IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ranaul Symbol

This topic is about Ranaul Symbol, the author, Laura77, wrote about: Buna ziua, am o problema la cablu de accelerate la Renault Symbol 1.4 benzina, nu inteleg de ce ramine blocat atunci cind se incalzeste motorul si cre ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Ranaul Symbol, Cablu de acceleratie
Laura77
post Mar 17 2016, 11:29 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 17-March 16
Member No.: 147.956



Buna ziua, am o problema la cablu de accelerate la Renault Symbol 1.4 benzina, nu inteleg de ce ramine blocat atunci cind se incalzeste motorul si creste turatia nu se mai opreste dar numai cind se incalzeste, atunci cind vad ca incepe sa se tureze de aiurea opresc pe dreapta cum pot, ridic capota si trag de el il deblochez si apoi isi revine, daca mai am de mers cu masina incerc sa fac o pauza mai lunga sa se raceasca si abia apoi o pornesc. Am fost la tester nu ii da nici o eroure. Este numai cablul de accelaratie sau mai este si alt ceva? Acum doar de la dezmembrari mai pot lua daca gasesc cablu 150 de lei. Ce cabluri mai pot pune? Cel de la Clio merge?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristsib
post Mar 19 2016, 01:25 PM
Post #2


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 394
Joined: 7-January 08
From: sibiu
Member No.: 115.995



Am patit si eu la Clio 1,4 benzina, isi revenea daca apasam brusc si scurt pedala de acceleratie, am schimbat cablul dar la fel facea, se pare ca este o clapeta fluture din plastic in carburator care face figura. Nu mai stiu pentru ca am scapat de masina intre timp.


--------------------
Avensis 1,8 VVT-i, Aygo M/M, Sibiu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 01:20 AM