IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Subaru Welcome Area

This topic is about Subaru Welcome Area, the author, subarin, wrote about: Salutari tuturor, Nou si eu pe site, dar cu state vechi de subarist din 2004 (ex-Forester 2.0-2004, actual Forester 2.0-2006 si Forester 2.5XT-2007). ... To read more just scroll down

8 Pages V  « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
> Subaru Welcome Area, Va rugam sa va prezentati, ca sa stim si noi cu cine vorbim
subarin
post Jan 8 2011, 11:52 AM
Post #141


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 7-January 11
Member No.: 130.807



Salutari tuturor,

Nou si eu pe site, dar cu state vechi de subarist din 2004 (ex-Forester 2.0-2004, actual Forester 2.0-2006 si Forester 2.5XT-2007).

Foarte interesant forumul, am citit cam tot si am gasit foarte util ce s-a scris. Sper sa pot ajuta si eu cu pareri dupa vreo 200K km cumulati pe Forester.

Nu credeam sa ma gandesc prea repede sa ma despart de Foresterul 2.5XT, dar am cam schimbat profiulul de utilizator si merg spre 40-50K km/an (pana acum faceam 15K/an) din cauza serviciului (si oricum imi ramane si 2.0 al sotiei). Asa ca am decis sa trec pe un OBK 2.0D modelul anterior. Daca e cineva interesat de un schimb cu 2.5 XT (2007, 70k km) plus diferenta, va rog dati de stire.

Cred ca era cineva pe forum care a facut schimbul asta si am auzit si am citit si intentii pt. invers (de la Outback 2.0D la Forester 2.5XT). Ambele au sens in functie de cati km se fac pe an. Pentru cineva care nu merge mai mult de 20K pe an, 2.5XT e o masina greu de inlocuit chiar cu masini cu staif/brand si peste 50K Euro. Toti cu XT stiu despre ce vorbesc...

Ma bucur sa pot participa la forum, bafta tututror.

Florin




Go to the top of the page
 
+Quote Post
subarin
post Jan 8 2011, 12:01 PM
Post #142


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 7-January 11
Member No.: 130.807



QUOTE (Antoane @ Nov 30 2010, 09:16 PM) *
Intr-adevar este modelul nou si asa cum am promis pozele masinii. Cand am ridicat-o de la showroom arata mult mai bine whistling.gif dar deja am bagat-o putin prin noroaie sa vedem ce poate si in plus cand am adus-o la Cluj am prins pe drum ploaie, lapovita si ninsoare. Urmeaza sa mai pun pe ea saptamana viitoare cateva accesorii after-sales pe care le-am considerat necesare: aparatori noroi, scut protectie motor, sistem alarma cu modul pornire, senzori parcare. Cu cauciucurile nu stiu cum voi proceda pentru ca se pare ca sunt destul de atipice - 225/60 R17 si voiam sa-mi iau de iarna dar nu prea se gasesc.
Oricum am uitat ce era mai important in rubrica asta si anume sa ma prezint:
Ovidiu, 34 ani, Cluj
am intrat prima data pe acest forum acum un an si ceva cand am cautat informatii despre Forester si am citit tot ce am gasit din scoarta in scoarta.
Hobby-uri: SF-uri starwars.gif , jocuri fakenopic.gif , ski cat de mult biggrin.gif si iesirile la beri cu prietenii (fara masina biggrin.gif)
Prima data cand am dat de Subaru era acum 5 ani cand am avut ocazia sa conduc un Forester benzinar si de atunci am ramas cu o fixatie care s-a concretizat in sfarsit prin achizitia OBK-ului! smile.gif



Eu folosesc anvelonet.ro ca sa vad ce cauciucuri sunt disponibile pt o anumita dimensiune, iar apoi le caut unde sunt mai ieftine. Site-ul listeaza si ceea nu au in stoc si pana acum mi s-a parut cel mai complet pt identificarea cauciucului care il vrei.

Sper sa fi fost de ajutor.

F
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 14 2011, 08:56 PM
Post #143


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



Salutare la toata` lumea !!!!!!

