RETETE, Prepara ceva nou |
This topic is about RETETE, the author, HalbaSus, wrote about: Cotlete cu mere si ceapa Ingrediente: - Cotlet de porc cu os feliat. - mere verzi (cam un mar la 2 felii de cotlet, dar depinde si de marimea merelor) ... To read more just scroll down
RETETE, Prepara ceva nou |
Jul 7 2010, 07:42 PM
Post
#61
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 10.684 Joined: 29-March 04 From: Oradea (Bihor) Member No.: 23.122 |
Ingrediente: - Cotlet de porc cu os feliat. - mere verzi (cam un mar la 2 felii de cotlet, dar depinde si de marimea merelor) - ceapa (tot o ceapa la 2 felii) - cognac (optional) - vin alb - condimente (sare, piper, optional si altele) - Condimentati feliile de cotlet apoi crestati-le in vreo 2 locuri sa nu se incovoaie. (Daca timpul va permite atunci dupa ce le-ati condimentat lasati-le la frigider timp de o ora sau mai mult) - Incingeti cateva linguri de ulei intr-o tigaie si prajiti cotletele la foc mediu mediu pe ambele parti (cam 4-5 minute pe parte, aveti grija sa nu le ardeti (dar totusi trebuie sa fie frumos rumenite). Nu puneti pe cel mai puternic foc al aragazului deoarece e posibil sa le ardeti inainte sa se patrunda carnea. - Daca nu va incap toate feliile in tigaie (in cele mai multe tigai nu incap mai mult de 2 felii) repetati operatiunea, iar cotletele prajite puneti-le deoparte intr-o farfurie si acoperiti-le cu folie de aluminiu. - In timp ce prajiti cotletele taiati o ceapa juliene (ma rog, ideea e sa o taiati felii, nu sa o tocati, feliile pot fi si putin mai groase nu e nicio problema) apoi taiati merele in patru, indepartati-le cotorul si taiati-le felii subtiri. - Dupa ce ati prajit cotletele, in uleiul ramas caliti ceapa si merele pana incep sa se inmoaie merele (daca ati prajit cotletele intr-o cantitate mai generoasa de ulei atunci scurgeti pana raman doar vreo 2-3 linguri in tigaie). - Dupa ce s-au inmuiat merele adaugati putin cognac in tigaie si flambati-l (pasul asta este optional... dar daca gatiti in compania altora este foarte impresionant) - Stingeti cu putin vin alb si mai lasati pe foc cateva minute. - Serviti cu garnitura la alegere (cartofi aurii in cazul meu) Rezultatul final:
Attached File(s)
-------------------- Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson |
|
|
Jul 25 2010, 08:46 PM
Post
#62
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 10.684 Joined: 29-March 04 From: Oradea (Bihor) Member No.: 23.122 |
Incerc sa fac zece postari consecutive
De data asta cu o reteta de mic dejun (desi cred ca se poate manca si in alte momente ale zilei) de origine frantuzeasca... Nu retin numele asa ca o sa-i spun: "Mic dejun frantuzesc" Pentru aceasta reteta avem nevoie fie de un vas de iena fie de un vas de lut, in mod ideal mancarea se serveste in vase de lut individuale (ca si lasagna). Eu am facut-o in vas de iena. In cazul in care nu avem vase individuale trebuie sa gasim un vas al carui marime sa reflecte numarul de portii, nu putem face 2 portii intr-un vas in care ar incapea 6 portii... daca vreti sa faceti doar 2 portii spre exemplu aveti nevoie de un vas destul de mic, parca de 12 cm sau ceva de genul ala. Ingrediente: - unt - o ceapa mare (sau 2 mai mici) - usturoi (optional) - telemea - oua (~un ou/cap de locuitor... asta depinde si de consumul mediu al locuitorilor) - 2-3 rosii - paine (1 felie/cap de locuitor) - sare/piper. - Preincalziti cuptorul la 200 de grade. - Incingeti putin unt intr-o tava si caliti putin ceapa si usturoiul tocat. Cand ceapa devina sticloasa (si inainte