IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

concursul de pronosticuri - sao paolo 2007

This topic is about concursul de pronosticuri - sao paolo 2007, the author, 20krpm, wrote about: QUOTE(AZAZEL Oct 23 2007, 0646 AM) My finger slipped on the steering wheel and I accidentally pressed the button used for the starting sequence, [...] ... To read more just scroll down

5 Pages V  « < 3 4 5  
Closed TopicStart new topic
> concursul de pronosticuri - sao paolo 2007
20krpm
post Oct 23 2007, 08:04 PM
Post #81


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



QUOTE(AZAZEL @ Oct 23 2007, 06:46 AM) *
"My finger slipped on the steering wheel and I accidentally pressed the button used for the starting sequence," [...]
That error cut power to his McLaren for an interminable minute, [...]
"The car went into neutral and I had to reinitialize the system, that is, reload the gearbox management program," [...]


explicatia ziarului respectiv, aia cu "the error cut power", n-are nici o legatura cu restul. ma-ndoiesc ca "the power is cut" in timpul secventei de initializare. orice altceva e cut, dar nu "the power"... p-orma - sa credem noi ca butonul ala de reset al masinii e pozitionat mai rau decit erau butoanele de reset pe vremuri la calculatoare?... sau ca dureaza aproape un minut sa incarce programul ala care da din schimbatoru de viteze? mai degraba cred ca a atins o *combinatie* (nefericita) de butoane pe volan, care nu era in manual, si a durat mai bine de juma de minut ca sa-si dea seama ca nu tre sa-si dea seama ce s-a-ntimplat, ci ca e mai bine sa booteze masina, sau s-o scoata din priza si s-o bage la loc.

si daca vrem sa ne amagim cu incidente d-astea acuma, stai sa vezi ce-o sa fie de la anu cind toate ecu-urile o sa mearga pe microsoft. atunci da, vrei sa ai butonul de reset mare, in mijlocu volanului, cit claxonu.

This post has been edited by 20krpm: Oct 23 2007, 08:05 PM


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Oct 24 2007, 05:42 PM
Post #82


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



in cele din urma, se pare ca tot articolul din ziarul ala canadian ("la presse", ca sa ne amintim si sa ridem de ei cind cineva ii mai citeaza) a fost BS. louise n-ar fi spus niciodata ce-au publicat ei. martin withmarsh a explicat ca pur si simplu cutia de viteze a intrat in forced-neutral, lasind electronicele sa creada ca e inca intr-o treapta de viteza oarecare. problema s-a rezolvat singura (sic) atunci cind louise a pus electronicele tot in "neutral". cit despre motivul pentru care cutia de viteze a ajuns in forced neutral - se pare ca a fost din cauza unei valve care era sensibila la cimpuri magnetice: ceva o fi creat un cimp magnetic si a aiurit valva aia ninja.gif


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel Bogdan
post Oct 25 2007, 08:07 AM
Post #83


sofer
***

Group: Membri
Posts: 81
Joined: 3-October 07
From: Bucuresti
Member No.: 114.877



Masina lui Kimi a avut un magnet plasat strategic in partea stanga. Ilegal dealtfel in F1, chestie pentru care Ferrari este anchetata de FIA. Specialistii spun ca atat echipa cat si firma Ferrari s-ar putea sa fie desfiintate, masinile Ferrari confiscate si distribuite membrilor unui forum din Romania, "masini.ro", care au contribuit la descoperirea respectivei ilegalitati.

E normal ca McLaren sa vrea sa dea vina pe o problema tehnica, despre care toata lumea stie ca sunt magice si nu au legatura cu universul controlabil, si nu sa se creada ca "luiz" a facut o greseala, fiind doar un ruchi sub o presiune incredibila. Dealtfel am fost mirat ca la Shanghai nu au pretins ca i s-a rupt coloana de directie sau ceva...

Am citit pe undeva dar nu stiu cata incredere sa acord pentru ca nu citau sursa, ca de fapt ruchiul a apasat limitatorul de viteza pentru linia boxelor. Si nimeni inclusiv el nu si-au dat seama ce se intampla timp de 30 de secunde. Va spun doar ce am citit, nu si ca asa e, asa ca va rog dati cu mila.

Overall, am admirat talentul lui Hamilton sezonul asta dar nu si personalitatea. Sper ca nu e el asa - o persoana rea, ci doar a ajuns prea sus prea repede si s-a "zapacit". Sper ca in afara sa se bata pe spate cu mecanicii in fata camerelor intelege si respectul, si mai sper ca acest prim sezon dubios sa nu ii dauneze carierei si sa il vedem cat mai repede campion mondial.

McLaren in schimb si Ron Dennis in special nu au o scuza. Nu cred ca exista sef de echipa mai tembel in ceea ce priveste gestionarea relatiei cu si dintre pilotii echipei pe care o conduce. Si omul are o istorie in spate sa o dovedeasca, nu doar anii recenti.

Oricum, un sezon extrem de interesant spre sfarsit. Poate ma mai uit la F1 si la anul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Closed TopicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 02:50 AM