IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Probleme Opel Astra H - Reparatii Injectoare

This topic is about Probleme Opel Astra H - Reparatii Injectoare, the author, Cristiano84, wrote about: Salut colegi, Am un Opel Astra H , care de cateva zile imi face probleme la pornire la cald iar la rece porneste la sfert de cheie. M-am documentat pe ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Probleme Opel Astra H - Reparatii Injectoare, Pornire grea
Cristiano84
post Jul 21 2014, 12:28 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 21-July 14
Member No.: 144.479



Salut colegi,

Am un Opel Astra H , care de cateva zile imi face probleme la pornire la cald iar la rece porneste la sfert de cheie. M-am documentat pe internet despre problema mea si se pare ca mai sunt persoane care au aceeasi problema ca si mine, mai exact cu injectoarele. Asa ca am fost la un service pentru o diagnoza la injectoare si mi-au spus ca am probleme cu supapele de retur de la injectoare. Ei nu au putut sa mi le repare si m-au sfatuit sa merg la un service specializat pentru injectie electronica.
Ajutati-ma cu un numar de telefon sau cineva care ma poate ajuta care a avut o problema similara. Sunt din Ialomita si as fi dispus sa merg cu masina si intr-o localitate din apropiere pentru a fi sigur de reparatie. Sunt satul de tot felul de "specialisti" care mai mult ti-o strica decat sa ti-o repare.
O recomandare pentru un service bun m-ar ajuta enorm.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 10:37 PM