sa ardeti usturoiul) turnati continutul tigaii in vasul de iena si intindeti-l intr-un strat subtire. - taiati branza telemea felii subtiri si asezati-le peste ceapa calita astfel incat sa acoperiti tot vasul. - spargeti ouale (exact ca si pentru ochiuri) si puneti-le peste feliile de branza telemea (incercati sa nu le puneti unul langa celalalt... ci sa le puneti cat mai departe unul de celalalt astfel incat fiecare portiune de branza telemea a fie acoperita de un ou. - taiati rosia/rosiile in felii subtiri si acoperiti puneti-le peste ou astfel incat sa acopere intreg vasul. - sarati rosiile si macinati un pic de piper proaspat peste ele. - Introduceti vasul la cuptor pentru ~15 minute (depinde si de vas/cantitate), mancarea e gata la cateva minute dupa ce albusul se umfla si devine vizibil printre feliile de rosii. - Cu vreo 3 minute inainte de a fi gata, introduceti in cuptor (langa vasul de iena) feliile de paine stropite cu foarte putin ulei. Cand painea s-a rumenit si mancarea e gata, puneti cate o felie de paine intr-o farfurie, apoi cu o paleta puneti cate o portie de mancare peste felia de paine prajita, portionati in asa fel incat fiecare portie sa contina cate un ou.
Attached File(s)
-------------------- Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson |
|
|
Jul 26 2010, 08:51 AM
Post
#63
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.551 Joined: 15-July 09 From: Costa del Sol Member No.: 120.468 |
Incerc sa fac zece postari consecutive De data asta cu o reteta de mic dejun (desi cred ca se poate manca si in alte momente ale zilei) de origine frantuzeasca... Nu retin numele asa ca o sa-i spun: "Mic dejun frantuzesc" Imi curg balele! Si sunt in convalescenta... Ieri mi-am scos matele afara! Cand sa ma bucur ca am o zi libera m-a pus fierea-n cap. Am stat ca o leguma-n casa... -------------------- Skoda, Subaru, Noul Tucson...
|
|
|
Aug 5 2010, 12:45 AM
Post
#64
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 10.684 Joined: 29-March 04 From: Oradea (Bihor) Member No.: 23.122 |
Spata de porc in sos de mere cu cognac Ingrediente: - una bucata spata de porc - o ceapa mare (sau doua mai mici) - 2 mere mai acrisoare, curatate si taiate cuburi. - cognac (ma rog, vin ars, brandy, ca nu trebuie sa fie fix din regiunea omonima) - cam 100 ml... poate mai mult, n-am masurat. - unt/ulei. - Pune-ti merele curatate si taiate in cubulete intr-o ceasca/bol, turnati cognac pana acopera complet merele si lasati-le asa timp de 30-40 de minute. - Frecati ceapa cu sare si condimente (eu am folosit condimentul meu secret*) [*condimentul meu secret: se iau cateva ierburi aromate proaspete (cimbru, rozmarin, salvie, etc... ), se toaca marunt si se pun intr-un borcan, peste ele se pun seminte de coriandru tocate, chimen tocat, piper proaspat macinat, putin chilly uscat si maruntit...restul borcanului se umple cu sare. Se agita ocazional. Se foloseste la condimentarea carnurilor.] 1_web.jpg ( 328.42K ) Number of downloads: 1 In poza aveti merele imbibate in cognac, ceapa (inca netocata) si spata frecata cu condimentul secret. - Intr-o oala cu capac, suficient de mare ca sa incapa spata, se incinge ulei si putin unt, apoi se rumeneste spata pe toate partile 2_web.jpg ( 232.24K ) Number of downloads: 2 - Dupa ce s-a rumenit pe toate partile, scoate-ti carnea din oala iar in uleiul ramas caliti ceapa tocata. 