IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Regulamentul forumului !

This topic is about Regulamentul forumului !, the author, f1anatic, wrote about: GATA ! De acum incolo, orice jignire, insulta, subtila sau directa adusa vreunui pilot de Formula Unu - indiferent cine este el: Schumacher, Alonso, R ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Regulamentul forumului !
f1anatic
post Sep 28 2006, 03:21 PM
Post #1


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



GATA !

De acum incolo, orice jignire, insulta, subtila sau directa adusa vreunui pilot de Formula Unu - indiferent cine este el: Schumacher, Alonso, Raikkonen etc. de genul

QUOTE
gunoi uman
sau
QUOTE
cel mai porc


Nu v-ati tras de sireturi cu ei, nu ati mers la gradinita cu ei, nu aveti nimic de impartit cu ei, multi nici nu i-au vazut decit pe sticle. De unde atitudinea asta ?

De asemeni, jignirile subtile si mistocare aduse membrilor acestui forum gen

QUOTE
Ca doar platiti bani grei pe bilete de curse de F1 ca sa va puteti umfla in pene la nenorocitii care nu isi permit acest lucru si de care va e scarba pur si simplu


care de altfel reprezinta un afront personal

NU VOR MAI FI TOLERATE.

Moderarea incepe de azi Joi 28 Septembrie 2006.

Am inchis mesajul cu Michael Schumacher temporar - pina cind voi copia toate paginile pe HD.

NIMENI - inclusiv cei care se stiu cu musca pe caciula - nu va fi "pedepsiti" retroactiv pentru comentariile murdare facute in trecut.

DAR orice abatere pe viitor va fi penalizata corespunzator. Cei care se stiu vinovati de limbaj jegos se stiu care sint asa ca ii "incurajez" sa citeasca de citeva ori ce au scris, inainte sa apese butonul de trimitere.

Incurajez discutiile in contradictoriu, criticile aduse unui sofer sau unei echipe, sustinute de video, comentarii din presa sau memorii personale. Dar de acolo si pina la insultele aduse fanilor sau pilotilor...e o diferenta foarte mare.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Sep 28 2006, 11:45 PM
Post #2


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



Pfuai, sa-nnebunesc, ne-ai spart man....well, slap my top :disgust: Ai zis-o frate!!! :bash: Da' stai umpic sa ne lamurim: interdictia asta cel putin ciudata (ca sa nu zic altfel) se refera DOAR la pilotii de F1 si atat? In rest e tot unda verde sau cum? biggrin.gif Daca ramane valabila treaba asta, atunci ar trebui pusa si in regulament, ca sa fie 100% valida, altfel se poate interpreta ca fiind o parere personala, impusa folosind "puterea" pe care o ai aici pe forum si spusa pt. ca Schumi este idolul tau! Daca va aparea in regulament interdictia asta referitoare la pilotii de F1, atunci no comment, dar pana atunci...nu stiu cata greutate are... :scratchchin: Fii sincer, daca s-ar fi vorbit asa de urat despre alte persoane (Ceausescu, Bin Laden etc), ai fi lansat interdictia asta??? :harhar: Vad ca pana acum nimeni n-a avut curajul sa-ti raspunda, dar io indraznesc sa-ti spun ca mie unu mi se pare ca ai cam dat-o-n bara cu faza asta.... :ewpu: ....e parerea mea, am voie sa mi-o spun, nu? arigato.gif BTW, te-ai consultat si cu alti colegi moderatori inainte de-a posta chestia asta sau ai luat hotararea de unul singur?


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 12:32 AM
Post #3


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE(Alex-F1)
Pfuai, sa-nnebunesc, ne-ai spart man....well, slap my top :disgust: Ai zis-o frate!!! :bash: Da' stai umpic sa ne lamurim: interdictia asta cel putin ciudata (ca sa nu zic altfel) se refera DOAR la pilotii de F1 si atat? In rest e tot unda verde sau cum? biggrin.gif Daca ramane valabila treaba asta, atunci ar trebui pusa si in regulament, ca sa fie 100% valida, altfel se poate interpreta ca fiind o parere personala, impusa folosind "puterea" pe care o ai aici pe forum si spusa pt. ca Schumi este idolul tau!