Am descoperit forumul asta de foarte putina` vreme, si m-am inregistrat imediat.
Am 41 de ani, posesor de nevasta, mare iubitor de calatorii, dar posesor de foarte putin timp liber iar in viata de zi cu zi lucrez in administratie la o firma` de distributie produse alimentare. Locuiesc in Montreal, Canada
Prin noiembrie 2009 batranul meu Hyundai Elantra 1995 se pregatea sa isi dea obstescul sfarsit si am inceput sa ma uit dupa` o masina` noua`, (neaparat noua` ) neaparat 4X4 (la zapezile aproape vesnice de aici sper ca ma intelegeti ) , si (intamplator) am intrat la primul dealer Subaru care se afla intamplator foarte aproape de casa mea, si tot intamplator se afla in drumul meu dintre servici si casa` ! Imi tragea de mult cu ochiul Subaru OBK sau Forester, dar stiam ca` sant scumpe si aproape inaccesibile la venitul meu de atunci. Dar mi-am zis ca incercarea moarte n-are (dar o poate provoca) dar am intrat totusi in sediul reprezentatntei ca sa le aflu preturile si sa imi iau gandul de la ele, o data `pentru totdeauna !
Am intrat, am fost luat din scurt de o reprezentatnta` de vanzari care nu m-a lasat nici sa` respir si a inceput sa imi turuie la inceput despre minunatul si accesibilui Tribeca (care la auzul pretului mi-a taiat respiratia) , apoi a coborat la Forester si OBK, care si ele m-au cam sufocat, apoi mi-au cazut ochii pe un Legacy Wagon .Dintr-o poveste intr-alta, madama mi-a explicat ca pretul porneste de la 29.000 $CAN varianta de baza`, dar cel care era in vitrina lor de 4 luni era (aproape) complet echipat si mi-l puteau da la 26.000 . Dupa` vreo ora de negocieri destul de aprinse, am batut palma cu reprezentatnta , fiecare din noi plecand fericit ca` l-a pacalit pe celalalt ! Acuma Subi al meu e "vechi" de 2 ani si 5 luni , are 31.000 Km, e varianta 2500cc. PZEV, culoare gri inchis, cutie triptronica`(parca` asa ii zice) ,automatic 4 trepte ,mod sport, scaune fata` incalzite (foarte apreciate aici in Canada) , pornire prin telecomanda` la distanta` (instalata` de mine ceva mai tarziu) , AC, oglinzi incalzite, fara` trapa` (nu e deloc recomandata` in Canada) ........................... si nu stiu ce sa mai zic acuma ca` nu imi mai aduc aminte.
Deci il rulez de ceva mai mult de 2 ani si sant f. multumit de el ! Nici o problema` mecanica` sau electrica`, doar 2 "defecte" pot sa zic ca` are : 1- demarajul este puuuuutin sub asteptari (de altfel e destul de normal la o masina` automatica`) , dar mi-as fi dorit ceva mai mult, si 2-garda la sol cam prea mica`(in privinta aceasta cred ca` se poate face ceva , am vazut cateva prin oras suprainaltate, dar erau in trafic si nu am putut vorbi cu proprietarii lor ca sa ii intreb cum au facut) . Uneori atinge cu burta cand trec peste nametii de zapada` uneori enormi pe care celebra iarna` quebecoasa` ii scupa` peste patrie. Oricum, tractiunea AWD isi face toti banii , cand uneori, cerul se sloboade peste noi si te trezesti cu nameti de 50-100 cm. de zapada` ,ajutati in plus de plugurile care trec regulat pe strada` si iti blocheaza` masina la bordura`, iar vecinii cu masini "normale" dau la lopata` aproape 2 ore ca sa` isi faca` drum pana la sosea, iar eu (si cu inca` un vecin, si el tot roman, care are un Forester 2010) iesim dintre nameti fara` sa` punem mana deloc pe lopeti si din 2-3 zvacneli iesim fericiti la asfalt, spre ciuda celorlalti care nu au vrut sa mai dea cateva mii de $ pe o tractiune integrala`. Deci, una peste alta, este o masina` f. buna`, de care sant f.f. multumit ! Foarte spatioasa` (mai ales pentru 2 persoane) , pot cara aproape orice am nevoie, fac campling cu ea si imi car cu mine toata casa aproape fara` restrictii !
As fi vrut sa atasez si niste poze aici sau la avatar, dar nu stiu cum , nu ma` prea pricep (dar sant cinstit si recunosc) . Poate ma` ajuta` cineva` !!

