IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Sfat achizitie masina noua - buget ~13.500 euro

This topic is about Sfat achizitie masina noua - buget ~13.500 euro, the author, AlexLOD, wrote about: Salut As dori sa achizitionez o masina noua. Initial, bugetul a fost de ~11.500 euro. Am pornit in cautarea unui hatchback. Am si fost la test driver- ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sfat achizitie masina noua - buget ~13.500 euro
AlexLOD
post May 11 2014, 02:05 AM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Salut!
As dori sa achizitionez o masina noua. Initial, bugetul a fost de ~11.500 euro. Am pornit in cautarea unui hatchback. Am si fost la test driver-uri: Focus, Rapid SB, C4, Megane, 308, i30, Cee'd, Mazda3, Auris.
Dar, la fiecare am gasit cate ceva ce nu-mi place sau mi s-au parut prea scumpe luand in considerare pret/dotari sau motorizare (ex. 1.4 MPI 100 CP la i30 -> prea lenes).
Cel mai mult mi-a placut C4 si a fost cat pe ce sa-l cumpar. Aparuse o oferta: dotare Seduction, 1.6 VTi 120 CP, cu navigatie, etc - 13.400 euro. La 2 zile dupa ce am gasit oferta pe net m-am dus la dealer, care mi-a spus ca toate cele 5 masini din oferta (cu un tichet 'rabla', apropo) se vandusera. A fost momentul in care m-am gandit sa maresc bugetul.
In plus, m-am gandit un pic mai bine: cred ca voi avea nevoie de mai mult spatiu - momentan suntem 3, iar poate peste vreo 2 ani poate vom fi 4 smile.gif.
Nu am apucat inca sa ma uit la toate marcile de masini dupa break-uri compacte (asa cum cautasem dupa HB-uri in urma cu o luna) si as dori sa dau comanda luna asta. Prin urmare, va rog sa ma sfatuiti.

Momentan am in vedere urmatoarele masini, preturile includ un tichet 'rabla':

1. Renault Megane Sport Tourer:
- 1.5 DCI 110 CP
- navigatie, camera video mers inapoi, senzori parcare, senzori de ploaie si lumina, Visio system, aer conditionat automat doua zone
~ 13.900 euro

2. Hyundai i30cw:
- 1.6 CRDi 115CP
- senzori parcare, aer conditionat automat (Hyundai nu aduce masini cu navigatie in RO, cica "nu se cere"- ceea ce mi se pare penibil)
~ 13.500 euro

3. Logan 2:
- 1.5 DCI 90 CP
- navigatie, clima manuala
- CASCO avantaj prin RCI - 100 euro/an timp de 5 ani, +2 ani garantie extinsa (= 5 ani garantie)
- 10.440 euro

Sunt deschis la orice alte pareri. Dar as vrea sa stiu si ce parere aveti despre masinile enumerate, in special: cum se comporta ele in timp (la Renault am citit destul de multe comentarii negative) si daca gadget-utile de pe Renault isi merita banii.
Nu, nu doresc neaparat diesel. Nu cred ca depasesc 20k km/an. DAR: la reno doar DCIul e la "promotie", la i30cw motorizarile pe benzina mi se par slabutze, iar la Logan nu prea ai de unde alege altceva.
In materie de siguranta, majoritatea masinilor noi ofera cam acelasi lucru (poate mai putin Dacia).
Multumesc anticipat!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 11 2014, 11:27 AM
Post #2


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Garantiile cat sunt la fiecare? Din cate inteleg ai de gand sa tii masina mai multisor, nu s-o schimbi imediat (oricum nu e o idee prea buna sa schimbi imediat o masina luata de noua). Intreb pentru ca la mine Reno continua sa dea 2 ani (Dacia 3...) iar Hyundai da 7, ca si Kia. In Romania e posibil sa fie diferit.
Ca idee cat costa I30 cu motorul 1.6 GDI (benzina, cel cu injectie directa) si 135CP? Sau daca nu-i disponibil, sor-sa Kia Ceed cu motorizarea respectiva?

