IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Nissan Terrano

This topic is about Nissan Terrano, the author, Arheopterix, wrote about: Nissan Terrano pare o masina destul de buna... O vad "la munca" zilnic prin Buc. Nu am vazut niciodata una cu capota ridicata. Ce m-a uimit ,e faptul ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Nissan Terrano
Arheopterix
post May 31 2006, 10:00 PM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.384
Joined: 31-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 66.969



Nissan Terrano pare o masina destul de buna...
O vad "la munca" zilnic prin Buc.
Nu am vazut niciodata una cu capota ridicata.
Ce m-a uimit ,e faptul ca in ultima revista TopGear,e o lista cu toate msinile,pret,date tehnice etc.
Mai e si un calificativ dat de Jeremy Clarkson.Nissan Terrano are nota cea mai mica existenta (4).
Cred ca Loganul are 5 sau 6 ( nu am revista la indemana).
Cat de concludenta e aceasta nota data de TG?
Cum poate de ex,un Land Rover Freelander (care e o catastrofa a fiabilitatii) sa ia punctaj mult mai mare?
O fi o greseala de tipar?


--------------------
See,decide,attack,reverse.Erich Hartmann.
Suzuki Vitara 1.6 75 CP
Nissan Almera 1.8 sedan 115CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Radu79208
post Jul 2 2006, 09:44 PM
Post #2


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 8
Joined: 9-June 06
From: Brasov (Brasov)
Member No.: 79.201



Salut !
O sa iti spun parerea mea .
"Notele" , "calificativele " , "premiile " , etc ...sunt chestii foarte subiective ( asa cum invatam pe pielea noastra , toti care am trecut printr-o scoala ).
Am un alt exemplu pentru tine :
Mercedes G Classe , sau Land Rover Deffender ...care au trei diferentiale complet blocabile ( adica pot transfera cuplu pe toate cele patru roti in cazuri critice ) ...sunt cotate destul de jos in clasa lor de catre revistele
asa-zise de specialitate . Crede-ma pe cuvant ... nimic nu poate asigura mai multa tractiune la o masina de teren ..decat 4 roti care trag tot timpul . Ei bine ... la note maxime in clasa respectiva ..se gasesc Toyota Land Cruiser ..care nu poate nici moarta sa cupleze mai mult de 3 roti ( 2 spate ..si una fata - si astea cu zagarcenie ..ca sa nu consume mult ) ...sau Mitsubishi ..care face taman acelasi lucru , dar cu o interventie mai mare a soferului ..care trebuie sa mestece mai mult prin cutie ...cu manetele aflate la indemana ( Toyota are tractiune "integrala" permanenta ...deci necesita mai putine cunostinte de Off Road ) .
Acum sa iti spun cum stau lucrurile intr-o lume guvernata de interese financiare .
Daca o anumita firma sponsorizeaza revista .... masinile ei vor fi cu siguranta in topul clasei din revista respectiva . Daca o firma nu cotizeaza ... va trebui sa umple cineva si coada clasamentului . Dupa ce am facut gresala sa consult pareri "avizate " din reviste de specialitate si sa cumpar masini dupa clasamentele lor ... am constatat pe propriul buzunar , ca lucrurile nu prea sunt in concordanta cu acestea . Un exemplu recent este acela ca Nissan Patrol are o calitate rar intalnita la vreo masina ...si anume "telescopicitatea " . Daca ai sa consulti cele 2 - 3 revistele cu specific 4 x 4 ( Autoexpert , Auto Motor si Sport si 4x4 Automotor ) ai sa constati ca lungimea lui in varianta cu 5 usi variaza dupa bunul plac al celui care semneaza articolul de la 4.800 - 5.010 pana la 5.100 cm . E notabila performanta . Nu intru in detalii tahnice care variaza infiorator ...sau pareri avizate , care iti balamucesc mintile intr-un hal fara de hal . Toyota are vascocuplaj , care ii permite sa functioneze 4 x4 permanent in conditii de asfalt ...dar nu are posibilitatea de a bloca 100 % fata-spate ...si trece drept legenda Off -road . Am rezerve serioase .
Evident ...la orice lansare noua in domeniu , eventul trebuie marcat cu o critica de specialitate pozitiva . Cu cat un model este mai vechi ...cu atat este mai uitat in detrimentul celor noi . De exemplu Patrol care este un Off - Road de exceptie ...este batut la fund cu nerusinare de Toyota Land Cruiser ...care , desi este o masina extraordinara , joaca in alte filme . E ca si cum am compara mere cu prune ...si am zice la sfarsit , ca sfarcurile Pamelei Anderson sunt mai moi decat toate .
Pentru a-ti face o parere corecta ...citeste mult ,documenteaza-te , dar gandeste singur . Nu accepta doar o singura sursa de informare .compara datele ..si trage tu singur concluzii ( daca esti pasiunat ) . E ca in Religie ... depinde de sursa . Daca ai intelect obtuz ...te multumesti cu cea crestina ...daca ai mintea deschisa ,o sa afli ca mai exista cateva sute de religii , care in timp , s-au bucurat de mai multa apreciere decat tanarul crestinism .

Nissan Terrano este o masina super buna pentru clasa ei . Este un Off -Road fiabil ..care se conduce bine si in oras . Nu se poate compara cu un SUV modern ...pentru ca nu a fost gandit ca asa ceva . nici macar nu este un SUV , desi "specialistii " il incadreaza acolo . Este un Off-road mai mic ..care acopera plaja dintre Patrol si X-trail ...sau mai nou Murano .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
catalin86012
post Sep 10 2006, 12:01 PM
Post #3


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 31-August 06
From: Deva (Hunedoara)
Member No.: 86.005



si pe mine tot radu ma cheama si am si eu un nissan terrano din 98 ......... pana aici cu asemanarile .......zici ca nu ai vazut nici unul cu capota ridicata ???? atunci inseamna ca nu ai vazut prea multe sau nu ai intrat intr-un servis nissan . Masina mea are 120000km si in 9 luni ar fi trebuit sa bag 3000 euro pentru ca pica o multime de piese , doar ca am scapat mai ieftin, pe diferite cai , nu vreau sa te speriu dar an schimbat chiar si grulul fata (sa nu mai vorbesc de altele ca bucsii, bioleti, cruce cardanica , injectorul cu fir, debitmetrul, electromotor,si pe langa astea mai au probleme si cu pompa de motorina , pedale si multe altele . poate al tau este mai nou si inca merge dar vor veni si problemele . si despre nota nu este de 4 pt ca se comporta bine on road dar si off road eu ii dau 6,5 .........oricum nu se merita sa o ti doar pentru masina de bucuresti si de figuri, sunt altele mult mai estetice, se merita doa cand o folosestin pentru ce e facuta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2024 - 07:14 AM