IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

ATENTIE DE LA CINE CUMPARATI

This topic is about ATENTIE DE LA CINE CUMPARATI, the author, Stefan90760, wrote about: ]ATENTIE ! ATENTIE !ATENTIE! cauciucuridirect.ro . Nu va lasati amagiti de preturile mici pe care poate s-a le gasiti pe acest site ! Cititi bine bine ... To read more just scroll down

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> ATENTIE DE LA CINE CUMPARATI
Stefan90760
post Oct 26 2006, 12:58 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 25-October 06
From: Bacau (Bacau)
Member No.: 90.753



]ATENTIE ! ATENTIE !ATENTIE! cauciucuridirect.ro. Nu va lasati amagiti de preturile mici pe care poate s-a le gasiti pe acest site ! Cititi bine bine conditiile de plata si livrare la acesti comercianti de calculator. Livrarea se face conform contract (fara semnatura) in 10 zile dar nu e trecut pe prima pagina de site ci altundeva si va las pe voi s-a descoperiti ,bineinteles daca va intereseaza. Spuneam ceva de 10 zile dar atentie mare ,dupa ce platesti integral esti informat , 10 zile lucratoare si uite cum se fac 2 saptamani . Poate pentru unii n-ar fi o problema dar in momentul in care comanzi ti se spune ca anvelopele ar fi pe stoc ,dar,care stoc ?! din Germania ti se raspunde nevinovat de catre "telefonisti" angajati. Treci peste toate astea dehh!! pretul e mic si uite asa trec frumusel cele 2 sapt. si din nou surpriza!!! ! nu ajung cauciucurile comandate . Pui mana pe telefon si intrebi ce se intampla si raspunsul in cazul meu a fost inca 2 sapt. asteptare ! Am innebunit cauciucurile de pe masina au ajuns pe sarma si nu ma laud dar e o masina de 200 cp si 250 km/h deci nu mai pot circula . Am cerut in acel moment confirmare oficiala scrisa pentru urmatoarea data de livrare si singurul raspuns pe care l-am primit a fost ca imi vor trimite pe mail o noua confirmare de livrare (adica egal cu zero). Nu v-am specificat la inceput dar anvelopele au fost comandate pe firma si aceste mailuri nu au nici o valoare intr-un eventual litigiu. Astept mailul de confirmare , inca doua saptamani si in ziua specificata cauciucurile nimic . Pun din nou mana pe telefon si aceeasi telefonisti impasibili imi comunica ca vor ajunge anvelopele la mine dupa o zi . Daca nu sunteti satui ,din nou, SURPRIZA!!!!!! au ajuns 2 cauciucuri in loc de 4 . Deja eram obisnuit si ma asteptam la orice , firma transportatoare este CARGUS (alti iresponsabili!!) si uite asa au trecut de cand mi-au incasat banii 32 de zile si eu nu aveam toate anvelopele . Poate ca v-ati plictisit cu cititul si va inteleg insa mai avem o ?!!! SURPRIZA!!!!! Nu am primit nici pana in ziua de astazi Factura Fiscala pentru anvelope (plata am facut-o prin op in 20 septembrie ) . Am incercat sa discut cu directorii acestei societati dar nu-mi dau seama daca exista sau nu vreo firma sau e ceva de tip "fantoma". Pe site au o rubrica de pareri dar nu ai cum s-a acesezi rubrica am fost nevoit si cred ca e important sa va fac cunoscut cum se procedeaza in comertul pe internet in acest caz particular !!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vladimir73682
post Oct 27 2006, 06:46 AM
Post #2


novice
**

Group: Membri
Posts: 28
Joined: 13-April 06
From: Bucuresti
Member No.: 73.675



Daca ai platit prin o.p., inseamna ca stii cel putin denumirea firmei si contul. Neemiterea unei facturi fiscale aferenta oricarei incasari, pina la finalul lunii in care s-a intimplat aceasta conduce la nereflectarea TVA incasat in contabilitatea societatii respective, adica, mai pe scurt, evaziune fiscala.

In locul tau anuntam de mult garda financiara, respectiv politia economica. Nu conteaza mail-urile, conteaza ca ai o plata efectuata cu un instrument bancar si nerefuzata de ei, deci in orice caz pe suma respectiva trebuiau sa iti emita factura.

In alta ordine de idei, cu parere de rau pentru ce ai patit, pot sa iti spun ca mie mi s-au parut dubiosi de la bun inceput si cu un pic de cautare am gasit anvelope chiar un pic mai ieftine decit la ei.