Incearca sa te interesezi si de costurile la revizii.

Mie personal senzorii de ploaie si de lumina mi se par inutili, iar cel de ploaie in special chiar enervant atunci cand il uiti activ si se trezeste din senin si iti trage cate un stergator peste un cocktail de praf, gainat si 3 stropi de apa....
Navigatia e o chestie eleganta atunci cand e de la mama ei, insa pe termen lung devine complicat de updatat.
Chestia interesanta la Reno e camera de mers inapoi, desi daca ai senzori de parcare nu stiu daca e chiar necesara.

Pe de alta parte, gadgeturile astea sunt utile si la revanzare.... insa si o garantie mai lunga la coreeanca s-ar putea sa fie un avantaj daca o vinzi cand are macar cateva luni de garantie ramasa. Sunt multe chestii de luat in calcul.

Eu am avut Megane de care spui inchiriat (versiunea break dci de 11OCP), si motorizarea pare vioaie (fata de Ceed 1.4 de exemplu), insa in realitate nu este, e doar o impresie. Pare vioi, insa dus la limita iti dai seama repejor ca n-are cine stie ce resurse, se misca decent pe o zona destul de ingusta de turatii. LA benzinare e oarecum invers.

In discutia diesel vs benzina conteaza si genul de trasee pe care vrei sa il faci. Daca 11 luni pe an faci drumuri scurte urbane, eu unul as alege benzina din cauza filtrului de particule. Daca faci naveta la viteze decente (stiu eu, 50km/zi) atunci as alege poate diesel pentru economie.

De curiozitate, acum ce masina ai? Si cati km faci anual?


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 11 2014, 01:33 PM
Post #3


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Hyundai da 5 ani garantie. Renault da 3 ani +1 an promotie (eu sper sa obtin +2, ca la Dacia). Iar Dacia tot 3 ani +2 ani si "CASCO avantaj" - e ceva oferta in perioada asta.
Cam 7 ani ma gandesc sa tin masina.

i30, 1.6 GDI 135 CP (echipare Highway Heat+) ar fi 13.260 euro. Asta a fost masina de test drive. Cu 3 oameni in masina, fara bagaje, mi s-a parut un motor lenes. M-am simtit ca si cum as conduce un Logan 1.6 MPI.
Cee'd, 1.6 GDI (echipare BEST, ca nu mi se pare ca celelalte echipari merita), dar si cu niste optionale (tempomat si senzori de parcare) ar fi 13.700 euro. Si are 7 ani garantie. Daca as vrea pachetul cu navigatie (care include si camera video mers inapoi si bluetooth) ar trebui sa iau echiparea a a 2a. In plus, cu pachetul cotiera centrala (care include guri aerisire pentru scaunele din spate si frana de mana electrica) pretul ajunge undeva la 15.800 euro. Problema e ca nu m-a incantat in mod special masina - cea de test drive era cu motor de 1.4 GSL 100 CP. Dintre cele la care am scris ca am fost la test drive - Cee'd si Skoda Rapid SB mi-au dat impresia de "ieftinituri".

Da, am patit si eu asta cu senzorul de ploaie smile.gif (nu pe masina mea). Dar pachetul e asa: senzor lumina, ploaie, clima automata bi-zona = 300 euro (la Renault). Nu merita? Da, am citit multe comentarii negative legate de senzorul de ploaie de pe masinile reno... dar la alte marci 300 euro costa doar clima automata.
Noul Megane ST are hayonul foarte jos, adica vizibilitate proasta in spate. In anumite situatii poate fi putin mai complicat de parcat - in special pentru sotia mea. As vrea cel putin senzori de parcare spate la orice masina. La Renaul, pachetul e: senzori + camera video + visio system = 400 euro.
Initial nu am vrut deloc navigatie la viitoarea masina. Dar dupa ce am condus C4, Mazda 3, Megane - mi-am zis ca ar fi frumos. Desi la Dacia si Reno updateuri ulterioare sunt contra cost si, in plus, am citit multe comentarii in care multi se plangeau de probleme la update (pe Reno in mod special).