3_web.jpg ( 216.96K ) Number of downloads: 1 - Dupa ce s-a inmuiati ceapa turnati amestecul de mere si cognac in oala, si reintroduce-ti spata (daca doriti sa face-ti spectacol in bucatarie puteti flamba oala... dar eu n-as recomanda, alcoolul se va evapora oricum iar aburii de alcool fragezesc carnea) acoperiti oala cu un capac si lasati-o la foc mic timp de o ora si un sfert (poate chiar mai mult). - Verificati des sa nu se arda si adaugati din cand in cand apa. - Dupa ce s-a facut carnea scoateti-o pe un platou si feliati-o in felii de grosimea unui deget. 4_web.jpg ( 351.04K ) Number of downloads: 1 - condimentati dupa gust sosul ramas, apoi turnati-l peste feliile de carne... serviti cu cartofi piure: final_web.jpg ( 202.82K ) Number of downloads: 5 -------------------- Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson |
|
|
Dec 2 2010, 12:20 PM
Post
#65
|
|
Păcat de acest forum ... Group: Moderator Posts: 4.288 Joined: 26-March 05 From: D Member No.: 43.171 |
http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina...-paprikatv.html Unde în dreapta găsiți multe alte rețete tradiționale, să te lingi pe degete |
|
|
Dec 5 2010, 01:39 PM
Post
#66
|
|
Blues fan Group: Membri Posts: 2.976 Joined: 9-March 06 From: Blues country Member No.: 70.361 |
Foarte tari retetele lui Halba . Imi lasa gura apa. Nu aveti ceva de post ? Cred ca de luni vreau sa tin post. de fiecare data cand am tinut post , placerea de-a face gratar si-a manca sarmalute sau alte bunatati pline de colesterol si alte prostii de care n-am tinut cont niciodata, a fost maxima. Am retinut parca bruschetele , sau asa ceva. Deseara ma apuc de treaba.
-------------------- ________________________________ Audi A3 Sportback 2.0 TFSI Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat! http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s |
|
|
Mar 24 2011, 10:28 PM
Post
#67
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 10.684 Joined: 29-March 04 From: Oradea (Bihor) Member No.: 23.122 |
Meniul de astazi... ceva mai usor pentru cina... tocanita de coai...asta... fudulii de curcan.
Asa arata in stare cruda: got_balls.jpg ( 176.45K ) Number of downloads: 5 Am calit o ceapa mai mare, apoi am in tigaie si coa... fuduliile... intregi, cica e important sa nu le dai inainte de a fi gatite macar pe jumatate... le-am lasat intregi pana s-au perpelit un pic si si-au schimbat culoarea... apoi le-am stropit cu vin rosu (mi s-a parut potrivit... stiti voi... fudulii.. vin rosu... sunt din acelasi registru)... si le-am mai lasat la foc mic sub capac 10 minute. Dupa 10 minute cica e safe sa bagi furculita in ele... ATENTIE ! se comporta fix ca un carnat sau cremvust in care bagi cutitul cand e fierbinde... crapa in doua si e posibil sa stropeasca... da-ti focul mai mic si procedati cu precautie... repetati operatiunea pana crapati in doua toate fuduliile... balls_cookin.jpg ( 167.65K ) Number of downloads: 4 Condimentam cu usturoi, sare, ierburi aromate sau ce mai avem la indemana si lasam pe foc mediu fara capac sa mai scada lichidul... nu mult, maxim 10 minute. Intre timp, cu o paleta de lemn "taiem" fuduliile in doua in locul unde au crapat (puteti sa le taiati si cu cutitul dar eu vroiam sa protejez tigaia de teflon, oricum se despart foarte usor, nu e nevoie de cutit)... In cele din urma, serviti cu pireu de cartofi (sau garnitura la alegere): final_balls.jpg ( 212.22K ) Number of downloads: 14 Pofta buna! -------------------- Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson |
|
|
Mar 24 2011, 10:44 PM
Post
#68
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.551 Joined: 15-July 09 From: Costa del Sol Member No.: 120.468 |
Las ca am vazut in fundal reclama la Ursus!
