IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Stie cineva cat de seriosi sunt cei de la Omniasig-Asirag ?

This topic is about Stie cineva cat de seriosi sunt cei de la Omniasig-Asirag ?, the author, Alex35520, wrote about: Problema e simpla in aparenta: masina mi-a fost lovita de unul care avea RCA la Omniasig-Asirag (nu Omniasig SA !!!) Ei nu au contract decat cu un sin ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Stie cineva cat de seriosi sunt cei de la Omniasig-Asirag ?
Alex35520
post Jun 21 2005, 02:40 PM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 30
Joined: 9-November 04
From: Bucuresti
Member No.: 35.513



Problema e simpla in aparenta: masina mi-a fost lovita de unul care avea RCA la Omniasig-Asirag (nu Omniasig SA !!!)

Ei nu au contract decat cu un singur service la care nu-mi vine sa las masina pentru ca nu am incredere.

Intrebare: daca aleg sa mi-o repar pe banii mei (nu am casco) la Porsche, ce sanse sunt sa fiu plimbat sute de ani pana-mi vad banii inapoi sau ce sanse sunt sa nu-i mai vad pe toti sau deloc ?

In principiu ar trebui sa fie simplu: eu nu vreau sa mi-o repar la un service cu care au ei contract si caruia sa-i poata vira banii direct, fara ca eu sa cheltui ceva, deci mi-o repar pe banii mei si le duc facturile, devizul si ce-o mai trebui. Ei s-ar presupune ca ar trebui sa fie de acord cu facutrile si in cateva zile sa-mi dea inapoi banii. Dar nu stiu de ce mi se pare ca lucrurile se pot complica foarte usor si am zis ca-i mai bine sa intreb cum ar trebui procedat.

A avut cineva vreo experienta de genul asta ?

Multumesc mult,

Alex
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krysty
post Jun 21 2005, 03:41 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 802
Joined: 7-May 03
Member No.: 12.193



hmmm... acum tu vrei sa-ti repari masina in ce service vrea muschiu tau si Omniasig sa plateasca imediat, poate chiar a doua zi dupa ce tu vii cu facutura la ei si sa isi si ceara eventual scuze pt ca un client de-al lor te-a busit. n-ai sa vezi nicaieri. :ntz:

uite ce ai de facut: te duci musai la Asirag. un agent de daune iti face constatarea bazat pe constatarea de la politie. iti repari masina unde vrei, platesti si apoi te intorci cu factura la Asirag.
acum, aia de la service tre sa aiba in vedere sa repare strict ce scrie in constatarea de la asirag, strict si la obiect, daca mai observa ei ca mai trebe inlocuit ceva -un surub, o piulita- sa ii suni pe aia de la Asirag, sa vina sa vada eventual tipu de la daune si sa modifice constatarea, altfel tot ce e in plus platesti din propriul buzunar.
inca o problema o constituie ora de manopera. aici e bine sa te interesezi si sa-i comunici agentului de daune. el iti va spune daca o considera sau nu mare.
apoi de platit, Omniaisg Asirag, fiind parte a grupului Omniaisg, se distinge prin rapiditatea platilor la dosarele de dauna. :help:

in ceea ce priveste afirmatia ta ca Asirag nu are decat un singur service agreat permite-mi sa-ti spun ca e total gratuita. cere lista service-urilor agreate si ai sa vezi ca sunt multe(e una din conditiile desfasurarii activitatii de societate de asigurari).

bafta


--------------------
always Alfa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex35520
post Jun 21 2005, 04:01 PM
Post #3


novice
**

Group: Membri
Posts: 30
Joined: 9-November 04
From: Bucuresti
Member No.: 35.513



Multumesc pentru raspuns krysty.

Prima parte a postului tau sincer nu o inteleg din punct de vedere logic, inafara de cazul in care ai vreo legatura de interese cu respectiva societate de asigurari. Suna de parca le aperi cauza si intre noi fie vorba, nu ai de ce, pentru ca si le apara ei destul de bine cu fiecare ocazie.

Problema e ca nu vreau sa-mi repar masina in orice service, pantru ca in altele am mai putina incredere decat in cel de la reprezentanta; interesul fiecarui pagubit este sa-si vada masina cat mai aproape de cum a fost ea inainte de accident - logic, nu ??!

In ceea ce priveste plata, nu am avut pretentia sa-mi vad banii "a doua zi", dar nici nu am chef sa astept cu saptamanile ca sa-i vad inapoi, dupa ce i-am scos din propriul buzunar.


QUOTE(krysty)
...
apoi de platit, Omniaisg Asirag, fiind parte a grupului Omniaisg, se distinge prin rapiditatea platilor la dosarele de dauna ...

bafta


Ar fi bine sa fie asa cum spui smile.gif

Multumesc inca o data pentru sfaturi si pentru raspunsul rapid.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 07:00 PM