IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

VECTRA B, SEMNAL LA BORD, CEVA DE ELECTRONICA!!!

This topic is about VECTRA B, SEMNAL LA BORD, CEVA DE ELECTRONICA!!!, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> VECTRA B, SEMNAL LA BORD, CEVA DE ELECTRONICA!!!
Cristi93831
post Nov 30 2006, 11:27 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 30-November 06
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 93.824



De o vreme incoace, masinuta mea de 1600, benzina, de 16V, zmuceste cand accelerez. La un moment dat am crezut ca e din cauza benzinei. Am curatat filtrul de benzina.... totul ok, a iesit benzina super curata. Mai mult, cu cateva zile inainte de a-l curata, parca isi mai revenise masina. In fine..... tot mi-am propus sa merg cu ea la un tester, dar tot nu am ajuns. Azi (30.11.2006) am plecat in oras. A mers cum a mers, mai zmucita, mai ok.... am parcat, si la intoarcere, cand am pornit, dupa vreo 200 de metri... s-a aprins becul din imaginea pe care o vedeti...... Ce pana mea are masina asta.... nu inteleg! Sper sa ma ajutati voi.......Va rog sa ma ajutati voi!!!!
P.S. nu cu mult timp in urma i-am schimbat bujiile. tot asa, am mers in oras, a mers bine incolo, si la intoarcere nu mai avea putere motorul. Iar problema cu zmuciturile.... exista si inainte, si a continuat si dupa. Ce e ciudat insa e faptul ca la testul pe care mi l-au facut in service pt depistarea bujiilor nu mi-au spus nimic. Doar bujiile. Atat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2024 - 03:13 AM