IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Dealeri...sau dorinta de avinde

This topic is about Dealeri...sau dorinta de avinde, the author, Cezar81667, wrote about: in dorinta de a cerceta piata, in vedere achizitionarii unui autoturism, am intrat pe la cativa dealeri auto din galati. Locul nr.1 - Fiat - Autoparma ... To read more just scroll down

6 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dealeri...sau dorinta de avinde
Cezar81667
post Jul 12 2006, 03:30 PM
Post #1


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 116
Joined: 5-July 06
From: Galati (Galati)
Member No.: 81.660



in dorinta de a cerceta piata, in vedere achizitionarii unui autoturism, am intrat pe la cativa dealeri auto din galati.
Locul nr.1 - Fiat - Autoparma - (mi-era jena ca nu am bani in buzunar sa cumpar pe loc masina prezentata) :1:
Locul nr.2 - Ford - Casa Mariano (chiar daca la momentul discutiilor, tipul in cauza intreba mai mult de bani decat CE anume doresc eu, azi m-a sunat sa ma intrebe daca mai sunt interesat de firma si masina lor)
Locul nr.3 - Hyundai (nu stiu numele dealerului) - trebuia sa-l intreb EU, PUNCTUAL, ce ma interesa, indiferent daca era vorba de date tehnice ori financiare...tipul parea nitel aerian in domeniul vanzarilor)
.
.
.
Ultimul loc...si premiul "Antireclama" :bandit:
Opel + Chevrolet - Gold&Platin - M-am invartit prin showroom ca un militian in intersectie, fara sa ma bage nimeni in seama. L-am intrebat pe un agent de paza "AICI se vand masini?"! Raspunsul a fost - "intrebati la biroul vanzari"
:minigun:


--------------------
Cel mai important nu este sa stii ... mai important este sa ai telefonul
celui care stie!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Jul 12 2006, 03:35 PM
Post #2


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



buna ideea. topicul il fac sticky.
va rog in momentul in care postati sa scrieti date ce pot fi verificate.
nu se accepta comentarii din partea userilor, altele decat dreptul la replica.
orice comentariu aiurea va fi sters.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivghenie74744
post Jul 12 2006, 08:08 PM
Post #3


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 318
Joined: 26-April 06
From: Focsani (Vrancea)
Member No.: 74.737



Tot in Galati , clasament :
1 auto italia merita vazuti baietii aceia , ai impresia ca vor fi dati afara daca te lasa sa pleci fara sa cumperi o masina de la ei si i ti e jena ca ai intrat doar sa intrebi
2 iricad mitsubishi sa nu lasati nr. telefon devin insistenti dar in sensul bun al cuvantului
3auto scorpion foarte profesionisti , au masina pregatita oricand ptr un drive test



pe ultimul ...din pacate ptr masina care o reprezinta Gold platin -opel motivul ar fi acela ca fac in asa fel incat sa te scuzi ca i deranjat si sa pleci


--------------------
+SMART 790 cdi
Ne nastem nudisti si virgini si murim imbracati si obsedati sexual !

Protestez fata de forma actuala a taxei de prima inmatriculare!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Choixalacreme
post Jul 14 2006, 11:45 PM
Post #4


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 183
Joined: 14-March 06
From: Bucuresti
Member No.: 70.778



doar atat:
ultimul loc: Oricare din cei doi dealeri Suzuki :-(


--------------------
======================
Grand Vitara 1.9 DDIS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Jul 15 2006, 10:21 PM
Post #5


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



In Ramnicu Valcea:

1. Dealer Peugeot - superamabili, test drive fara discutii, diferite optiuni de finantare, am plecat acasa cu un teanc de calculatii la vreo 3-4 firme de leasing si diferite avansuri si altele. Cunostinte foarte bune despre masini. smile.gif

2. Dealer Ford - la fel de amabili, test cu masinile (cam aiurea modelele, erau toate varf de gama si nu prea iti faci o idee despre un TDCi de 90 cai si model de baza ca dotari margand cu un Ghia full de 136 cai. biggrin.gif). La fel de rabdatori, cunostinte despre masini foarte bune.


