IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

First Choice Marketing

This topic is about First Choice Marketing, the author, georvad, wrote about: QUOTE (AMP Jun 12 2008, 0718 PM) Nu ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre First Choice Marketing?Va rog... In mod deosebit as vrea sa aflu ... To read more just scroll down

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> First Choice Marketing, Va rog informatii
georvad
post Oct 9 2008, 08:10 PM
Post #21


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 9-October 08
Member No.: 118.186



QUOTE (AMP @ Jun 12 2008, 07:18 PM) *
Nu ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre First Choice Marketing?Va rog...
In mod deosebit as vrea sa aflu parerile celor ce au incheiat contracte cu ei si care au beneficiat de ofertele lor si contractele cu firma asta si impresii...
Multumesc!



Ai reusit sa mergi in excursie, in Tenerife?
Multumesc,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AMP
post Oct 10 2008, 08:35 AM
Post #22


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.021
Joined: 12-October 07
From: Timisoara
Member No.: 115.064



Nope,sorry...am mai citit despre subiectul asta si pe alte forumuri si chiar cineva(in alt forum) a postat ca a mers acolo si ce si cum s-a petrecut.Mie una mi-a lasat impresia ca omul a fost foarte multumit.
Noi nu am mers inca...planificam doar,caci avem tot timpul pana in 2010... biggrin.gif Dar promit sa revin cu impresii la cald imediat ce ma reintorc din excursie.
Sa auzim de bine! yes.gif

This post has been edited by Mariustom: Oct 10 2008, 10:36 AM
Reason for edit: ªters citat cu mesajul anterior


--------------------
Ana
Soferesc Toyota Corolla Verso
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andreimire
post Mar 25 2009, 09:25 AM
Post #23


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 25-March 09
Member No.: 119.603



QUOTE (AMP @ Jun 12 2008, 08:18 PM) *
Nu ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre First Choice Marketing?Va rog...
In mod deosebit as vrea sa aflu parerile celor ce au incheiat contracte cu ei si care au beneficiat de ofertele lor si contractele cu firma asta si impresii...
Multumesc!



Tenerife. Am fost impreuna cu sotia si cu Denisa de revelionul 2009-2009 in Tenerife, la REGENCY RESORTS, prin First Choice Marketing.



TENERIFE

Pe scurt... E SUPERB. Nu sunt eu foarte plimbat prin lume dar... mie asa mi s-a parut insula. Nu am fost pe toate insulele, doar pe asta. Peisaje EXTRAORDINARE, plaja de revelion (da, in 31 decembrie 2008 am stat in slip pe strand si am facut plaja), oameni FANTASTICI... ce mai, un loc pe care daca l-ai vazut sigur mai vrei, iar daca nu l-ai vazut...merita.
Ziceam de oameni... am intalnit acolo si romani ce lucrau prin diverse locuri (hoteluri, magazine, etc) si TOTI au fost extraordinar de amabili si prietenosi. De altfel, toti cei de acolo sunt suuuuper prietenosi, amabili, serviabili, gata sa sara in ajutor... o patanie din aceasta categorie:

Eram la un restaurant FANTASTIC pe plaja, si comanda Mire o supa (in fine, un fel de ciorba) la felul intai. Noi din Timisoara fiind... ea vrea si smantana. Shit!!! Cu IELTS-ul meu cu tot, nu stiam cum sa le cer smantana (daca le ceream cream, imi aduceau un fel de frisca...).
Ei bine, il chem pe unul dintre baietii de acolo si incep sa-i explic in engleza (apropos, toti sunt vorbitori de engleza la un nivel cel putin decent). Incep: "From milk you can have milk, yoghurt, butter, whipped cream, cream and..."?? Clar ca nu-i explicam cum trebuie, dar alta modalitate nu am gasit pe moment. In meniu, nu aveau smantana. Cert e ca omul nu pricepea ce vreau eu... Isi bate el mintea cu noi o vreme, apoi ii vine ideea salvatoare: ne intreaba de unde suntem, ii spun ca din Romania, apoi asta incepe sa strige "Rumeno , rumeno!!!"... Il pescuieste pe un coleg, vine, ne spune ca omul e din Romania si sa il intrebam pe el. Asta ne zice ca el nu e din Romania, e din Ucraina dar o rupe un pic pe romana...
- "Ce doriti?"
- "Niste smantana..."
-"Nu stiu ce e aia"... (FUCK!!! Raza de speranta s-a destramat!!!)
-"Dar stati un pic... unul din colegi cred ca e chiar din Romania... sa vad daca e in tura"... si pleaca
Va dati seama, ca pana la faza asta toti de la mesele din jur se uitau deja lung la noi... ce-i cu astia? Ce-i cu agitatia asta in jurul lor?
Intr-un final vine ucraineanul cu un al treilea coleg...
-"Buna ziua"
-"Buna, sunteti din Romania"?
-"Da, din Timisoara" (wwwoowww, ce surpriza, chiar din Timisoara???)
Urmeaza ceva discutii legate de Timisoara, apoi:
-"Cu ce va pot ajuta, ce doriti?"
-"Am vrea si noi niste smantana la ciorba asta..."
-"N-au astia asa ceva...". M-a spart. Am ramas masca, si eu si Mire. La varianta asta nici macar nu ne-am gandit...

