IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Anvelope ieftine

This topic is about Anvelope ieftine, the author, anveloshop2, wrote about: Ca orice alta componenta a masinii, anvelope au o durata de viata ce variaza in functie de modul in care folositi masina si nr de km pe care ii parcur ... To read more just scroll down

> Reguli de postare

Reguli de postare

Dealeri

1.Titlul anuntului trebuie sa contina OBLIGATORIU marca la care se refera promotia si numele dealerului
2.Dealerul are obligatia sa raspunda eventualelor intrebari ale membrilor in legatura cu oferta lor intr-un interval de timp decent sau topicul se sterge


Membri

1. Orice mesaj postat in aceasta zona trebuie sa aiba legatura cu subiectul topicului
2. Membri nu pot deschide topice noi, aceasta arie este rezervata exclusiv dealerilor si magazinelor auto.

 
Reply to this topicStart new topic
> Anvelope ieftine
anveloshop2
post Jan 9 2019, 12:42 PM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 33
Joined: 21-November 17
From: Savinesti, Neamt
Member No.: 150.163



Ca orice alta componenta a masinii, anvelope au o durata de viata ce variaza in functie de modul in care folositi masina si nr de km pe care ii parcurgeti anual. Un set de anvelope poate parcurge o un nr diferit de km, in functie de stilul de utilizare. Daca aveti un stil de condus sportiv, anvelopele vor avea o durata de viata scurta.Daca aveti un stil de condus preventiv, durata de viata a anvelopelor va creste considerabil. Trebuie sa tineti cont ca limita de uzura in prezent stipulata de catre codul rutier este de 1,6 mm. Sub acel prag de uzura anvelopele se condiera periculoase si trebuie schimbate de urgenta. Daca sunteti depistati cu anvelope uzate sub acel prag, riscati atat amenda cat si suspendarea certificatului.

Daca sunteti pusi in situatia de a cumpara un nou set de cauciucuri auto, cea mai ieftina si rapida solutie este achizitia de anvelope online. Nu trebuie sa va deplasati la o locatie fizica, puteti sa analizati oferta din confortul casei. Livrarea este rapida la adresa specificat si optiunile de plata sunt variate, in functie de ce va este mai convenabil (ramburs, plata online, rate).

Optati mereu pentru anvelope noi, in stare buna, care vin cu garantie si certificat de conformitate. Nu puteti sa garantati pentru cauciucuri second hand.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:31 AM