IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ford Focus 1.6 2001 Zetec "Foca CXG"

This topic is about Ford Focus 1.6 2001 Zetec "Foca CXG", the author, blackcats, wrote about: Salut Ma numesc Cris, am 18 ani si de o luna sunt posesorul unui Focus 1 hatchback de care sunt foarte multumit . Este prima mea masina, pe care sper ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Ford Focus 1.6 2001 Zetec "Foca CXG"
blackcats
post Oct 5 2016, 06:23 PM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 25
Joined: 17-September 16
Member No.: 148.763



Salut! Ma numesc Cris, am 18 ani si de o luna sunt posesorul unui Focus 1 hatchback de care sunt foarte multumit . Este prima mea masina, pe care sper ca o voi tine cat de mult posibil pentru ca deja m-am atasat destul de mult de ea.

Detalii foarte multe nu pot sa dau. Este motorul 1.6 pe benzina (Zetec), de 101CP (74kw) si 1596 cm3. Ca echipari are aer conditionat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, cd-player aftermarket pe care vreau sa-l schimb cu cel original si parbriz si luneta incalzite. Cam atat.
Am luat-o cu ~190 000 de km, dar parca nu-si arata varsta. Probleme multe nu are, decat relanti-ul care scade cand pornesc orice consumator electric (inclusiv avaria), ceva rugina si stropitoarea de la luneta care cred ca e infundata pe undeva. Cand am pornit-o prima data a inceput sa curga apa in masina . In rest, masina nu scoate nici-un sunet in timpul mersului. Nu bate, nu scartaie. Se aude doar motorul si vantul .

Cam asta e. Planuri pentru ea nu am multe. Vreau sa ma ingrijesc cat mai mult de ea si s-o tin cat mai "clean".

Pentru inceput voi schimba distributia, uleiul si cauciucurile. Dupa astea va urma o inspectie mai amanuntita sa vad ce mai e ruginit si ce se poate repara/schimba, iar la final niste jante mai "classy", dar astea sunt de domeniul viitorului indepartat. Duc lipsa de bani dupa RAR si inmatriculare.

Bottom line, masina va ramane cat mai clean si cat mai stock. Desigur, nu e batut in cuie. Posibil sa ma razgandesc

Tags: toyota vios 2017, xe tai 3,5 tan hyundai, toyota yaris 2017
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 05:08 AM