A, si la acelasi restaurant, aud doua "doamne" vorbind romaneste. Cum stateam langa ele, zic "hai sa ma bag si eu in seama"...
- "Buna ziua, sunteti din Romania?"
-"Tu parles avec moi"? ... In secunda urmatoare mi-a parut rau... mi-am adus aminte ca Romania nu inseamna doar ospitalitate, amabilitate, prietenie... DESEORI inseamna prostie, ingamfare, lipsa de educatie. Mi-am zis in gand: "ma cac pe tine, baba proasta". Si le-am lasat in aerele lor... poate se ineaca in ele (nu cred ca am avut eu norocul asta).

Da. TENERIFE MERITA VIZITATA. Este un loc MINUNAT.



REGENCY RESORTS

Hmmm, astia NU SUNT Tenerife. O adunatura de NESIMTITI, HOTI (sau cel putin in cardasie cu ei), MINCINOSI. De ce? Hai sa va povestesc... Am ajuns in Costa Adeje, am ajuns la Regency, ne-a asteptat un reprezentant, ne-am cazat. Toti zambitori, totul e frumos, locatia aparthotelului e EXTRAORDINARA. Eu fiind un pic racit, Mire si Deni fug singure sa faca baie in piscina. SUPER !!! Dupa aia plecam sa vizitam locurile... poze, etc.
Vine seara... o berica la terasa camerei, povestim, apoi Mire si Deni merg la culcare. Eu mai stau pe terasa, ma mai uit la TV, ma mai plimb prin Regency apoi, pe la 12.00 PM ma duc si eu sa dau cu cornu'n perna. Ma trezesc la 7... vreau sa vad cat e ceasul (telefonul meu l-am setat pe ora locala)... ma duc in living... incarcatorul e in priza, dar telefonul nu-i. Caut telefonul, iar in timp ce cautam telefonul, incep sa observ: lipseste camera foto, camera video, telefonul lui Mire, valizele ei si a lui Deni...usa de la terasa e larg deschisa...
A M F O S T J E F U I T I ! ! !
Fuga la receptie sa reclam situatia... fatuca de acolo zice "dar de ce ati dormit cu usa de la terasa deschisa?" In prima faza trec cu vederea, ii explic frumos ca nu am dormit cu ea deschisa, eu personal am inchis-o... ea imi da apoi numerele de la politie (denunciades), de la ambasada romana, un numar de hot-line pentru declararea cardurilor ca fiind furate, etc. Merg in camera, bineinteles ca Mire era intr-o stare nu foarte buna (tot constata ca ii lipseste si aia, si aia...). Dam telefoane, blocam carduri, sunam la "denunciades" sa declaram situatia, aia imi dau un numar de inregistrare, cu numarul ala urmand sa mergem la politie)... ore in sir pierdute pe telefon. Apoi ne loveste: stai un pic, ca nu avem NICI UN BAN. Nici un banut... din a doua zi de concediu... hrana nu era asigurata de hotel deci... NASPA. Ce sa facem? Mi-am adus aminte ca am depus 200 EUR la receptie pe post de garantie.
Ma duc la receptie, ii explic fetei FRUMOS care e problema si ca o rog sa ne returneze garantia, ca sa avem un minim necesar cu care sa ne descurcam cateva zile.
-"Nu se poate."
In clipa asta, am crezut ca o omor. Ganditi-va si voi, eu ca eu, Mire ca Mire, dar sa faca foamea fiica mea cand ei au banii mei in sertar? Dupa ce ca am fost jefuiti in rahatul lor de aparthotel? Ii omor...
Ii mai explic o data frumos ca am fost jefuiti in locatia lor, ca daca nu imi dau banii MEI macar sa imi asigure mesele... nimica. "Nu e problema noastra, nu ma intereseaza." Ii spun atunci ceva mai hotarat ca ar fi cazul sa ia legatura cu cineva din conducerea hotelului.
"E sambata, si nu pot deranja managerul in timpul liber"
Atunci mi-a sarit tandara. Am facut-o "stupid cow" si cum mi-a mai venit, am monopolizat receptia in timp ce tipam la vaca aia, vreo doua trei familii se chinuiau sa ajunga si ele la receptie in timp ce-mi faceam numarul, pana cand m-am luat si de un rahat de neamt ca se tot impingea in mine. E... nu m-am luat de el. Boul se tot impingea in mine, iar eu m-am intors brusc la el si l-am intrebat "WHAT???" ... s-a retras... si a asteptat cuminte sa termin "discutia" cu vaca de la receptie. Sa revin. Abia dupa ce am balacarit-o in gura mare si pe ea si pe rahatul ala de hotel a catadicsit proasta sa sune managerul (care era de fapt o managerita)... care bineinteles ca a dispus sa-mi returneze garantia.
