IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Anvelope vara sau Anvelope iarna?

This topic is about Anvelope vara sau Anvelope iarna?, the author, roxyy2017, wrote about: Daca va doriti aderenta maxima atat la franare cat si la inaintare de la anvelopele de pe masina dvs atunci ar trebui sa utilizati anvelope adegvate s ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Anvelope vara sau Anvelope iarna?
roxyy2017
post Jan 20 2018, 08:53 AM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 13
Joined: 27-July 17
Member No.: 149.860Daca va doriti aderenta maxima atat la franare cat si la inaintare de la anvelopele de pe masina dvs atunci ar trebui sa utilizati anvelope adegvate sezonului in care va aflati. Desi anvelopele sunt primele care vin in contact cu drumul si tot ele sunt cele care ne tin sau nu masina "lipita de drum" nu intodeauna le acordam importanta cuvenita! Fie ca vorbim de anvelope vara pe care ar trebui sa le utilizam doar vara, fie ca vorbim de anvelope iarna pe care ar trebui sa le utilizam doar iarna, este extrem de important ca ele sa fie intr-o stare cel putin buna daca vrem sa circulam in siguranta, indicatorii de uzura de pe anvelope ne indica momentul dupa care anvelopele nu mai prezinta siguranta in utilizare si trebuie inlocuite urgent. Toata lumea stie ca nici un lucru nu poate fi bun la toate...asa e si cu anvelopele! Anvelope sau jante la un pret foarte bun gasesti intodeauna la Vadrexim unde le si poti monta imediat la cumparare sau daca nu esti din Bucuresti poti cere sa le primesti prin curier acasa oriunde in tara.


--------------------
Anvelope auto la Super Pret !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
paraschivrazvan2...
post Feb 23 2018, 01:34 PM
Post #2


novice
**

Group: Membri
Posts: 25
Joined: 2-March 16
Member No.: 147.865QUOTE (roxyy2017 @ Jan 20 2018, 06:53 AM) *
Daca va doriti aderenta maxima atat la franare cat si la inaintare de la anvelopele de pe masina dvs atunci ar trebui sa utilizati anvelope adegvate sezonului in care va aflati. Desi anvelopele sunt primele care vin in contact cu drumul si tot ele sunt cele care ne tin sau nu masina "lipita de drum" nu intodeauna le acordam importanta cuvenita! Fie ca vorbim de anvelope vara pe care ar trebui sa le utilizam doar vara, fie ca vorbim de anvelope iarna pe care ar trebui sa le utilizam doar iarna, este extrem de important ca ele sa fie intr-o stare cel putin buna daca vrem sa circulam in siguranta, indicatorii de uzura de pe anvelope ne indica momentul dupa care anvelopele nu mai prezinta siguranta in utilizare si trebuie inlocuite urgent. Toata lumea stie ca nici un lucru nu poate fi bun la toate...asa e si cu anvelopele! Anvelope sau jante la un pret foarte bun gasesti intodeauna la Vadrexim unde le si poti monta imediat la cumparare sau daca nu esti din Bucuresti poti cere sa le primesti prin curier acasa oriunde in tara.
Am o companie de rent a car Bucuresti si am achizitionat de aici foarte multe anvelope, preturile sunt foarte bune si produsele de calitate. Recomand!


--------------------
FARA RECLAMA
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th January 2019 - 04:16 AM