Are greutatea moderarii. Nu iti cere nimeni sa te adresezi despre Michael sau Fernando cu Mr. Schumacher sau Mr. Alonso. Dar apelative de genul "porc"; "gunoi uman" ; "FIA= porci imbecili" vor fi sanctionate.

Nu avem arie politica dar daca se aminteste de oricine ex. lider politic fie ca e presedintele meu sau al tau, fosti, prezenti sau viitori, etc - in moduri golanesti, persoana respectiva va fi sanctionata. Voi avea personal grija sa informez pe moderatorul acelei sectiuni. Aceleasi reguli se aplica si se extind si asupra membrilor forumului.

Eu sugerez sa citesti de citeva ori ce scrii inainte sa dai click si sa verifici continutul si modul exprimarii. Daca esti amator de senzatii tari nu ai decit.

Cred ca orice care e aici pe forum trebuie sa aiba macar 7 ani de-acasa. Limbajul folosit in unele discutii in aceasta sectiune indica contrariul.

Schumacher NU este singurul pilot de F1 iar preferintele mele personale NU au legatura cu calitatea exprimarii manierate si inteligente chiar si in discutiile in contradictoriu, inevitabile de altfel, dintre membrii acestui forum.

Cred ca cu asta ti-am raspuns complet.

Alex-F1, prin faptul ca ai raspuns in acest thread intelegem ca ai luat cunostiinta de noile cerinte ale moderatorului pe aceasta sectiune.

De acum inainte, pentru ca ai luat cunostiinta si esti si curajos dupa cum singur afirmi, te fac responsabil cu mentinerea limbajului adecvat, manierat, si inteligent. Cu alte cuvinte esti helper-ul meu. Imi vei aduce la cunostiinta orice abatere de la limbajul diplomat.


f1anatique


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 12:34 AM
Post #4


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE
>>> it's nice to be important, but it's more important to be nice <<<


Stii ce este asta , nu-i asa Alex ?

Iti multumesc pentru viitorul ajutor acordat. O seara placuta.

Dragul nostru Alex-F1,

Te invit cu placere sa citesti alaturi de noi, punctele # 5, 9, 18, 19, 20 al codului penal al acestui forum. Il gasesti mai jos, in totalitate (vezi legatura) si in clipele de plictis, te rugam frumos sa il citesti complet.

QUOTE
5. Nu se acceptă limbajul vulgar sub nici o formă. Dacă chiar simțiți nevoia să criticați pe cineva/ceva există mijloace civilizate de a o face. Dacă nu le gasiți, abtineti-vă! Nu este acceptat nici atacul la persoana. Abaterea aduce dupa sine blocarea contului pentru 2 saptamani. La recidiva se blocheaza definitiv contul si sau IP-ul

9.Administratorii si moderatorii forumului vor avea întotdeauna ultimul cuvânt și nu sunt obligați să dea explicații. Aceasta rămâne la latitudinea timpului lor la fel de prețios ca și al vostru. Dacă cineva se simte cu totul și cu totul nedreptățit sau "abuzat" se poate adresa lor și va fi tratat cu toata atenția cuvenită. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL administratorilor, NICIDECUM pe forum!

18. Toți membrii forumului răspund personal pentru conținutul mesajelor publicate.

19.Chiar dacă există mesaje private, în cazul în care vom primi reclamații, un user poate și va fi banat dacă în cadrul unui PM a avut o atitudine în măsură să alarmeze. (amenințări...etc)

20. Prezența pe acest forum și acceptarea ca user reprezintă un PRIVILEGIU si nu un DREPT! În orice moment puteți fi banat dacă nu respectați regulamentul și dacă nu aveți un comportament civilizat.

http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=6208

Iti doresc lectura placuta si nu uita, de miine (adica de azi la tine) raportezi la treaba. Aproape ca imi vine sa te fac personal responsabil cu linistea si convietuirea pasnica pe forumul F1. Voi amina insa pina cind devii familiarizat cu cerintele dar sint absolut convins ca te vei descurca onorabil si nu ne vei dezamagi. Intre timp iti doresc un week-end placut si enjoy the race !