Ok, asa mi-am inceput ziua de sambata, 27 decembrie 2008 si prima mea dimineata in Tenerife...
Mergem la politie. Acolo, am asteptat vreo doua ore, timp in care (fara exagerare) din 15 in 15 minute venea cate un turist cu chestii "disparute". Politia foarte amabila... de la flacaul de la intrare pana la "ofitereasa" care ne-a luat declaratia. Ok, mancam, inapoi la "hotel".
Acolo, cerem sa ne schimbe camera.
"Nu, reparam usa!"
Mire facea spume... eu, pacifist, ii spun ca e ok daca ne repara usa. Vin niste baieti, se chinuie, si vine dupa o ora verdictul: usa nu se poate repara, trebuie schimbata. Intre timp, devin si eu atent: o gramada de usi "peticite", cu urme de fortare, nu erau doua sa aibe manerele la fel. Hmmm... deci nu e un caz singular? Ok, sun din nou la receptie... vrem alta camera. Ne dau o camera... Asta in care am fost jefuiti era "in plin centru" fata de aialalta. Aia era in fundul gradinii, cu usa peticita, iar cu "securitatea" lor nici mort nu ma mutam acolo... Ma duc la receptie, ii spun ca in camera aia nu ma mut..."Nu avem alte camere". Bang! Iara imi sare mustarul. O iau si pe p**da asta la impins vagoane, ii spun sa ia legatura cu managerul (proasta imi raspunde superior "noi nu avem manager, noi avem director" fu**i mama ei de vaca, fix titulaturile lor ma interesau pe mine) notez numele proastei, ii spun ca daca nu rezolva problema o sa o dau in judecata (de parca as fi avut de ce sa o dau in judecata) si... brusc si-a adus aminte ca mai are o camera!!! Surprize, surprize !!! Ok, camera asta era ok. Terasa era nu avea vedere in nici o parte, era un fel de micro-curte inchisa (chiar MICRO-curte), dar... din cauza teraselor cu vedere am avut probleme, asa ca nici nu-mi pasa de acest aspect. Ce m-a enervat din nou... de ce dracu trebuie sa fac scandal si sa le amenint ca sa rezolve ceva? Ce, proastele alea is puse sa imi faca mie zile fripte sau sa imi "indulceasca" sederea la hotelul lor? Nesimtite, nesimtite, nesimtite. Si inca eram doar la inceput... Dupa ce ne mutam, sun acasa, imi spune maicamea ca cei de la ambasada ma cauta in nestire... imi da un numar de telefon si imi spune sa iau legatura cu ei. Bun. Sun, imi raspunde Consulul Roman... asta un tip SUPER.
TOT RESPECTUL PENTRU MODUL IN CARE SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA CONSULATUL ROMAN DIN MADRID, IN LEGATURA CU SITUATIA MEA. TOT RESPECTUL.
Ok, ca sa scurtez povestea:
- mi-au "ratacit" actele trimise de la ambasada, ca sa "reapara" dupa un alt scandal monstruos (am facut-o pe proasta de la receptie incompetenta, proasta, mincinoasa, bineinteles in gura mare)
- au avut pretentia sa le platesc telefoanele..."trebuia sa ma duc sa vorbesc de la colt". In momentul ala am crezut ca il iau de gat pe nesimtitul de la First Choice Marketing care a zis asta(da, prin ei am ajuns acolo). Problema mea era ca nu aveam bani de amenda, ca altfel ii crapam capul. Bineinteles ca nu le-am platit nimica... sa ma pupe in cur. Am platit doar telefoanele de dupa ce mi-am rezolvat problemele cauzate de lipsa lor de securitate. Telefoanele date acasa in ziua urmatoare, telefoanele la ambasada, la politie, la VISA, MasterCard, etc... prin parti.
-am vrut sa stau de vorba cu managerul (directoare, ce o fi) nici nu a vrut sa ma primeasca in audienta.
Foarte pe scurt, NISTE ORDINARI. O R D I N A R I. Am ales cuvantul asta ca de... nici macar tastatura nu poate suporta ce as zice de fapt...

