IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

FAIL: Salonul AUTO MOTO si TUNNING 19-22 mai 2011 CRAFT

This topic is about FAIL: Salonul AUTO MOTO si TUNNING 19-22 mai 2011 CRAFT, the author, RUE, wrote about: BLOGUL MEU Abia am asteptat inceperea unei expozitii auto in Timisoara dupa ani de la incetarea unor astfel de manifestari. Am comprimat timpul si am ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> FAIL: Salonul AUTO MOTO si TUNNING 19-22 mai 2011 CRAFT, FAIL FAIL FAIL!!!
RUE
post May 20 2011, 07:13 PM
Post #1


mashinutza
******

Group: Membri
Posts: 2.410
Joined: 30-April 05
From: Internet
Member No.: 45.702



BLOGUL MEU
Abia am asteptat inceperea unei expozitii auto in Timisoara dupa ani de la incetarea unor astfel de manifestari. Am comprimat timpul si am ajuns la expozitie in baza materialelor de pe internet completate de catalogul de la intrare in speranta ca voi afla mai multe noutati auto, voi gasi modele foarte noi si valoroase sau macar importante in piata expuse si accesibile in teste.

Ei bine… am platit 5 lei (modic) si am patruns in spatiul expozitional. Primadona era un Mercedes SLS in care nu am ezitat sa intru. Am crezut ca e doar o dorinta exagerata a mea de a fi ajutat in a descoperi masina de catre un reprezentant dar nu… chiar nu a venit nimeni. Am trecut la standul de ATV uri din dreapta intrarii si am aflat cateva modele expuse si o persoana amabila sa raspunda la intrebari (cel mai accesibil era un Linhai). M-am strecurat pe langa standul Seat si pentru ca Leon sau pana si Exeo le pot gasi si pe strada am mers mai departe pe langa modele Peugeot (207 cc era si el) pana am ajuns la ce imi era interesant pentru ceva mai accesibil romanilor: Kia Sportage cu un model nou dar fara reprezentanti si foarte incuiat.

Langa se gaseste noul Avensis care la un look mai sportiv (mie sincer imi placea vechiul aspect de care unii spun ca e conservator) dar cu un motor de 1.6 benzina si 130 cp si un cuplu de 160 Nm in turatii de peste 4000 rpm. Interiorul este placut, sobru, iar reprezentantul Toyota a afirmat ca plansa de bord este construita din materiale reciclabile si este la randul ei reciclabila 100%. Un lucru excelent! Drivetest la showroom peste minim 2 saptamani cand ei asteapta sa le vina masina de drivetest. Lasam masina care cu discount ajunge cu ceva peste 19 000 euro si mergem mai departe.

Vedeta numarul 2 era un BMW seria 7 hibrid dar in care nu ai acces decat daca poate domnisoarele ce o escortau ieseau si faceau loc pentru o scurta evaluare a locurilor din fata. Tentativa mea a fost sa observ ca usile folosesc sistemul in care se inchid etans prin mecanism propriu dupa inchiderea partiala a usii. In portbagaj se poate observa unitatea sistemului hibrid care ocupa o parte din volumul portbagajului. Nu am putut obtine detalii deoarece nimeni nu ne-a abordat cat am deschis si inchis cele descrise si nu sta in caracterul unui barbat insurat sa foloseasca o masina pentru a obtine un dialog cu niste domnisoare frumoase imbracate in negru. Am parasit 7-le si am mers la seria 3 cabrio care este expusa/ descoperita (cu pielea la vedere) si m-am lasat filmat de un cameraman in timpul cat am identificat sumar plansa de bord. Locurile din spate tot mici au ramas la masinile cabri….

Pasul urmator a fost sa remarc un mic stand de scutere din China pana in Italia dar fara pretentii de modele spectaculoase asa cum sunau reclamele pe internet. Asa am ajuns langa grupul VAG si am observat Touaregul in versiune full cu piele bej (favorita mea). Am petrecut peste 5 minute in acesta, timp in care m-am familiarizat si cu instrumentele de bord. Am observat ca ce stiam foarte bine din RNS 510 pe care mi-am petrecut 1 an aproape testandu-l, este acum modificat ca prezenta si cele 8 butoane hardware ce erau dispuse lateral stanga si dreapta acum sunt prezente sub displayul tactil dar este de fapt acelasi lucru. Navigatia este functionala si mi-a masurat un 4.6 km pana la adresa mea de domiciliu. Apoi am incercat sa stabilesc o destinatie din afara Timisoarei folosind cursorul de pe ecran si am descoperit ca in afara de drumul aeroportului nu se mai gaseste nimic dincolo de padurea verde spre aeroport. Am abandonat ideea si deoarece eram apelat de amicii cu care venisem si care din cauza multitudinii de modele interesante expuse erau deja in complexul studentesc la un suc… Am mai verificat media care nu avea nicio melodie mp3 incarcata pentru cei care doresc sa testeze sistemul audio si cu altceva decat radio. Testul cu telefonul conectat prin BT-audio nu a fost posibil pentru ca modelul full expus nu avea incarcat acest modul. Ori am gresit eu? Dupa atata incantare si nicio reactie a celor de la VAG cand o expozitie aproape goala de vizitatori este o oportunitate pentru ei sa-si iroseasca timpul stand pe scaune si sa ofere nimic. Ah.. cine vrea Amarok, Polo, Passat si Golf le gaseste acolo in versiuni cat mai de baza. Passat CC nu este!