Cu multa intelegere,

f1anatique


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oana
post Sep 29 2006, 12:25 PM
Post #5


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.254
Joined: 23-September 06
From: EU
Member No.: 87.988



hehhehe...foarte interesanta tactica pe care ai aplicat-o...
cat despre reguli, sunt perfect de acord...probabil ca unii vor spune ca sunt de acord pentru ca schumacher e preferatul meu...da, poate si de asta, dar chiar nu are nici o importanta de ce...important e sa dea rezultate...
si inca ceva...sunt curioasa daca nemultumirile vor veni doar din partea celor care nu il simpatizeaza pe schumacher...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 05:01 PM
Post #6


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Stai linistit Alex, chiar asteptam cand o sa ni se bage pumnul in gura. Mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa se intample. Pur si simplu se ascund dupa perdeaua de "moderatie" in loc sa-mi raspunda la intrebare. Nu mai maturati gunoiul sub covor pentru ca nu se scapa de el asa. Inchideti, cenzurati precum comunistii o faceau candva. Nu ne-am tras de sireturi cu nimeni din acest topic, nu am pus in discutie mizeria morala a "unor romani". Ne-am spus parerile despre omul si pilotul MS. Dar un lucru este cert : "YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH".


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 05:24 PM
Post #7


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE(a3des)
... nu am pus in discutie mizeria morala a "unor romani". Ne-am spus parerile despre omul si pilotul MS. Dar un lucru este cert : "YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH".


Dragul nostru a3des,

Ti-am citit cu viu interes comentariile si intelegem ca ai luat cunostiinta de cerintele moderatorului acestei sectiuni. Te invitam calduros si cordial, impreuna cu bunul tau amic Alex-F1 in a citi regulamentul si de a participa in respectarea lui de catre TOTI membrii acestui forum.

Incepind de azi, atit tu a3des cit si Alex sinteti declarati personal responsabili cu mentinerea unui limbaj adecvat, fara vulgaritati, amenintatri si comportament pueril. Cu alte cuvinte, la orice incalcare a regulamentului de catre oricine pe acest forum de F1, voi va trebui sa procedati in asa maniera incit sa il "domoliti" pe respectivul participant. Bineinteles ma veti informa prompt si pe mine . Daca nu veti reusi in a il calma pe respectivul individ, veti fi trasi toti 3 (sau citi veti fi - voi 2 + alti participanti) la raspundere.

Sint absolut convins ca amindoi veti face o echipa foarte reusita si ca va veti insusi fineturile acestei indatoriri cetatenesti in mod rapid si eficient. Mult noroc.

Iti multumim.

Cu multa intelegere si rabdare !

Noi toti.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 06:05 PM
Post #8


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Stimate domnule moderator,
Te rog sa redeschizi topicul despre MS pentru a nu da dovada de apartenenta la un anumit tip de comportament. Promit ca nu voi mai posta in acel topic unde este laudat campionul pentru ca nu am astfel de cuvinte pentru el. Banuiesc ca si Alex este de acord cu acest lucru. In schimb, cand voi avea putin mai mult timp liber, ma voi documenta atat pentru domnia ta cat si pentru pentru toti simpatizanti MS. Cu probe video, declaratii, etc. de la finalul cursei despre care am discutat, unde MS a reusit sa demonstreze ce fel de ***** **** este.
Multumim pentru atitudinea Dvs. sanatoasa vis-a-vis de sport in general si de forumuri in particular.

Al Dvs.
a3des
Singur.

Later edit: Eu asteptam un raspuns la o intrebare nu la o asemenea actiune de demonstratie de forta din partea ta. Consider ca imi esti dator cu un raspuns la intrebarea pusa.


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 06:38 PM
Post #9


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



Raspunsul este urmatorul

Stimate Mr. a3des,

Va multumim pentru ca ati acceptat sa contribuiti la desfasurarea unor discutii inteligente si constructive, chiar si in contradictoriu pe acest forum. De asemeni, ne simtim atit indatorati cit si onorati pentru ca ati acceptat sa participati in moderarea discutiilor.

Promisiunile dvs. de a evita o anumite discutii nu ne intereseaza. Ce ne intereseaza este sa participati si sa contribuiti la TOATE discutiile, in acelasi timp fiind un model de comportament dar si un sprijin in moderare pentru toti membrii forumului.

Dupa cum am mentionat anterior, discutia despre Mr. Schumacher va fi redeschisa imediat ce vom copia intregul "thread" pe hard drive. Timpul nostru este la fel de pretios ca si al dvs. si nu am avut posibilitatea pina acum. Cu siguranta va fi redeschis pina la cursa din China - adica in mai putin de 24 h.