3. Dealer Renault - Showroom bun, modern, amabilitate si serviabilitate. Cunostinte medii, rabdare la fel de mare ca si ceilalti. Test fara discutii.


4. Dealer Citroen - Amabili, dispusi la discount, test chiar cu masina patronului. (un vts biggrin.gif ) Cunostinte excelente despre masini, patronul este pilot de raliu si vinde si Subaru.


5. Skoda - amabilitate medie, test cu masina dorita de mine, rabdare in configurare si calculatii de leasing. Service impecabil.


6. Hyundai - Slab pregatiti, o domnisoara foarte nurlie si zambareata, fara masina de test, promisiune neonorata de a ma suna cand vine masina. Accent). Showroom subtirel, spatiu insuficient. Am fost dezamagit.

Nu am vizitat showroomurile VW, Seat, sper ca nu am uitat pe nimeni. smile.gif


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cezar81667
post Jul 17 2006, 04:09 PM
Post #6


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 116
Joined: 5-July 06
From: Galati (Galati)
Member No.: 81.660



revenim in Galati - Showroom Prisma (firma fiind din braila) arigato.gif
Sectiunea Nissan - cordialitate, dorinta de a vinde, cunostinte solide atat despre masina cat si despre aspectele financiare ale cumpararii!
band.gif
Sectiunea Dacia (Logan) - "mashina" programata sa vanda alta masina! :bash:


--------------------
Cel mai important nu este sa stii ... mai important este sa ai telefonul
celui care stie!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Suzuki
post Aug 9 2006, 08:38 AM
Post #7


specialist
******

Group: Membri
Posts: 4.291
Joined: 17-June 04
From: Bucuresti
Member No.: 28.023



Scriu si eu cateva din impresiile MELE (nu din auzite) despre 2 dealeri din Bucuresti:

1. B&S Motors: am fost sapt trecuta in ideea de a cauta ceva pt masina si am ajuns sa mi se ofere drive-test. Am stat pe acolo vreo ora de vorba cu domnu din show-room. Totusi,am vazut ca lumea se plange de ei. Oare cu mine sa se fi purtat mai...respectuos pt ca am tras Ignisu in fata? Oricum,o bila alba din partea lor pt ca au incercat sa ma ajute (cu o problema ce tinea de service-ul din Tunari) si nu sa ma trimita la plimbare in alta parte.


2. Bila neagra merge la Seat, din Aviatiei. Ce sa zic...varza. Eu nu stiu cum au baietii aia vanzari nene ca... Am stat juma de ora pana sa ma bage cineva in seama si chiar eram interesat de o masina. Ce e mai tare este ca nu domnu m-a bagat in seama,ci eu l-am bagat pe el. Asa ca..


--------------------
2004 Suzuki Ignis 1.3 VVT
2007 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mihai83654
post Sep 4 2006, 03:36 PM
Post #8


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 135
Joined: 31-July 06
From: Bucuresti
Member No.: 83.647



beer.gif


--------------------
Amabilitatea este cea mai scurta distanta dintre doi oameni.

Proverb popular

Dacia Logan Laureate Plus 1.4 MPI
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cosmin45741
post Sep 14 2006, 07:56 AM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 992
Joined: 1-May 05
From: Bacau (Bacau)
Member No.: 45.734



AUTOMOBILE BAVARIA

Era sa-mi iau teapa vietii...:bash:

Filmul evenimentelor:
-vineri 8.09, gasesc pe internet pe un site concurent, un anunt de la Auto Bavaria, cu un 330 xd din noiembrie 2005, 4700 km, "management car" spun ei si bineinteles, la un pret decent (40000 euro DDP- fata de 52000 nou).
Ii contactez, vorbesc cu un agent de vanzari de la ei (Norocel N.) si imi trimit o oferta pe mail. La intrebarea in legatura cu starea masinii si cu faptul ca a fost lovita sau nu, mi se raspunde (dl. Norocel) ca masina e noua si a fost masina lor de prezentare, etc.