Am mers la Mercedes din nou pentru a aprecia un model mai apropiat pamantenilor decat SLS ul si datorita lipsei cheii de contact nici macar luminile de bord nu au putut fi criticate sau laudate. Am intrebat daca exista o masina de drive test la expozitie si m-au invitat sa-mi mai pierd probabil 1-2 ore sa merg la dansii la showroom pentru a efectua teste. Pentru ce am mai mers la o expozitie specializata?

In drum spre iesire am intrebat cine este ( ofelia.marian@cciat.ro), dra Ofelia MARIAN – organizator expo DET si pe care o puteti suna pentru informații suplimentare la tel. 0720-444125. Este o persoana amabila care la intrebarea unde sunt masinile de drivetest, reprezentantii, serviciile acestora si pentru ce este nevoie sa platesti 5 lei ca sa vezi 95% din modele care le vezi chiar mai dotate pe strada a ridicat politicos din epoleti ca desi are specificat in contracte cu reprezentantele auto participante pentru aceste servicii, dansa nu are posibilitatea sa le mai si solicite in a doua zi de targ ca acestia sa ofere ce s-a promis.

Concluzie: daca aveti o ora (nu aveti nevoie de nici atata pentru a observa ce este expus) si 5 lei, va sfatuiesc sa faceti ceva mai util cu timpul si banii: duceti copiii la zoo, la un teatru sau consumati minim 2 litrii de lichide pe zi.


--------------------
Laureate 1.4 aproape PLUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian107416
post May 20 2011, 07:53 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.042
Joined: 1-June 07
From: Bucuresti
Member No.: 107.409



QUOTE (RUE @ May 20 2011, 08:13 PM) *
Primadona era un Mercedes SLS in care nu am ezitat sa intru. Am crezut ca e doar o dorinta exagerata a mea de a fi ajutat in a descoperi masina de catre un reprezentant dar nu… chiar nu a venit nimeni. Am trecut la standul de ATV uri din dreapta intrarii si am aflat cateva modele expuse si o persoana amabila sa raspunda la intrebari (cel mai accesibil era un Linhai).

Pai vestea buna e ca s-a civilizat Romania daca au lasat nepazit un asemenea exemplar biggrin.gif Trebuia sa simulezi ca vrei sa-i demontezi DVD-ul, poate aparea cineva biggrin.gif

This post has been edited by Lucian107416: May 20 2011, 07:54 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RUE
post May 20 2011, 09:18 PM
Post #3


mashinutza
******

Group: Membri
Posts: 2.410
Joined: 30-April 05
From: Internet
Member No.: 45.702



alt articol:
Opinia Timisoarei


--------------------
Laureate 1.4 aproape PLUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post May 21 2011, 09:41 AM
Post #4


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



Vezi ca linkul spre blog nu merge, sper ca ai pus poze acolo smile.gif

2 la mana, aproape asa e la toate expozitiile auto din orase mici. Singura diferenta se observa la SIAB dar cum nu il mai organizeaza in urmatorii tzspe ani de acum incolo...


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RUE
post May 21 2011, 01:33 PM
Post #5


mashinutza
******

Group: Membri
Posts: 2.410
Joined: 30-April 05
From: Internet
Member No.: 45.702



Poze de pe alt forum cu tramvaie wink.gif
Blogul meu din nou, sper sa mearga.

da eroarea asta: Warning: parse_url(http://FAIL:%20Salonul%20AUTO%20MOTO%20si%20TUNNING%2019-22%20mai%202011%20CRAFT) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /var/www/SVNSandbox/live/masini/forum/modules/minerva/tools/include.php on line 1053


pentru siguranta folositi: http://autotest.weblog.ro

Timisoara nu e oras f mic si ianinte cand se organizau pe bvd. Pavel Vidighin (parca asa se numeste unde zicem noi Buziasului) era mult mai ok ca firme participante, masini expuse, posibiliati, oferte speciale. Acum nu i nimic.
Asteptam pe colegu sa ne scrie de la drivetestul cu noul focus.

This post has been edited by RUE: May 21 2011, 01:36 PM


--------------------
Laureate 1.4 aproape PLUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 09:03 AM