Va multumim anticipat.

Cu totii.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 08:14 PM
Post #10


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Stimate domnule moderator.
Am sa particip la ce discutii doresc eu in continuare nu la ce discutii doriti Dvs. ca moderator al acestei sectiuni. Daca nu va intereseaza la ce discutii am promis sa nu mai particip poate ar trebui sa nu mai moderati aici.
In continuare vad ca nu mi-ati raspuns la intrebarea din topicul cu MS. Nu va mai rapesc din timpul Dvs. extrem de pretios de altfel.
O zi splendida in continuare.


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Sep 29 2006, 08:29 PM
Post #11


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



imi pare rau sa vad ca va certati.
chiar daca si eu am "un dinte" impotriva lui Schumi, ceea ce face f1anatic mi se pare laudabil pentru ca jignirile ar trebui sa lipseasca de pe acest forum.
chiar daca imi vine sa-l strang de gat pe un mare patron de echipa de fotbal si sa-l fac albie de porci, am sa ma abtin smile.gif
va rog sa procedati si voi in consecinta.
si alti mari piloti din f1 sau wrc au sustinatori si critici si stiu ca este greu sa ne tinem sub control nervii sau limbajul (si eu am/avut/voi avea scapari de acest gen). ar trebui insa, cu totii, sa gasim calea de critica fara sa aducem injurii.

multumesc

LE. am uitat sa spun, din cauza lui schumi am renuntat sa ma uit la f1 acum cativa ani.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 09:34 PM
Post #12


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



guerilla, daca ai urmarit cat de cat topicul, am pus si eu o intrebare, am propus un joc de imaginatie, tu ce parere ai despre situatia respectiva? pentru ca topicul a fost inchis si nu am apucat sa primesc raspunsurile de care chiar eram curios.

si sunt curios de ce daca mi-am exprimat parerea despre caracterul cuiva considerandu-l "gunoi" altii sunt jigniti de asta. nu am injurat, nu "m-am tras de sireturi" (cum se spune pe aici) cu nimeni, nu am folosit cuvinte obscene, pur si simplu este o parere. daca e cazul, de acum am sa ma autocenzurez, ca sa-i fac pe plac unui moderator care considera opiniile mele deplasate, "jignind un mare pilot". Come on!

toata stima
eu singur


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 09:43 PM
Post #13


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE(a3des)
Stimate domnule moderator.
Am sa particip la ce discutii doresc eu in continuare nu la ce discutii doriti Dvs. ca moderator al acestei sectiuni. Daca nu va intereseaza la ce discutii am promis sa nu mai particip poate ar trebui sa nu mai moderati aici.
In continuare vad ca nu mi-ati raspuns la intrebarea din topicul cu MS. Nu va mai rapesc din timpul Dvs. extrem de pretios de altfel.
O zi splendida in continuare.



Stimate domnule a3des,

In numele nostru dar si al tuturor, salutam decizia dvs. de a evita anumite subiecte de discutie dar vrem sa ne exprima mihnirea ca nu doriti sa participati la toate discutiile.

Dvs. nu sinteti singurul participant in acest forum si nu ne intereseaza motivele (de multe ori personale) pentru care unul sau mai multi membri doresc sa evite o anumita discutie. Fiecare dintre noi este stapin peste propria viata iar deciziile personale nu ne intereseaza.

QUOTE(a3des)
In schimb, cand voi avea putin mai mult timp liber, ma voi documenta atat pentru domnia ta cat si pentru pentru toti simpatizanti MS. Cu probe video, declaratii, etc. de la finalul cursei despre care am discutat, unde MS a reusit sa demonstreze ce fel de ***** **** este.


O persoana cu cunostiintele dvs., cu resursele dvs este nu numai binevenita pe forum ci chiar necesara pentru a antrena discutiile intre fanii acestui sport drag tuturor.

Intregul colectiv va ureaza multa sanatate si putere de munca si va primeste oricind cu bratele deschise in rindul nostru si in toate discutiile noastre pentru a nu va mai simti atit de singur, conform semnaturii dintr-un mesaj anterior.

Personal, sugerez recitirea corespondetei anterioare, pentru clarificarea intrebarilor dvs.

Va multumim ! Va uram un week-end placut si incheiem cu traditionalul "May the best man win on Sunday" !

