unei frumuseti clasice,acum ca prezinta si importante inovatii tehnice.
Commercials-Fiat Ducato-un vehicol important,cu succes si pe piata romana.Nu sunt sigur de cifre exacte,dar am impresia ca Ducato a fost prima masina din categoria ei care a venit cu un design avangardist al partii frontale,acum urmat de Ford Transit si VW LT.
Coachbuilts-Ferrari 575 GTZ by Zagato-am o slabiciune pentru masinile care sunt atat de urate incat majoritatea oameniler nici nu le pot cataloga.
Concepts-Fiat Truckster-avem nevoie de concepte ca si acesta,nebune neconventionale dar care sa aiba si o intrebuintare practica.
Technology-Blue&Me-nu ignor importanta modelului Panda care este mai prietenos cu mediul inconjurator, este important pentru viitorul industriei automobilistice si al nostru totodata pe Pamant,dar intr-o lume in care internetul si viteza de comunicare ne influenteaza viata de zi cu zi tot mai mult,odata familiarizat cu o inovatie de genul lui "Blue&Me" te intrebi apoi cum de te-ai descurcat atatia ani fara tehnologia asta.S-a intamplat in cazul calculatoarelor,s-a intamplat si in cazul telefoanelor mobile!
Motor Racing-Maserati MC 12-masinile GT au un farmec aparte.Daca una din aceste masini GT reuseste sa castige cam tot ce e de castigat intr-un an in care Ferrari nu a castigat nimic...nici nu incape discutie ca este masina de curse a anului!
Executives-Antonio Bavarelle-"Antonio Baravalle is the driving force behind turning the Alfa 8C Competizione into a full production reality, and for this reason alone he deserves the effusive thanks of Alfisti worldwide." . Nu mai altceva de spus pentru a-mi argumenta votul!
Sports people-Michael Schumacher-un vot care poate parea ciudat pentru unii,tinand cont de faptul ca totusi...anul in care s-a retras nu a fost incununat de castigarea unui nou titlu mondial,dar dupa parerea mea este cel mai bun pilot de Formula 1 al generatiei noastre,lucru dovedit cu prisosinta de felul cum a condus in ultima cursa la care a aparticipat.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_Theo_
post Dec 3 2006, 12:34 PM
Post #2


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 362
Joined: 24-July 06
From: Craiova (Dolj)
Member No.: 83.114



Exotice - Alfa Romeo 8C Competizione blush.gif superba masina

Masini De Prod - Alfa Romeo Spider (ma tenta si Linea)

Utilitare - Fiat Ducato (mai mult pentru poza aia de la un salon auto in care avea un Panda in spinare biggrin.gif ... se zice ca e RR-ul utilitarelor)

Coachbuilt - Ferrari P4/5 by Pininfarina (masinile Zagato sunt uuuuuuugly)

Concept - Lancia Delta HPE

Technologie - Fiat Panda Multi-Eco (mergea si Panda Hydrogen)

Masini Curse - Maserati MC12 (hubba hubba blush.gif )

Jean Todt si Michael Schumacher
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 02:21 PM