S`auzim de bine !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 14 2011, 11:07 PM
Post #144


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



Cred ca am aflat cum se ataseaza` pozele !! Sper sa imi reuseasca` !

Din greseala` si din cauza vitezii, le-am mai trimis o data` si pe alt topic blink.gif

Attached File(s)
Attached File  100_9349.jpg ( 1.51MB ) Number of downloads: 7
Attached File  100_9351.jpg ( 1.49MB ) Number of downloads: 6
Attached File  100_9361.jpg ( 1.5MB ) Number of downloads: 2
Attached File  100_9352.jpg ( 1.54MB ) Number of downloads: 10
Attached File  100_9360.jpg ( 1.51MB ) Number of downloads: 4
Attached File  100_9365.jpg ( 1.51MB ) Number of downloads: 14
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alias
post Mar 14 2011, 11:10 PM
Post #145


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 288
Joined: 27-May 09
Member No.: 120.074



Felicitari pentru masina Adi-Ca. Sa o stapanesti sanatos.

Eu am trecut cu Outbak-ul (aceiasi masina ca a ta dar cu garda de 20 cm) de 150.000 km fara nici o problema asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji legate de fiabilitate.
Cam slaba activitatea pe la noi deoarece subaristii sunt putini si mai tot timpul la volan smile.gif
Fii binevenit ! smile.gif


--------------------
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 15 2011, 12:12 AM
Post #146


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



Multumesc Alias, multumesc la toata` lumea care m-a citit.

Sper sa trec si eu de cei 150.000 km, asa ca tine, sau chiar mai mult. Am observat si eu ca e cam slaba` activitatea forumului, dar m-am mai linistit cand mi-ai spus ca` din cauza ca` sant mai mereu la volan , forumistii nu prea au timp sa` scrie. Inseamna` ca` sant destul de instariti si au destul bani de benzina/motorina` , ceea ce nu poate decat sa` ma` bucure !!! laugh.gif

Deocamdata` masina este in leasing si nu ma` pot atinge de ea, dar cand scap de contract vreau sa o mai inalt putin ca sa arate ca si Outbak-ul . Nu e doar o chestie de fite, e o chestie cam necesara` aici pe zapezile canadeze. Uneori mai am nevoie de doar 5 cm. ca sa` depasesc niste troiene insurmontabile cu legacy-ul meu . pe tema aceasat astept niste sfaturi/sugestii/pareri de la cei care au mai facut/incercat/vazut asa ceva !! Am vazut ca exista un topic despre inaltarea unui legacy, dar nu s-a concretizat nimic pana` la final sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 15 2011, 12:18 AM
Post #147


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



Ahhhh, am uitat sa atasez niste poze ! Poate acuma ma` credeti !! tongue.gif
Attached File(s)
Attached File  233.jpg ( 13.74K ) Number of downloads: 10
Attached File  233b.jpg ( 13.25K ) Number of downloads: 11
Attached File  619a.jpg ( 809.58K ) Number of downloads: 17
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Mar 18 2011, 05:57 PM
Post #148


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



QUOTE (Rebel @ Mar 18 2011, 03:04 PM) *
Si cu toate acestea, voi ramane fidel altor marci intrucat am realizat ca nu ma potrivesc unei comunitati ce exagereaza la modul grosolan si care se crede aparte, crezand ca prin achizitonarea unui banal obiect obiect si-a dobandit superioritate.


Uite, cu asta sunt absolut de acord. Prin achizitionarea unei fieroaice nu poti deveni superior, indiferent de marca si indiferent daca esti sau nu fidel vreuneia.


Daca aveti de gand sa continuati discutia inter-comunitara, faceti-o aici
http://masini.ro/forum/content/Combat-zone...s-Restul-Lumii/


Altfel, voi fi obligat sa inchid topicul, pana cand descoper cum se splituieste biggrin.gif


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Mar 19 2011, 12:01 PM
Post #149


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Adi-Ca, bine ai venit pe forum thumbsup.gif
Te așteptăm și cu alte păreri și idei despre mașini (în general) sau doar despre mașina ta.