-------------------- Skoda, Subaru, Noul Tucson...
|
|
|
Mar 24 2011, 11:37 PM
Post
#69
|
|
Blues fan Group: Membri Posts: 2.976 Joined: 9-March 06 From: Blues country Member No.: 70.361 |
Dupa cateva retete mai usoare e timpul sa revenim la chestii hardcore: Spata de porc in sos de mere cu cognac Ingrediente: - una bucata spata de porc - o ceapa mare (sau doua mai mici) - 2 mere mai acrisoare, curatate si taiate cuburi. - cognac (ma rog, vin ars, brandy, ca nu trebuie sa fie fix din regiunea omonima) - cam 100 ml... poate mai mult, n-am masurat. - unt/ulei. ... Asta e ca-n monologul lu' Malaele dar mai complex: Se prepara cu cognac si ... se uda cu bere. -------------------- ________________________________ Audi A3 Sportback 2.0 TFSI Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat! http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s |
|
|
Mar 25 2011, 12:51 AM
Post
#70
|
|
Membru destul de avansat Group: Moderator Posts: 8.813 Joined: 10-October 05 From: Ramnicu Valcea (Valcea) Member No.: 57.984 |
Pentru cine nu stie prea bine sa gateasca si are nevoie de tutoriale exista videojug. Daca nu va iese dupa explicatiile alora inseamna ca nu aveati ce cauta in bucatarie.
In alta ordine de idei sambata am gatit chinezarii. Am facut pui szechuan si pui cu susan la cuptor, cu doua feluri de orez: simplu chinese style si orez cu ou. Din pacate n-am avut timp sa fac niste poze pentru ca eram in minim 2 chestii de-odata si mi se ardeau bunatatile. Apoi dupa ce am terminat am uitat, n-o sa se mai intample. -------------------- Honda Accord 2.0 Executive Premium White
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. |
|
|
Mar 25 2011, 07:41 AM
Post
#71
|
|
Super Moderator Group: Moderator Posts: 8.261 Joined: 11-November 02 From: ORADEA Member No.: 7.754 |
In week-end am facut o reteta super pt un sos deosebit, ce-i drept eu am personalizat-o dupa gustul nostru - are un gust de numa !
Promotorul a fost insa Halba Iata originalul: http://www.petitchef.ro/retete/cotlet-de-p...and-fid-1153299 Ce am folosit eu: gem de prune (de casa), fara lamaie dar in loc am pus o mandarina, fara amidon, iar in loc de vin alb am pus vin rosu Cawarra din Australia. Trebuie sa spun ca a fost delicios ! Noi am asortat sosul cu cotlet de porc si cartofi natur. Pofta buna ! -------------------- OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing ! Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB ! Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura. "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back" |
|
|
Apr 17 2011, 01:42 PM
Post
#72
|
|
THE GODFATHER Group: Membri Posts: 3.845 Joined: 8-August 04 From: Timisoara Member No.: 30.528 |
Inca o sursa de inspiratie, pt. cine n-o stia si pt. cine nu are destule:
www.lumearetetelor.ro -------------------- VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno
>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul) "Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009) |
|
|
Apr 18 2011, 06:50 AM
Post
#73
|
|
sofer profesionist Group: Membri Posts: 120 Joined: 20-October 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 115.183 |
Duminca am facut si eu peste la cuptor , ptr retete mai speciale apelez la siteul Lenei
-------------------- Toyota Avensis 1.6 2002 110 CP
Vaz 2103 75 CP 1980 primavara :) Gaz 31029 2.5 1993 100 CP Black&White Beauties Gaz 21 2.5 1963 (Reconstruction on paper) |
|
|
May 20 2012, 11:47 AM
Post
#74
|
|
sofer incepator Group: Membri Posts: 10 Joined: 15-March 12 Member No.: 137.516 |
Am incercat sosul de visine si e genial.