-luni 11.09, la prima ora ii mai dau un telefon lui dl. Norocel si ii spun sa nu ma faca sa ma agit degeaba, intrebandu-l inca o data de starea masinii si de faptul daca a fost lovita. Bineinteles mi se raspunde negativ, cum ca, ce ar putea sa aiba o masina cu numai 4700 km?! Bucuros nevoie mare, imi depun dosarul la o firma de leasing, urmand ca aprobarea sa urmeze spre miercuri.
Dupa-amiaza, atentie, ma suna din nou dl. Norocel si-mi spune ca a aparut un alt client interesat din Constanta si ca ar fi bine sa depun un avans ca garantie daca vreau masina. Eu ii raspund ca nu pot sa le dau nici un ban pana nu vad masina si imi aproba astia de la leasing dosarul. Mi-a dat de inteles ca nu prea mai am cine stie ce sanse. A ramas stabilit sa ma contacteze dumnealui, in caz ca se razgandeste sau nu se tine de cuvant dl. din CT.

-marti 12.09, dimineata ma suna dl. Norocel din nou si-mi spune ca are o veste buna pt. mine, a renuntat dl. din CT (a naibii :bash: )

-miercuri 13.09, ma trezesc ca dobitocul la 3 am, ma urc in tren si via Bucuresti. Nu am avut chef sa merg cu masina, intrucat am fost si saptamana trecuta si mi-a iesit pe nas traficul din capitala. Ajung in cele din urma la ei si vad masina. La prima privire mi-am dat seama ca a fost busita. Toata partea frontala!!! Busita si reparata prost :bash: Lufturile stanga-dreapta dintre capota si aripi, dintre capota si grila erau ca naiba. Aici m-am gandit ca erau 2 posibilitati, ori a fost busita foarte tare si cam asta a fost tot ce s-a putut remedia, ori, cel mai probabil, a fost busita mai usor, dar reparata cu piese din "groapa" lor de gunoi. In caz ca nu stiati, service-urile de la noi, au depozitate in curte, o groaza de piese de caroserie provenite de la masinile clientilor.
Anyway, m-am decis pe loc ca nu o mai iau si m-am enervat extrem de tare. Dl. Norocel m-a mintit si m-a facut sa-mi pierd o zi intreaga degeaba (fara sa mai discut de banii cheltuiti) desi l-am intrebat telefonic foarte clar de faptul daca masina a fost busita... Singura scuza a dumnealui a fost ca nu a STIUT :bash: Si cel mai tare m-a enervat mizeria cu pressingul de luni, ca sa le dau un avans ca si garantie, iar daca eram de buna-credinta, probabil ca mi-as fi luat teapa vietii mele!!!
Sunt aproape convins ca nu a existat nici un client din CT, iar totul a fost facut ca sa ma determine pe mine sa le platesc in avans.:bash:

Concluzie: al doilea dealer (dupa Romcar) trecut pe lista mea neagra. Sincer, nu as mai avea incredere nici sa ma duc sa-mi fac o revizie la ei, ca cine stie ce imi mai fac la masina. Rusine!!!!

P.S. Pt. ceata de glumeti din grupul "Strugurii Acri", abtineti-va de la comentarii tipice... Nu am nimic cu BMW, doar cu romanii care-l vand :bash:


--------------------
MAZDA 6 SPORT TOPLINE, 2.0d, 136 cp
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerilla
post Sep 14 2006, 08:32 AM
Post #10


Warp Member
******

Group: Membri de onoare
Posts: 4.752
Joined: 9-May 03
From: Bucuresti
Member No.: 12.270



de ce nu te duci la cei din brasov. din cate stiu patronul de acolo e neamt si e mai customer oriented decat penibilii de importatori - cred ca e o boala contagioasa ca importatorii sa fie nesimtiti :bash:

cat priveste grupul ala de niponofili, numa un bou se poate bucura de raul altuia, asa ca stai linistit ca daca iti luai teapa nu facea nimeni chef


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MadMax
post Sep 20 2006, 06:52 AM
Post #11


sofer
***

Group: Membri
Posts: 78
Joined: 26-January 06
From: Constanta (Constanta)
Member No.: 66.420