Bafta la rezolvarea problemei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stefan90760
post Oct 28 2006, 10:07 AM
Post #3


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 25-October 06
From: Bacau (Bacau)
Member No.: 90.753



Perfect valabil si-ti multumesc pentru informatii . Deja am depus o reclamatie la Garda Financiara in acest sens . Sper numai ca o s-o rezolve la fel de repede cum te ard la amenzi !!!
In rest in ziua de 27.10.2006 . mai astept inca factura .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cioaba
post Oct 28 2006, 08:35 PM
Post #4


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 321
Joined: 7-December 05
From: Bucuresti
Member No.: 62.942



in romania mi se pare dubios oricine imi cere banii in avans. (inclusiv CFR-ul)

nu dati banul pana nu aveti produsul in mana! pe raft sau in magazie e prea departe la noi...


--------------------
supernova
ex renault megane 1,9dci 75kw,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Suzuki
post Oct 28 2006, 08:43 PM
Post #5


specialist
******

Group: Membri
Posts: 4.291
Joined: 17-June 04
From: Bucuresti
Member No.: 28.023



Nu aveau si optiunea de plata la livrare?


--------------------
2004 Suzuki Ignis 1.3 VVT
2007 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eduard46373
post Nov 1 2006, 11:22 AM
Post #6


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 131
Joined: 9-May 05
From: Bucuresti
Member No.: 46.366



Am cautat si eu cauciucuri pe net si mi s-a parut ciudat la 2 firme ,ca atunci cand am zis ca platesc cash la livrare au zis ca nu mai au dimensiunile mele pe stoc si ca nu mai aduc acel mode!
Am optata pt LASSA ,la magazinul lor au preturi destul de mici,de ex:165/70 R14=125 ron,la metro,selgros sau cora dimensiuniela astea pe 14 nu am gasit deloc sad.gif .IAr Pireli m-au tinut 2 saptamani si s-au taiat,asa ca nu mai dau un sac de bani pe cauciucuri sa le tai pe unde asfalteaza astia sau intr-o linie de tramvai,oricum la drumurile de la noi nu rezista nr de km cat sunt garantate,la mine 3 din 4 au fost taiate in diverse ciudatenii din asfalt,si un Pireli P3000 parca era 280 lei......Deci,conteaza siguranta,sa fie noi,cu azot eventual umflate sa nu explodeze,dar sa nu aruncam tortusi banii pe apa sambatei


--------------------
Punto II-1.3 Multijet 93CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eduard46373
post Nov 1 2006, 11:35 AM
Post #7


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 131
Joined: 9-May 05
From: Bucuresti
Member No.: 46.366



A,si nu uitati:
www.anpc.ro
este siteul ofiaicl al OPC-ului si se pot face reclamatii online!


--------------------
Punto II-1.3 Multijet 93CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
George95005
post Dec 16 2006, 12:12 PM
Post #8


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 15-December 06
From: Cluj-Napoca (Cluj)
Member No.: 94.998



salut.
imi pare rau ca ai patit-o cu www.cauciucuridirect.ro.
am gasit si eu site-ul cautind anvelope. dar m-am uitat prin el si cind am vazut conditiile de plata am crezut ca mor. Cum?! sa dau banii din mina si sa astept?! nici macar nu vine cineva de la ei sa ii ia?! sa fac transferul in cont cu mina mea si sa primesc in schimb promisiuni verbale? asta numai daca am innebunit si nu stiu.
M-am uita pe site-ul lor la persoanele care cica " au fost multumite de serviciile lor"...........o porcarie. nu ai cum sa dai de oamenii aia. nu zic ca vreau sa ii vizitez acasa dar o adresa de mail, macar, puteau sa dea. poti sa uiti.........absolut nimic!!!!!!!