DACA TRECETI PRIN TENERIFE, FUGITI DE REGENCY. SUNT NISTE HOTI (DACA NU, MANA IN MANA CU EI) SI NISTE NESIMTITI DE ULTIMA SPETA !!! Luati cea mai infecta spelunca din Romania (ca ne tot luam de tara asta) si personalul este de o mie de ori mai amabil decat aia.




REVELION IN TENERIFE

Super. Nu mai am acuma timp sa povestesc, dar a fost super. Incepand cu dimineata de 31 decembrie, zi in care am vorbit cu niste prieteni acasa. Acasa erau vreo -15 grade... iar eu primeam vestea stand la plaja....


ALTE DATE:
Nota 10 cu felicitari pentru:
- Booking.com
- AirBerlin
- NH Vienna Hotel
- Tenerife, in general (apropos, "Masca", un fost sat de pirati... e o mare pacaleala pentru turisti. Mi-a spus un localnic ca pe acolo nu a pus niciodata piciorul vreun pirat... peisajul insa e superb).

O canistra de benzina pentru:
- Regency Resorts. Merita daramati de pe fata pamantului...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AMP
post Mar 25 2009, 10:17 AM
Post #24


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.021
Joined: 12-October 07
From: Timisoara
Member No.: 115.064



andreimire,e de rasu'-plansu' prin ce ai trecut...

Multumesc de pm!

Pana la urma,sa ma scuzi,dar eu nu am inteles ceva:revelion petrecut in Tenerife este una si aceeasi excursie cu cea facuta prin Regency Resort?
Apoi:ti-ai recuperat pana la urma bunurile furate ?Cum s-a facut asta?Si daca nu le-ai recuperat,ai continuat vacanta sau te-ai intors acasa?
De revelion ai stat la hotelul celor de la RR sau in alta parte?

Conditiile scrise de tine,referitoare la RR...se pare ca ar pune pe fuga orice eventual doritor de o colaborare cu ei.
Noi inca nu am decis daca vom mai merge in aceasta excursie sau ba.Noi am fi doi adulti si doi copii,iar costurile de transport ar fi destul de mari.
Pe softpedia este inca un subiect referitor la FCM....daca ai curiozitatea sa intri si sa cauti acolo...sa vezi cate pareri sunt la tarasenii asemanatoare cu a ta,ale celor ce au mers deja,ale celor ce nu au mers,dar care au platit sa mearga.

Multumesc de informatie si ,daca ai timp,poate vi cu mai multe detalii.


--------------------
Ana
Soferesc Toyota Corolla Verso
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andreimire
post Mar 26 2009, 09:20 AM
Post #25


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 25-March 09
Member No.: 119.603



QUOTE (AMP @ Mar 25 2009, 10:17 AM) *
andreimire,e de rasu'-plansu' prin ce ai trecut...