Despre cei de la Automobile Bavaria s-au mai auzit unele zvonuri cam tot in genul ....se pare ca in Constanta chiar a fost un scandal destul de serios pe tema asta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nicolae30758
post Sep 20 2006, 09:00 AM
Post #12


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 170
Joined: 13-August 04
From: Bucuresti
Member No.: 30.751



Cosmine, de ce trebuie sa dai cu bata in balta chiar cand credeam ca d-sa terminat "razboiul". biggrin.gif Ce crezi ca niponofili astia cum ii numesti tu sunt fara suflet ? biggrin.gif Sincer chiar imi pare rau de ce ti s-a intamplat si cred ca poate ar fi fost bine (daca ai fi avut suspiciuni) sa inregistrezi convorbirea si sa te duci la Protectia Consumatorului. Chiar daca am Honda sa stii ca la fel de tare ii dispretuiesc si eu pe cei de la Carpati Motors pentru atitudinea lor uneori aroganta si lipsita deloc proactiva in relatia cu clientul. Dar asa se intampla cand concurenta este redusa. Probabil ca daca erai in SUA sau UE asa ceva nu s-ar fi intamplat.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Virgil87775
post Sep 24 2006, 07:50 PM
Post #13


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 11
Joined: 20-September 06
From: Constanta
Member No.: 87.768



SARA MOTORS TIMISOARA ALL TIME NO 1 ! band.gif ... cumparati masini de la ei ... PROBLEME GARANTATE ! (stres, bani aruncati pe fereastra, reprezentanti de vanzari neseriosi, incompetenti si de negasit cand ai nevoie de ei ) ... TOATE INTR-UN SINGUR LOC ! SARA MOTORS !

vezi si topicul http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=12149 .. amanunte picante despre cei mai tari dealeri din ROMANIA !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
garabet58197
post Sep 27 2006, 08:28 AM
Post #14


novice
**

Group: Membri
Posts: 27
Joined: 11-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 58.190



Top dealeri bucuresteni asa cum i'am cunoscut acum 18 luni (cand targuiam masini):

1. Seat Metrotehnica - serviabili, mi'au oferit toate detaliile tehnice si financiare de care aveam nevoie, in plus si-au prelungit programul de Sambata pentru a veni la un test-drive atunci cand puteam eu, nu cand aveau ei program. Dupa test-drive, directorul general (Donciu) m'a dus cu masina lui pana acasa (din Sos Giurgiului/Jilava pana in Baba Novac), eu venind cu taxi-ul acolo. Singurul motiv pentru care nu am achizitionat masina de la ei a fost faptul ca masina aleasa (Altea) era un pic prea mare pt un incepator.

2. Carpati Motors (Honda) - venisem sa discut conditii leasing pt un Jazz. Intr-o pauza, vanzatorul, desi stia clar ca nu am buget pt altceva, m'a invitat la o tura cu un CR-V si un Accord, doar pentru a nu ma lasa sa astept degeaba 20 de minute. Nu am cumparat de la ei din motive subiective (am realizat ca Jazz nu e pentru mine)

3. Brady Auto (Skoda, Titulescu) - daca ar fi avut si masini mai bune, probabil as fi cumparat de la ei biggrin.gif La 10 minute dupa ce am intrat, deja puteam cumpara Octavia Tour in aceleasi conditii cu o Fabia.

4. Toyota Romania (Iuliu Maniu) - singurele motive pentru care am cumparat (in final) de la ei au fost masina si conditiile financiare (reducere 1500eur). In rest a trebuit sa trag de ei, sa caut vanzatorul in showroom, sa ii pisez cu telefoane. A fost un antrenament bun pt relatia cu service-ul lor.

5. Romcar (Titulescu) - jenibil, singurele explicatii/detalii oferite erau pliantele Ford, iar respectivul domn (dom' director dupa cum ii spunea agentul de paza) era vizibil deranjat de prezenta noastra acolo, la orice intrebari ce nu isi aveau raspuns in pliante, ne spunea ca putem gasi pe site ce ne intereseaza.

