IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Mi-au furat numerele!!!

This topic is about Mi-au furat numerele!!!, the author, Androne30051, wrote about: 1. Daca vrei sa-ti iei alte numere, trebuie sa incepi din nou inmatricularea, si-ti spun eu, care am inmatriculat masina de o saptamana, ca lucrul ast ... To read more just scroll down

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Mi-au furat numerele!!!
Androne30051
post Aug 9 2004, 07:25 AM
Post #21


novice
**

Group: Membri
Posts: 25
Joined: 29-July 04
From: Bucuresti
Member No.: 30.044



1. Daca vrei sa-ti iei alte numere, trebuie sa incepi din nou inmatricularea, si-ti spun eu, care am inmatriculat masina de o saptamana, ca lucrul asta nu ti-l doresti pentru ca dureaza CEL PUTIN DOUA SAPTAMANI! Numai identificarea la RAR te tine atat, plus ca dupa cum stii, dupa ce termini cu identificarea mai stai o saptamana, daca nu ai pile pe acolo, sa-ti iei numere cele noi: adica trei saptamani in total.
2. Daca vrei tot numerele tale, cred ca te tine cam doua saptamani, pentru ca de data asta sunt pe "comanda" cum s-ar spune, dar procedura este mai simplificata, le platesti inca o data si gata!

In oricare din variante, pleci in concediu cu numere de carton in geam, asa ca pune-ti talentul de pictor la incercare si fa-ti unele frumoase! Cu dovada de la politie in buzunar nu au de ce sa te acuze de ceva!
Tot nu-nteleg de ce te-au convins politistii ca le-ai pierdut? Daca prind totusi respectivii hoti, printr-un noroc bineinteles, si vin la tine sa te-ntrebe de ce le-ai declarat pierdute daca ele erau furate?...
In orice caz este posibil sa se aranjeze ceva pe acolo pe la Udriste, dar nu cu comandantul frate, numere sunt facute de puscariasii de la Rahova si de aiurea, si nu de politisti.... Vorbim...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheCube
post Aug 9 2004, 10:32 AM
Post #22


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 191
Joined: 2-April 04
From: Bucuresti
Member No.: 23.312



Talentul de pictor n-am de ce sa-l exersez. Mi-am facut la imprimanta un set de numere, le-am lipit cu scotch si m-a surprins ca, desi am umblat cu masina, in 2 zile nu m-a oprit nici un politai.
Am intrebat la Udriste si mi-au spus ca numerele cele noi le obtin in 24 h. Problema e ca aia de la sectie sunt mai neseriosi; am fost dimineata sa iau dovada si m-au mai amanat pana dupa-amiaza sau maine dimineata.
Daca se gasesc hotii, n-o sa fiu tras la raspundere; asa cum mie mi-au cazut pe neasteptate, puteau si "hotii" sa le gaseasca la ei in curte, de exemplu. laugh.gif

Numai bine si sa va fereasca Dumnezeu de hoti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Aug 9 2004, 10:48 AM
Post #23


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Nu stiu daca ati auzit de maniacii aceia de tuning, care in loc sa puna pe masina spoilere, jenti, eleroane, etc... vor sa faca masina cat mai aerodinamica si dau jos (respectiv modifica, schimba) tot ce ar putea sta in calea aerului (inclusiv oglinzile retrovizoare), ideea e ca masina sa fie cat mai plata si fara piedici aerodinamice, ei considera ca placa de inmatriculare impreuna cu suportul, nu sunt niste componente aerodinamice (stricand aerodinamismul spoilerului fata) si o dau jos si vopsesc numarul pe bara din fata.

Da, stiu ca nici asta nu e numar standard (si desi poti circula cu el mult si bine si probabil politia nu se va lega de tine foarte des, poti da peste unul care sa-ti ridice talonul) dar ar fi cea mai tare metoda anti-furt (mai buna decat suruburile).

Just a thought...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FESTINA
post Aug 9 2004, 01:07 PM
Post #24


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.007
Joined: 26-July 04
From: Bucuresti
Member No.: 29.898



Mosule e adevarat ca m-am exprimat in punga acum citind din nou ceea ce am scris dar ma refeream la faptul ca daca i-ti fura nu merele automat mai exista inca o masina care circula pe drumurile romaniei ilegal cu nummerele lui, si ca fiecare set de numere sunt legate de un talon si implicit de o serie de masina.

Ma gandeam la ceea ce mi s-a intamplat mie acum trei ani cand am schimbat o masina iar numerele de pe acea masina (pe care am vandut-o) mi-au ramas si le am si acum acasa, pe noua masina am alte numere.

Cred ca intre timp numerele respective s-au repus in circulatie si le are cine stie cine, pe o alta masina cu un alt proprietar si automat alt talon.

Concluzie:
- pot sa i-mi pun acele numere sa merg cu ele? pot (ilegal binenteles)
- pot sa fac un acident? pot
- pot sa fug de la locul acidentului? pot
- pe cine cauta prima data politia? pe respectivul care are numerele acuma.
- pe cine pun pe drumuri gratuit? pe respectivul posesor a acelor numere.

In aceasi situatie e si el, diferenta dintre mine si hotii respectivi e ca mie mi-au ramas acele numere din neatentia celor de la politie, si hotii le-au furat. In rest e aceiasi situaie.

Ceea ce vroiam sa-i spun e ca mai bine isi schimba numerele decat sa se trezeasca cand ii e lumea mai draga, pe drumuri.

Scuze pt. vorbitul in punga.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Androne30051
post Aug 9 2004, 02:12 PM
Post #25


novice
**

Group: Membri
Posts: 25
Joined: 29-July 04
From: Bucuresti
Member No.: 30.044



In 24h de Marin Socrezi-tu! se cheama poezia: asa mi s-a raspuns si mie, si stateam la numere la rand nu ca tie sa-ti faca altele, ca-n 24h imi iau talonul si numerele, si cand a terminat ala de la ghiseu de verificat actele m-a chemat saptamana viitoare. Nu te lua dupa ei, mai ales ca zilele aste sunt un pic in renovare si reorganizare, dupa cate am inteles. Gaseste-ti o pila si intreaba-l pe ala, si ai sa vezi care-i adevarul! Dute si plateste-ti numerele cele noi si cu astea de carton mergi pana sunt gata alea ca nu-i nici o problema!
Ce vreau eu sa zic este ca saptamana asta, fara o pila desteapta, nu cred ca reusesti sa ti le iei pe alea de tabla!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristianc
post Aug 9 2004, 08:25 PM
Post #26


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 283
Joined: 3-May 04
From: Romania
Member No.: 24.584



Eu nu stiu de unde aveti voi informatiile astea pe care le postati ca sigure. Eu stiu sigur ca:
1. Daca ti s-au furat numerele altele noi sunt gata in 24-48 de ore fiindca nu se mai verifica dosarul de inmatriculare!
2.Daca nu ai predat numerele vechi acestea raman rezervate si nu se dau la alta masina!
3. Se poate circula cu numere nestandard in zona de resedinta. politistii nu prea se obosesc sa verifice.Eu cum am iesit din Bucuresti m-au oprit cativa si au "cercetat" cu atentie actele. Totusi nu o sa poti circula la nesfarsit cu ele, se va gasi un politist sa iti atraga atentia ca a trecut cam mult timp de cand ti-au fost furate si ar trebui sa ceri dublura de la politie.
Ca de gasit poti sa fii 100% sigur ca nu o sa le mai gasesti. Nu am mai auzit asa ceva pana cum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 07:05 AM