Nu vreau sa incep o polemica benzina vs diesel. Sunt foarte constient ca la cei 13k - 14k km anual ce-i fac eu nu merita diesel. Dar cred ca ies suficient de des din oras ca sa nu am probleme cu el. Momentan am un Logan 1.6 MPI. Dar inainte, 7 ani am condus doar diesel. Mi-ar placea o schimbare smile.gif. In plus, nu prea vad optiuni pe benzina, in bugetul asta si pe o masina mai incapatoare.

Si ca sa fiu sincer, unul din motivele pentru care as vrea navigatie ar fi ecranul LCD. Ma scapa de butoane pe consola centrala... oricum am butoane pe volan. Am uitat sa precizez: am fost la test drive la Astra si Cruze. Nu mi-a placut Cruze-ul - de fapt mie nu mi-a placut niciodata Chevrolet. Iar la Astra, in brosura, am numarat 46 de butoane pe consola centrala (nu sunt sigur ce dotari avea) - WTF?? Parca eram in era touchscreen-urilor.

Am intrebat si de revizii, i-am rugat sa-mi trimita lista completa pe mail. Doar de la Toyota am primit momentan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RD-Woo
post May 11 2014, 03:20 PM
Post #4


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 242
Joined: 17-June 09
From: Sud-Est
Member No.: 120.238



QUOTE (AlexLOD @ May 11 2014, 02:05 AM) *
Momentan am in vedere urmatoarele masini, preturile includ un tichet 'rabla'
1.
2.
3.

4. Mitsubishi Lancer:
- 1.6 MIVEC MT Invite
- 13.368 euro (pret special cu TVA si Remat inclus)
http://www.tiriacauto.ro/auto-noi/mitsubis...invite-10664343


--------------------
Pe'un picior de plai.. let's get high
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 11 2014, 09:47 PM
Post #5


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Senzatia de motor lesinat la benzinar e datorat cutiei lungi. Gandeste-te de exemplu ca la 1.6GDI in treapta a 3-a atingi puterea maxima la peste 120km/h, iar la Megane diesel o atingi pe la 90, iar la 120 ai puterea maxima in trepta a 4-a. Cu alte cuvinte, daca vrei sa compari feelingul, trebuie sa compari treapta 3 de la benzinar cu 4 de la diesel...

Pe de alta parte nu ma mira ca 1.6GDI are acelasi feeling ca loganul MPI. Are putere suplimentara, insa ascunsa la ture inalte, daca mergi "normal" n-o simti. Are cam 20% cuplu suplimentar la turatiile normale, insa e si cu 20% mai grea. Diferente de feeling poti simt doar cand tragi de ele.

Interesante garantiile la voi smile.gif Pana la urma cele doua oferte sunt foarte asemanatoare, asa ca cel mai bine ar fi sa iei masina care iti place mai mult, dincolo de cifre si alte povesti smile.gif Apropo, Hyundai diesel vine si cu acelasi motor la 128CP, care are si 20nm suplimentari si deci motive sa se miste mai bine indiferent de regim. Valabil si pentru Reno... e mare diferenta de pret intre 1.5 si 1.6 diesel?


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 12 2014, 12:09 AM
Post #6


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Am gresit pretul la Hyundai. M-am uitat pe un site ce nu era updatat. Am gasit mailul de la dealer in spam (ma sunase joi sa-mi spuna ca a primit i30cw). Ar fi asa:
- i30cw: 1.6 GDi 135 CP Benzina (dotare Highway Heat+) - 14.500 euro
- i30cw: 1.6 CRDi 128 CP Diesel (dotare Highway Heat+) - 17.100 euro

Nu vreau sa scot din buzunar peste 14k euro. Prin urmare, nu-mi raman prea multe optiuni.