Multumesc de pm!

Pana la urma,sa ma scuzi,dar eu nu am inteles ceva:revelion petrecut in Tenerife este una si aceeasi excursie cu cea facuta prin Regency Resort?
Apoi:ti-ai recuperat pana la urma bunurile furate ?Cum s-a facut asta?Si daca nu le-ai recuperat,ai continuat vacanta sau te-ai intors acasa?
De revelion ai stat la hotelul celor de la RR sau in alta parte?

Conditiile scrise de tine,referitoare la RR...se pare ca ar pune pe fuga orice eventual doritor de o colaborare cu ei.
Noi inca nu am decis daca vom mai merge in aceasta excursie sau ba.Noi am fi doi adulti si doi copii,iar costurile de transport ar fi destul de mari.
Pe softpedia este inca un subiect referitor la FCM....daca ai curiozitatea sa intri si sa cauti acolo...sa vezi cate pareri sunt la tarasenii asemanatoare cu a ta,ale celor ce au mers deja,ale celor ce nu au mers,dar care au platit sa mearga.

Multumesc de informatie si ,daca ai timp,poate vi cu mai multe detalii.


Punctual: perioada aleasa de noi a fost 26 dec 2008 - 2 ian 2009.
Bunuri furate... NU LE-AM RECUPERAT.
Actele furate... le-am refacut.
Da, am continuat vacanta, gratie prietenilor si lui WESTERN UNION
Da, am stat tot acolo, fiindca nu aveam bani de mutat in alta parte.
Da, costurile de transport sunt extraordinar de mari. Noi ne-am dus prin AirBerlin (au o pagina web extraordinar de user-friendly)
Daca vreti sa mergeti in Tenerife, duceti-va. Eu clar ma voi mai duce, daca voi avea banii. MERITA. Si asta ti-o spune unul care a trecut printr-o experienta NASOALA RAU... deci poti sa ma crezi. Daca mergeti, este obligatoriu sa inchiriati o masina. Gandeste-te ca in partea de sud a insulei, ca sa ajungi de la o locatie la alta mergi cam 5-15 min cu masina, parte pe autobanda. Pe jos ... cam greu.
Asa. Ce am vrut sa spun, de fapt: mergeti, dar mergeti printr-o oferta cu transport inclus. Ajungi aprox. la acelasi pret, poate chiar mai ieftin decat cu cumparatul individual al biletelor.
Locuri ce merita vazute, din punctul meu de vedere:
- AquaPark (spectacol de delfini...SPECTACOL)
- LoroParque(grad. zoo... verifica orarul spectacolelor cu animale)
- Plajele(nisip negru, nisip auriu, etc)
Noi am vrut (initial) sa mai facem si ceva scufundari, sa mai vedem si alte insule, dar... e de la sine inteles ca ne-am razgandit. La cele la care am fost, erau deja biletele achizitionate on-line.
-Masca: un sat de pirati. Au si muzeu. Am intrat in dicutie cu o localnica (are un mic restaurant, chiar cum intri in sat) si ne-a zis ca pe acolo niciodata nu a pus piciorul vreun pirat, ca totul e o "pacaleala" pentru turisti. Dar peisajul e ... WOW. Daca mai mergi apoi un pic in sus (cu masina), dai de un restaurant cu o panorama...DUBLU WOW. Dar aici nu poti ajunge decat cu masina.
Din pacate, noi am avut un program cu obiective de vazut stabilite pe zile, dar doar atat ne-am mai permis.

P.S.: Eu nu pot decat sa-ti impartasesc din experienta mea. Ceea ce sciu sunt puncte de vedere personale, ia-le ca atare. Compara-le cu alte informatii ce gasesti pe net si trageti VOI concluziile care va privesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AMP
post Mar 26 2009, 11:06 AM
Post #26


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.021
Joined: 12-October 07
From: Timisoara
Member No.: 115.064