Ironia face ca in acest moment sa conduc totusi un Ford blush.gif dar nu e frumos sa numeri dintii calului de dar.


--------------------
Ford Focus 1.6; Toyota Yaris 1.4 D-4D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cezar81667
post Oct 12 2006, 11:25 AM
Post #15


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 116
Joined: 5-July 06
From: Galati (Galati)
Member No.: 81.660



revenim la Gold & Platin Galati!
:minigun:
discutand cu un vecin, am aflat ca acesta a fost tratat cu atentie si solicitudine. Astfel ca, m-am "prezentat"la noul showroom de la "Ultimul Leu" (pentru galateni beer.gif )
Atitudinea - aceeasi! M-am invartit printre masini, le-am admirat pe dinafar si pe dinauntru, FARA CA VREUN REPREZENTANT al dealerului sa ma bage in seama!
Morala - pentru cine vrea sa cumpere Chevrolet si Opel, NU din galati!


--------------------
Cel mai important nu este sa stii ... mai important este sa ai telefonul
celui care stie!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schumiallexx
post Jan 7 2007, 01:17 AM
Post #16


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 104
Joined: 8-August 06
From: Timisoara
Member No.: 84.279



Si eu m-am perindat in cateva showrooms din timisoara asta vara si topul e asa.
1. Ford, Casa Auto amabil, mi-a aratat tot, a luat numar de telefon si a insistat dar nu nesimtit de mult. Am si renuntat la o comanda si nu a fost problema. Totusi, cum a aparut alt client mai potent financiar dupa cum arata cum m-a expediat
2. Citroen, eveman, m-am invartit un pic si apoi m-a abordat. destul de dezinteresat la inceput, dar m-a ajutat si servit. Cand a terminat ce avea de facut a oferit un test. Am si cumparat de acolo

3. Daca vorbiti cu anumite persoane Skoda este super ok (liviu), daca nu e naspa. Multa lume, se asteapta, dar odata la rand esti servit ireprosabil

La egalitate pe ultimul loc:

Autoclub (vW) care nu au fost deloc interesati, desi eram singurul in showroom, nu tu modele, nu dotari, ci doar cati bani si ce poate sa imi vanda din stoc

Opel imi scapa numele, tot asa, plimbat prin showroom cateva minute bune, stat in masina, pornit avarii, deschis usi, portbagaje, casetofoane, etc si nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatate.

Astia sunt din timisoara

cu sara motors am avut de-a face acum 3 ani cand am impartit niste flori pt domnisoare din partea lor, nici pana in ziua de azi nu am fost platit!! deci neseriozitate totala, ca si oamenii cae lucreaza acolo
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Jan 7 2007, 04:29 AM
Post #17


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



Wow...ce chestii de groaza am citit.. Nu doresc sa va poluez topicul dar la noi NU se admite asa ceva. E o idee grozava sa impartasiti impresiile despre dealeri - in fond trebuie penalizati (la vinzari) daca nu se ocupa de client cu profesionalism, amabilitate si seriozitate.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cezar81667
post Mar 5 2007, 05:38 PM
Post #18


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 116
Joined: 5-July 06
From: Galati (Galati)
Member No.: 81.660



Dealerul PEUGEOT Galati - o d-soara ce parea mai bine pregatita pentru aspectul financiar decat cel tehnic. priceputa la operatiuni financiare: si cum sa platesc mai putin si cum sa achit o masina mai scumpa!
Aceleasi informatii tehnico-auto pe care mi le-a furnizat dansa, le-am gasit si pe site-ul Peugeot. Suspectez ca primea vreun comision de la Eurial Leasing (ca...prea incerca sa ne convinga ca e cea mai buna societate de leasing)
blush.gif
....iar pe mine, cand cineva incearca sa ma CONVINGA, imi trezeste suspiciuni :angel:


--------------------
Cel mai important nu este sa stii ... mai important este sa ai telefonul
celui care stie!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
V L D
post Mar 13 2007, 08:45 PM
Post #19


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 196
Joined: 9-February 06
From: Piatra Neamt (Neamt)
Member No.: 67.571



Am fost si eu prin showroomuri atat la Piatra Neamt cat si la Bucuresti incep cu Piatra Neamt.

