IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Jante tabla ieftine

This topic is about Jante tabla ieftine, the author, anveloshop2, wrote about: Inceputul sezonului rece este din ce in ce mai aproapte si odata cu el vine si necesitatea montari unor anvelope auto de iarna potrivite temperaturilo ... To read more just scroll down

> Reguli de postare

Reguli de postare

Dealeri

1.Titlul anuntului trebuie sa contina OBLIGATORIU marca la care se refera promotia si numele dealerului
2.Dealerul are obligatia sa raspunda eventualelor intrebari ale membrilor in legatura cu oferta lor intr-un interval de timp decent sau topicul se sterge


Membri

1. Orice mesaj postat in aceasta zona trebuie sa aiba legatura cu subiectul topicului
2. Membri nu pot deschide topice noi, aceasta arie este rezervata exclusiv dealerilor si magazinelor auto.

 
Reply to this topicStart new topic
> Jante tabla ieftine, Magazin de incredere
anveloshop2
post Oct 11 2018, 10:48 AM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 33
Joined: 21-November 17
From: Savinesti, Neamt
Member No.: 150.163



Inceputul sezonului rece este din ce in ce mai aproapte si odata cu el vine si necesitatea montari unor anvelope auto de iarna potrivite temperaturilor scazute si precipitatiilor reci. O intrebare importanta pe care o are orice sofer cand e nevoie sa monteze cauciucuri auto de iarna pe masina, este daca monteaza si un set de jante tabla diferit pe masina sau lasa jantele de aliaj folosite vara pentru iarna.

Chiar daca este un efort financiar important, este mai avantajos in timp, atat din punctul de vedere financiar, fiind eliminat costul de jantata-dejantat si este mai scazut doar schimbatul jantelor. De asemenea, este si mai avantajos sa aveti doua seturi de jante, scapand astfel de riscul ca un singur set de jante sa fie uzat si folosit mai intens, in timp putand sa fie nevoie sa reconditionati intr-un timp mai scurt jantele.

Daca optati pentru un set de janta tabla, este recomandat sa mergeti pe dimensiunea cea mai redusa omologata pentru masina dvs, iarna fiind recomandate anvelopele mai inguste, pentru a taia mai usor zapada.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 12:05 PM