Sun la nr de telefon care il au acolo si intreb daca putem face altfel .....adica le trimit un avans si plata integrala la livrare. raspuns NUUU. nici vorba. plata integrala cind fac comanda si apoi.....NU NE CONTACTATI DVS, VA VOM CONTACTA NOI.
Apoi sa fie "sanatosi" si.....cu banii care ii cistiga aici sa isi cumpere toata viata medicamente.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lucian39229
post May 8 2007, 11:09 AM
Post #9


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 129
Joined: 25-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.222



QUOTE(Eduard46373)
Am optata pt LASSA ,la magazinul lor au preturi destul de mici,de ex:165/70 R14=125 ron,la metro,selgros sau cora dimensiuniela astea pe 14 nu am gasit deloc sad.gif tortusi banii pe apa sambatei



salut
cred ca cauti 170/65/r14 si sa iti spun ceva nu se mai fac aceasta dimensiune decat resapate
lassa sunt cauciucuri pe care le au pe stoc pe ele scriu mare MADE in YUGOSLAVIA (nota nu mai exista )
asta e off topic

iar pt cel patit daca ai platit cu op trebuia sa precizezi acolo la banca pt ce sunt banii... pt factura nr xxx ar fi fost bine
sau macar o proforma
acum sfatul meu
te duci la opc le explici situatia
si dupa aia de duci la garda finaniciara si le spui ca nu s-a elibearat o factura si ca ai platiti prin op
in mod sigur eu au facut o manarie pe care se descopera imediat
bafta
a plus falsa reclama !!! nu se respecta termenul asta tot pt opc
de cand au dat in judecata romtelecom sunt pe cai mari
la opc incearca sa iei o audienta la director si spunei ca vrei sa dai pe postul national se va misca mai repede


--------------------
fiat tempra ~90cp si curand mercedes benz A
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mrk
post Nov 11 2007, 10:09 AM
Post #10


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 6
Joined: 11-November 07
From: Bucuresti
Member No.: 115.407



Eu am un prieten de la firma care a comandat acolo si nu a fost nici o problema. Cautati si voi pe net si o sa vedeti mai multe opinii. Marea majoritate pozitive.
Apropo, Stefan, cum s-a rezolvat problema ? Ca vad ca nu ai mai zis nimic.
Stiu de cineva cu o situatie similara (primise 2 in loc de 4) dar vina a fost a celor de la Cargus care incurcasera pachetele.
Inca ceva - acest site nu e doar in RO, e in multe alte tari si e foarte cunoscut (am prieteni in germania care comanda de acolo).
Am vrut si eu sa iau de la ei ptr. ca eu am nevoie de Run Flat dar la dimensiunea la care vroiam eu gaseam la acelasi pret aici pe stoc si nu trebuia sa astept. In general am vazut ca au preturi mai bune la cauciucuri mai mari.
Parerea mea personala e ca nu e o teapa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ionut1410
post Nov 11 2007, 02:38 PM
Post #11


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 161
Joined: 5-October 07
Member No.: 114.946



ca sa nu va ardeti cu comenzile online nu acceptati plata in avans ci doar la predare!! nu vor!! asta e mergi mai departe !!

in felul asta poti preveni eventualele tentative de frauda ! pentru cei necunoscatori netul e inpanzit de smecherasi care inecrca sa faca si ei un ban cinstit ! si baznduse pe lipsa legislatiei in domeniu !! asta e!!

ORICUM PLATA IN AVANS A UNUI PRODUS INSEMNA O DONATIE PT RESPECTIVUL ! ASA CA MULTA GRIJA!!si aopropo de siteul ala chiar mi sa parut dubios! iauziti ce scrie undeva jos micut dupa ce este data o anumita adresa a firmei:Va rugam sa NU returanti cauciucurile la adresa de mai sus. Nu putem accepta nici o livrare la acesta adresa. Sunati-ne sau contactati-ne prin Internet la cauciucuridirect@delti.com Noi vom colecta cauciucurile. HA HA HA daca nici asta nu mai suna a teapa !poi ma lasa pagubas!!

This post has been edited by ionut1410: Nov 11 2007, 02:41 PM


--------------------
ionut83652 nu inteleg de ce nu mai merge vechiul cont!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
StefanVVTi
post Feb 25 2008, 03:47 PM
Post #12


JapaneseFreaks
******

Group: Membri
Posts: 2.345
Joined: 20-June 06
From: Bucuresti / Craiova
Member No.: 80.350



Pana la urma ati cumparat de pe vreun site si sa fie de incredere? Nu de alta, dar vreau sa dau comanda de gume zilele urmatoare, dar nu stiu unde...!


