IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Regulament

This topic is about Regulament, the author, mike.omega, wrote about: 1. Pe acest forum se interzice folosirea limbajului vulgar, torturarea gramaticii limbii romane respectiv atacurile la persoana (se va critica ideea n ... To read more just scroll down

 
Closed TopicStart new topic
> Regulament
mike.omega
post Aug 7 2007, 11:15 AM
Post #1


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



1. Pe acest forum se interzice folosirea limbajului vulgar, torturarea gramaticii limbii romane respectiv atacurile la persoana (se va critica ideea nu persoana).
2. Este interzisa publicarea mesajelor publicitare de orice fel (link-uri, anunturi, etc). Deasemenea este interzisa publicitatea prin intermediul semnaturii. Pentru anunturile de mica publicitate folositi sectiunea dedicata a forumului, BAZAR . Pe aceasta arie se interzice bumpingul.
3. Inainte de a crea un topic nou asigurati-va ca subiectul nu a mai fost discutat (folositi cu incredere functia de cautare), ca topicul are un titlu cat mai sugestiv si este postat in aria corespunzatoare.
4. Cand scrieti mesaje abtineti-va de la postari gen "xxx rullez", "misto" sau mesaje care contin doar iconite emotive. De asemenea nu se vor posta mesaje scrise exclusiv cu litere mari.
5. Pentru a preveni SPAM-ul si posturile consecutive in general am setat softul sa permita postarea odata la 60 sec.
6. Timpul in care un membru isi poate modifica un post sau un topic este de 5(cinci) minute de la aparitia pe forum.
7. NU promovam intrecerile ILEGALE de orice fel! Provocarile sau alte discutii pe aceste teme vor fi oprite pe cat posibil. Se vor aplica si sanctiuni cand este nevoie!
8. Membrii forumului sunt raspunzatori personal pentru continutul mesajelor postate, legea aplicabila este legea romana cu exceptiile prevazute de dreptul international.
9. Moderatorii si Administratorii sint cei care impun deciziile proprietarilor forumului(Inform Media).
10. Moderatorii si Administratorii sint cei care au ultimul cuvant in orice situatie care poate aparea si implicit au dreptate.
11. Moderatorii si Administratorii nu isi asuma responsabilitatea pentru sfaturile de ordin tehnic si nu numai primite pe acest forum. Orice interventie pe care o faceti asupra automobilului dvs. o faceti pe propia raspundere.
12. Moderatorii si Administratorii isi rezerva dreptul de a selecta subiectele noi aparute pe acest forum.
13. Toti membrii acestui forum sunt rugati sa isi treaca in semnatura masina(cu motorizare) pe care o detin/conduc.
14. Dispozitiile prezentului regulament se completeaza cu cele cuprinse de netiquette (http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette).
15. Sfatul nostru este sa NU oferiti date personale despre dvs. sau masina dvs. pe forum! Acest lucru se face pe raspunderea fiecaruia! NU ne asumam vina pentru eventualele incidente.

Regulamentul poate fi modificat fără înștiințări prealabile atunci când situațiile noi o impun. E bine să verificați această pagină din când în cand...

Ultima modificare: 18.03.2009

This post has been edited by James Kilowatt: Feb 20 2011, 12:53 PM


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 06:11 PM