Multumesc frumos. |
|
|
Jun 13 2012, 11:11 AM
Post
#75
|
|
novice Group: Membri Posts: 24 Joined: 13-June 12 Member No.: 138.564 |
Spata de porc in sos de mere cu cognac imi lasa gura apa. Cu siguranta o sa incerc.
|
|
|
Jun 25 2012, 02:20 PM
Post
#76
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 10.684 Joined: 29-March 04 From: Oradea (Bihor) Member No.: 23.122 |
Nu am mai postat nimic de ceva vreme... asa ca revin cu o reteta simpla de tot:
Piept de rață cu cartofi noi la cuptor si salată. Cartofii: Cartofii noi se spală și se freacă coaja, apoi se taie în bucăți (eu i-am tăiat în 4, dar depinde și de mărimea cartofilor)... se pun într-o tavă cu coaja în jos, se stropesc cu ulei, se condimentează (sare, piper, un praf de chilly daca doriți) apoi se bagă în cuptorul încins (aproximativ 200 de grade) timp de vreo 40 de minute (depinde de cuptor și de mărimea cartofilor, oricum puteți să îi lăsați și mai mult). Când cartofii sunt aproape gata ne apucăm să pregătim pieptul de rață Pieptul de rață: Se crestează cu un cuțit partea cu grăsime (pe verticală și orizontală), se sărează și se piperează apoi se pune într-o tigaie (RECE, nu încinsă) cu pielea în jos și se pune tigaia pe foc (ideea e să topim grăsimea de pe piele, dacă am pune pieptul într-o tigaie încinsă aceasta ar forma foarte repede o crustă și grăsimea ar rămâne în interior), După vreo 4 minute întoarceți pieptul pe cealaltă parte și introduceți-l în cuptorul încins (scoateți cartofii dacă nu aveți loc) pentru vreo 6 minute. După 6 minute scoateți pieptul de rață din cuptor și lăsați-l să se odihnească câteva minute (ca și mușchiul de vită). După câteva minute feliați rața și seviți-o cu cartofi și salată.
Attached File(s)
piept_de_rata.jpg ( 1.61MB )
Number of downloads: 10
piept_de_rata2.jpg ( 892.63K ) Number of downloads: 3 -------------------- Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson |
|
|
Dec 30 2012, 08:29 PM
Post
#77
|
|
Alergator de viteza Group: Membri Posts: 3.371 Joined: 19-September 05 From: Craiova Member No.: 56.143 |
Ingrediente pentru Midii in sos de vin si usturoi 1.5 kg midii 2 linguri ulei masline 1 lingura buna unt 6 catei usturoi 100 ml vin alb sec (Sauvignon Blanc, Chablis, Chardonnay) 1/2 legaturica patrunjel 1-2 linguri suc de lamaie sare, piper Preparare Se curata midiile: se pun intr-un vas cu apa rece. Alaturi se pune alt vas cu apa rece. Se ia fiecare midie si se curata de "mustati" tragand de ele in partea opusa balamalei cochiliei. Se curata cochilia frecand-o energic cu un buretel de sarma sub jet de apa. Depunerile calcaroase se curata cu lama unui cutit (unele vor merge jos, altele nu, curatati cat se poate). Se pune midia curatata in vasul cu apa curata. Atentie, daca midia e deschisa se arunca. Cand toate midiile sunt curatate se mai clatesc in cateva ape. Se scurg bine de apa chiar inainte de a le gati. Intr-o tigaie larga se incinge uleiul si untul. Se adauga 4 catei usturoi striviti si se calesc scurt, doar pana incep sa miroasa. Se adauga vinul si se aduce la fierbere. Se pun midiile in tigaie si se amesteca bine. Se acopera cu capac si se lasa 5 minute. Se verifica daca s-au deschis toate midiile in acest timp si daca nu, se amesteca in ele, se pune iar capacul si se mai lasa max. 5 minute. Se scot midiile cu o paleta cu gauri pe un platou incapator. Sosul ramas in tava fierbe la foc mare timp de 5 minute, cat sa scada un pic. Se adauga usturoiul ramas strivit, patrunjelul tocat fin si sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se toarna sosul peste midii. Ambianta sonora
