IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

AUTOFERRARA BRAILA - MARE ATENTIE LA HOTI SI ..........

This topic is about AUTOFERRARA BRAILA - MARE ATENTIE LA HOTI SI .........., the author, costy2000, wrote about: Dragi forumisti i-mi scriu si eu aici pataniile petrecute la o firma dintr-un oras de provincie....Braila. Sunt intr-un post cheie intr-o companie int ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> AUTOFERRARA BRAILA - MARE ATENTIE LA HOTI SI ..........
costy2000
post Dec 31 2007, 06:06 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 31-December 07
Member No.: 115.941



Dragi forumisti i-mi scriu si eu aici pataniile petrecute la o firma dintr-un oras de provincie....Braila. Sunt intr-un post cheie intr-o companie internationala iar ca masina de serviciu am o Alfa 156.....buna si faina masina, nu am ce spune, dar......in anumite reprezentante Alfa cum este cea de la braila, Autoferrara calitatea service-ului lasa foarte mult de dorit.... Fiind in zona Buzau-Braila-Galati mi s-a intamplat sa-mi apara niste erori in bord, si asa cum am crezut de cuviinta am ajuns cat mai repede la prima reprezentanta Alfa Romeo din zona.Ghinionul meu a fost ca aceasta sa fie AUTOFERRARA BRAILA. Am fost tratat execrabil inca de la inceput unde am intalnit o privire ..........mai bine ma abtin, din partea unei fetiscane de la birou, care ma privea ca pe un OZN, fara politete si altele. I-am explicat despre ce este vorba si am primit un refuz categoric ca.....MASINA ESTE CUMPARATA DE LA AUTOITALIA SI ACOLO TREBUIE REPARATA>>>>>prostie mai mare ca asta nu am auzit in viata mea.....dar in fine, asta e abia inceputul.... Am convins-o pe duduie cu 50 ron(s-a imbunat instantaneu...) ca sa vorbeasca cu mecanicii sa vada ce are masina...in fine credeam ca am rezolvat problema dar....la aproximativ 20 min apare un tip inalt si subtire era sef sau ceva de genul asta care-mi spune ca nu am ce sa caut cu masina acolo....AUTOITALIA SE AUDE? M-AU INTREBAT CE CAUT CU MASINA INTR_O REPREZENTANTA ALFA!!!! RUSINE SA LE FIE!!!! I-am explicat cum a fost treaba si el nimic, sa scot masina, ca el e tare si mare etc....MENTIONEZ CA NU ERA NICI O MASINA AFARA SAU INAUNTRU, MASINA MEA INTRASE DUPA CE PLECASE O DUBA DE LA O REVIZIE SI ERA UNDEVA ORA 12.40. Vazandu-ma suparat a venit dupa mine si mi-a spus pe un ton complice ceva de genul .....sefule trebuie sa traiesc si eu.......-i-am dat scarbit si lui 50 ron ca sa ma lase in pace si sa vad odata masina facuta si ce mi-a spus...............Dom'le spaga asta e de copii mici, mai baga ceva ca altfel aici ramai cu masina... Nu-mi venea sa cred pur si simplu, ce se intampla....am cerut sa vorbesc cu un director, cu un sef ceva si......am vorbit se pare tot cu o duduie de la receptie care m-a linistit cu textul ca "La noi la Braila asa stau lucrurile" Sincer sa fiu m-am suparat asa de tare ca am luat masina si am plecat la o alta reprezentanta, AUTOPARMA. Jos palaria....fara spaga , repede si amabil am scapat de problema cu ajutorul unui tester si al unui senzor schimbat.... Ce e drept mi-a lasat un gust amar EXPERIENTA AUTOFERRARA unde legea o face un tip inalt si subtrire si o copila bruneta si neaparat SPAGA. A-ti mai patit si voi asa ceva? PArerea mea a fost reala sau doar o exceptie? Care a fost modul in care a-ti fost tratati, ma refer aici in primul rand la localnici sau cei care au ajuns la aceasta reprezentanta infecta, AUTOFERRARA.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cipp
post Jan 1 2008, 01:44 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.135
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.040



DA! Cu un Fiat Albea care nu mai intra de 7 zile in vopsitorie, dupa ce statuse 14 zile la indreptat. Am facut si reclamatie la AutoItalia! Cum mi-ai raspuns tu de Ziua Porcului, asa mi-au raspuns si Ei! Dumnezeii nostri pe pamant, adica! La ei trebuie sa te duci cu spagi indexate, sa le saruti mainile, sa le speli picioarele, fiindca le put(e) totul! In afaar de cateva service-uri Fiat din romania, pentru care am tot respectul, MAREA majoritate sunt niste foste maghernite deschise de escroci care pana mai ieri reparau dacia cu cheia franceza si astazi sunt... manageri, ca e trendy. Suntem pierduti! Cand vine asteroidul ala?


--------------------
FIAT Albea Dynamic 2006
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ALFIST
post Feb 4 2008, 02:09 PM
Post #3


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 4-February 08
Member No.: 116.276



Salut Costy,

Ca sa fiu sincer, am incercat sa inteleg care este problema cu care te-ai confruntat la Braila : adica ai dat spaga 100 Ron ca sa te duci la Galati ? Sunt convins ca postul pe care-l ai in acea companie iti ofera posibilitatea de a sponsoriza mecanici sau fete de pe la receptii de service pentru ca apoi sa pleci in alta parte... Bun post !!! Sincer, ma indoiesc de toate cele spuse de tine dar daca este asa cum spui, e chiar dezamagitor - recunosc. Si apropos : cei de la acea companie internationala nu ti-au verificat si calitatile de bun vorbitor de limba romana ?! Vezi ca "Dragi forumisti i-mi scriu si eu aici .... " se scrie altfel !!! Adica, romaneste. Mai cu stima, mai fara .... de la mine !!! Un Alfist convins.

This post has been edited by ALFIST: Feb 4 2008, 02:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marius68582
post Feb 4 2008, 05:42 PM
Post #4


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 919
Joined: 18-February 06
From: Kronstadt
Member No.: 68.575



A fi sau a nu alfist (sau gramatica daca tot s-a adus vorba) n-are nici o legatura cu lucrurile relatate.Eu unul cred ca m-as fi enervat la culme si as fi facut vr-o criza monstru p-acolo,in nici un caz n-as fi scot hartii plastifiate una dupa alta.poate tine de regiune.Macar oamenii de la reprezentanta locala la care mai merg eu(AutoBrescia),chiar daca si-au dovedit nepriceperea in repetate randuri au fost de fiecare data amabili si politicosi,lucru esential in servicii prestate in anul 2008,indiferent de domeniu.
Eu am inteles ca AutoItalia traieste din vanzarea de Ducati,ca atare servisarea Alfei o fac in alta parte.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 10:11 AM