La capitoulu buni Skoda , Peugeot , Hyundai , amabili draguti fara masina de test drive ca nu e azi , cu programare , a fost accident. In fine.

La capitolul rau Renault , si numai , nu am iesit batut de la FORD. Tipu de acolo dupa ce am intrat ma si luat ca fordu are cele mai bune masini ca restu is cartoane ca sa vina tata cu mine daca vreau configuratie si test drive cu masina si sa o vad. Ies cu vanzatorul din showroom si imi zice : 'Uite asta e masina are distributie pe lant oricum nu e carton ca skodele astea . " Si din pacate desteptu a aratat inspre masina mea. Cand am vazut mi-am luat foc. Dupa ce a zis asta eu nu i-am mai zis nimic si m-am indreptat spre masina ca era in fata Mondeolui lor . Cand a vazut ca era masina mea numai nu ma tragea de picior sa ma invite la un test drive sa imi faca configurare.

In Bucuresti am fost cam pe la toti.
1) Pe primul loc se afla Alfa Romeo (Auto Perugia) unde sa purtat extraordinar cu mine domnisoara de acolo ma intrebat daca vreau o cafea un suc, un cei , dupa mi-a prezentat o brosura pt ca nu era masina in showroom , cand a venit masina ma chemat sa o vad sa ma uit la ea mi-a explicat fiecare buton (sincer imi pare foarte rau ca tata nu vrea sa imi ia masina italiana pt ca a stiut sa ma atraga spre masina).
2) Pe locul doi se afla Seat nu mai stiu exact care este, langa statia de metrou inainte de pipera, langa este si dealer Skoda( nu prea le am cu explicatu sorry). Foarte amabila domnisoara mi-a prezentat Leon-ul dupa mi-a facut programare pentru test drive. Cu toata ca eu am intrebat de 1,9TDi si aveam bani doar de acesta ma programat si pe un 20 TFSi a si mi-a mai dat si ultima brosura pe care o mai avea in ziua respectiva.
3) Renault mi-a prezentat o brosura a incercat sa vada unde gaseste o Laguna sa o pot vedea , mi-a facut calculatii de leasing mi-a dat brosura nice.
4)Hyundai am fost la 2 dealeri la unul m-am uitat pentru tata la Santa fe.
Si la altul pt ca avea un Coupe . Foarte amabili in ambele locuri in unul mi-a propus un test drive cu Sonata asa pana le veneau noile brosuri cu masinile.
5) Pe ultimul loc se afla Peugeot de pe calea Mosior, cam cu figuri doamna de acolo mi-a calculat gresit leasingu, eu vroiam 407 de 2,0 si mi-a calculat 1,6hdi. O sun a doua zi sa o intreb daca nu e vreo greseala ca e prea ieftina , sustine ca nu imi spune chiar ea ca mi-a configurat modelul de 2,0 si imi zice ca daca am chef sa vin pana la ea sa se uite pe foi. Cand ma duk la ea imi spune "pai tu vroiai 2,0 da pana la urma am cazut de acord pentru 1,6hdi" nici vorba de asa ceva da in fine.
Cam atat sincer chiar mi-asi lua Alfa Gt e frumoasa si a fost foarte amabia la domnisoara mi-a spus ca ea o sa imi faca si toate programarile pentru revizii cand o sa fie cazu .


--------------------
Skoda Octavia 1,8 20V TURBO cod motor AUG
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Mar 14 2007, 11:07 AM
Post #20


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



In buzau , ieri 13 martie 2007, reprezentanta SKODA, doi dintre vanzatorii de acolo nu stiau ce este ala motor comon rail. se uitau la mine mirati si cu ochii bulbucati de parca ii intrebasem de avioane.

pe doi dintre vanzatori i-am intrebat. ca daca ii intrebam pe toti de acolo , puteam avea surpriza sa nu stie nici unul dintre ei


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

6 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 03:32 PM