Mesajele off-topic le-am mutat aici: http://masini.ro/forum/index.php?s=&sh...st&p=377112
unde vă invit "să vă spargeți capetele" whistling.gif
A fost o figură de stil, nu trebuie să treceți la fapte biggrin.gif rolleyes.gif
ninja.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 20 2011, 04:10 PM
Post #150


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



QUOTE (Mariustom @ Mar 19 2011, 12:01 PM) *
Adi-Ca, bine ai venit pe forum thumbsup.gif
Te așteptăm și cu alte păreri și idei despre mașini (în general) sau doar despre mașina ta.

Mesajele off-topic le-am mutat aici: http://masini.ro/forum/index.php?s=&sh...st&p=377112
unde vă invit "să vă spargeți capetele" whistling.gif
A fost o figură de stil, nu trebuie să treceți la fapte biggrin.gif rolleyes.gif
ninja.gif



Multumesc Marius !!!

Vazand ce turnura` au luat "parerile si ideile" mele, nu cred ca o sa mai postez vreodata` pareri si idei despre masini sau orice altceva pe acest forum. no.gif

Any way, multumesc tuturor celor care mi-au urat bun venit pe acest topic !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Mar 20 2011, 05:26 PM
Post #151


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



N-ai de ce să mulțumești smile.gif
Ba chiar te rog să nu bagi la suflet ce s-a întâmplat și să continui să scrii pe forum. Nimeni nu-i perfect de aceea suntem așa de diferiți wink.gif biggrin.gif
Și tocmai ăsta-i farmecul unui forum: arăți cine ești și cam cum ai vrea să fii rolleyes.gif
Asta nu înseamnă că trebuie să întorci spatele ci să treci peste, ca în căsnicie biggrin.gif E prea puțin pt un "divorț" whistling.gif teehee.gif

Așa că, bagă în continuare thumbsup.gif
ninja.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adi-Ca
post Mar 20 2011, 10:32 PM
Post #152


novice
**

Group: Membri
Posts: 41
Joined: 14-March 11
From: CANADA
Member No.: 131.666



Pentru urare iti multumesc.

Nu pun nimic la suflet, trec peste , dar de bagat nu mai bag pe aici . Nimeni nu e perfect, asa cum ai zis tu, dar prefer sa raman asa cum sant in imperfectiunea mea. Nu mai detaliez de ce, pentru ca iara` se starneste iuresul aici , si nu e locul. Daca` voi mai avea ceva de zis, o sa scriu la combat area, desi nu merita` sa imi pierd timpul cu asta .

This post has been edited by Mariustom: Mar 20 2011, 10:34 PM
Reason for edit: Șters citat cu mesaj anterior
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Mar 20 2011, 10:38 PM
Post #153


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Cum dorești.
Ești bine-venit și tu cu imperfecțiunile tale biggrin.gif oricând thumbsup.gif
ninja.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Aug 30 2011, 05:50 PM
Post #154


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.550
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Buna ziua!

Cred ca era si timpul sa ma prezint cine sunt: inginer facut dupa 6 ani de studii (nu se mai face scoala ca pe vremea mea cand studentii mai stateau un an, doi, trei... sa aprofundeze), evident cu alta ocupatie - shipping, 43, casatorit. Ideea de forester a aparut la ceva timp dupa ce am aparut pe forum - moment notat cu t zero. Foresterul a aparut si el la randul lui dupa ceva timp, momentul in schimb a fost adnotat cu sprituri. Spriturile vor continua.... se pare ca am un hobby pe care majoritatea se fereste sa-l recunoasca. Eu beau vinul cu apa minerala, si asta pentru ca nu se mai gasesc sifoane ca pe vremuri...

Imi doresc o primire calduroasa in randurile voastre! woot.gif

This post has been edited by solmar: Aug 30 2011, 05:51 PM


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hdi
post Aug 30 2011, 11:30 PM
Post #155


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741



Fii binevenit si aici rolleyes.gif
Sa va plimbe sanatosi si fara incidente.
Te asteptam sa ne delectezi si cu povesti cu Forester.


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pages V  « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:03 AM