IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Superformance ACD

This topic is about Superformance ACD, the author, SKN-TUNING, wrote about: Performanta incepe cu Mitsubishi Lancer EVO 7, 8 sau 9, dar nu se opreste la usa fabricii. Daca detii o asemenea supermasina, acum o poti trezi cu ade ... To read more just scroll down

> Reguli de postare

Reguli de postare

Dealeri

1.Titlul anuntului trebuie sa contina OBLIGATORIU marca la care se refera promotia si numele dealerului
2.Dealerul are obligatia sa raspunda eventualelor intrebari ale membrilor in legatura cu oferta lor intr-un interval de timp decent sau topicul se sterge


Membri

1. Orice mesaj postat in aceasta zona trebuie sa aiba legatura cu subiectul topicului
2. Membri nu pot deschide topice noi, aceasta arie este rezervata exclusiv dealerilor si magazinelor auto.

 
Reply to this topicStart new topic
> Superformance ACD, Not the same EVO!
SKN-TUNING
post Dec 14 2010, 12:23 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 18-February 09
Member No.: 119.310



Performanta incepe cu Mitsubishi Lancer EVO 7, 8 sau 9, dar nu se opreste la usa fabricii. Daca detii o asemenea supermasina, acum o poti trezi cu adevarat la viata, nu printr-un tuning agresiv al motorului, ci printr-unul mult mai inteligent!



In premiera absoluta in Romania, Superformance iti duce Evo-ul intr-o treapta superioara a performantei, prin rescrierea programului de transmisie din calculator (TCM – Transmission Control Unit), pentru un comportament perfect adaptat conditiilor, starii de spirit si abilitatilor tale de pilot.



Programul revolutionar Superformance ACD schimba total comportamentul masinii tale prin remaparea celor 3 moduri de lucru ale TCM-ului: Tarmac/asfalt, Gravel/macadam si Snow/zapada cu programe noi.



Castiga stabilitate in viraje, anuleaza tendintele subviratoare, sporeste aderenta – orice vrei de la EVO-ul tau, noi ti-l “dresam” sa se ridice la nivelul cerintelor tale.



Superformance ACD iti ofera o serie de programe special dezvoltate pentru ca tu sa te bucuri de noi performante la volanul EVO-ului personal.



Urca o noua treapta a performantei Evo-ului tau la http://www.superformance.ro/superformance_acd.html



Superformance ACD – in premiera absoluta in Romania si chiar la nivel european, unde foarte putine firme de tuning pot oferi acest nivel de performanta posesorilor de Lancer Evo 7, 8 sau 9!



Rafinarea performantei Evo-ului tau incepe cu Superformance ACD – primul program care rescrie modurile de lucru ale Unitatii de Control a Transmisiei cu setari noi, mult mai potrivite stilului tau de pilotaj/sofat si experientei tale la volan.



Pentru mai multe informatii poti suna la 0742.000.361 sau poti trimite un email la andrei@superformance.ro . Detaliile despre programele dezvoltate pana in present precum si descrierea lor urmeaza sa fie lansate in curand.


Attached File(s)
Attached File  Superformance_Logo_fond_alb_virgula.jpg ( 9.76K ) Number of downloads: 1
Attached File  ACD_EVO.jpg ( 34.54K ) Number of downloads: 2
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 12:58 PM