Attached File(s)
-------------------- |
|
|
Dec 30 2012, 11:27 PM
Post
#78
|
|
specialist Group: Moderator Posts: 13.667 Joined: 30-June 04 From: Europa Member No.: 28.666 |
Scoicile sunt specialitate belgiana (desi sunt produse in olanda) asa ca am inceput sa ma pricep, si vreau sa vin cu un detaliu suplimentar: daca in apa rece scoica ramane deschisa, se arunca asa cum spune Legionarul. Insa daca atunci cand e bagata in apa, unt, gratar etc fierbinti ramane inchisa iar se arunca. Si o reteta pentru puturosi: scoici la gratar. Se baga scoicile apa rece. Cele deschise se arunca. Curatatul e optional (sau chiar nerecomandat). Se pun pe gratar, si cand se deschid se baga (de ex cu o pipeta din aia pt friscca) in ele putin unt amestecat cu usturoi. Se lasa la ochi, insa in nici un caz prea mult, nu trebuie sa fie uscate/prajite cand se scot ci mai degraba doar fierte putin in suc propriu. Simplu, fara pretentii insa minunate la gust . This post has been edited by James Kilowatt: Dec 30 2012, 11:30 PM -------------------- Scuter 108cc... benzina, automat
|
|
|
Dec 31 2012, 06:36 AM
Post
#79
|
|
specialist Group: Membri Posts: 785 Joined: 24-September 11 From: Macondo Member No.: 135.609 |
bucatar amator cum sunt gatesc si eu destul de des.
zilele trecute mi s-a pus pata pe scoici si am facut niste scoici dupa o reteta "furata" de la o berarie belgiana din Noua Zeelanda. este o reteta ptr cei carora le plac aromele asiatice si sunt obusnuiti cat de cat cu mancarea condimentata. Ingrediente (ptr 2 persoane sau 1 persoana lacoma si flamanda) -1 kg scoici (eu le cumpar deja curatate de la magazin) -lapte de cocos, 2-3 cutii in functie de cate scoici aveti. cam 2 cutii la un kilogram. (1 cutie de 400 ml) -2-3 linguri de pasta curry verde thailandeza. (green thai curry paste) -cateva rondele de ginger (ghimbir) -cateva bucati de lemongrass (asta nu am gasit cum se zice pe romaneste) -o legatura de coriandru -ptr cui ii place extra condimentat se mai arunca si un ardei iute rosu, tocat in rondele mici Instructiuni: Intr-o oala mare se pune la fiert laptele de cocos, la care se adauga pasta de curry. Se amesteca ptr a se omogeniza pasta cu laptele, la foc mediu. Cand pasta "s-a topit" in lapte se adauga restul de ingrdiente si se mareste focul ptr a se aduce la fierbere. dupa ce a fiert cateva minute se arunca in oala scoicile si se acopera oala. In 10 min scoicile s-au facut, dupa care dau focul mic si arunc in oala coriandru ciopartit marunt. dupa 1-2 min sting focul si "bob's your uncle", vorba olandezului. Belgienii mananca treaba asta cu cartofi prajiti, insa le poti manca si fara o garnitura. din supa in care s-au facut scoicile eu pun si in castronul in care le scot si cu scoica pe post de lingura mai sorb in ea bune rau. pofta buna! -------------------- festina lente.....
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 20th April 2024 - 02:35 AM |