Noi toti !


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 10:01 PM
Post #14


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Vad ca esti incapabil sa participi la micul meu exercitiu de imaginatie si o tot dai inainte cu ale tale citate din biblia forumului cu un sarcasm caraghios. Este laudabil ca totusi incerci sa raspunzi intr-un fel, oricum e mai bine decat nimic.

Btw cine sunt "noi toti"? Ceva de genul "me, myself and I"? biggrin.gif
arigato.gif


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Sep 29 2006, 10:06 PM
Post #15


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



QUOTE(a3des)
guerilla, daca ai urmarit cat de cat topicul, am pus si eu o intrebare, am propus un joc de imaginatie, tu ce parere ai despre situatia respectiva? pentru ca topicul a fost inchis si nu am apucat sa primesc raspunsurile de care chiar eram curios.

recunosc ca n-am citit. il caut acum si citesc si eu.

LE: am citit, n-am gasit decat ipoteza pe care o lansezi privitoare la concursul de la servici. raspunsul meu e ca cine rade, stiind ca un coleg a patit ceva, e un egoist si un om fara moralitate. punct. retineti, am spus : stiind! eu unul habar nu am daca MS stia sau nu ca a murit S in momentul in care era premiat. si sincer, nici nu ma intereseaza.

Completare. admir oamenii care au taria sa isi apere punctul de vedere. din punctul meu de vedere, daca lucrurile degenereaza inchid tot forumul pana se calmeaza lumea. cu toate riscurile inerente !!! daca nu gasiti calea sa va intelgeti, cei pro-schumi si ce anti-schumi, fie online fie in privat, nu-mi ramane sa cred decat ca aveti un moment de ratacire, cauzat fie de iratiunea din sustinerea punctului de vedere fie de la prea multa bere, fie de la prea mult tv biggrin.gif

f1anatic nu va sterge nici unul din mesajele din topicul MS. el se va redeschide luni. va rog sa pastrati, dupa momentul deschiderii, decenta in exprimare.
multumesc pentru timpul acordat.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 10:09 PM
Post #16


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE(a3des)
Vad ca esti incapabil sa participi la micul meu exercitiu de imaginatie si o tot dai inainte cu ale tale citate din biblia forumului cu un sarcasm caraghios. Este laudabil ca totusi incerci sa raspunzi intr-un fel, oricum e mai bine decat nimic.

Btw cine sunt "noi toti"? Ceva de genul "me, myself and I"? biggrin.gif
arigato.gif


Mens sana in corpore sano.

Va dorim noapte buna si vise placute !

Noi.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 10:20 PM
Post #17


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Hi hi hi, unde i-ai lasat pe toti? A ramas doar noi? Anyway noapte buna la unii si spor la munca la altii. Mai lasati internetul si pe maine ca zicea bunica ca te "ciumurlesti" de ceva daca e prea mult
:brave:

guerilla, daca nu e adevarat ca se stia, atunci berger pe langa ca a fost prieten bun cu senna e si un mincinos band.gif

BIL-AL-KAIFA


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Sep 29 2006, 10:22 PM
Post #18


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE(a3des)
Hi hi hi, unde i-ai lasat pe toti? A ramas doar noi? Anyway noapte buna la unii si spor la munca la altii. Mai lasati internetul si pe maine ca zicea bunica ca te "ciumurlesti" de ceva daca e prea mult
:brave:


Mutumim.

Noi ceilalti.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Sep 29 2006, 10:30 PM
Post #19


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



daca tot e vorba de bunici si a mea are o vorba: cine se aseamana se aduna
si mai era o vorba din franceza (da cum refuz sa vb limba asta): cine se iubeste se tachineaza.
asa ca a3des si f1anatic, aveti ceva sa ne spuneti? biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
a3des
post Sep 29 2006, 10:57 PM
Post #20


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 414
Joined: 28-February 06
Member No.: 69.491



Presque toujours, la discipline est cachée, faite pour limiter et non pour libérer. N'en cherchez pas le pourquoi. Méfiez-vous du comment. Inexorablement, le pourquoi mène au paradoxe et le comment vous enferme dans le piège d'un univers de cause et d'effet. Les deux dénient l'infini.

arigato.gif arigato.gif arigato.gif


--------------------

--------------------------------------------------------
Proud member of Skoda Club Romania!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 09:52 PM