Da, intre 1.5 si 1.6 DCI (la Reno MST) diferenta e de 4300 de euro. Luna asta (sau mai mult?) au un discount de 3950 de euro cu motorul de 1.5 DCI 110 CP.

Dintre hatchback-urile ce le-am testat, i30 a fost in top 3: mi-a placut confortul la volan, confort pasageri, design interior/exterior, afisaj bord. Megane-ul nu impresioneaza absolut deloc la designul interior, dar afisajele mi-au placut. In plus, mi se pare fain amplasata navigatia - mi-a adus aminte de Mazda 3 (ce mi-a placut mult). Am vazut aceeasi amplasare si pe Mercedesul unui prieten. Totusi, m-am simtit bine ca sofer in ea: confort si acomodare. Si mai si vine cu gadget-uri multe la un pret accesibil.

Sper ca un posesor al uneia dintre aceste masini (fie ele si HB, nu neaparat break) sa-si spuna impresia despre ea.
QUOTE (RD-Woo @ May 11 2014, 01:20 PM) *
4. Mitsubishi Lancer:
- 1.6 MIVEC MT Invite
- 13.368 euro (pret special cu TVA si Remat inclus)
http://www.tiriacauto.ro/auto-noi/mitsubis...invite-10664343

Mersi de idee. Recunosc ca la Mitsubishi nu am fost, desi dealerul e langa cel de la Hyundai smile.gif. Dar cred ca ar fi timpul. La Honda as mai vrea sa ajung... desi e cam scumpa masina.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 12 2014, 10:14 AM
Post #7


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



In conditiile date, Megane 1.5 dci pare un best-buy. Cu conditia sa-ti placa si sa te simti bine in el.
De curiozitate, la Fluence te-ai uitat? Daca are acelasi gen de promotie s-ar putea sa fie interesant.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post May 12 2014, 10:19 AM
Post #8


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468




http://citroencarstore.ro/?catid=&brai...&doSearch=1


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexTM
post May 12 2014, 05:32 PM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.071
Joined: 23-August 05
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 53.969



Daca vrei spatiu pentru membrii mici ai familiei, cu Loganul e mai greu. Adica are portbagaj mare pe hartie, ca si numar de litri, insa daca vrei sa introduci obiecte de forme ciudate, de ex. carucior, cadita, rotobil ... nu prea te ajuta din cauza accesului dificil. Schimba-l cu MCV-ul in lista.


--------------------
Ford cu motor de Skoda
Citroen cu motor de BMW
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 13 2014, 02:07 AM
Post #10


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



In Megane cel putin, m-am simtit surprinzator de bine. Si nu, nu m-am uitat la Fluence. Majoritatea prietenilor mei nu-mi recomanda Renault smile.gif
Dar Megane ST ar fi fost un best-buy. Din pacate, in cei 4000 de euro discount era deja inclusa prima de casare sad.gif. Deci Menage-ul pica.
O sa merg la un test drive cu Fluence, asta mai mult datorita faptului ca are un pret decent si are motorizare pe benzina (1.6 MPI 16v).

Am fost pe la Hyundai azi - i30cw ar fi 14.500. Eu mai mult de 14k nu am de gand sa scot din buzunar... i-am spus asta si dealer-ului. Vedem ce zice...

Si apropo de Citroen, am fost cat pe ce sa cumpar un C4: 1.6 VTe 120 CP, clima automata bi-zona, tempomat, navigatie (!!) - 13.438 euro (prima de casare inclusa).
Am vazut oferta intr-o luni noapte (vezi pozele de mai jos). M-am dus joi la dealer. Se cumparasera toate 5 masinile de o firma din Cluj sad.gif.
Am vazut ca mai sunt HDi-uri pe stoc, fara navigatie... dar zic pas.