--------------------
2008 Toyota Yaris 1.4 D-4D Luna
2006 Toyota Corolla 1.6 VVTi SOL

QUOTE (_Constantin_ @ Jun 23 2009, 10:36 AM) *
...nu vrei ca cea mai importanta parte a masinii sa fie facuta de 2 albanezi drogati intr-un depozit din Bulgaria.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
OvidiuH
post Feb 25 2008, 05:56 PM
Post #13


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.659
Joined: 7-January 08
From: Bucuresti
Member No.: 115.994



Am cumpărat și de pe Tireshop.ro și de la Cauciucuri Direct. N-am avut probleme cu nici unii, însă primii m-au mulțumit mai mult fiind mai prompți, iar plata s-a făcut abia la primirea produselor.

This post has been edited by OvidiuH: Feb 25 2008, 05:56 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Freeman
post Feb 29 2008, 05:20 PM
Post #14


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 5
Joined: 29-February 08
Member No.: 116.521



QUOTE(OvidiuH @ Feb 25 2008, 03:56 PM) *
Am cumpărat și de pe Tireshop.ro și de la Cauciucuri Direct. N-am avut probleme cu nici unii, însă primii m-au mulțumit mai mult fiind mai prompți, iar plata s-a făcut abia la primirea produselor.

Zici ca pot sa am incredere in astea doua magazine online??? Vrea sa stiu daca pot comanda linistit, si o sa si primesc anvelopele? Cat timp a trecut de la livrare pana cand ai primit anvelopele??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OvidiuH
post Feb 29 2008, 05:55 PM
Post #15


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.659
Joined: 7-January 08
From: Bucuresti
Member No.: 115.994



La Tireshop le-am primit în 2 zile lucrătoare (comandă joi, primite luni), la Cauciucuridirect a durat cam o săptămână și un pic.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristsib
post Mar 3 2008, 05:30 PM
Post #16


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 394
Joined: 7-January 08
From: sibiu
Member No.: 115.995



QUOTE(OvidiuH @ Feb 25 2008, 05:56 PM) *
Am cumpărat și de pe Tireshop.ro și de la Cauciucuri Direct. N-am avut probleme cu nici unii, însă primii m-au mulțumit mai mult fiind mai prompți, iar plata s-a făcut abia la primirea produselor.

La Cauciucuri Direct ai primit factura si apoi ai platit sau ai platit imediat dupa confirmarea comenzii pe mail?


--------------------
Avensis 1,8 VVT-i, Aygo M/M, Sibiu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OvidiuH
post Mar 3 2008, 06:44 PM
Post #17


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.659
Joined: 7-January 08
From: Bucuresti
Member No.: 115.994



Da, ăștia au un sistem mai tembel, trebuie plătit produsul în avans.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin200693010
post Mar 3 2008, 09:46 PM
Post #18


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 181
Joined: 21-November 06
From: Romania
Member No.: 93.003



Cei de la Cauciucuridirect.ro au sediul in Hanovra, Germania, iar marfa vine direct de acolo asa ca S.I.F(Politia Economica)sau Garda Financiara nu au nicio competenta de cercetare in afara tarii.Practic fapta este savarsita pe teritoriul unui alt stat de catre un cetatean strain, probabil.Asta asa ca sa raspund cu intarziere de aproape doi ani la mesajul postat anterior de colegul nostru de forum Stefan 90760 .Doar autoritatile germane sunt competente sa solutioneze aceasta problema.
Probabil ca aceasta firma percepe plata in avans deoarece vor sa previna eventuale inselaciuni comise de cumparatori.
Si eu am vrut sa cumpar de la ei, dar am avut retineri.M-am gandit ca daca anvelopele achizitionate prezinta vicii de fabricatie , ce fac, le returnez inapoi in Germania?Ca si acolo sunt multi ,,tepari'' mai nou, asa ca anul trecut am preferat sa imi cumpar anvelope de la noi, direct, am vazut marfa si am cumparat-o.
Poate totusi ca este o firma serioasa, in fond, pentru mine ca si persoana fizica care nu imi deduc TVA-ul , nu am nevoie de factura fiscala.

This post has been edited by sorin200693010: Mar 3 2008, 09:49 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristsib
post Mar 4 2008, 09:08 AM
Post #19


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 394
Joined: 7-January 08
From: sibiu
Member No.: 115.995



De fapt este echivalent cu a cumpara de pe e-bay sau altele asemanatoare!


--------------------
Avensis 1,8 VVT-i, Aygo M/M, Sibiu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Freeman
post Mar 16 2008, 08:23 PM
Post #20


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 5
Joined: 29-February 08
Member No.: 116.521



A cumparat cineva de pe www.webtire.eu ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 02:40 PM