IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

În jocul "Super fotbal goluri"

This topic is about În jocul "Super fotbal goluri", the author, taka, wrote about: În jocul Super fotbal goluri va trebui să alegei super-cap i să conducă echipa spre victorie. Participai la diferite turnee traznita si incercati sa c ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> În jocul "Super fotbal goluri"
taka
post Apr 28 2020, 11:46 AM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 21-April 20
Member No.: 152.019



În jocul "Super fotbal goluri" va trebui să alegeți super-cap și să conducă echipa spre victorie. Participați la diferite turnee traznita si incercati sa castigati! Pentru a începe, trebuie să alegeți o echipă dintr-o țară, de exemplu - Rusia! În continuare, trebuie să participați la meciurile cu echipe din alte țări. Scopul-de a urca pe scara turneului și să ia primul loc. Pentru a face acest lucru, trebuie să câștige echipe din diferite țări, unul câte unul. Deci, fiecare meci durează 60 de secunde, în acest timp trebuie să înscrieți numărul preferențial de goluri. După meciul câștigat, veți obține bani și puteți îmbunătăți caracteristicile jucătorului dvs., cum ar fi viteza, precizia, forța de impact și altele. În timpul meciului, pe terenul de joc, puteți alege, de asemenea, unele bonusuri care oferă avantaje speciale. Cu fiecare meci nou, terenul de fotbal se va schimba, dar nu-ți fie frică, vei reuși!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lolka
post Apr 28 2020, 11:52 AM
Post #2


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 17
Joined: 26-May 19
Member No.: 151.571



Street Fotbal-nou-nouț, mare joc on-line în grafica 3D. Joacă meciuri de fotbal pe stradă împotriva echipelor internaționale majore. Puteți juca atât singur, împotriva calculatorului, cât și online, împotriva jucătorilor reali. Îți place fotbalul de stradă? Acesta este cel mai interesant și mai tare joc cu care nu se va plictisi, pentru că este timpul să înscrie mingea în poarta adversă. Și așa, la început, puteți alege un singur meci sau un campionat de stradă. În modul single-player, trebuie să alegeți țara pe care o veți juca și veți începe jocul. Un meci dureaza 90 de minute, pentru care trebuie să înscrie mai multe goluri adversarului decât tine http://www.friv2online.com/jocuri_friv . În modul de campionat, va trebui să joace meciuri cu echipe din toate țările și să încerce să câștige cupa de fotbal de stradă. Alăturați-vă luptei pentru minge, preia controlul asupra ei, treci pasi precise și înscrie goluri. Câștigă fiecare meci și fii cel mai bun jucător de fotbal!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
litka
post Apr 28 2020, 11:59 AM
Post #3


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 17
Joined: 12-November 18
Member No.: 151.096



Runner de fotbal este un joc distractiv pentru fanii adevărați de fotbal, în care trebuie să ajuți jucătorul de fotbal să treacă printr-o întreagă bandă de obstacole. Banda de alergare este situată în aer, deasupra câmpului stadionului. Numai un profesionist adevărat poate alerga aici. În timpul alergării cu mingea, fotbalistul trebuie să depășească diverse obstacole, cum ar fi: Jucători de fotbal, rivali, arbitri și chiar scuturi din lemn.

Colecta monede în timp ce rulează pe acest câmp îngust. Sari peste unele obstacole și aluneca sub alte obstacole. După fiecare alergare, puteți merge la magazin și puteți cumpăra îmbunătățiri ale vitezei de rulare, mai multe bonusuri și mai multe monede. După ce a pompat fotbalistul la maxim, puteți încerca să setați un record personal pe distanța parcursă.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 02:53 PM