Attached File  Image_01.jpg ( 809.56K ) Number of downloads: 6
Attached File  Image_02.jpg ( 452.94K ) Number of downloads: 3
Attached File  Image_03.jpg ( 875.92K ) Number of downloads: 4

Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 13 2014, 09:33 AM
Post #11


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Dupa mine, n-ar trebuit sa te opreasca navigatia sa cumperi o masina care iti place in rest.
C4 mie mi se pare relativ incomod in spate, doi adulti nu stau prea grozav. Vezi si tu cum ti se pare inainte sa te hotarasti... La capitolul asta Megane mi se pare mult mai ok.

Eu am avut Hyundai, si am citroen... asa ca bantui si pe forumurile monomarca. LA Hyundai multi timp posesorii s-au plans de reteaua de service / importator (tiriac auto) insa de la o vreme lucrurile par ca s-au imbuntatit, se pare ca au inceput sa nu mai fie asa de ai dracului cu garantia si sa invete mecanica biggrin.gif. La Citroen acum e invers, se plang ca se raresc service-urile (probabil datorita vanzarilor foarte slabe) si ca importatorul e complet absent si lipsit de vreo strategie... cica nici contul de pe feisbuc nu mai e updatat biggrin.gif


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 13 2014, 12:18 PM
Post #12


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Nu navigatia ma opreste, ci faptul ca e diesel.
Desi am citit si despre GDI-ul de la Hyundai ca nu ar fi chiar un motor pentru drumuri scurte in oras...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexTM
post May 13 2014, 01:08 PM
Post #13


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.071
Joined: 23-August 05
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 53.969



Orice diesel se incalzeste mai greu si deci nu e potrivit pentru drumuri scurte in oras.
Insa intre alte diesel-uri, cel de la Citroen, deci Peugeot, e foarte bun. E pus pe Mini, pe Volvo ... si nu mai stiu ...

This post has been edited by AlexTM: May 13 2014, 01:10 PM


--------------------
Ford cu motor de Skoda
Citroen cu motor de BMW
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mircanu
post May 13 2014, 02:12 PM
Post #14


specialist
******

Group: Membri
Posts: 785
Joined: 24-September 11
From: Macondo
Member No.: 135.609



Honda civic tourer. Spatiu, motor si dotari decente. 15k E fara tva. Mai bine mai strangi un pic bani si iei ceva misto, masina care se pliaza pe nevoile si cerintele tale.

This post has been edited by mircanu: May 13 2014, 02:14 PM


--------------------
festina lente.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RD-Woo
post May 13 2014, 02:35 PM
Post #15


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 242
Joined: 17-June 09
From: Sud-Est
Member No.: 120.238



QUOTE (mircanu @ May 13 2014, 03:12 PM) *
Honda civic tourer. Spatiu, motor si dotari decente. 15k E fara tva.


QUOTE (AlexLOD @ May 13 2014, 03:07 AM) *
Eu mai mult de 14k nu am de gand sa scot din buzunar... i-am spus asta si dealer-ului.


--------------------
Pe'un picior de plai.. let's get high
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 13 2014, 03:39 PM
Post #16


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Oricum e urata cu crengi, parca-i ssangyong biggrin.gif
....Da, stiu, unu' care conduce Superb n-ar trebui sa deschida gura pe teme de estetica, point taken...

Revenind la oile noastre, deci pana la urma aleasa trebuie sa fie diesel sau benzina? Ca sunt putin pierdut, am inteles ca preferi diesel ca benzina e lesinata, si acum inteleg ca totusi preferi benzina.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mircanu
post May 13 2014, 08:07 PM
Post #17


specialist
******

Group: Membri
Posts: 785
Joined: 24-September 11
From: Macondo
Member No.: 135.609





Ok, ok. Stiu ca bugetul e 14k dar cateodata se mai suplimenteaza ptr un produs mai bun care corespunde cerintelor.
Daca civic tourer e prea scump, ma mir ca nu a sugerat nimeni skoda. La 14k iei octavia cu un motor mai lesinat, dar masina e ok. Sau iei un Rapid spaceback la 14 k cu motor de 1.4 tsi.