Multumesc ! smile.gif
Nu trebuie sa te superi,apreciez informatiile tale si sunt binevenite,cu adevarat!Chiar nu intelesesem daca ati continuat vacanta sau nu.Ma rog,urat lucru ce ati patit.Discutam ieri cu o prietena care va merge la inceputul lui Aprilie acolo,mi-a spus ca si ea a auzit despre problema cu jefuitul.Era un pic speriata.
In alta oridine de idei,toti cei ce au postat despre vacanta in Tenerife au fost incantati si multumiti de peisaje,de locatii turistice si asa mai departe.Toti sfatuiesc cu inchirierea de masina.
Oricum,parerea mea este deja conturata,din ceea ce am citit si auzit,cam stiu ce este si ce ne-ar astepta acolo....e ca si cand am mers deja laugh.gif ...sanatosi sa fim si bani de transport sa avem si...Tenerife here I come! laugh.gif

Sa fiti si voi sanatosi si sa mergeti ori de cate ori veti putea acolo! smile.gif


--------------------
Ana
Soferesc Toyota Corolla Verso
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andreimire
post Mar 26 2009, 02:57 PM
Post #27


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 3
Joined: 25-March 09
Member No.: 119.603



QUOTE (AMP @ Mar 26 2009, 11:06 AM) *
Multumesc ! smile.gif
Nu trebuie sa te superi,apreciez informatiile tale si sunt binevenite,cu adevarat!Chiar nu intelesesem daca ati continuat vacanta sau nu.Ma rog,urat lucru ce ati patit.Discutam ieri cu o prietena care va merge la inceputul lui Aprilie acolo,mi-a spus ca si ea a auzit despre problema cu jefuitul.Era un pic speriata.
In alta oridine de idei,toti cei ce au postat despre vacanta in Tenerife au fost incantati si multumiti de peisaje,de locatii turistice si asa mai departe.Toti sfatuiesc cu inchirierea de masina.
Oricum,parerea mea este deja conturata,din ceea ce am citit si auzit,cam stiu ce este si ce ne-ar astepta acolo....e ca si cand am mers deja laugh.gif ...sanatosi sa fim si bani de transport sa avem si...Tenerife here I come! laugh.gif

Sa fiti si voi sanatosi si sa mergeti ori de cate ori veti putea acolo! smile.gif



Nu, chiar nu e nici o suparare (decat poate cea fata de RR). Orice informatie pot sa ofer, o fac cu placere. As prefera insa pe andreimire@yahoo.com, eventual un titlu legat de Tenerife, sa nu tot revin sa verific topicul asta. Repet insa: tot ce spun sunt pareri personale, rezultate din experiente personale, si trebuie luate ca atare. Daca eu am avut o experienta neplacuta, nu inseamna ca si voi veti avea. Ceea ce am povestit va poate da doar o imagine legata de cum veti fi tratati la Regency in cazul in care se intampla ceva neplacut. Numai bine si... concedii placute.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FAR EASTERN
post Aug 8 2009, 10:42 PM
Post #28


Tree Hugger
******

Group: Membri
Posts: 3.097
Joined: 30-January 08
From: Botosani, RO
Member No.: 116.228



Ana, ati mai fost???? Am auzit ca FCM au fost inchisi. Acum, la Reporter Special pe antena3, e vorba de Options International.


--------------------
prius - adv. mai intai, de mai inainte
GREEN ENGINE OF THE YEAR 2008
QUOTE (f1anatic @ Oct 16 2006, 10:16 PM) *
Daca chiar vrei sa salvezi planeta...cumpara un Prius sau Civic ...

<< Drive safely! Girls preffer you in one piece!>>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AMP
post Aug 11 2009, 09:22 AM
Post #29


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.021
Joined: 12-October 07
From: Timisoara
Member No.: 115.064



FAR,din pacate nu am mai fost...si ca i-au inchis,bine le-a facut,insa inca sunt persoane care cumpara acolo apartamente.Prietena de care vorbeam mai sus a contractat un astfel de apartament chiar acolo,in Tenerife,cu 30 000 euro,banii jos...ma rog,isi permite....
Contractul nostru este pana in 2010,deci timp ar mai fi de mers....dar prioritatile sunt altele acum,au venit fara sa le dorim si sa ne gandim la ele,asa ca...mai mult ca sigur,banii dati vor ajunge pe apa sambetei....asta este!


--------------------
Ana
Soferesc Toyota Corolla Verso
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 11:38 PM