--------------------
festina lente.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 13 2014, 09:46 PM
Post #18


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Alegerea desteapta ar fi benzina, fiindca nu ies din oras mai des de o data pe saptamana. In rest, toata ziua prin oras... Am parcurs putin peste 11k km din martie 2013 pana in martie 2014. Cu o masina noua as ajunge la 15k, maxim.
As alege benzina nu atata pentru numarul mic de km/an, cat pentru drumurile dese (si poate scurte) prin oras. Si da... cand am inceput topicul eram oarecum in cumpana... benzina vs diesel smile.gif. Dar intre timp am facut un calcul mai exact.

Daca ar exista motorizarea de 1.6 16v pe Logan2 si n-ar costa mai mult de 9000 de euro, nu cred ca as mai fi stat pe ganduri. Dar asa... parca nu as merge pe 0.9 TCe... motor in 3 cilindri... meh. Daca era motor de 1.0, in 4 cilindri, 90 CP... poate.
Iar 1.5 DCI nu e deloc un motor rau... dar e diesel. Ramane totusi un "last resort" smile.gif.

M-a sunat dealerul Hyundai - 14 350 euro (i30cw, vopsea metalizata, dotare Highway Heat+). Masina nu vine cu tempomat si bluetooth (dotari care vin implicit in alte tari), ceea ce mi se pare penibil... i-am zis si lui. In orice caz, i-am cerut costurile reviziilor, cost consumabile, conditii detaliate ale garantiei... Ma mai gandesc...

Da... isi merita Civic Tourer banii aia. Si imi place masina. Nu am condus-o, am fost doar cu un prieten ce are Civic HB. Nu as vrea sa dau atatia bani pe o masina. Daca as sta la casa, sau daca as avea garaj, sau daca as parcurge mai multi km... poate.

Ce ziceti de un C-Elysee, dotare Exclusive, motor 1.6i 16V 115 BVM? Ar fi 11.000 euro. Asta in loc de un Logan2.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexLOD
post May 13 2014, 10:16 PM
Post #19


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 10
Joined: 11-May 14
Member No.: 143.971



Scuze de dublu post, dar nu mai pot sa editez postul precedent. Vreau sa-i raspund lui mircanu: vezi in poza de mai jos oferta de la Skoda, adica: 1.2 TSI 105 CP + ceva optionale = 14.203.64 euro - 1450 euro prima de casare = 12.753.64. Discountul de 600 de euro se referea la o oferta de leasing.
Masina asta a fost marea mea dezamagire. Cred ca si dealerul m-a vazut entuziasmat si de aia nu mi-a dat alte discounturi smile.gif. Plasticele din interior mi s-au parut de cea mai proasta calitate dintre toate masinile la care am fost la test drive. In plus, are suspensiile foarte rigide. Te scutura la cea mai mica groapa.
Attached File  Image_04.jpg ( 856.1K ) Number of downloads: 4


This post has been edited by AlexLOD: May 13 2014, 10:17 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 13 2014, 10:53 PM
Post #20


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Rapidul e low-costul de la Skoda... e in loc de logan, daca vrei smile.gif

La mine Hyundai au fost mult timp foarte bine echipate chiar si la versiunile de baza, insa acum ca si-au castigat cota de piata s-au smecherit... versiunea de baza e mai saracut echipata, iar cea superioara e foarte bine echipata insa i30 1.6 style e la pret de Civic. Are 2-3 chestii in plus fata de civic (in special navi care vine si cu camera de marsarier), insa ramane cam prea scump dupa parerea mea, mai ales ca e mai slab la performante decat civicul.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 02:24 PM